Panagioths Δημ. March 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2011 Θυμάμαι οτι είχε συμπέσει χρονικά (περίπου τουλάχιστον) τότε που άλλαξε γιαυτό. :) Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stpanos Δημ. March 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2011 Θα σου πρότεινα να το κάνεις Καρτοσυμβόλαιο 20. Θα δώσεις 5€ παραπάνω, θα έχεις 1500' προς Cosmote, και τα 20€ τα καταναλώνεις όπου θες, σε SMS, Vodafone, Wind, σταθερά, δίκτυα εξωτερικού, Internet. Το καρτοσυμβόλαιο δε δίνει πλέον 1500' προς Cosmote...:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccinderella Δημ. March 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2011 Αν πας απο καρτα σε συμβολαιο σου κανουν καμια εκπτωση της προκοπης σε καινουργια συσκευη? Παράθεση iphone xs max ipad 6th gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. March 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2011 Το καρτοσυμβόλαιο δε δίνει πλέον 1500' προς Cosmote...:( Κάποιος είχε γράψει ότι δίνει ακόμα, αλλά δεν το γράφει το site. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. March 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2011 Κάποιος είχε γράψει ότι δίνει ακόμα, αλλά δεν το γράφει το site. Στο Γερμανό που ρώτησα μου ειπαν ότι προς το παρόν δε δίνουν σε νέους συνδρομητές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. March 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2011 Αν πας απο καρτα σε συμβολαιο σου κανουν καμια εκπτωση της προκοπης σε καινουργια συσκευη? συνηθως παντα παιζει μια προσφορα για καποια συσκευη..ο Γερμανος τωρα εχει επιπλεον εκπτωση για το C7,πριν κανα μηνα ειχε για το defy..οποτε κανε μια επισκεψη απο καποιο καταστημα να σε ενημερωσουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2011 επισης δινουν δωρεαν συσκευες που κοστιζουν μεχρι μια συγκεκριμενη τιμη, πχ. 50€. αλλιως δες τυπου προσφορες που λεει ο συμφορουμιτης bill_thes Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chvet Δημ. March 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2011 Για μετατροπες απο Συμβολαιο σε καρτοκινητο και αντιστροφα παντα αλλαζεις καρτα sim σε ολα τα δικτυα 100% τσου, εγώ έκανα την αλλαγή στον Γερμανό πριν 16 ημέρες περίπου και δεν μου άλλαξαν την κάρτα sim. Οπότε δεν ισχύει αυτό που λες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pluss Δημ. March 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2011 Εγώ που μετέτρεψα το What's Up καρτοκινητό που είχα σε συμβόλαιο (Cosmote Μηδενικό Πάγιο), σε 15 μόλις λεπτά ενεργοποιήθηκε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. March 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2011 Τελευταία το mycosmos δεν μου αποστέλλει τα SMS. Το κάνει και σε σας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kid Δημ. March 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2011 τί εννοείς? δεν παραδίδονται τα μηνύματα? Παράθεση http://i43.tinypic.com/21lj1jd.jpgαθάνατο 'Στρογγυλό' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikeff Δημ. March 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2011 Kαλα,πως γινεται να μεταφερθεις με φορητοτητα και να δουλευει το mycosmos;υπηρεσια της κοσμοτε δεν ειναι;επισης με φρογκ γινεται εγγραφη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kid Δημ. March 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2011 γιατί κατά κύριο λόγο το Mycosmos ειναι email account..τα μηνύματα είναι δωράκι..:confused: Παράθεση http://i43.tinypic.com/21lj1jd.jpgαθάνατο 'Στρογγυλό' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikeff Δημ. March 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2011 Eαν ληξει ο αριθμος χανεις και το mycosmos;Γιατι αν ειναι ακομα ενεργο,τα νουμερα ξαναδινονται σε χρηστες.Θα γινει μπερδεμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. March 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2011 γιατί κατά κύριο λόγο το Mycosmos ειναι email account..τα μηνύματα είναι δωράκι..:confused: το εχω παρατηρήσει μόνο όταν μπαίνω από κινητό εάν στείλω πολλά Sms κολλάει και δεν στέλνει μόλις καθαρίσω το ιστορικό και τα cookies από το όπερα μίνι και δουλεύει άψογα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kid Δημ. March 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2011 το εχω παρατηρήσει μόνο όταν μπαίνω από κινητό εάν στείλω πολλά Sms κολλάει και δεν στέλνει μόλις καθαρίσω το ιστορικό και τα cookies από το όπερα μίνι και δουλεύει άψογα. το ίδιο κάνεις και στο μοζίλα! τις τελευταίες μέρες πάντως τα έχει παίξει η υπηρεσία των μηνυμάτων! Παράθεση http://i43.tinypic.com/21lj1jd.jpgαθάνατο 'Στρογγυλό' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. March 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2011 ρε παιδια εκει που λεει ονομα χρηστη και κωδικος τι βαζω? μολις το ενεργοποιησα και εχω τον κωδικο αλλα δεν ξερω που τον βαζω :worry: ακυρο το βρηκα :) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evi32 Δημ. March 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2011 Τελευταία το mycosmos δεν μου αποστέλλει τα SMS. Το κάνει και σε σας; Ναι το κανει κ βγαζει κατι ασχετα. Εχει γινει πληρως αναξιοπιστο. Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. March 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2011 Ναι το κανει κ βγαζει κατι ασχετα. Εχει γινει πληρως αναξιοπιστο. ουτε εμενα στελνει παιδια... Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evi32 Δημ. March 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2011 Mια παιζει κ μια δεν παιζει. Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. March 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2011 Μήπως να αρχίσουμε ένα ομαδικό κράξιμο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. March 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2011 Kαλα,πως γινεται να μεταφερθεις με φορητοτητα και να δουλευει το mycosmos;υπηρεσια της κοσμοτε δεν ειναι;επισης με φρογκ γινεται εγγραφη; Μήπως να αρχίσουμε ένα ομαδικό κράξιμο; ναι κλαςικα κοσμοτε είναι αυτή πάντα υπολειτουργεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2011 εμενα στελνει κανονικοτατα. μολις εστειλα στον αριθμο μου και σε 2 δευτερολεπτα ηρθε. στελνω σχεδον καθε μερα 3-5 sms, χωρις προβλημα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evi32 Δημ. March 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2011 Tωρα παιζει. Αλλα ωρες, ωρες το πιανει κ κολλαει. Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. March 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2011 Εχω το nokia e61i σε cosmokarta. Εδω και 2 μερες, ειλικρινα κανω προσπαθεια να βγαλω κληση. Μου βγαζει το μηνυμα 'σφαλμα συνδεσης'. Ποσταρω εδω διχως να ειμαι σιγουρος αν μιλαμε για προβλημα συσκευης ή προβλημα δικτυου cosmote. Αν δεν ανηκει εδω το θεμα, ας μεταφερθει στο αντιστοιχο section των συσκευων. Επι του προβληματος: μπορει να κανω και επι δεκα λεπτα συνεχομενες προσπαθειες κλησης, για τα καταφερω(αν τα καταφερω) στο τελος. Σημα κεραιας το βλεπω οτι υπαρχει, 3-4 μπαρες, συχνα και με 3g. Το θεμα ειναι οτι δεν μπορω να ειμαι αποκομμενος απο τον κοσμο λογω του σφαλματος συνδεσης, αυτονοητο δεν ειναι; Δεν ξερω δε, αν υπαρχει και προβλημα να μην με βρισκουν, και οι οσοι προσπαθουν να επικοινωνησουν μαζι μου. Τελικα που οφειλεται το προβλημα; Στην cosmote? Στο κινητο? Και στα 2? Τι να κανω; Πρεπει να λυθει το συντομοτερο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts