Jump to content

Περί... Cosmote γενικά

dreamacid
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Προς το παρον ειναι μονο για κινητα Symbian 9.1.
Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!!

File not found λέει... :(

Επίσημο site δεν υπάρχει;

Υπαρχει σε διαφορα Forum.

Θελει λιγο ψαξιμο.

Αυτη τη στιγμη ειμαι στη δουλεια και δεν ξερω ακριβως τις διευθυνσεις.

Αν θελεις το βραδυ σου στελνω την διευθυνση για να το κατεβασεις.

Ριξε μια μιατια εδω.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=106593&page=95

Πλεον κυκλοφορει το κανονικο MSN Windows Live Messanger για Symbian κινητα και συντομα και σε Java εφαρμογη για ολα τα κινητα.

Εγω προσωπικα το εγκατεστησα σε ΝΟΚΙΑ Ν80 και δουλευει με οποιαδηποτε διευθυνση Hotmail,Msn,Yahoo κτλ.

Να δουμε τωρα η Cosmote τι χρεωσεις θα το βαλει.

Βαγγελη εχω το ΝΟΚΙΑ Ν73 και θελω να βαλω το MSN Messenger...Tι πρεπει να κανω???

Εδώ χτυπά η καρδιά της ΘΥΡΑΣ 7 στο Πύργο Διρού Μάνης! :D

Προς το παρον ειναι μονο για κινητα Symbian 9.1.

Μερικοί, εδω μέσα, δεν μπορούν ή δεν θέλουν να καταλάβουν ένα πράγμα ότι η υπηρεσία της cosmote απευθύνεται σε συνδρομητές που δεν έχουν τα χρήματα να αγοράσουν ακριβό κινητό (βλέπε Symbian 9.1) και άτομα τα οποία δεν ξέρουν που να ψάξουν για να βρούν αυτές τις εφαρμογές. Ακόμα η cosmote προσφέρει και την κάλυψη σε τεχνικής φύσεως θέματα αλλά και την δυνατότητα να ενημερώνεται ο χρήστης άμεσα και ΔΩΡΕΑΝ όταν κάποιος του στείλει μήνυμα για να μπορεί να απαντήσει.

ΟΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΝ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ Η COSMOTE ΠΛΕΟΝ flate rate ΧΡΕΩΣΗ ΣΤΟ i-mode (3.90 euro) ΚΑΙ 0,10 euro ΣΤΑ imail-mms.

Μερικοί, εδω μέσα, δεν μπορούν ή δεν θέλουν να καταλάβουν ένα πράγμα ότι η υπηρεσία της cosmote απευθύνεται σε συνδρομητές που δεν έχουν τα χρήματα να αγοράσουν ακριβό κινητό (βλέπε Symbian 9.1) και άτομα τα οποία δεν ξέρουν που να ψάξουν για να βρούν αυτές τις εφαρμογές. Ακόμα η cosmote προσφέρει και την κάλυψη σε τεχνικής φύσεως θέματα αλλά και την δυνατότητα να ενημερώνεται ο χρήστης άμεσα και ΔΩΡΕΑΝ όταν κάποιος του στείλει μήνυμα για να μπορεί να απαντήσει.

ΟΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΝ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ Η COSMOTE ΠΛΕΟΝ flate rate ΧΡΕΩΣΗ ΣΤΟ i-mode (3.90 euro) ΚΑΙ 0,10 euro ΣΤΑ imail-mms.

Ναι αλλα δεν ειμαστε αναγκασμενοι να αγοραζουμε τις αθλιες I MODE συσκευες τους για να εχουμε το MSN.

Υπαρχουν πολυ καλυτερες στην αγορα.;)

Ναι αλλα δεν ειμαστε αναγκασμενοι να αγοραζουμε τις αθλιες I MODE συσκευες τους για να εχουμε το MSN.

Υπαρχουν πολυ καλυτερες στην αγορα.;)

Μάλλον δεν θες να καταλάβεις κάτι. Το msn του imode δεν απευθύνεται σε εσένα που έχεις τα φράγκα να πάρεις μια καλή συσκευη (symbian 9.1) καθώς επίσης και τα φράγκα να πληρώνεις ογκοχρέωση για να έχεις το msn. Απευθύνεται στον συνδρομητή που θέλει ένα απλό φθινό κινητό (SE k610i, L7, L6, S401i) και να μην σκέφτεται που θα βρει την εφαρμογή πως θα την κατεβάσει πόσο θα χρεωθεί όταν θα κάνει πλοήγηση και το βασικότερο δεν έχει τα φράγκα να αγοράσει Η/Υ και DSL για να έχει το msn το κανονικό. Γιατί συνδρομητές σαν εσένα μπορούν να το κάνουν αυτό.

Μην το πάρεις προσωπικά σαν παράδειγμα το λέω για να δείξω την διαφορά. Όπως βολεύεται ο καθένας είναι και το msn του imode μια καλή και αξιόπηστη επιλογή με όλα τα συν που αναφέρω στο προηγούμενο post.

Μάλλον δεν θες να καταλάβεις κάτι. Το msn του imode δεν απευθύνεται σε εσένα που έχεις τα φράγκα να πάρεις μια καλή συσκευη (symbian 9.1) καθώς επίσης και τα φράγκα να πληρώνεις ογκοχρέωση για να έχεις το msn. Απευθύνεται στον συνδρομητή που θέλει ένα απλό φθινό κινητό (SE k610i, L7, L6, S401i) και να μην σκέφτεται που θα βρει την εφαρμογή πως θα την κατεβάσει πόσο θα χρεωθεί όταν θα κάνει πλοήγηση και το βασικότερο δεν έχει τα φράγκα να αγοράσει Η/Υ και DSL για να έχει το msn το κανονικό. Γιατί συνδρομητές σαν εσένα μπορούν να το κάνουν αυτό.

Μην το πάρεις προσωπικά σαν παράδειγμα το λέω για να δείξω την διαφορά. Όπως βολεύεται ο καθένας είναι και το msn του imode μια καλή και αξιόπηστη επιλογή με όλα τα συν που αναφέρω στο προηγούμενο post.

Ναι φιλε μου αλλα οσοι ασχολουνται με αυτα εχουν τα φραγκα και ξερουν καποια πραματα απο αυτα.

Απλα προς ενημερωση ανεφερα για την υπηρεσια MSN και για αυτους που δεν γουσταρουν τις αθλιες I MODE συσκευες.

Δηλαδή κάποιος κάτοχος i-mode συσκευής έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιεί το Msn απεριόριστα μόλις με 3,9 ευρώ το μήνα;

Δηλαδή κάποιος κάτοχος i-mode συσκευής έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιεί το Msn απεριόριστα μόλις με 3,9 ευρώ το μήνα;

Αν δεν κανω λαθος οποιοσδηποτε χρηστης συσκευης I MODE μπορει να κατεβασει το MSN απο το I MODE portal της Cosmote και να το χρησιμοποιει απεριοριστα και χωρις χρεωση μεχρι της 15 Ιανουαριου.

Τωρα τι χρεωσεις θα εχει μετα αγνωστο!

και έμενα ένα what's up που μου δώσανε δώρο μαζί με συσκευή από επιδότηση από 6970 ξεκινάει

μου ήρθε ένα MMS σήμερα το πρωί από το 1212 που λέει:

"Η Cosmote σας προσφέρει 20 δωρεάν MMS κάθε Σαββατοκύριακο, από 23/12/2006 έως 25/02/2007"

ήρθε σε κανέναν άλλο? καλή κίνηση και μάλιστα μέχρι 25 Φλεβάρη..

:: what locks... unlocks! © :: κάθε λαός έχει την κινητή τηλεφωνία που του αξίζει..::

:: SY1EBE ::

Σε εμένα δεν ήρθε. Καλή κίνηση πάντως. Κάρτα έχεις η συμβόλαιο; Στέλνεις πολλά ΜΜΣ;
Samsung S21 Ultra

Σε εμένα δεν ήρθε. Καλή κίνηση πάντως. Κάρτα έχεις η συμβόλαιο; Στέλνεις πολλά ΜΜΣ;

συμβόλαιο έχω.. δε στέλνω τακτικά.. που και που..

:: what locks... unlocks! © :: κάθε λαός έχει την κινητή τηλεφωνία που του αξίζει..::

:: SY1EBE ::

Εγώ έχω στείλει μόνο 2(από τότε που βγήκαν τα mms) αλλά αν ίσχύει το παραπάνω θα "θυμηθώ" όλους τους φίλους και τους γνωστούς.:lol: :p :D

Μου ηρθε και μενα το μηνυμα προχτες στο What's Up που εχω.

Βεβαια στελνω πολλα mms.

Μπραβο στην Cosmote γιατι τωρα τελευταια μας κακομαθαινει με τα MMS.

Και ειδικα τωρα τις γιορτες που θα θελουμε να στειλουμε καμια φωτο στα αγαπημενα μας προσωπα.

:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Στα πλαίσια ερευνητικών δράσεων που πραγματοποιείται από consortium εταίρων (Πανεπιστήμιο του Bath, Emobility forum WG “mobile applications”, ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος») διεξάγεται έρευνα που αφορά στην μελέτη της συμπεριφοράς των χρηστών υπηρεσιών κινητών επικοινωνιών όπως το imode.

Στόχος της έρευνας είναι να διερευνηθεί η σχέση της χρήσης υπηρεσιών κινητής επικοινωνίας με το περιβάλλον που βρίσκεται ο χρήστης. Η έρευνα είναι ανώνυμη και χρησιμοποιεί ποιοτικά στοιχεία στην μεθοδολογία της όπως προσωπικές συνεντεύξεις.

Οι συμμετέχοντες χρήστες του imode συμφωνούν να συμμετάσχουν ακολουθώντας απαραίτητα και όχι εκλεκτικά τα επόμενα 3 στάδια.

1ο στάδιο: σύντομη τηλεφωνική ή προσωπική συνάντηση (οχι πάνω από 1/4 ωρας) για ενημέρωση σχετικά με το τι πρέπει να κάνουν

2ο στάδιο: αποστολή φωτογραφιών (6 τουλάχιστον) για διάστημα 1-2 εβδομάδων. Οι χρήστες θα φωτογραφίζουν τον χώρο στον οποίο έκαναν την χήση του imode και θα στέλνουν την φωτογραφία με την υπηρεσία email του imode σε email account που θα τους δωθεί.

3ο στάδιο: συνάντηση για προσωπική συνέντευξη (οχι πάνω από 1 ώρα) όπου θα συζητήσουν αναλυτικά τους λόγους και τους τρόπους χρήσης imode. Οι φωτογραφίες θα χρησιμεύσουν στο να βοηθήσουν τον ερωτώμενο να ανασήρει από την μνήμη του κρίσιμα στοιχεία.

Οσοι από τους χρήστες επιθυμούν (είναι επιθυμητό αλλά όχι αναγκαίο) θα ενεργοποιήσουν την υπηρεσία MSN στο κινητό τους η οποία παρέχεται δωρεάν από το imode και θα επιτρέπει στον ερευνητή να επικοινωνήσει μαζί τους σε περίπτωση που θα χρειαστεί διευκρινήσεις σχετικά με τις φωτογραφίες που θα στέλνονται.

Χρόνος συμμετοχής :

Η έρευνα θα πραγματοποιηθεί εντός του Ιανουαρίου του 2007. Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία (1-2 εβδομάδες) αποστολής των φωτογραφιών θα κανονιστεί η συνάντηση για προσωπική συνέντευξη όπου θα συζητηθούν αναλυτικά οι λόγοι και οι τρόποι χρήσης imode σε χρόνο και τόπο που θα συμφωνηθεί εκ των προτέρων.

Κίνητρο συμμετοχής

• 30 ευρώ / συνέντευξη

• Το κόστος των email θα καλυφθεί από την έρευνα

Για περισσότερες πληροφορίες στείλτε SMS στο 6978342993 ή email στο homerpap@gmail.com και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας.

Εμένα δε μου ήρθε, ούτε μου έχει έρθει κάτι ποτέ απο την Cosmote. Ίσως επειδή δεν έχω στείλει ποτέ MMS;

http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif

Παιδιά και σε μένα ήρθε το MMS που ενημερώνει για την προσφορά στο what' s up μου. Και ήθελα να ρωτήσω ισχύει και για συνδέσεις ή μόνο για τα καρτοκινητά;
[sIGPIC][/sIGPIC]

Σ'εμένα ήρθε αλλά σε μια κοσμοκάρτα που έχω. Ίσως να έχει να κάνει με το αν κάποιος στέλνει mms ή όχι. Δηλ. μήπως θέλουν να δημιουργήσουν κίνητρο σε αυτούς που συνήθως δε στέλνουν;
[sIGPIC][/sIGPIC]

ηρθε σήμερα το πρωι και σ'εμενα που έχω what's up, αλλά εγώ κάνω μεγάλη χρήση ΜΜS... τον Νοέμβριο ειδικά το ξέσκισα... Πρέπει να έστειλα γύρω στα 50...
Η στέρηση είναι παιδί της γνώσης. Δεν στερείσαι κάτι αν δεν γνωρίζεις ότι υπάρχει

Ρε παιδιά είναι δυνατόν να μην υπάρχει ένα Νοκια Ε50 σε όλη την ελλάδα ???

Διότι αντιπρόσωπος της Cosmote μου είπε ότι δεν υπάρχει λέει σε όλη την Ελλάδα κανένα !!!

Μήπως λέει #@@%$@# ???

• The title was changed to Περί... Cosmote γενικά
  • The title was changed to Πως θα ξεφορτωθώ το παρακάτω spam μήνυμα της Cosmote?
  • The topic was pinned