elephant Δημ. June 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2006 Όντως, αυτό ισχύει. Πριν ένα 6μηνο που έκανα μια σύνδεση Q1 τρόμαξα να βρω αριθμό κι αυτός ήταν σχετικά εύκολος. Ενώ πολλοί αριθμοί φαίνονταν διάθέσιμοι, είναι μάλλον κλεισμένοι από την εταιρεία... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tony_Ts Δημ. June 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2006 -Υπηρεσία φραγής στις εισερχόμενες κλήσεις από αριθμούς με απόκρυψη. -Την κατασκευή βάσης δεδομένων όπου θα καταχωρούνται τα ΙΜΕΙ όλων των κλεμμένων συσκευών των πελατών, και μετά, όταν αναγνωρίζεται το ΙΜΕΙ του κλεμμένου κινητού από το δίκτυο εφόσον φυσικά η συσκευή τεθεί σε χρήση, να γίνεται φραγή στη σύνδεση του κλεπταποδόχου, όπως Vodafone. - GPRS Internet για την καρτοκινητή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. June 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2006 -Υπηρεσία φραγής στις εισερχόμενες κλήσεις από αριθμούς με απόκρυψη. -Την κατασκευή βάσης δεδομένων όπου θα καταχωρούνται τα ΙΜΕΙ όλων των κλεμμένων συσκευών των πελατών, και μετά, όταν αναγνωρίζεται το ΙΜΕΙ του κλεμμένου κινητού από το δίκτυο εφόσον φυσικά η συσκευή τεθεί σε χρήση, να γίνεται φραγή στη σύνδεση του κλεπταποδόχου, όπως Vodafone. - GPRS Internet για την καρτοκινητή. κάνει κάτι τέτοιο η Vodafone? Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. June 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2006 κάνει κάτι τέτοιο η Vodafone? Ναι εδώ και μερικά χρόνια αλλά έχει τέτοια χαρτούρα για να δηλώσεις ένα κινητό ως κλεμμένο που κανείς δεν το κάνει γιατί βαριέται... Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sideras1985 Δημ. June 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2006 Wirelessly posted (MOT-V1050/83.38.49I MIB/2.2.1 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1) piga se ena katstima cosmote kai zitisa mia 3G cosmokarta kai mou eipan oti den prosferontai 3G paketa cosmokartas,kai oti prepei na parw mia apli sim cosmokarta me 19.90 kai stin sunexeia na kanw antikatastasi se 3G plirwnontas 14euro..!Sunolo 33.90 gia mia cosmokarta 3G!!!ti na pw?!perimenw sxolia... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. June 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2006 Η υπηρεσία θα ήταν καλή αν υπήρχε συνεργασία ανάμεσα σε ΟΛΑ τα δίκτυα στην Ελλάδα ώστε να μην μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο εσωτερικό ένα κλεμμένο κινητό. Υπηρεσία απόρριψης κλήσεων με απόκρυψη θα έκανε πάταγο! Ο κάθε κάγκουρος έχει βρει την απόκρυψη και την έχει μόνιμα, για πλάκα !!! Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. June 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2006 φιλε λαθος. Αυτο που ξερω ειναι οτι αγοραζεις την καρτα και σου κανουν δωρεαν αντικατασταση γιατι απλα δεν εχουν πακετα κοσμοκαρτας με 3g καρτα USIM. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sideras1985 Δημ. June 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2006 Wirelessly posted (MOT-V1050/83.38.49I MIB/2.2.1 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1) φιλε λαθος. Αυτο που ξερω ειναι οτι αγοραζεις την καρτα και σου κανουν δωρεαν αντικατασταση γιατι απλα δεν εχουν πακετα κοσμοκαρτας με 3g καρτα USIM. file sto katastima sou zitoun kai 14euro gia tin antikatastasi... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mayro3650 Δημ. June 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2006 Κι εγω ετσι την πατησα. πηρα την απλη και μετα πληρωσα αλλα 14 για την αλλαγη σε 3g :( :( :( Παράθεση skorpio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sideras1985 Δημ. June 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2006 Wirelessly posted (MOT-V1050/83.38.49I MIB/2.2.1 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1) Κι εγω ετσι την πατησα. πηρα την απλη και μετα πληρωσα αλλα 14 για την αλλαγη σε 3g :( :( :( tragikes katastaseis einai autes apo tin cosmote!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aeikinitos Δημ. June 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2006 Ενώ στην Βόνταφον έχουν ήδη 3g πακέτα! Παράθεση Can't get enough Can't give it up When you're telling me those white lies Champagne It's getting rough and I wanna know if I'm addicted to your white lies in vain... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KennyDopeGr Δημ. June 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2006 θα ήθελα να μάθω (απο πού; ) γιατί μέσα στον δωρεάν χρόνο ομιλίας μου έχω αρκετές φορές μια χρέωση: 697504859χχχχ του ενός δευτερολέπτου. το 04859χχχχ είναι ο αριθμός τηλεφώνου μου (είμαι με φορητότητα), αλλά το 6975 γιατί υπάρχει; και επίσης γιατί υπάρχουν οι χρεώσεις ενός δευτερολέπτου (οι οποίες ως φαίνεται, χρεώνονται 30'' και φαιρούνται απο τον δωρεάν χρόνο ομιλίας). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. June 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2006 Ο αριθμός του κινητού σου ποιος είναι; το πρόθεμα δηλαδή... αυτό το 04859... δεν το κατάλαβα! Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KennyDopeGr Δημ. June 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2006 ο αριθμός μου είναι 694859xxxx και είμαι με φορητότητα στην cosmote. μέσα στον λογαριασμό μου, βλέπω μερικές φορές κλήσεις του ενός δευτερολέπτου προς τον αριθμό 697504859xxxx (ο οποίος μετά το 48 είναι ο προσωπικός αριθμός μου) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jotz Δημ. June 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2006 Μάλλον έχει σχέση με εκτροπή κλήσης αυτό που λες. Καλύτερα τηλεφώνησε στο 1212 ή στο 13838 από σταθερό, πάτα 2 για να συνδεθεις με το τμήμα λογαριασμών και ρώτα εκεί. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KennyDopeGr Δημ. June 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2006 κλήσεις στον δικό μου τηελφωνητή αποκλείεται. για επιβεβαίωση άλλων υπηρεσιών, τί θα μπορούσα να καλέσω για 1 δευτερόλεπτο; Δεν θυμάμαι να έχω καλέσει καμία υπηρεσία ωστόσο. μήπως υπάρχει κάποιος αιρθμός εξυπ. πελατών ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. June 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2006 Μήπως είναι ο τηλεφωνητής...; παράξενο μου ακούγεται... Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. June 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2006 Είναι σίγουρα τηλεφωνητής με ή χωρίς ταυτόχρονη λειτουργία ειδοποίησης κλήσεων. Για του λόγου το αληθές: http://www.cosmote.gr/cosmote/cosmote.portal?locale=el_GR&_nfpb=true&_pageLabel=L107_service_fullstory&tabClicked=instructions&path=%2FSCSDevRepository%2Fcontent%2Fel%2Fsections%2Fforyou%2Fservice%2Fbasic_eidopoihsh.xml&breadcrumbTitle=&serviceCategory=contractplan Ψάξε τις εκτροπές σου... Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. June 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2006 Αν δεν προσφέρουν πακέτα κοσμοκάρτα με sim 3G, θα έπρεπε να στην αντικαθιστούν δωρεάν με sim 3ης γενιάς. Μήπως να έστελνες ένα mail στο cc? Δεν είναι σίγουρο ότι οι υπάλληλοι είναι πάντα οι πιο ενημερωμένοι! Πάντως η vodafone δίνει 3ης γενιάς sim σε καρτοκινητά από τότε που ξεκίνησε το 3G. Και γενικά έχει χειριστεί το όλο θέμα πολύ καλύτερα! Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KennyDopeGr Δημ. June 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2006 μετά απο επικοινωνία στο 1212, δεν χρεώνεται η κλήση μου στο 6975xxxx.. και ωφειλόταν στο οτι είχα καλέσει τον ητλεφωνητή μου όλες αυτές τις φορές... αν και δεν πολυκατάλαβα τι θα χρεώνομαι τώρα, απενεργοποίησα τον ΑΤ και όλα τα συναφή (ειδοποιήσεις κλπ). Για το MMS κάτι αν επιτρέπεται σε αυτό το thread, έχω την hellomoto L6, έστειλα MMS στο 1651 και μου ήθρε ένα μήνυμα που λέει 'update is required'. Τι να κάνω (γιατρέ μου :)) ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. June 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2006 Η προώθηση στον τηλεφωνητή ποτέ δεν χρεωνόταν! Δεν είναι ανάγκη να τον απενεργοποιήσεις! Αρκεί να μην τον καλείς αν είσαι σίγουρος ότι δεν είναι κάτι σημαντικό! Η κοσμοτέ δεν έχει σαν default ρύθμιση να σε καλεί κάθε 3 και λίγο ο τηλεφωνητής σου (για να ακούσεις και να χρεωθείς) και στη συνέχεια γραπτά μηνύματα κτλ κτλ!!! Άσε τουλάχιστο την ειδοποίηση κλήσεων χωρίς τηλεφωνητή. Στο link που έδωσα παραπάνω υπάρχουν όλες οι απαραίτητες πληροφορίες! Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. June 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2006 Ακόμη καλύτερο και χρησιμότερο θα ήταν μια υπηρεσία φραγής σε συγκεκριμένους αριθμούς ή ομάδες αριθμών Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ryback3 Δημ. June 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2006 ...και επιτελους e-billing και για τους απλους χρηστες!:O Παράθεση http://new.koolart.co.uk/catalog/images/1822.jpg http://www.msprotege.com/vbb225/images/smilies/drive.gif My love for you insatiable, not superficial You 'LL never waLk aLone! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos15 Δημ. June 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2006 Xerete kanena site dwrean apo imode?grapste to Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. June 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2006 Xerete kanena site dwrean apo imode?grapste to imode.molipo.de;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts