Jump to content

Περί... Cosmote γενικά

dreamacid
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

3 minutes ago, elkons said:

Έτσι να μπούμε στο Αμερικανικό μουντ 😋

💩 είχαμε,φρέσκα μας φέρανε.. COSMOTE-T- ας πούμε όχι ε; δεν τους ήρθε η έμπνευση. 

Καλά τώρα λέμε πολλά που μπορεί να είναι και κουταμάρες, επειδή κάποιος έγραψε ένα άρθρο που γνωρίζαμε πάνω κάτω τι μέλλει γενέσθαι. Εγώ προσωπικά δεν πιστεύω ότι θα θάψουν τόσο εύκολα το brand Cosmote. Το ΟΤΕ πάλι πιο πιθανό να το αποτελειωσουν 

2 minutes ago, johnny_htc said:

Καλά τώρα λέμε πολλά που μπορεί να είναι και κουταμάρες, επειδή κάποιος έγραψε ένα άρθρο που γνωρίζαμε πάνω κάτω τι μέλλει γενέσθαι. Εγώ προσωπικά δεν πιστεύω ότι θα θάψουν τόσο εύκολα το brand Cosmote. Το ΟΤΕ πάλι πιο πιθανό να το αποτελειωσουν 

Πάνε όλες οι παιδικές αναμνήσεις στις τηλεπικοινωνίες 🙂

Θα δείξει..τουλάχιστον ας συνεχίσει τη καλή δουλειά να είμαστε και εμείς ευχαριστημένοι. 

Έχω μπλέξει με θεωρητική κατεύθυνση βλέπω 😂

Περιμένω τη πώληση της nova..αν τη πάρει άραβας και μας χώσει καμία ονομασία στα Αραβικά πως στο καλό θα τη λέμε εμείς οι Ελληνάρες; 😂😂

15 minutes ago, elkons said:

Έτσι να μπούμε στο Αμερικανικό μουντ 😋

💩 είχαμε,φρέσκα μας φέρανε.. COSMOTE-T- ας πούμε όχι ε; δεν τους ήρθε η έμπνευση. 

Θυμάμαι την T-Mobile US να προσφέρει Unlimited Data όταν αυτό εδώ δεν υπήρχε ούτε σαν ιδέα

7 minutes ago, elkons said:

Πάνε όλες οι παιδικές αναμνήσεις στις τηλεπικοινωνίες 🙂

Θα δείξει..τουλάχιστον ας συνεχίσει τη καλή δουλειά να είμαστε και εμείς ευχαριστημένοι. 

Έχω μπλέξει με θεωρητική κατεύθυνση βλέπω 😂

Περιμένω τη πώληση της nova..αν τη πάρει άραβας και μας χώσει καμία ονομασία στα Αραβικά πως στο καλό θα τη λέμε εμείς οι Ελληνάρες; 😂😂

Νοβαλέκ 😂🤣

15 minutes ago, johnny_htc said:

Νοβαλέκ 😂🤣

نوفا ας πούμε πως θα το έλεγες ; 😃

Εγώ απαιτώ και δεδομένου οτι αυτή η συνεργασία-συγχώνευση γίνεται με πλάτες μιας δυνατής εταιρίας-ομίλου να μας προσφέρει σε όλους τους συνδρομητές της έτσι σαν δώρο 1 χρόνο απεριόριστα data. Να το γιορτάσουν ρε παιδί μου..

Redmi By Xiaomi

Ναι να χεις ωραία και καλά το κινητό να είναι στο πάροχο όλα μικρά και το T μεγάλο 

Ενοχλεί ψυχαναγκαστικούς όπως ένα διάστημα 

COSMOTE GREECE 2021

WIND GREECE 2021

VODAFONE GREECE 2021

Έφερνε γύρω γύρω στο όνομα παρόχου ..ενοχλητικό 

5 minutes ago, Nikos_96 said:

Εγώ απαιτώ και δεδομένου οτι αυτή η συνεργασία-συγχώνευση γίνεται με πλάτες μιας δυνατής εταιρίας-ομίλου να μας προσφέρει σε όλους τους συνδρομητές της έτσι σαν δώρο 1 χρόνο απεριόριστα data. Να το γιορτάσουν ρε παιδί μου..

Όνειρο θα ήταν αλλά θα καταρρεύσει το δίκτυο. Αποκλείεται.

2 minutes ago, VIPdriver said:

Ωραίο θα ήταν να σταματήσει επιτέλους η 2μηνη αξία της ανανέωσης χρημάτων. 

Αυτό είναι πιο πιθανό. Μακάρι!

Vodafone FTTH 100mbps + Giga unlimited ultra / Nova FREE2GO / Cosmote internet on the go

Στη Σλοβακια η Slovak Telekom εγινε σκετη Telekom και το χρωμα ματζεντα κυριαρχει με το λογοτυπο Τ, αλλα και το magenta ως συνοδευτικο.

Ενδεικτικες τιμες ιντερνετ, σταθερο δεν περιλαμβανεται και δε νομιζω να προσφερουν, αν συνδυασεις τηλεοραση, κινητο κτλ εχεις καποιες επιπλεον εκπτωσεις. Νομιζω, ειναι αρκετα φτηνοτερες οι τιμες απο ελλαδα.

2125106473_Screenshot2025-01-16at23_27_29.thumb.png.aea78757e14a4c103f247e4676a31539.png

Τηλεοραση

2042564874_Screenshot2025-01-16at23_31_44.thumb.png.8d94fbf2ef7a94b8593ac8d6e3252fbf.png

Edited by lalakis

13 minutes ago, lalakis said:

Στη Σλοβακια η Slovak Telekom εγινε σκετη Telekom και το χρωμα ματζεντα κυριαρχει με το λογοτυπο Τ, αλλα και το magenta ως συνοδευτικο.

Ενδεικτικες τιμες ιντερνετ, σταθερο δεν περιλαμβανεται και δε νομιζω να προσφερουν, αν συνδυασεις τηλεοραση, κινητο κτλ εχεις καποιες επιπλεον εκπτωσεις. Νομιζω, ειναι αρκετα φτηνοτερες οι τιμες απο ελλαδα.

2125106473_Screenshot2025-01-16at23_27_29.thumb.png.aea78757e14a4c103f247e4676a31539.png

Τηλεοραση

2042564874_Screenshot2025-01-16at23_31_44.thumb.png.8d94fbf2ef7a94b8593ac8d6e3252fbf.png

Νιώθω ηλήθιος που εδώ πληρώνω 33€ για 50/5 😂

Προσωπικά το σταθερό μου είναι άχρηστο καλύτερα να επιλέγουμε αν θέλουμε ή όχι για καλύτερη τιμή.. αφού η πλειοψηφία έχει απεριόριστης ομιλία.. 

είχα διαβάσει κάπου πιο παλιά οτι ο Τσαμάζ έφυγε επειδή τα "έσπασε" με τους γερμανούς που ζητούσαν κι άλλες απολύσεις σε προσωπικό...

11 ώρες πριν, odim said:

είχα διαβάσει κάπου πιο παλιά οτι ο Τσαμάζ έφυγε επειδή τα "έσπασε" με τους γερμανούς που ζητούσαν κι άλλες απολύσεις σε προσωπικό...

Πολλά θα διαβάσεις, τώρα τι ισχύει, είναι ένα θέμα.. Δε νομίζω πάντως πως είχε κάποιο πρόβλημα να διώξει κόσμο ο Τζαμαζ. Έτσι και αλλιώς μια χαρά συρρίκνωση του τεχνικού τμήματος πρέπει να έχει φάει η Cosmote. Και όχι χθες προχθές με τον Μπέμπη, Νεμπη πώς λέγεται, αλλά εδώ και καιρό...

Τέτοια εταιρία κολοσσός διώχνει κόσμο; 

Nova only Edge SA For Ever.. 

1 minute ago, Bas said:

διώχνει Cosmote 😛

Μόνο γερμανόφωνους από δω και πέρα θα προσλαμβάνει 😅🤣

20 minutes ago, johnny_htc said:

https://www.youtube.com/watch?v=IJQPIJpAN-k&t=17s

20 minutes ago, johnny_htc said:

Α μπε Τσε ντε γκε χα Ι γιοτ κα Ελ εμ ο πε...

Έτσι θα συνενοούμαστε στην εξυπηρέτηση με τη γερμανική αλφάβητο 

με έκπληξη διαβάζω ότι ο cosmote θα αλλάξει όνομα ... το κόβω γιά T-Mobile GR ... αλλά Τelecom Cosmote ( T-Cosmote) νομίζω θα είναι το καλύτερο & γιά τους 2

Edited by babis3g

Τίποτε δεν πρέπει πλέον να μας προκαλεί έκπληξη.

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

1 ώρα πριν, p_k said:

Τίποτε δεν πρέπει πλέον να μας προκαλεί έκπληξη.

...εκτός από το χωλ του VIPdriver που δεν πιάνει κανένα δίκτυο

2 minutes ago, Bas said:

...εκτός από το χωλ του VIPdriver που δεν πιάνει κανένα δίκτυο

Πιάνει, απλά κόβεται η ομιλία (τα μισά ακούω)