Jump to content

Περί... Cosmote γενικά

dreamacid
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Από την στιγμή που είπε Γιώργος, δεν μπορώ να κάνω κάτι ώστε να βρω ποιος πραγματικά ήταν πίσω από αυτό;

Παραπλάνηση ας πούμε. Τον ορισμό του ποινικού αδικήματος δεν μπόρεσα να τον βρω.

Υποθέτω ότι είναι αυτό που λένε σε μερικά άρθρα-νόμους αν συντρέχει π.χ έγκλημα, φόνος, παιδεραστία έτσι;

Φίλε μου πρόσεξε....

Αναφέρεις καταρχήν ότι το "πρόβλημα" το οποίο είναι κατ ουσία δικό σου και όχι του χρήστη (της φίλης σου) μπορεί να υπόκειται σε νόμους....

Μα και έτσι να είναι είτε η φίλη σου αν είναι ενηλικη μπορεί να κινηθεί είτε ο κηδεμόνας της αν δεν είναι.

Εμένα αυτό που μου μυρίζει είναι είτε ότι η κοπέλα είναι πεταχτούλα είτε ότι εσύ έχεις ζήλια είτε ο συνδυασμός και των δύο...

Πρότασή μου είτε σκάσε της δυο χαστούκια να συνέλθει αν είσαι κολλημένος μαζί της ή στείλε την στη μαμά της και τράβα για άλλα.... Και that's all folks

Μου έχει πει ότι δεν έχει κάνει κάτι. Αλλά θέλω να βρω αυτό τον τύπο.

Λες να μην καταφέρω πολλά με εισαγγελέα;

Αν δεν έχει κάνει κάτι, αν θελεις να τον βρεις, πες της να του κλείσει ραντεβού και μόλις εμφανιστεί κάνε του τα μούτρα λουκάνικο για βρωμικο....

Εγώ γιατί δεν έχω καταλάβει τι γίνεται? Η φίλη σου είχε κάποιον πρώην που της είχε δώσει έναν αριθμό cosmote για να μιλάνε? Για ποιον ακριβώς λόγο θέλεις να το βρεις και γιατί η φίλη σου χρησιμοποιεί ακόμη την κάρτα και δεν την πετάει?

Μου έχει πει ότι δεν έχει κάνει κάτι. Αλλά θέλω να βρω αυτό τον τύπο.

Λες να μην καταφέρω πολλά με εισαγγελέα;

Α) Δεν θα καταφέρεις τίποτα με εισαγγελέα

Β) Αν κάνεις μήνυση για την πλάκα σου στην συνέχεια θα μηνυθείς για ψευδή καταμήνυση . Πρόσεχε λοιπόν δεν παίζουμε με εισαγγελέα για να βρούμε τον γκόμενο της κοπέλας μας.

Δουλειά για Ντετέκτιβ ίσως αλλά θές πολά λεφτά.

Να ήταν και κανένα σπάνιο όνομα ( Ακύλας π.χ. ) κάτι θα έβρισκες αλλά Γιώργος ονομάζεται η μισή Ελλάδα.

Edited by Vasileios

Εγώ γιατί δεν έχω καταλάβει τι γίνεται? Η φίλη σου είχε κάποιον πρώην που της είχε δώσει έναν αριθμό cosmote για να μιλάνε? Για ποιον ακριβώς λόγο θέλεις να το βρεις και γιατί η φίλη σου χρησιμοποιεί ακόμη την κάρτα και δεν την πετάει?

Η φίλη μου είναι εδώ και πολλά χρόνια με μένα, όλα καλά. Γνώρισε τις προάλλες στην δουλειά κάποιον και μιλούσανε. Όταν ρώτησα τι και πως, μου τα είπε. Αυτός της κολλούσε, εκείνη δεν τσίμπησε και σταμάτησε εκεί.

Όταν βρήκα τον αριθμό του από τον αναλυτικό στο σπίτι, τον κάλεσα και έκανε τον κινέζο.Από το 11880 μου είπαν στοιχεία ξένου, Πακιστανός ή Ινδός για την ακρίβεια.

Σκέφτομαι να κάνω μήνυση αύριο, να δω το περιέχομενο των συνομιλιών του, που μιλούσε κλπ μήπως και τον βρω.

Ή έστω για πλαστοπροσωπία, κάτι τέτοιο.

Αν τους πω ότι με απειλούσε, δεν θα βγάλω κάτι;

Άστο ρε φίλε. Ενήλικη είναι η κοπελιά και με όποιον θέλει πάει και ότι θέλει κάνει. Σε ελεύθερη χώρα είμαστε.

Αν δεν σε γουστάρει, χάνεις την ώρα σου. Αργά ή γρήγορα θα βρεθεί ο άλλος και θα φύγει.

Μην βγάζεις τα προσωπικά σου στο διαδίκτυο.

Σεβασου την κοπέλα σου.

Θα γίνεις περίγελος και στους υπαλλήλους στην εισαγγελεια και στην κοπέλα σου.

Εκτός αν τρολαρεις.

Εγώ γιατί πιστεύω ότι η φίλη σου σου κρύβει κάποια πράγματα και σου τα είπε έτσι για ξεκάρφωμα? Είχα γνωστή που είχε 2 γκόμενους ταυτόχρονα και έλεγε στον έναν για τον άλλον ότι της την πέφτει κι εκείνη δεν κάνει τίποτα και τον κρατάει σε απόσταση.

Η φίλη μου είναι εδώ και πολλά χρόνια με μένα, όλα καλά. Γνώρισε τις προάλλες στην δουλειά κάποιον και μιλούσανε. Όταν ρώτησα τι και πως, μου τα είπε. Αυτός της κολλούσε, εκείνη δεν τσίμπησε και σταμάτησε εκεί.

Όταν βρήκα τον αριθμό του από τον αναλυτικό στο σπίτι, τον κάλεσα και έκανε τον κινέζο.Από το 11880 μου είπαν στοιχεία ξένου, Πακιστανός ή Ινδός για την ακρίβεια.

Σκέφτομαι να κάνω μήνυση αύριο, να δω το περιέχομενο των συνομιλιών του, που μιλούσε κλπ μήπως και τον βρω.

Έστω και το έκανες. Σου βγάζει λοιπόν μία αναλυτική ο εισαγγελέας και διαπιστώνει ότι δεν σε έχει πάρει ποτέ.

Σου ξαναείπα ότι δεν θα σου δώσει τις κλήσεις προς άλλους ( ούτε προς την κοπέλλα σου ) , γιατί αυτό δεν έχεις ένομο συμφέρον να τις δεις.

Στο τέλος θα σου βαρέσει και μια μύνηση ο εισαγγελέας γιατί έκανες ψεύτικη καταγγελία ( αφού ποτέ δεν σε κάλεσε στο τηλέφωνο ) . Καλά ξεμπερδέματα.

Σου ξαναείπα : μην μπλέκεις τα προσωπικά σου με εισαγγελείς , Χαμένος θα βγείς.

Πλαστοπροσωπία δεν υπάρχει πουθενά εκτός από την φαντασία σου.

Αν εγώ μιλάω με το κινητό του φίλου μου δεν διαπράτω πλαστοπροσωπία . Πλαστοπροσωπία θα διέπρατα ίσως , αν σου έλεγα πως είμαι ο γείτονας.

Αλλά αυτός σου είπε ότι τον λένε Γιώργο , δεν σου είπε ότι τον λένε Jamal .

Να ξέρεις επίσης ότι ο εισαγγελέας θα βρεί το όνομα του Πακιστανού. Το επίθετο του Γιώργου δεν πρόκειται να το βρεί.

Αν θές το επίθετο του απλά ρώτα την κοπέλλα σου . Στην ίδια δουλειά δουλεύουν.

Edited by Vasileios

:offtopic:

δεν εισαι σοβαρος να υποθεσω η λαθος κανω?

η σου την κανει κανονικα η κοπελα σου αφου τον καλεσε και μιλουσανε να μην υποθεσω εγω το γιατι ,και δεν θελεις να το δεις καταματα

εαν νομιζεις οτι συμβαινει κατι αλλο και θελεις να μαθεις πραγματικα τοτε σου μενει μονο ο ιδιωτικος ντεντεκτιβ

τα αλλα που σκεφτεσαι ειναι απλα μπουρδες:offtopic:

Πολυ απλα για να δωσει αδεια ο εισαγγελεας, πρεπει να γινει μηνηση απο την ιδια, και οχι παντα μονο για σοβαρα αδικιματα, αυτο που θελεις εσυ δεν γινεται πουθενα στον κοσμο... Επεισης και αρση να γινει δεν υπαρχει λογος, αφου και ονομα υπαρχει και αριθμος... και σαφεστα και μηνηση να γινει θα πληρωσει ο Ινδος αφου εχει παρει πανω του την ευθηνη της γραμμης...
Q for eva ;-) Katoxos ton parakato kiniton me vathmo ikanopiisis: Nokia 5110 (2/5) - Panasonic G52 (1/5) - Ericsson T10s (1/5) - Alcatel 511 (2/5) - PANASONIC GD 95 (5/5) - Panasonic GD67 (2/5) - Nokia 7250i (2/5) - Nokia 3650 (3/5) - Nokia 3230 (3/5) - UBiQUiO 401 (3/5) - NOKIA N93 (6/5) :respect: - Nokia Ν86 (3/5) - SE Χ10 mini pro (4/5)

Οφτοπικ κι εγώ αλλά θέλω να πω κάτι

Υπάρχουν 2 περιπτώσεις.

1. Ο φίλος Τρολαρει. (μακάρι).

2. Είναι σε τραγικη κατάσταση. Είναι μόνος και δεν έχει επιλογή με ποιον να μιλήσει, για να μοιραστεί τον πόνο του. Στην ανθρώπινη φύση, μόνο η ερωτική αποτυχία προκαλεί τόσο πόνο, μη διαχειρισιμο, που οδηγεί στην παράνοια.

Νομίζω ότι απλώς μπορούμε να του σταθούμε έως ότου ο χρόνος του γιατρέψει τις πληγές και βρει κάτι καινούργιο.

Τα υπόλοιπα είναι άχρηστα. Κανείς δεν μπορεί να σκεφτεί λογικά, σε τέτοιες καταστάσεις.

Οφτοπικ κι εγώ αλλά θέλω να πω κάτι

Υπάρχουν 2 περιπτώσεις.

1. Ο φίλος Τρολαρει. (μακάρι).

2. Είναι σε τραγικη κατάσταση. Είναι μόνος και δεν έχει επιλογή με ποιον να μιλήσει, για να μοιραστεί τον πόνο του. Στην ανθρώπινη φύση, μόνο η ερωτική αποτυχία προκαλεί τόσο πόνο, μη διαχειρισιμο, που οδηγεί στην παράνοια.

Νομίζω ότι απλώς μπορούμε να του σταθούμε έως ότου ο χρόνος του γιατρέψει τις πληγές και βρει κάτι καινούργιο.

Τα υπόλοιπα είναι άχρηστα. Κανείς δεν μπορεί να σκεφτεί λογικά, σε τέτοιες καταστάσεις.

Συμφωνώ με τον προλαλήσαντα. Ολοι λίγο ή πολύ έχουμε κάνει περίεργες διαδρομές στον τρόπο που σκεφτόμαστε, χωρίς να μπορούμε να καταλαβουμε ότι όσοι μας συμβουλεύουν να μην ακολουθήσουμε το ένστικτό μας, θέλουν το καλό μας.

Ίσως ο φίλος να πήρε παρόμοιες απαντήσεις και από το κοντινό του περιβάλλον και να ήλπισε προς στιγμήν ότι επειδή εδώ θα τον διαβάσουν εκατοντάδες, ίσως συμφωνήσει κανείς μαζί του, ώστε να πάρει το πράσινο φως. Συνήθως, σε ερωτικές απογοητεύσεις, όλοι ψάχνουμε να βρούμε τον ένα που θα συμφωνήσει μαζί μας, ώστε να επιβεβαιώσουμε στον εαυτο μας, ότι είχαμε δίκιο... Δεν είναι όμως έτσι εν προκειμένω...

Τουλάχιστον ας είναι ειλικρινής πρώτα με τον εαυτό του κι μετά με εμάς αν θέλει βοήθεια.

έχω 1200 mb ιντερνετ της cosmote, και έχω κάνει το κινητό μου router για να'χω νετ στο λαπτοπ

ψάχνω στο youtube κάτι (ναι δεν θα έβλεπα το βίντεο, ξέρω θα μου φάει όλα τα mb)

http://i.imgur.com/Ho5LYZS.png

πως μπορώ να το απενεργοποιήσω? το ίδιο γίνεται και στο youtube app του κινητού, άρα κάτι πρέπει να γίνει στα settings του android :(

Καλησπέρα, εχω το ιδιο Stick και αντιμετωπίζω ένα παραξενο πρόβλημα. Το χρησιμοποιούσα για καιρό σε Windows Xp χωρις κανένα πρόβλημα. Οταν πήγα να το χρησιμοποιησω πριν λιγες εβδομάδες (μετά από καιρό που δεν το είχα αγγίξει) Δεν μπορούσε να μείνει συνδεδεμένο για πάνω από 1 λεπτο. Το έβλεπε, το άνοιγε, έμπαινα στο ιντερνετ και μετά έκλεινε. Το πήγα στην κοσμοτε και στα δικά τους μηχανήματα λειτουργούσε κανονικά! Καμιά ιδέα?

Μέχρι τι ταχύτητα download υποστηρίζει?

Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!!

Η COSMOTE με τα νέα προγράμματα COSMOTE Internet On The Go AnyWay σου δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιείς τα MB σου, σε όλες τις συσκευές, όπως εσύ θέλεις!

Γιατί τώρα με τα νέα προγράμματα COSMOTE Internet On The Go AnyWay, καταναλώνεις το σύνολο των MB που διαθέτεις από τα Συμβόλαια φωνής & Mobile Internet, σε όποια συσκευή θέλεις, δηλαδή σε κινητό, laptop & tablet.

Αν για παράδειγμα, έχεις το πρόγραμμα COSMOTE Απεριόριστα με σταθερά 45 (400ΜΒ) και επιλέξεις και το COSMOTE Internet On The Go AnyWay 2GB, θα μπορείς να χρησιμοποιήσεις το σύνολο των MB σου δηλαδή 2,4GB όπως και σε όποια συσκευή εσύ θέλεις!

Διαθέτεις επιπλέον συσκευές, πχ ένα δεύτερο tablet που μπορεί να χρησιμοποιεί ένα μέλος της οικογένειας σου ή ένας συνεργάτης στην επιχείρηση σου; Κανένα πρόβλημα!

Τώρα με το COSMOTE Internet On The Go Extra SIM μπορείς να έχεις στη διάθεση σου επιπλέον SIM κάρτες και έτσι τα MB σου να χρησιμοποιούνται μέχρι και σε 4 συσκευές ακόμη!

Τώρα με τις COSMOTE Internet On The Go

Extra SIM Κάρτες τα συνολικά διαθέσιμα MB

του προγράμματος COSMOTE Internet On The

Go AnyWay ή και του κινητού σου, μπορούν να

χρησιμοποιούνται μέχρι και σε 4 επιπλέον

συσκευές, πχ tablets και laptops.

Μπορείς να ενεργοποιείς τις COSMOTE Internet

On The Go Extra SIM Κάρτες, όποτε εσύ θέλεις.

Το κόστος ενεργοποίησης για κάθε Extra SIM

Κάρτα είναι μόνο 5€ το μήνα. Αν διαθέτεις

πρόγραμμα COSMOTE ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ 65

και άνω, μπορείς να έχεις μια COSMOTE Internet On

The Go Extra SIM Κάρτα, δωρεάν!

http://www.cosmote.gr/cosmoportal/page/HMS/section/COSMOTE_InternetAnyWay_Prs

Η COSMOTE με τα νέα προγράμματα COSMOTE Internet On The Go AnyWay σου δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιείς τα MB σου, σε όλες τις συσκευές, όπως εσύ θέλεις!

Γιατί τώρα με τα νέα προγράμματα COSMOTE Internet On The Go AnyWay, καταναλώνεις το σύνολο των MB που διαθέτεις από τα Συμβόλαια φωνής & Mobile Internet, σε όποια συσκευή θέλεις, δηλαδή σε κινητό, laptop & tablet.

Αν για παράδειγμα, έχεις το πρόγραμμα COSMOTE Απεριόριστα με σταθερά 45 (400ΜΒ) και επιλέξεις και το COSMOTE Internet On The Go AnyWay 2GB, θα μπορείς να χρησιμοποιήσεις το σύνολο των MB σου δηλαδή 2,4GB όπως και σε όποια συσκευή εσύ θέλεις!

Διαθέτεις επιπλέον συσκευές, πχ ένα δεύτερο tablet που μπορεί να χρησιμοποιεί ένα μέλος της οικογένειας σου ή ένας συνεργάτης στην επιχείρηση σου; Κανένα πρόβλημα!

Τώρα με το COSMOTE Internet On The Go Extra SIM μπορείς να έχεις στη διάθεση σου επιπλέον SIM κάρτες και έτσι τα MB σου να χρησιμοποιούνται μέχρι και σε 4 συσκευές ακόμη!

Τώρα με τις COSMOTE Internet On The Go

Extra SIM Κάρτες τα συνολικά διαθέσιμα MB

του προγράμματος COSMOTE Internet On The

Go AnyWay ή και του κινητού σου, μπορούν να

χρησιμοποιούνται μέχρι και σε 4 επιπλέον

συσκευές, πχ tablets και laptops.

Μπορείς να ενεργοποιείς τις COSMOTE Internet

On The Go Extra SIM Κάρτες, όποτε εσύ θέλεις.

Το κόστος ενεργοποίησης για κάθε Extra SIM

Κάρτα είναι μόνο 5€ το μήνα. Αν διαθέτεις

πρόγραμμα COSMOTE ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ 65

και άνω, μπορείς να έχεις μια COSMOTE Internet On

The Go Extra SIM Κάρτα, δωρεάν!

http://www.cosmote.gr/cosmoportal/page/HMS/section/COSMOTE_InternetAnyWay_Prs

ελεος......

Γεια σας παιδιά σήμερα δέχθηκαν δυο διαφορετικά τηλεφωνήματα ο ενας αριθμός ηταν με απόκρυψη στο λαρτοτηλεφονο μου και μιλούσε μια ακαταλαβιστηκη βραχνή γυναικεία φωνη και περιπου μετα απο λίγο στο άλλο μου κινητό με σύνδεση ο οποίος ξεκινουσε με 00359....

Έχω ενα φιλο ο οποίος με τρόμαξε λέγοντας μου οτι μπορεί να είναι και δολοφωνοι όπως σε μερικά θρίλερ αλλά δεν τον πίστεψα λέτε να υπάρχει τέτοια περιπτωση η είναι απλα μια χρεωτκη κλήση εσεις έιχατε κανένα περιεργο συμβάν μετα απο αυτο ;

Ευχαριστώ.

Δολοφονοι ειναι

Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg

Σταθερο FTTH 200Mbps

Έχω ενα φιλο ο οποίος με τρόμαξε λέγοντας μου οτι μπορεί να είναι και δολοφωνοι όπως σε μερικά θρίλερ αλλά δεν τον πίστεψα λέτε να υπάρχει τέτοια περιπτωση η είναι απλα μια χρεωτκη κλήση εσεις έιχατε κανένα περιεργο συμβάν μετα απο αυτο ;

Ευχαριστώ.

Δολοφονοι ειναι

Μάλλον, γιατί η πεθερά μου που δέχτηκε τέτοια κλήση, έχει εξαφανιστεί, αλλά δεν πάω να το δηλώσω, μπας και δεν προλάβουν να τη εξαφανίσουν. Κάποιος μου είπε ότι πάρεις πίσω είναι αριθμός υψηλής χρέωσης, αλλά δεν το πιστεύω.

Θα πάω τον άλλο μήνα όταν θα έχουν τελειώσει όλα.

Να πεις τον φίλο σου stavroschi ότι βλέπει πολύ mentalist και csi και να το κόψει...

Νίκος

Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official).

- 001 με την όπισθεν

Κατι παρομοιο συνεβει και στο what'up τις κοπελας μου, αφου καταναλωθηκαν τα 30mb που εδινε δωρο με καθε ενεργοποιηση, δεν μπηκε μετα το inernet day pass που εχει με το 1€ την ημερα αλλα αντιθετα χρεωνε το καθε mb με 1€... η καρτα εκανε φτερα σε χρονο μηδεν...!! Το αποτελεσμα... Αντιο what'up... Καλως ορισες F2G...!!

Το 1 ευρώ την ημέρα ισχύει μόνο αν δεν έχεις άλλο πακέτο .

Αν έχεις πακέτο και απλά σου τελιώσει , μέχρι να παρέλθουν οι 30 ή 7 ημέρες χρήσης χρεώνεσαι με 1 ευρώ το ΜΒ , Έτσι ήταν πάντα στην cosmote . Είναι κλεψιά , αλλά δεν είναι άγνωστη χρέωση....

Όσο αφορά το F2G και εκεί δεν υπάρχει 1 ευρώ την ημέρα , αλλά 1 ευρώ τα 20 ΜΒ την ημέρα . Μόνο στην vodafone δεν πληρώνεις δεύτερο ευρώ για την ίδια ημέρα.

• The title was changed to Περί... Cosmote γενικά
  • The title was changed to Πως θα ξεφορτωθώ το παρακάτω spam μήνυμα της Cosmote?
  • The topic was pinned