VIPdriver Δημ. Τρίτη στις 09:25 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 09:25 πμ 21 minutes ago, johnny_htc said: Μα και αυτός ΔΕΗ τσ τσ τσ 🤣🤣🤣 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Τρίτη στις 12:19 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 12:19 μμ 4 ώρες πριν, Gv2008 said: Γιατί ρε παιδί μου έχεις ΔΕΗ Και γιατί να πάω ζενίθ πάλι θα με παίρνει τηλ ο τύπος 🤣🤣🤣 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. Τρίτη στις 12:20 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 12:20 μμ Just now, elkons said: Και γιατί να πάω ζενίθ πάλι θα με παίρνει τηλ ο τύπος 🤣🤣🤣 Σωστό και αυτό😂. Εγώ ήμουν στην Elpedison και με έπαιρναν για να πάω στην Elpedison. Τρέλα τελείως 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Τρίτη στις 12:21 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 12:21 μμ Just now, Gv2008 said: Σωστό και αυτό😂. Εγώ ήμουν στην Elpedison και με έπαιρναν για να πάω στην Elpedison. Τρέλα τελείως Κλαμαα🤣🤣🤣 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. Τρίτη στις 12:32 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 12:32 μμ 11 minutes ago, Gv2008 said: Σωστό και αυτό😂. Εγώ ήμουν στην Elpedison και με έπαιρναν για να πάω στην Elpedison. Τρέλα τελείως Τελικά πήγες;; Πώς το έκαναν; Σε αποσύνδεσαν και σε ξανα σύνδεσαν ;;; 🤣🤣🤣🤣🤣 1 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. Τρίτη στις 03:28 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 03:28 μμ 2 ώρες πριν, johnny_htc said: Τελικά πήγες;; Πώς το έκαναν; Σε αποσύνδεσαν και σε ξανα σύνδεσαν ;;; 🤣🤣🤣🤣🤣 ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ. Άλλαξα μετά σε Protergia οπότε δεν έμαθα ποτέ 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Τρίτη στις 06:26 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 06:26 μμ 2 ώρες πριν, Gv2008 said: ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ. Άλλαξα μετά σε Protergia οπότε δεν έμαθα ποτέ Και τώρα που είσαι ρε φίλε 🤣 Ούτε πάροχο κινητής δεν αλλάζω τόσο εύκολα εσύ πως τα καταφέρνεις με τον πάροχο ρεύματος 😅 Με Protergia νομίζω κάτι είχα δει μια αφίσα στον Γερμανό για έκπτωση σε συμβόλαιο δε ξέρω κάτι τέτοια είχα δει με Cosmote. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. Τρίτη στις 06:28 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 06:28 μμ 2 minutes ago, elkons said: Και τώρα που είσαι ρε φίλε 🤣 Ούτε πάροχο κινητής δεν αλλάζω τόσο εύκολα εσύ πως τα καταφέρνεις με τον πάροχο ρεύματος 😅 Με Protergia νομίζω κάτι είχα δει μια αφίσα στον Γερμανό για έκπτωση σε συμβόλαιο δε ξέρω κάτι τέτοια είχα δει με Cosmote. Στην Protergia είμαι και θα είμαι για το επόμενο 12μηνο, βαριέμαι να αλλάζω συνέχεια εταιρεία. Μια χαρά είμαι, φθηνοτερα από ΔΕΗ είναι οπότε όλα καλά. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Τρίτη στις 06:33 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 06:33 μμ Η ΔΕΗ είναι φαρμακείο (φοβάμαι να δω τον λογαριασμό 🤣 είναι όλο εκπλήξεις) Αλλά δεν έχω ασχοληθεί και πολύ να σου είμαι ειλικρινής. 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. Τετάρτη στις 03:01 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 03:01 πμ 8 ώρες πριν, elkons said: Η ΔΕΗ είναι φαρμακείο (φοβάμαι να δω τον λογαριασμό 🤣 είναι όλο εκπλήξεις) Αλλά δεν έχω ασχοληθεί και πολύ να σου είμαι ειλικρινής. Λογικό είναι, πολύ ταλαιπωρία. Αλλά εγώ έχω ηρεμησει 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Τετάρτη στις 12:50 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 12:50 μμ https://www.instagram.com/reel/DFU8msFtpvL/?igsh=bzdtdmhoeGlzMWV1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. Τετάρτη στις 12:58 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 12:58 μμ 5 minutes ago, elkons said: https://www.instagram.com/reel/DFU8msFtpvL/?igsh=bzdtdmhoeGlzMWV1 Αχαχαχαχ. Κλάμα 🤣🤣🤣🤣🤣 Απλά χρειάζεται να πας στα κεντρικά να βρεις τον δημιουργό του AI παπαρομποτ και να του σφιξεις το χέρι, να νιώσει τον πόνο 🤣🤣🤣🤣🤣. Πάντως σαν τον Τομπι δεν έχει.. Εκεί θες να το κάψεις 🤣🤣🤣🤣 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Τετάρτη στις 01:02 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 01:02 μμ "Συγνώμη δε σας κατάλαβα επαναλάβετε παρακαλώ " 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Τετάρτη στις 09:48 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 09:48 μμ Εντομεταξύ δε ξέρω αν εννοούν οι Ιταλοί για σταθερή τιμή όλους τους μήνες αλλά δείτε...αυτό είναι προσφορά όχι σαν την Ελλάδα Gigabit Voucher και βλακείες. Η προφορά αυτή για όσους έχουν κινητό στη WINDTRE IT είναι και προσφέρει και δωρεάν απεριόριστα δεδομένα στο κινητό αν κατάλαβα καλά δε ξέρω καλά ιταλικά και η μετάφραση του Google δεν είναι ότι καλύτερο. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. Χθες στς 02:59 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 02:59 πμ 5 ώρες πριν, elkons said: Εντομεταξύ δε ξέρω αν εννοούν οι Ιταλοί για σταθερή τιμή όλους τους μήνες αλλά δείτε...αυτό είναι προσφορά όχι σαν την Ελλάδα Gigabit Voucher και βλακείες. Η προφορά αυτή για όσους έχουν κινητό στη WINDTRE IT είναι και προσφέρει και δωρεάν απεριόριστα δεδομένα στο κινητό αν κατάλαβα καλά δε ξέρω καλά ιταλικά και η μετάφραση του Google δεν είναι ότι καλύτερο. Τέλεια προσφορά! Βέβαια τι κάλυψη έχει η εταιρεία στις οπτικές ίνες;; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Χθες στς 06:03 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 06:03 πμ 3 ώρες πριν, Chrischal1908 said: Τέλεια προσφορά! Βέβαια τι κάλυψη έχει η εταιρεία στις οπτικές ίνες;; Δε ξέρω αλλά μου έκαναν εκτύπωση οι τιμές στις τηλεπικοινωνίες στη γειτονική Ιταλία συγκριτικά με την Ελλάδα. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. Χθες στς 08:46 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 08:46 πμ 5 ώρες πριν, Chrischal1908 said: Τέλεια προσφορά! Βέβαια τι κάλυψη έχει η εταιρεία στις οπτικές ίνες;; Έχουν ίνες μέχρι και στο πιο μικρό χωριό. Έξω από το Lago di Garda στο βουνό στο σπίτι του θείου μου, είχε 2,5 GBPS στα speedtest 3 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. Χθες στς 09:01 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 09:01 πμ 10 minutes ago, Gv2008 said: Έχουν ίνες μέχρι και στο πιο μικρό χωριό. Έξω από το Lago di Garda στο βουνό στο σπίτι του θείου μου, είχε 2,5 GBPS στα speedtest 2 ώρες πριν, elkons said: Δε ξέρω αλλά μου έκαναν εκτύπωση οι τιμές στις τηλεπικοινωνίες στη γειτονική Ιταλία συγκριτικά με την Ελλάδα. Μη το συζητάτε καν παιδιά. Πολύ πιο μπροστά εκεί στην Ιταλία, μη ξεχνάτε ότι η Telestet είχε ιταλικές ρίζες, Stet Hellas λεγόταν αρχικά 😏. Εδώ απλά προκειμένου να αναπτυχθούν οι δύο αρχικές εταιρείες στην αρχή, έμεινε πολύ πίσω ο ΟΤΕ και ιδού τα αποτελέσματα.. Κάθε χωριό με 5 mbps και αν.. Εν τω μεταξύ προσφορακλα, διαβάζω modem με wifi 7, unlimited data (δεν αναφέρει καν λεπτά ομιλίας, παίζει να εννοούνται ότι είναι απεριόριστα, λολ..) και Amazon Prime παρακαλώ για 12 μήνες... Και δω πληρώνεις full pack 300αρα Cosmote κοντά στα 60 και αν βάλεις και κινητό, το 90αρακι μπορεί και να το πιάσεις, δεν είναι κάτι 😅😅😅 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Χθες στς 10:42 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 10:42 πμ Και μετά τη Telestet είχαμε TIM,εκεί έμεινε εμάς έγινε WIND που πάλι υπάρχει εκεί και η γνωστή σε όλους Nova συνδρομητική δορυφορική κατέληξε και στη κινητή τηλεφωνία. Πως τα έφερε έτσι η ζωή 😅 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. Χθες στς 11:09 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 11:09 πμ (edited) Προκειμένου να αναπτυχθεί η πρώτη εταιρεία που ιδρύθηκε στην Ελλάδα, έμεινε πίσω η Cosmote και τελικά κατέληξε να πωλείται για 4η φορά. 😅🤣🤣🤣 Edited Χθες στς 11:09 πμ by johnny_htc 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gokuthelegend Δημ. 21 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 21 ώρες πριν (edited) Χαιρετώ την παρέα. Έχει κανείς υπόψη αν υπάρχει τρόπος να ενεργοποιήσουμε την ειδοποίηση κλήσεων με sms χωρίς να ενεργοποιηθεί και ο προσωπικός τηλεφωνητής; Ο τηλεφωνητής ήταν ενεργοποιημένος από όταν είχα αποκτήσει το νούμερο και σε κάποια φάση συνειδητοποίησα ότι είχε αποθηκευμένα αρκετά μηνύματα που μου είχαν αφήσει διάφοροι (το χρησιμοποιώ και στην δουλειά το συγκεκριμένο νούμερο). Δεν το είχα πάρει χαμπάρι και δεν τους είχα απαντήσει ποτέ. Οπότε αποφάσισα να απενεργοποιήσω τον προσωπικό τηλεφωνητή ώστε να μην μου αφήνουν φωνητικά μηνύματα και να μην περιμένουν αδίκως. Έτσι όμως απενεργοποιήθηκαν και οι ειδοποιήσεις κλήσεων με sms, οπότε ξέρει κανείς αν γίνεται να τις ενεργοποιήσω πάλι χωρίς όμως να ενεργοποιηθεί ο τηλεφωνητής; Έχω Cosmote What's Up αν παίζει ρόλο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Edited 21 ώρες πριν by gokuthelegend 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 20 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 20 ώρες πριν 18 minutes ago, gokuthelegend said: Χαιρετώ την παρέα. Έχει κανείς υπόψη αν υπάρχει τρόπος να ενεργοποιήσουμε την ειδοποίηση κλήσεων με sms χωρίς να ενεργοποιηθεί και ο προσωπικός τηλεφωνητής; Ο τηλεφωνητής ήταν ενεργοποιημένος από όταν είχα αποκτήσει το νούμερο και σε κάποια φάση συνειδητοποίησα ότι είχε αποθηκευμένα αρκετά μηνύματα που μου είχαν αφήσει διάφοροι (το χρησιμοποιώ και στην δουλειά το συγκεκριμένο νούμερο). Δεν το είχα πάρει χαμπάρι και δεν τους είχα απαντήσει ποτέ. Οπότε αποφάσισα να απενεργοποιήσω τον προσωπικό τηλεφωνητή ώστε να μην μου αφήνουν φωνητικά μηνύματα και να μην περιμένουν αδίκως. Έτσι όμως απενεργοποιήθηκαν και οι ειδοποιήσεις κλήσεων με sms, οπότε ξέρει κανείς αν γίνεται να τις ενεργοποιήσω πάλι χωρίς όμως να ενεργοποιηθεί ο τηλεφωνητής; Έχω Cosmote What's Up αν παίζει ρόλο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. https://www.whatsup.gr/eidopoiisi-kliseon Εδώ λέει πως πρέπει να μιλήσεις με εξυπηρέτηση για να σου την ενεργοποιήσουν. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. 20 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 20 ώρες πριν 17 minutes ago, gokuthelegend said: Χαιρετώ την παρέα. Έχει κανείς υπόψη αν υπάρχει τρόπος να ενεργοποιήσουμε την ειδοποίηση κλήσεων με sms χωρίς να ενεργοποιηθεί και ο προσωπικός τηλεφωνητής; Ο τηλεφωνητής ήταν ενεργοποιημένος από όταν είχα αποκτήσει το νούμερο και σε κάποια φάση συνειδητοποίησα ότι είχε αποθηκευμένα αρκετά μηνύματα που μου είχαν αφήσει διάφοροι (το χρησιμοποιώ και στην δουλειά το συγκεκριμένο νούμερο). Δεν το είχα πάρει χαμπάρι και δεν τους είχα απαντήσει ποτέ. Οπότε αποφάσισα να απενεργοποιήσω τον προσωπικό τηλεφωνητή ώστε να μην μου αφήνουν φωνητικά μηνύματα και να μην περιμένουν αδίκως. Έτσι όμως απενεργοποιήθηκαν και οι ειδοποιήσεις κλήσεων με sms, οπότε ξέρει κανείς αν γίνεται να τις ενεργοποιήσω πάλι χωρίς όμως να ενεργοποιηθεί ο τηλεφωνητής; Έχω Cosmote What's Up αν παίζει ρόλο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Όσες φορές και αν έχω κάνει φορητότητα προς την cosmote ή απο καρτοκιντή cosmote σε συμβόλαιο cosmote που πάλι πιάνεται σαν ''νέος'' αριθμός και χρειάζοντε ρύθμιση όλα αυτά, πάντα απο ερωτήσεις και εμπειρία σου λέω να καλέσεις 13888 και επειδή θα καταλάβουν αμέσως τί λές θα στο φτιάξουν γρήγορα. 2 Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 20 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 20 ώρες πριν 7 minutes ago, cu2goup said: https://www.whatsup.gr/eidopoiisi-kliseon Εδώ λέει πως πρέπει να μιλήσεις με εξυπηρέτηση για να σου την ενεργοποιήσουν. Ναι ναι τσατ απλά και εγώ το έκανα πρόσφατα σε 5 λεπτά. 5 minutes ago, Nikos_96 said: Όσες φορές και αν έχω κάνει φορητότητα προς την cosmote ή απο καρτοκιντή cosmote σε συμβόλαιο cosmote που πάλι πιάνεται σαν ''νέος'' αριθμός και χρειάζοντε ρύθμιση όλα αυτά, πάντα απο ερωτήσεις και εμπειρία σου λέω να καλέσεις 13888 και επειδή θα καταλάβουν αμέσως τί λές θα στο φτιάξουν γρήγορα. Και τσατ γίνεται αρκεί να πέσεις σε γνώστη υπάλληλο αλλιώς δε θα συνεννοηθεί. Απλά ζητάς στο τσατ στον εκπρόσωπο κ όχι ρομπότ, ενεργοποίηση ειδοποιήσεων κλήσεων κ πες συγκεκριμένα: Θέλω να λαμβάνω χαμένες κλήσεις με SMS όταν είναι απενεργοποιημένο ή δεν υπάρχει διαθέσιμο δίκτυο. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gokuthelegend Δημ. 19 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 19 ώρες πριν 1 ώρα πριν, cu2goup said: https://www.whatsup.gr/eidopoiisi-kliseon Εδώ λέει πως πρέπει να μιλήσεις με εξυπηρέτηση για να σου την ενεργοποιήσουν. 1 ώρα πριν, Nikos_96 said: Όσες φορές και αν έχω κάνει φορητότητα προς την cosmote ή απο καρτοκιντή cosmote σε συμβόλαιο cosmote που πάλι πιάνεται σαν ''νέος'' αριθμός και χρειάζοντε ρύθμιση όλα αυτά, πάντα απο ερωτήσεις και εμπειρία σου λέω να καλέσεις 13888 και επειδή θα καταλάβουν αμέσως τί λές θα στο φτιάξουν γρήγορα. 1 hour ago, elkons said: Ναι ναι τσατ απλά και εγώ το έκανα πρόσφατα σε 5 λεπτά. Και τσατ γίνεται αρκεί να πέσεις σε γνώστη υπάλληλο αλλιώς δε θα συνεννοηθεί. Απλά ζητάς στο τσατ στον εκπρόσωπο κ όχι ρομπότ, ενεργοποίηση ειδοποιήσεων κλήσεων κ πες συγκεκριμένα: Θέλω να λαμβάνω χαμένες κλήσεις με SMS όταν είναι απενεργοποιημένο ή δεν υπάρχει διαθέσιμο δίκτυο. Σκέφτομαι να δοκιμάσω πρώτα με το τσατ αλλά που το βρίσκω; Αν δεν βγάλω άκρη θα δοκιμάσω να κάνω και κλήση. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts