Jump to content

Περί... Cosmote γενικά

dreamacid
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πρόσεξε μόνο να μην πέσεις από το κρεβάτι και χτυπήσεις το πόδι σου σαν την Ντάλια....!!!!! :lol: :lol:

Αυτό δεν γίνεται εκ των πραγμάτων... Το να ζητήσεις 15 λεπτά το SMS είναι πιο πιθανό!!!!!!!

Φυσικά και είναι πιθανό να δούμε sms 15 λεπτά. Ξεχνιέται η πρώτη εμφάνιση του TIM Card που είχε το sms 25 λεπτά; και που αποσύρθηκε το πακέτα άμεσα για να κάνει λίγο αργότερα επανεμφάνιση ρετουσαρισμένο (δηλαδή το ίδιο με το a la carte και την κοσμοκάρτα)...

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

Φυσικά και είναι πιθανό να δούμε sms 15 λεπτά. Ξεχνιέται η πρώτη εμφάνιση του TIM Card που είχε το sms 25 λεπτά; και που αποσύρθηκε το πακέτα άμεσα για να κάνει λίγο αργότερα επανεμφάνιση ρετουσαρισμένο (δηλαδή το ίδιο με το a la carte και την κοσμοκάρτα)...

Καλά ψιλο απίθανο. Δεν υπάρχει περίπτωση να φτιάξουν τέτοιο πακέτο τη στιγμή που υπάρχει το MO'MAD. Εύχομαι οι χρεώσεις να είναι ακόμη χαμηλότερες από του MO'MAD... αν και επίσης είναι απίθανο!

μόλις είδα τη διαφήμιση. είναι σίγουρα για νέο πακέτο καρτοκινητής??? μήπως είναι τπτ άλλο και το συζητάμε άδικα?

You'll remember me...//For the rest of you Life!//

<------------------------------------------>

Amanitou City

μόλις είδα τη διαφήμιση. είναι σίγουρα για νέο πακέτο καρτοκινητής??? μήπως είναι τπτ άλλο και το συζητάμε άδικα?

Υπάρχει περίπτωση να είναι κάτι άλλο και να φάω ξύλο... :lol: :lol: Αλλά πολλές συμπτώσεις... Και για να ξέρεις να ξεχωρίζεις διαφημίσεις τέτοιου είδους διαφημίσεις είναι 95% κινητή τηλεφωνία...

χμ...από που κατάλαβες ότι είναι διαφήμιση κινητής τηλεφωνίας?

Amanitou City

Υπάρχει περίπτωση να είναι κάτι άλλο και να φάω ξύλο... :lol: :lol:

Αν είναι κάτι άλλο ενημέρωσέ με, να διαγράψω τελείως το thread, οπότε δεν θα υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία, θα τους βγάλεις όλους τρελούς και θα τη γλυτώσεις :p ;)

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

χμ...από που κατάλαβες ότι είναι διαφήμιση κινητής τηλεφωνίας?

Ε, γιατί συνήθως αρχικά αφήνουν υπονοούμενα (καλή ώρα) καθώς και αρχικά έχουν λιτή εμφάνιση με το λογότυπό τους (ή χωρίς). Να σου θυμίσω τις πρώτες διαφημίσεις του i-mode. Και τώρα που το σκέφτομαι έχουν το ίδιο στυλ. Και τότε έλεγε ότι όλα θα αλλάξουν... Απλά τότε δεν έδιναν ακριβώς την ονομασία και το λογότυπο

Μπορεί να σου φαίνεται αφελής ο συλλογισμός μου αλλά συνήθως πέφτω μέσα. Κατά τα άλλα αν θες πες το ένστικτο...

Α, και έχω άλλα δύο στοιχεία για το από που κατάλαβα ότι πρόκειται για το πακέτο, τα οποία δυστυχώς δεν μπορώ να δημοσιεύσω ακόμη...

Το Petros: Καλά δεν χρειάζεται και τρελή προσπάθια να με βγάλουν τρελό!!! :lol: :lol: Λίγο να με γνωρίσεις... !!

δεν είπα ότι είναι τρελός ο συλλογισμός σου απλά ρώτησα γιατί δεν είδα κάτι ποθ να το δείχνει,

Amanitou City

Το Petros: Καλά δεν χρειάζεται και τρελή προσπάθια να με βγάλουν τρελό!!! :lol: :lol: Λίγο να με γνωρίσεις... !!

Μα δεν κατάλαβες ;) εσύ θα τους βγάλεις τρελούς όλους όσους θα λένε ότι είπες για νέο πακέτο καρτοκινητής :rolleyes:

Μ' αρέσει που εγώ είπα ότι πρέπει να περιμένουμε και ανάλογο πακέτο από τη voda :p

Παιδιά μην το ψάχνετε είναι σίγουρα το frog της Cosmote. Εξάλλου έχουμε αναφερθεί ξανά στο επερχόμενο αυτό πακέτο και στον για μένα αρκετά εμπορικό του τίτλο. Δεν γίνεται να μιλάμε για μία τόσο μεγάλη σύμπτωση! Και ναι τέτοιου είδους διαφημίσεις είναι συνήθως κινητής.

αν είναι έτσι τότε μπράβο!!! πολύ γρήγορη η απάντηση της Cosmote στο Momad!!!!

Amanitou City

Παιδιά μην το ψάχνετε είναι σίγουρα το frog της Cosmote. Εξάλλου έχουμε αναφερθεί ξανά στο επερχόμενο αυτό πακέτο και στον για μένα αρκετά εμπορικό του τίτλο. Δεν γίνεται να μιλάμε για μία τόσο μεγάλη σύμπτωση! Και ναι τέτοιου είδους διαφημίσεις είναι συνήθως κινητής.

Οπότε δεν έχουμε παρά να περιμένουμε λεπτομέρειες...

Καλά η αλήθεια είναι ότι δεν αφήνει ούτε μία αιχμή, αλλά όπως είπα παρά είναι πολλές οι συμπτώσεις... Και ορίστε έχω άλλον έναν υποστηρικτή! Ευχαριστώ ρε bored01! :) :) :lol: :lol:

Πέτρο, μην ανησυχείς και αν είναι της Cosmote έρχεται και η απάντηση της Vodafone σύντομα. Εκτός αν είναι τόσο εκτός ανταγωνισμού όπως συζητάμε και στο forum της Vodafone...

Crazy_4 (πες λίγο το όνομά σου γιατί αισθάνομαι ότι παίζω PSP!) και εγώ γι αυτό έπαθα ένα ψιλο-σοκ μόλις είδα την διαφήμιση γιατί δεν περίμενα τόσο γρήγορα...

όχι εννοώ ότι δεν με ενδιαφέρει τι θα κάνει η Vodafone.

Πως το λες αυτό? Μπορεί αν κάνει κάποιατέτοια κίνηση να είναι πιο οικονομική από τα βατράχια ή τα μουσικά νεογέννητα καρτοκινητά.

δεν με ενδιαφέρει.δεν έχω πλέον εμπιστοσύνη σε αυτή την εταιρία. ας υποστηρίξει πρώτα τους ήδη υπάρχοντες συνδρομητές και πακέττα και μετά ας κάνει κάτι άλλο. εξάλλου έχεις την εντύπωση ότι θα παρουσιάσει κάτι πιο φθηνό?

Amanitou City

όχι εννοώ ότι δεν με ενδιαφέρει τι θα κάνει η Vodafone.

Να σου πω... Έτσι όπως πάει... Αν και τότε περνάμε σε άλλη διάσταση διότι ανεξάρτητο πακέτο ο ένας, ανεξάρτητο ο άλλος, δεν θα μπορούμε να χρησιμοποιούμε και τις υπηρεσίες τους στο τέλος. Σκέψου τώρα όλοι να βγάλουν ανεξάρτητα πακέτα. Μόνο η Q (η οποία είναι ήδη ανεξάρτητη) να βγάλει και ανεξάρτητο πακέτο...

Τότε και εγώ θα γίνω... ανεξάρτητος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol:

δεν με ενδιαφέρει.δεν έχω πλέον εμπιστοσύνη σε αυτή την εταιρία. ας υποστηρίξει πρώτα τους ήδη υπάρχοντες συνδρομητές και πακέττα και μετά ας κάνει κάτι άλλο. εξάλλου έχεις την εντύπωση ότι θα παρουσιάσει κάτι πιο φθηνό?

Σίγουρα κάτι ανταγωνιστικό. Δεν νομίζω να μείνει με σταυρωμένα τα χέρια.

Εκτός αν κάνει την ανατροπή και δεν το βγάλει ανεξάρτητο (θα μου μείνει τικ με αυτή τη λέξη στο τέλος!)

μες στην ανεξαρτησία είμαστε!

για την Vodafone Μιλάμε...:lol: :lol: :lol:

Amanitou City

για την Vodafone Μιλάμε...:lol: :lol: :lol:

Για αυτό το λέω. Υπάρχει περίπτωση η Vodafone, θυγατρική του μεγαλύτερου ομίλου τηλεπικοινωνίών στο κόσμο να μην κάνει κάτι? Να κάτσει να χάνει συνδρομητές? Απλά περιμένει τη κατάλληλη στιγμή. Μην ξεχνάς οτι η υπόθεση των υποκλοπών δεν έχει κλείσει ακόμα, περιμένουμε τα οριστικά πορίσματα και τα πρόστιμα ωστε να κλείσει μια για πάντα αυτό το δυσάρεστο σκάνδαλο, να ξεχαστεί και να βγάζει ήσυχα τις προσφορες της χωρίς να υπάρχει το ενδεχόμενο της αποτυχίας επεισή θα τη βρίζουν και πάλι στα κανάλια.

Για αυτό το λέω. Υπάρχει περίπτωση η Vodafone, θυγατρική του μεγαλύτερου ομίλου τηλεπικοινωνίών στο κόσμο να μην κάνει κάτι? Να κάτσει να χάνει συνδρομητές? Απλά περιμένει τη κατάλληλη στιγμή. Μην ξεχνάς οτι η υπόθεση των υποκλοπών δεν έχει κλείσει ακόμα, περιμένουμε τα οριστικά πορίσματα και τα πρόστιμα ωστε να κλείσει μια για πάντα αυτό το δυσάρεστο σκάνδαλο, να ξεχαστεί και να βγάζει ήσυχα τις προσφορες της χωρίς να υπάρχει το ενδεχόμενο της αποτυχίας επεισή θα τη βρίζουν και πάλι στα κανάλια.

Πρόσεξε γιατί άθελά σου βάζεις και άλλο θέμα... Ακριβώς επειδή είναι θυγατρική του μεγαλύτερου ομίλου, ακολουθεί τις κινήσεις του ομίλου. Και τον όμιλο δεν τον βλέπω να ενδιαφέρεται για κάτι τέτοιο... Εύχομαι πραγματικά να είμαι λάθος...

Πρόσεξε γιατί άθελά σου βάζεις και άλλο θέμα... Ακριβώς επειδή είναι θυγατρική του μεγαλύτερου ομίλου, ακολουθεί τις κινήσεις του ομίλου. Και τον όμιλο δεν τον βλέπω να ενδιαφέρεται για κάτι τέτοιο... Εύχομαι πραγματικά να είμαι λάθος...

Δεν το νομίζω, από που το συμπαιρένεις αυτό?

• The title was changed to Περί... Cosmote γενικά
  • The title was changed to Πως θα ξεφορτωθώ το παρακάτω spam μήνυμα της Cosmote?
  • The topic was pinned