greatst Δημ. August 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2019 Τα Calling Tunes με διάρκεια 12 μήνες, λέει ότι έρχεται ένα SMS όταν πλησιάζει το 12μηνο (από ποιο νούμερο έρχεται το SMS? ) και τότε τι γίνεται; Εάν δεν κάνεις τίποτα απλά απενεργοποιείται το συγκεκριμένο Calling Tune ή ανανεώνεται αυτόματα και χρεώνεσαι για 1 έτος ακόμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. August 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2019 Τα Calling Tunes με διάρκεια 12 μήνες, λέει ότι έρχεται ένα SMS όταν πλησιάζει το 12μηνο (από ποιο νούμερο έρχεται το SMS? ) και τότε τι γίνεται; Εάν δεν κάνεις τίποτα απλά απενεργοποιείται το συγκεκριμένο Calling Tune ή ανανεώνεται αυτόματα και χρεώνεσαι για 1 έτος ακόμα;Ανανεώνεται αυτόματα αλλα στο SMS σου δίνει δυνατότητα απενεργοποίησης. Νομίζω από το 14014 έρχεται ή από COSMOTE. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greatst Δημ. August 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2019 Ανανεώνεται αυτόματα αλλα στο SMS σου δίνει δυνατότητα απενεργοποίησης. Νομίζω από το 14014 έρχεται ή από COSMOTE. Ευχαριστώ για την απάντηση! :thanks: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo4850 Δημ. August 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2019 Καλησπέρα σας... Έχω ένα θέμα. Πρόσφατα έβαλα στη συσκευή μου ένα what's up σαν δεύτερο νούμερο. Όμως, υπάρχουν στιγμές που δεν αναγνωρίζει την sim. Πρέπει να κάνω μια ή δυο επανεκκινησεις για να την αναγνωρίσει.. Άλλες φορές την αναγνωρίζει με το που ανοίγω την συσκευή.. Τι μπορώ να κάνω για αυτό; Στάλθηκε από το HRY-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. August 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2019 Δοκίμασε να αλλάξεις την SIM σου σε ένα καταστημα, αν έχεις το νούμερο λιγότερο από 6 μήνες έχει εγγύηση και είναι δωρεάν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo4850 Δημ. August 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2019 (edited) Δοκίμασε να αλλάξεις την SIM σου σε ένα καταστημα, αν έχεις το νούμερο λιγότερο από 6 μήνες έχει εγγύηση και είναι δωρεάν.Πριν μερικές μέρες την πήρα από promo βέβαια... Θα πάω αύριο το πρωί, αν και τώρα βλέπω πως διορθώθηκε το πρόβλημα... Θα δω και το πρωί αν υπάρχει το θέμα και αν είναι θα πάω σε ένα κατάστημα Γερμανός. Στάλθηκε από το HRY-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μιλάμε οι τύποι στον Γερμανό δεν υπάρχουν... Πήγα σήμερα το πρωί και όχι μελονο με μιλούσαν με ένα ύφος, με τουπέ αλλά και δεν έκαναν τίποτα.. Ούτε έναν απλό έλεγχο στην κάρτα sim. Και όταν τους είπα για αλλαγή κάρτας, με είπαν πως δεν έχουν κάρτες τώρα και κοστίζει 7,90€ η αλλαγή... Τι να πω; Στάλθηκε από το HRY-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited August 22, 2019 by XP130TD συνεχόμενα posts Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. August 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2019 Έχουν εγγύηση οι κάρτες 3 μήνες, άρα είναι δωρεάν :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo4850 Δημ. August 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2019 (edited) Έχουν εγγύηση οι κάρτες 3 μήνες, άρα είναι δωρεάν :)Πάντως η συμπεριφορά τους είναι φια μπατσες.... Τέλος πάντων... Αν δεν διορθωθεί το πρόβλημα, απλά πετάω την sim και κρατάω μόνο το βασικό νούμερο. Αυτοί θα χάσουν με αυτά που κάνουν. Όχι εγώ. Στάλθηκε από το HRY-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εν τω μεταξύ κάποιες φορές, όχι πάντα, δεν έχει και πολύ καλή ποιότητα η κλήση... Αυτό συμβαίνει σχετικά σπάνια αλλά και πάλι... Τι να πω.. Θα πάω να το δω και σε άλλο κατάστημα. Στάλθηκε από το HRY-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited August 22, 2019 by XP130TD συνεχόμενα posts Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. August 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2019 Εν τω μεταξύ κάποιες φορές, όχι πάντα, δεν έχει και πολύ καλή ποιότητα η κλήση... Αυτό συμβαίνει σχετικά σπάνια αλλά και πάλι... Τι να πω.. Θα πάω να το δω και σε άλλο κατάστημα. Στάλθηκε από το HRY-LX1 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΠοιο πολύ φαίνεται για θέμα baseband (μητρική) πάρα της sim Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo4850 Δημ. August 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2019 Ποιο πολύ φαίνεται για θέμα baseband (μητρική) πάρα της simΔεν ξέρω.. Μου φαίνεται όμως παράξενο το γεγονός πως με Vodafone στην συσκευή και με wind παίζει κανονικότατα και δεν είχα ποτέ μου θέμα.. Μόνο με cosmote είχα. Στάλθηκε από το HRY-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. August 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2019 Δεν ξέρω.. Μου φαίνεται όμως παράξενο το γεγονός πως με Vodafone στην συσκευή και με wind παίζει κανονικότατα και δεν είχα ποτέ μου θέμα.. Μόνο με cosmote είχα. Στάλθηκε από το HRY-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk αλλες συχνότητες άλλα baseband quarters Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo4850 Δημ. August 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2019 Η συσκευή είναι αγορασμένη από Ελλάδα από κατάστημα κωτσοβολος.. Είναι δυνατόν να φτάσει τόσο πολύ η συσκευή; Θα το πάω και σε ένα άλλο κατάστημα Γερμανός να το δούμε και μετά θα δούμε τι θα κάνουμε... Στάλθηκε από το HRY-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. August 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2019 Έχεις κάνει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo4850 Δημ. August 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2019 (edited) Έχεις κάνει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων;Δεν το έχω δοκιμάσει. Το είχα κάνει παλιότερα αλλά όχι για το πρόβλημα αυτό. Στάλθηκε από το HRY-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τελικά πήγα σε ένα άλλο κατάστημα Γερμανός, την άλλαξα και βλέπω διαφορά... Δεν έχει θέμα τουλάχιστον προς το παρόν. Στάλθηκε από το HRY-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited August 29, 2019 by XP130TD συνεχόμενα posts Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikariwths Δημ. August 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2019 Καλησπέρα παιδιά ,έβαλα ένα σιμακι της κόσμοτε mobile internet στο κινητό μου a2 lite xiaomi χωρίς ρουτ ,έχω πρόβλημα όμως όταν πάω να μοιράσω ίντερνετ μεσω wifi .υπάρχει τρόπος να το ξεπεράσω και να μπορώ να στείλω ίντερνετ μέσω σημείου πρόσβασης wifi? Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://www.i-dent.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. August 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2019 Καλησπέρα παιδιά ,έβαλα ένα σιμακι της κόσμοτε mobile internet στο κινητό μου a2 lite xiaomi χωρίς ρουτ ,έχω πρόβλημα όμως όταν πάω να μοιράσω ίντερνετ μεσω wifi .υπάρχει τρόπος να το ξεπεράσω και να μπορώ να στείλω ίντερνετ μέσω σημείου πρόσβασης wifi? Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας TapatalkΜια από τα ίδια, αλλά το έδωσα σε σερβο και το έβαλε σε mifi συσκευή και δουλεύει απροβληματιστα. Τους πήρα τηλέφωνο και δεν βλέπουν πρόβλημα, όλο το καλοκαίρι είχα κάνει το κινητό Hotspot για να πάρουν οι άλλοι. Όταν έβαζα την extra sim σε άλλο κινητό για να μην αναγκάζομαι να το αφήνω σπίτι, μόνο εγώ επερνα ίντερνετ, κανένας άλλος. Δε έβγαλα άκρη, ακόμα και από το κινητό μου, την έβαλα και το έκανα! Hotspot και πάλι δεν πήρε κανείς... Αν έχεις extra sim... Μάλλον θέλει mifi ξεκλείδωτο, δεν ξέρω τι άλλο να πω Sent from my SM-G975F using Tapatalk Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Reignman Δημ. August 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2019 Καλησπέρα σε όλους! Για να μην ανοίγω νέο θέμα... Υπάρχει κάποια οικονομική λύση αυτή την στιγμή για 4G MiFi; Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. August 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2019 Αυτή την στιγμή (μέχρι 2/9) μπορείς με 8,5€ να πάρεις 8GB για 30 ημέρες + 2GB για μια εβδομάδα από το reloadit. Αν θες να βλέπεις και βίντεο ή να ακούς μουσική, υπάρχει το Play Now Unlimited για απεριόριστα δεδομένα σε εφαρμογές όπως netflix, Spotify, YouTube με 15€ για 1 μήνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Reignman Δημ. August 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2019 Ευχαριστώ για την απάντηση φίλε μου, αλλά ψάχνω mobile router όχι ποιό πακέτο συμφέρει για να βάλω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. August 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2019 Ευχαριστώ για την απάντηση φίλε μου, αλλά ψάχνω mobile router όχι ποιό πακέτο συμφέρει για να βάλω...Το έχεις ανάγκη; Γιατί δεν κάνεις το κινητό σου hotspot και να συνδέονται οι άλλοι επάνω σου; Στάλθηκε από το EVR-AL00 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Reignman Δημ. August 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2019 Το έχεις ανάγκη; Γιατί δεν κάνεις το κινητό σου hotspot και να συνδέονται οι άλλοι επάνω σου; Στάλθηκε από το EVR-AL00 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το κινητό μου δεν έχει ατελείωτη μπαταρία δυστυχώς και δεν θέλω να μοιράσω ίντερνετ από το δικό μου πρόγραμμα δεδομένων... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. August 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2019 Πάρε μια άλλη SIM Whatsup και βαλτην για MiFi. Édit: αααα συσκευη; Έχει αρκετές, ψάχνεις με μπαταρία φαντάζομαι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. August 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2019 (edited) Καλησπέρα σε όλους! Για να μην ανοίγω νέο θέμα... Υπάρχει κάποια οικονομική λύση αυτή την στιγμή για 4G MiFi; Ευχαριστώ! Καλησπέρα. Πόσα χρήματα προτίθεσαι να διαθέσεις; Συνήθως ένα ποιοτικό Cat4 hotspot (ταχύτητες download 150Mbps/upload 50 Mbps) από γνωστή καν αξιόπιστη εταιρεία (Huawei, TP-LINK κλπ) είναι δυνατό να το βρεις αρκετά κάτω από 100€. Edited August 25, 2019 by panosz75 Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. August 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2019 Καλησπέρα σε όλους! Για να μην ανοίγω νέο θέμα... Υπάρχει κάποια οικονομική λύση αυτή την στιγμή για 4G MiFi; Ευχαριστώ! Έχει η Wind ένα 4G MiFi με 40€ η 50€ αν θυμάμαι καλά. Πήγαινε σε κατάστημα τους κ ρώτησε. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. August 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2019 (edited) Έχει η Wind ένα 4G MiFi με 40€ η 50€ αν θυμάμαι καλά. Πήγαινε σε κατάστημα τους κ ρώτησε. Είναι η συσκευή Huawei E5573cs που υπάρχει σε branded μορφή και στις τρεις εταιρείες. Γνώμη μου, αποφυγή firmware από Wind και ιδιαιτέρως Vodafone. Ιδίως της Vodafone, από την οποία το πήρα εγώ πριν καναδυό χρόνια, έχει εντελώς διαφορετικό UI από το κλασικό της Huawei, και κάνει τη συσκευή πολύ αργή στο σετάρισμα. Καλύτερα unbranded ή έστω Cosmote-branded που έχει σχεδόν stock firmware. Και σ' αυτήν την επιλογή, του πετάς μέσα μια What's UP SIM και βάζεις 2-3 πακετάκια καλοκαιρινά, και είσαι άρχοντας. Edited August 25, 2019 by panosz75 Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts