Jump to content

Περί... Cosmote γενικά

dreamacid
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

το προβλημα ειναι οτι καθε φορα που θελω να κανω αναπαντητη σε καποιον πρεπει να βαζω υποχρεωτικα το κινητο στο αυτι μου για να δω ποτε θα αρχισει να χτυπαει.παλιοτερα (με την tim) δεν χρειαζοταν να το κανω αυτο. ηξερα ποτε χτυπαγε το κινητο του αλλου γιατι την ιδια ακριβως στιγμη εμφανιζοταν στην οθονη του κινητου μου το αντιστοιχο εικονιδιο!!!!

τωρα (με την cosmote) το εικονιδιο αυτο εμφανιζεται πολυ πριν αρχισει να καλει.οποτε δεν ξερω ποτε εχει γινει η αναπαντητη για να το κλεισω!!

το προβλημα ειναι οτι καθε φορα που θελω να κανω αναπαντητη σε καποιον πρεπει να βαζω υποχρεωτικα το κινητο στο αυτι μου για να δω ποτε θα αρχισει να χτυπαει.παλιοτερα (με την tim) δεν χρειαζοταν να το κανω αυτο. ηξερα ποτε χτυπαγε το κινητο του αλλου γιατι την ιδια ακριβως στιγμη εμφανιζοταν στην οθονη του κινητου μου το αντιστοιχο εικονιδιο!!!!

τωρα (με την cosmote) το εικονιδιο αυτο εμφανιζεται πολυ πριν αρχισει να καλει.οποτε δεν ξερω ποτε εχει γινει η αναπαντητη για να το κλεισω!!

Μετρα μεχρι το 3. Η κοσμοτε ανεκαθεν ηταν ετσι, οχι ομως στις συνδεσεις..

[imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign]

www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών!

Σε εμένα... LG S5200 αυτήν την στιγμή αλλά και SL75 αυτό που λες για την TIM γίνεται κανονικά και σε Cosmote, αλλά σου λέω οτι έχω σύνδεση. Στην κάρτα σου, με υπόλοιπο αρκετό ωστε να μην βγαίνει η φωνή που να λέει πόσο έχεις, μάλλον το ίδιο θα γίνεται... αν όχι, όπως είπε και ο φίλος... μέτρα μέχρι το 3. Παλιά έτσι κάναμε τις αναπάντητες ( και μάλιστα το κλείναμε μετά, οπότε δεν χρεωνόμασταν με τίποτα. )

Το μέλλον είναι ήδη εδώ !:p

Τώρα πλέον και η Cosmote έχει το WAP site της. Λέγεται Fun Zone, και μπορείτε να το χρησιμοποιείτε με πρακτικά όλες τις WAP 2.0 συσκευές του εμπορίου.
"Offer me solutions, offer me alternatives, and I'll decline"

Είδα μια διαφήμιση στην τηλεόραση που ανέφερε τον τίτλο frog και ότι σε λίγες ημέρες θα είναι διαθέσιμο και ότι "θα αλλάξει το τοπίο" (ή κάπως έτσι) Έχω την αίσθηση ότι πρόκειται για ανεξάρτητο πακέτο (τύπου MO'MAD) που πρόκειται να κυκλοφορήσει από την Cosmote.

Το λέω γιατί πριν περίπου ένα χρόνο υπήρχε ανακοίνωση εδώ στο forum για κάτι παρόμοιο. Μάλιστα αυτές τις ημέρες υπήρξε και συζήτηση στο thread του MO'MAD αλλά χωρίς να υπάρχει καμία πληροφόρηση... Βόμβα;;;;;:rolleyes:

EDIT: Επίσημη ανακοίνωση από την Cosmote

18/07/2006

Νέα απλή και οικονομική καρτοκινητή τηλεφωνία frog mobile

Η φθηνότερη καρτοκινητή της αγοράς, από το πρώτο δευτερόλεπτο, το πρώτο SMS, το πρώτο MMS, χωρίς όρους

Μια νέα καρτοκινητή τηλεφωνία με το όνομα frog mobile ξεκινά στην ελληνική αγορά κινητής τηλεφωνίας, προσφέροντας στο ελληνικό κοινό τις φθηνότερες χρεώσεις της αγοράς, χωρίς ελάχιστη διάρκεια κλήσης ή κλιμακωτή χρέωση, από το πρώτο δευτερόλεπτο, το πρώτο SMS, το πρώτο MMS.

Το frog mobile απευθύνεται σε όλους όσους ενδιαφέρονται για τις βασικές υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας, αποκτώντας εύκολα και γρήγορα, σύνδεση καρτοκινητής χωρίς μηνιαία πάγια, συνδρομές ή λογαριασμούς. Οι κάτοχοί του μπορούν να πραγματοποιούν τηλεφωνικές κλήσεις προς όλους τους συνδρομητές εθνικών δικτύων κινητής και σταθερής τηλεφωνίας, να στέλνουν και να λαμβάνουν γραπτά μηνύματα SMS, καθώς και μηνύματα πολυμέσων MMS, με επιπλέον βασικό χαρακτηριστικό ότι προσφέρει συμφέρουσες χρεώσεις και προς διεθνείς προορισμούς καθιστώντας το ιδιαίτερα ελκυστικό για όλους.

Η νέα καρτοκινητή frog παρέχει πληθυσμιακή κάλυψη 99,6% σε ολόκληρη τη χώρα.

Το πακέτο frog mobile διατίθεται αποκλειστικά στα περίπτερα, με κόστος μόλις €5. Η ενεργοποίησή του frog γίνεται απλά και εύκολα με μια εξερχόμενη κλήση προς έναν οποιοδήποτε αριθμό, εξαιρουμένων των αριθμών έκτακτης ανάγκης.

Η ανανέωση χρόνου ομιλίας γίνεται με κάρτες ανανέωσης χρόνου των €3 και €7, που διατίθενται επίσης αποκλειστικά μέσω των περιπτέρων σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Για περισσότερες πληροφορίες, η υπηρεσία Εξυπηρέτησης Πελατών frog θα είναι διαθέσιμη όλο το 24ωρο μέσω του σύντομου κωδικού 1299 (από κινητό Frog) και μέσω του 10ψήφιου αριθμού (+30) 697 100 1299, για όσους επιθυμούν να καλέσουν από σταθερά ή άλλα κινητά τηλέφωνα. Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα http://www.frogmobile.gr

Είναι η ονομασία ενός πακέτου που επρόκειτο να κυκλοφορήσει και τελικά το έκοψαν. Υποτίθεται ότι θα ήταν πολύ ανταγωνιστικό σε σχέση με τα ήδη υπάρχοντα. Δεν νομίζω ότι θα ήταν ανεξάρτητο...

Μακάρι να το επανάφεραν στο προσκήνιο. Τελευταία η κοσμοτέ κινείται πολύ καλά στο χώρο της καρτοκινητής...

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

Για να το έβγαλαν στην TV λογικά είναι στην τελική ευθεία.

Τώρα για το άλλο που είπες σχετικά με τον ανταγωνισμό, έπρεπε να προσέξουν λίγο μήπως τους πέσει βαρύ στο στομάχι! Ε, σε ποιά χώρα ζούμε άλλωστε για να θέλουμε και υγιή ανταγωνισμό! Ποιά χώρα τον έχασε για να τον βρούμε και εμείς;;;!!!

Άκουσες κάτι σχετικά με το πακέτο αυτό στην TV ή απλώς είπαν ότι αναμένεται;

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

ΟΚ, υπομονή τότε. Μετά τα call 600, cosmoκάρτα χ2, ένα ακόμα πιο ανταγωνιστικό πακέτο θα είναι το τελειωτικό χτύπημα στο χώρο της καρτοκινητής. Καιρός ήταν να πάρει πελάτες και από τα άλλα δίκτυα που είχαν την πρωτοκαθεδρία ως τώρα!

Βολταίρος

Για να δούμε η Vodafone τώρα τι θα κάνει... (αν θα κάνει)... Στενεύει ο κλοιός και για την Q. Νομίζω ότι πρέπει να κινηθεί και η Q προς άλλες κατευθύνσεις γιατί πολύ στάσιμη έμεινε...

Για να δούμε η Vodafone τώρα τι θα κάνει... (αν θα κάνει)... Στενεύει ο κλοιός και για την Q. Νομίζω ότι πρέπει να κινηθεί και η Q προς άλλες κατευθύνσεις γιατί πολύ στάσιμη έμεινε...

Αφού την πήρε η τιμ τι περιμένεις...

Εγγραφείτε στο κανάλι μου για χρήσιμες συμβουλές για γυμναστική, fitness, διατροφή και εύκολες απολαυστικές και υγιεινές συνταγές!

http://www.youtube.com/irinifitness

Το θέμα είναι να δούμε τί θα προσφέρει η cosmote... Όποιος μάθει κάτι πρώτος ας το αναφέρει..

Βολταίρος

Πάντως τα χρώματα στη διαφήμιση είναι πορτοκαλιά (άρα μιλάμε για την -εικονική*- πορτοκαλί εταιρία, μετά την -εικονική*- κιτρινο-ροζ) και ως μουσικό κομμάτι επιλέγουν το Muppet Show!

Για να δούμε...

Πάντως αυτό ήταν κάτι που δεν περίμενα. Είχα χάσει πια τις ελπίδες μου διότι πέρασε ένα χρόνος από την πρώτη ανακοίνωση (έστω και μη-επίσημη).

* ΥΓ: Με τον όρο εικονική δεν εννοώ βέβαια MVNO (δυστυχώς)!!!!

* ΥΓ: Με τον όρο εικονική δεν εννοώ βέβαια MVNO (δυστυχώς)!!!!

Απο την στιγμή που θα έχει ΑΜΕΣΗ σχέση με την Cosmote δεν πιστεύω οτι θα έχει να παρουσιάσει κάτι εμφανώς οικονομικότερο.

Απο την στιγμή που θα έχει ΑΜΕΣΗ σχέση με την Cosmote δεν πιστεύω οτι θα έχει να παρουσιάσει κάτι εμφανώς οικονομικότερο.

Βλέπε MO'MAD και TIM...

Αυτό το πακέτο πάντως θα είναι ανατροπή (για την Cosmote)!!!

οπότε περιμένουμε ένα νέο πακέτο καρτοκινητής και από Cosmote? όποιος ξέρει σίγουρα ας πει γιατί σκοπεύω να αλλάξω πακέτο!

You'll remember me...//For the rest of you Life!//

<------------------------------------------>

Amanitou City

οπότε περιμένουμε ένα νέο πακέτο καρτοκινητής και από Cosmote? όποιος ξέρει σίγουρα ας πει γιατί σκοπεύω να αλλάξω πακέτο!

Κάτι σαν MO'MAD να περιμένεις. Δεν θα είναι αμιγώς Cosmote... Θα είναι powered by Cosmote!!

Κάτι σαν MO'MAD να περιμένεις. Δεν θα είναι αμιγώς Cosmote... Θα είναι powered by Cosmote!!

Και να υποθέσω ότι θα έχει τις ίδιες χρεώσεις με το ΜΟ'MAD, δηλαδή Q Card1 οπότε μάλλον θα πρέπει να περιμένουμε και κάτι αντίστοιχο από τη vodafone σύντομα... Θα έλεγα πάλι περι ανταγωνισμού αλλά ας περιμένω καλύτερα τις εξελίξεις...

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

Κοίτα και εγώ μιλώ σε σχέση με αυτά που περιμένω. Δεν έχω καμία απολύτως πληροφόρηση (ακόμη)!

Πάντως το site frog.gr είναι πιασμένο... Άντε να δούμε τι site θα έχει...

Wirelessly posted (MOT-V1050/83.38.49. MIB/2.2.1 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1)

an doume ta mms 0.15 lepta tote tha einai anatropi!!!

Πρόσεξε μόνο να μην πέσεις από το κρεβάτι και χτυπήσεις το πόδι σου σαν την Ντάλια....!!!!! :lol: :lol:

Αυτό δεν γίνεται εκ των πραγμάτων... Το να ζητήσεις 15 λεπτά το SMS είναι πιο πιθανό!!!!!!!

• The title was changed to Περί... Cosmote γενικά
  • The title was changed to Πως θα ξεφορτωθώ το παρακάτω spam μήνυμα της Cosmote?
  • The topic was pinned