Jump to content

Περί... Cosmote γενικά

dreamacid
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Με 200 άρα γραμμή ένα παράδειγμα, μετρήσεις δίπλα στο ρουτερ. 

Με 5 201

Με 2.4 154 με το ζόρι.. 

20250401_234430.jpg

Screenshot_20250401_234535_Speedtest.jpg

Screenshot_20250401_234717_Speedtest.jpg

Edited by Antonio21

Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. 

5 minutes ago, Antonio21 said:

Με 200 άρα γραμμή ένα παράδειγμα, μετρήσεις δίπλα στο ρουτερ. 

Με 5 201

Με 2.4 154 με το ζόρι.. 

20250401_234430.jpg

Screenshot_20250401_234535_Speedtest.jpg

Screenshot_20250401_234717_Speedtest.jpg

Έχεις μια αναπάντητη..μη μου πεις διαφημιστική 😛

"Άντε γεια ρε ασέβαστε" — Τάκης Τσουκαλάς

1 hour ago, AlexM2 said:

Είναι αποκλειστικά για αντικατάσταση συσκευής ότι και να πάθει. Όχι ρούτερ όχι tv box

Ακριβώς για μεγάλες ταχύτητες μόνο 5

2 ώρες πριν, sou_d said:

Το 2,4 βρε πασά μου είναι πιο αργό. Μεγαλύτερη εμβέλεια, αλλά πιο αργό. Δοκίμασε με το 5 το speedtest

Άμα το μόντεμ υποστηρίζει 3ψηφιο κανάλι στο 5ghz έχει ποιο μεγάλη εμβέλεια γιατί μεταδίδει στο 1 watt ενώ τα άλλα κανάλια στο 0,25 watt και τα WiFi 7 ακόμα ποιο πολύ 

Τι πάει να πει θα μεγαλώνει η λίστα όσο έρχονται νέες συσκευές; Δηλαδή εμείς με τις υφιστάμενες συσκευές δεν θα μπορέσουμε ποτέ να πιάσουμε 5G+,  όπως με το 4G+ και 3,5G πιο παλιά;

https://www.enternity.gr/Article/Gadgets/News/autes-oi-syskeues-ypostirizoun-stin-ellada-to-diktyo-cosmote-5g/93996.html

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Ρε παιδιά πάλι τα παλιά θυμήθηκαν με το 13888;

Μπήκα στο Chat για να απενεργοποιήσω μια υπηρεσία στο σταθερό και έχω 25λ αναμονή και περιμένω πάνω από το κινητό σαν βλακας και περιμένω εκπρόσωπο. Πήρα 13888 τίποτα αναμονή έχει.

Πάνε καλά; τι γίνεται..συνήθως υπήρχε άμεση απάντηση στο chat.

1 minute ago, elkons said:

Ρε παιδιά πάλι τα παλιά θυμήθηκαν με το 13888;

Μπήκα στο Chat για να απενεργοποιήσω μια υπηρεσία στο σταθερό και έχω 25λ αναμονή και περιμένω πάνω από το κινητό σαν βλακας και περιμένω εκπρόσωπο. Πήρα 13888 τίποτα αναμονή έχει.

Πάνε καλά; τι γίνεται..συνήθως υπήρχε άμεση απάντηση στο chat.

Μήπως είναι η ώρα δύσκολη; Εγώ κατά τις 16:00 που μίλησα σχεδόν άμεσα μου απάντησε.

3 minutes ago, cu2goup said:

Μήπως είναι η ώρα δύσκολη; Εγώ κατά τις 16:00 που μίλησα σχεδόν άμεσα μου απάντησε.

Δεν ξέρω και εμένα συνήθως άμεσα απαντήσουν 

Και είναι σπαστικό τώρα γιατί είναι μέχρι τις 9 είναι ανοιχτό το Chat και βαριέμαι 13888.

Μίλησα μαζί τους ευκαιρία πήρα και μερικές πληροφορίες που δεν αναγράφονται στο Site τις λέω εδώ. 

COSMOTE Home Telephony Service

Η υπηρεσία COSMOTE Home Telephony Service καλύπτει μόνο 1 αντικατάσταση συσκευής το χρόνο, ενώ δεν υπάρχει συγκεκριμένο χρονικό διάστημα από την εμπορική ενεργοποίηση που ο πελάτης μπορεί να ζητήσει συσκευή.

Η υπηρεσία έχει δέσμευση (ελάχιστη διάρκεια εγγραφής) 1 χρόνο.

Intratalk 

έτσι αναφέρονται τα 1000 λεπτά ενδοεπικοινωνίας που έχετε μεταξύ των μελών του ΟΝΕ. 

Edited by elkons

Μόλις έκανα και εγώ αίτηση με το κουπόνι.
300Mbps, απεριόριστα σταθερά, κινητά και πλήρες πακέτο COSMOTE TV με 55 ευρώ και δωρεάν τέλος ενεργοποίησης.
Είμαστε σε κτίσμα 2 ορόφων. Το από κάτω διαμέρισμα έχει NOVA. Θα γίνει αύριο επικοινωνία για να υποβληθεί και εκεί αίτηση για 300αρα.

COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

2 minutes ago, MIKU said:

300Mbps, απεριόριστα σταθερά, κινητά και πλήρες πακέτο COSMOTE TV με 55 ευρώ και δωρεάν τέλος ενεργοποίησης.
Είμαστε σε κτίσμα 2 ορόφων. Το από κάτω διαμέρισμα έχει NOVA. Θα γίνει αύριο επικοινωνία για να υποβληθεί και εκεί αίτηση για 300αρα.

Επειδή έφεραν στη περιοχή και εδώ οπτική ίνα και θέλει να βάλει ένας φίλος με το που έρθει η διαθεσιμότητα εχγ μερικές ερωτήσεις 

1. Που κάνεις αίτηση για αναβάθμιση σε 300; Έχει ήδη αυτός 50VDSL

2. Εάν είχε στη VDSL του ξεχωριστά TV και Σταθερό μπορεί να ζητήσει συνδυαστικό; θα χρειαστεί να πληρώσει τη ρήτρα διακοπής της Tv όμως; 

3. Κανονικά για την εγκατάσταση οπτικής πόσα € ζητάνε για ενεργοποίηση; με κουπόνι είναι δωρεάν;

14 minutes ago, MIKU said:

Cosmote έχει οπτικές εκεί; 

1 hour ago, elkons said:

Επειδή έφεραν στη περιοχή και εδώ οπτική ίνα και θέλει να βάλει ένας φίλος με το που έρθει η διαθεσιμότητα εχγ μερικές ερωτήσεις 

2. Εάν είχε στη VDSL του ξεχωριστά TV και Σταθερό μπορεί να ζητήσει συνδυαστικό; θα χρειαστεί να πληρώσει τη ρήτρα διακοπής της Tv όμως; 

3. Κανονικά για την εγκατάσταση οπτικής πόσα € ζητάνε για ενεργοποίηση; με κουπόνι είναι δωρεάν;

1) Στο 138888

2) Δεν έχει πρόβλημα, το είχα κάνει όταν πήγα από τα 50 σε 100.

3) Έχει τέλος ενεργοποίησης (νομίζω 50 ευρώ), με το κουπόνι είναι 0.

1 hour ago, johnny_htc said:

Cosmote έχει οπτικές εκεί; 

Ναι εδώ και καιρό έχουν βάλει.

COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

1 hour ago, elkons said:

1. Σε όποιον πάροχο θέλει
  2. Εξαρτάται σε ποιον θα πέσει 🙂. Σε ΟΤΕ έχω δει δίνουν προσφορά για FTTH+TV, αλλά όχι πάντα.
  3. Δωρεάν χωρίς κουπόνι, 50€ με κουπόνι που το αφαιρούν από την επιδότηση 🤣

4 minutes ago, MIKU said:

1) Στο 138888

2) Δεν έχει πρόβλημα, το είχα κάνει όταν πήγα από τα 50 σε 100.

3) Έχει τέλος ενεργοποίησης (νομίζω 50 ευρώ), με το κουπόνι είναι 0.

Ναι εδώ και καιρό έχουν βάλει.

1. Οκευ οπότε μετράει απλά αναβάθμιση συμβολαίου 

2. Αα ωραία οπότε δηλαδή γίνεται μια χαρά από ξεχωριστά σε συνδυαστικό χωρίς να πληρώσει διακοπή για τη προηγούμενη σύμβαση cote tv.

3. Ωραία οπότε δεν θα δώσει κάτι ενώ χωρίς κουπόνι είναι 50€ άμα κατάλαβα καλά; 

Ευχαριστώ πολύ.

11 minutes ago, elkons said:

1. Οκευ οπότε μετράει απλά αναβάθμιση συμβολαίου 

2. Αα ωραία οπότε δηλαδή γίνεται μια χαρά από ξεχωριστά σε συνδυαστικό χωρίς να πληρώσει διακοπή για τη προηγούμενη σύμβαση cote tv.

3. Ωραία οπότε δεν θα δώσει κάτι ενώ χωρίς κουπόνι είναι 50€ άμα κατάλαβα καλά; 

Ευχαριστώ πολύ.

1. Στον ίδιο πάροχο μετράει ως αναβάθμιση. Σε άλλο πάροχο μπορείς να πάρεις 2η γραμμή ή να κάνεις φορητότητα.
  2. Τεχνικά γίνεται, αλλά έχω δει να το παίζουν και δύσκολοι σε κάποιους
  3. Στις περισσότερες εγκαταστάσεις χωρίς κουπόνι δεν χρεώνουν, αν και εκεί συναντάς κάποιες εξαιρέσεις. Με το κουπόνι τρώνε τα 50€ από τα 150€, επομένως η έκπτωση του κουπονιού βγαίνει μετά 6,25€/μήνα για 24 μήνες.

Οκ ευχαριστώ πολύ. 

Δεν αλλάζει πάροχο επειδή πήγε πρόσφατα στη Cosmote οπότε δεν την αλλάζει τώρα, πήγε κινητό σταθερό τηλεόραση, δεν θα κάνει ολόκληρη διαδικασία πάλι. Έχει κάνει διακανονισμό με τη Nova να ξεπληρώσει τη ρήτρα διακοπής σε όλα αυτά κιόλας.

Το 300 αρι πρόγραμμα με Cosmote full pack και επιδότηση στην τιμή αυτή είναι κορυφή σαν πακέτο. 

Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. 

21 ώρες πριν, MIKU said:

Έγινε αίτηση για το από κάτω διαμέρισμα σήμερα.
NOVA 300Mbps + ΕΟΝ+ στα 48,50 με το κουπόνι.
Άντε να δούμε πότε θα ενεργοποιηθούμε.

2 minutes ago, MIKU said:

Έγινε αίτηση για το από κάτω διαμέρισμα σήμερα.
NOVA 300Mbps + ΕΟΝ+ στα 48,50 με το κουπόνι.
Άντε να δούμε πότε θα ενεργοποιηθούμε.

Θέλει μήνα πιστεύω και βάλε μέχρι να φτιάξουν υποδομή για οπτική ίνα και να σου φέρουν μέσα πρίζα κλπ. Υπομονή

Αναβαθμισα κι'εγω με το voucher την γραμμη μου.ειχα τοσα χρονια χαλκο και απο βοδομαδα μου ειπε η μανταμ θα ερθει τεχνικος.δωρεαν εγκατασταση και τελικη τιμη με φπα 29,87 αν θυμαμαι καλα.

300αρα εβαλα ενω ειχα υποστηριξη μεχρι 3ghz.

εχω μια ερωτηση τωρα..ο παλιος εξοπλισμος τι θα τον κανω?? θα τον παραδωσω εγω εκει που εγινε η συνδεση η μπορω να το παω σε οποιοδηποτε καταστημα της cosmote.

τα ρουτερ που δινουν ειναι ολα wifi 6 ,η μπορει να πεσω και σε παρτιδα wifi 5

my old profile -----> RAVER

1 minute ago, ktikti said:

Αναβαθμισα κι'εγω με το voucher την γραμμη μου.ειχα τοσα χρονια χαλκο και απο βοδομαδα μου ειπε η μανταμ θα ερθει τεχνικος.δωρεαν εγκατασταση και τελικη τιμη με φπα 29,87 αν θυμαμαι καλα.

εχω μια ερωτηση τωρα..ο παλιος εξοπλισμος τι θα τον κανω?? θα τον παραδωσω εγω εκει που εγινε η συνδεση η μπορω να το παω σε οποιοδηποτε καταστημα της cosmote.

Καλορίζικη η γραμμή. Όλα wifi 6 νομίζω είναι και τον εξοπλισμό τον πας σε κατάστημα Cosmote ή και Γερμανό θυμάμαι είχα επιστρέψει παλιά εγώ. Ρώτα και την εξυπηρέτηση για να το επιβεβαιώσεις αν θες 😉

12 minutes ago, ktikti said:

Σχεδόν σίγουρα το Speedport Plus 2 θα πάρεις είναι το "workhorse" του ΟΤΕ για τις περισσότερες συνδέσεις.

Είναι WiFi 6 και σίγουρα έχει καλύτερο WiFi από άλλα του ΟΤΕ, αλλά δεν διεκδικεί και δάφνες 🙂.

Ανάλογα με το τι εξοπλισμό έχεις, μπορεί να σου ζητήσουν να τον επιστρέψεις ή όχι. Εάν τον ζητήσουν, μπορείς να τον επιστρέψεις σε οποιοδήποτε Cosmote, και σε ορισμένα Γερμανός, αλλά όχι όλα.

15 ώρες πριν, minast said:

Ανάλογα με το τι εξοπλισμό έχεις, μπορεί να σου ζητήσουν να τον επιστρέψεις ή όχι. Εάν τον ζητήσουν, μπορείς να τον επιστρέψεις σε οποιοδήποτε Cosmote, και σε ορισμένα Γερμανός, αλλά όχι όλα.

Η επιστροφή εξοπλισμού γίνεται σε όλα τα Cosmote και Γερμανός δεν μπορεί κανενα κατάστημα να σου αρνηθεί επιστροφή εξοπλισμού

Ευχαριστώ για την επισήμανση. Πάντως μου έχει τύχει σε Γερμανό να πουν ότι δεν μπορούν να μου δώσουν απόδειξη παραλαβής, και θα πρέπει να το παραδώσω σε Cosmote 🤔.