PP6210 Δημ. November 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2010 παιδιά χάσατε λίγο το νόημα του thread, δεν συζητάμε αν είναι καλό ή κακό που μας κάνουν δελεαστικές προσφορές τηλεφωνικά, συζητάμε το πόσο ανοργάνωτα και ενοχλητικά γίνεται αυτό. Εμένα στο εταιρικό μου (που είναι στο όνομα μεγάλης εταιρίας όχι προσωπικής εταιρίας), που είναι Βοντα με έχουν πάρει 1 φορά από τη wind και 2 από την Cosmote - απόδειξη οτι δεν ξέρουν που ανήκει ο αριθμός όταν καλούν. Και το οτι η Cosmote με πήρε και 2η φορά δείχει ή οτι δεν ενημερώνουν τις λίστες τους ή οτι είναι διαφορετικά call centers... πάντως από γνωστό που δούλευε σε εταιρία προώθησης ξέρω οτι δεν σβήνανε τηλέφωνα από τις λίστες γιατί τους μοιράζανε δουλειά σε όγκο αριθμών που πρέπει να καλέσουν - οπότε αν ξανακαλούσαν νούμερα που δεν ενδιαφερόντουσαν απλά θα γέμιζαν πιό εύκολα το ωράριό τους.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bourlias7 Δημ. November 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2010 εμενα το ιδιο το καλo ειναι οτι εχω βαλει τηλεfωνητη χρεωθηκαν τζαμπα 3 φορεσ και δεν με ξαναενοχλησαν! :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gold76 Δημ. November 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2010 Πρόσφατα έκανα αίτηση για να κάνω το what’ που έχω καρτοσυμβολαιο .παλιότερα είχα σύνδεση στην cosmote δεν είχα πλήρωση 3 λογαριασμούς και μου έκαναν διακοπή τον περασμένο Ιανουάριο έκανα αίτηση δια το internet on the go και μου ζήτησαν εγγύηση 150 ευρώ .πριν μερικές μέρες που έκανα την αίτηση για να κάνω το what’p που έχω καρτοσυμβολαιο μου ζήτησαν 300 ευρώ. Σε άλλη εταιρία που ήμουν παλιά είχα σύνδεση μου το κοψανε λόγο ανεξόφλητων λογαριασμών εκτοτε έχω κάνει 2 συμβόλαια σε αυτήν την εταιρία και ποτέ δεν μου ζήτησαν εγγύηση γιατί το κάνει αυτό η cosmote .έχω παντός έκανα φορητοτητα το νούμερο μου και σε 2 μήνες θα κάνω και διακοπή του internet on the go .το μονό που κατάφερε η cosmote με την πολίτικη που έχει είναι να χάσει έναν πελάτη .αν δεν βάλουν μυαλό όχι μονό η cosmote αλλά και η άλλες εταιρίες σε λίγο καιρό θα μας κυνηγανε με το δίκαννο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis334 Δημ. November 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2010 Φανταστείτε τι τράβηξα πριν δύο χρόνια όταν με κλέψανε και μου πήρανε και το κινητό ανάμεσα στα άλλα . Σταθερό δεν έχω στον ΟΤΕ (δεν είμαι και υποχρεωμένος άλωστε) και προσπαθούσα να βρω τρόπο να μπλοκάρω την κάρτα . Και όταν ποιά βρήκα τρόπο και έκανα και παράπονα ότι από άλλο τηλέφωνο δεν μπορώ να επικοινωνίσω με την cosmote η απάντηση που πήρα ήταν αυτοί είμαστε κύριε και εάν σας αρέσει .Βέβαια σε μένα δεν μου άρεσε τους έκανα καταγγελία στην ΕΕΤΤ και μετά σαν βρεγμένη γάτα μου απάντησαν γραπτώς ότι υπάρχει ένας πενταψήφιος αριθμός που δεν το θυμάμαι . Μετά από αυτό βέβαια έφυγα για vodafone που είναι πολύ καλλίτερη στην εξυπηρέτηση. Περίμενα όμως να έχει βελτιωθεί από τότε γιατί ήθελα να ξαναγυρίσω . η εξυπηρετηση απο σταθερο οποιουδηποτε παροχου ειναι 13898 και επιλογη 9 για να μιλησεις με καποιον.με αστικη χρεωση απο οποιοδηποτε παροχο...σε αντιθεση με vodafone που χρεωνει στο 13830 1,35ευρω το λεπτο!...επισης μπορεις να καλεσεις εξυπηρετηση απο οποιοδηποτε κινητο αλλου παροχου η σταθερο προσθετωντας το 697100-1212(ιδιωτικα) η 1313(καρτοκινητα-καρτοσυμβολαια) η 1200(εταιρικα)...και μετα επιλογη 9 για να μιλησεις με καποιον... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Craven Δημ. November 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2010 Θεωρώ ότι είναι για γέλια.. έστειλα email στο customercare@cosmote.gr για την απορία μου σχετικά με το μικρό ποσό επιδότησης που μου δίνουν, αναφέροντας πλήρη στοιχεία όπως τους 2 αριθμούς που θέλω να κάνω φορητότητα, τα προγράμματα που έχω διαλέξει, το ποσό που πρόσφερε ο Γερμανός κτλ και ζητώντας να επικοινωνήσει κάποιος υπεύθυνος μαζί μου για να με ενημερώσει για τα συγκεκριμένα ποσά επιδότησης που ανέφερα. Η απάντηση ήρθε μετά από 1 βδομάδα (οκ αυτό ας το αφήσουμε.. αφού επέλεξα mail το ήξερα ότι το ρίσκαρα) αλλά η απάντηση ήταν άθλια αφού προφανώς ήταν προκαθορισμένη και δεν διάβασαν ΚΑΝ τι έγραφα. Η απάντηση ήταν περιγραφή της διαδικασίας φορητότητας, το ότι μπορώ να μεταφέρω τους αριθμούς μου δωρεάν (με έμφαση αυτό.. wow) καθώς και το πως μέσω του site. Επίσης πως μπορώ να ενημερωθώ για τα προγράμματα συμβολαίου μέσα απο το site. Το ότι είχα διαλέξει προγράμματα και το ότι ρώταγα για την επιδότηση και να επικοινωνήσει κάποιος μαζί μου.. ούτε λόγος φυσικά... δεν έβαζαν ένα auto reply να τελειώνουμε :) Δεν έχω καμιά όρεξη να ψάχνω υπεύθυνους στα τηλέφωνα και στις αναμονές οπότε νομίζω το εγχείρημα για μεταφορά μου στην cosmote σταματάει κάπου εδώ για μένα. Τουλάχιστον στην voda μπορεί να μου έκαναν ότι έκαναν αλλά απαντούσαν σε αυτά που τους ρωτούσα έστω και με mail. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikeff Δημ. November 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2010 σημερα για τριτη φορα αφαιρεθηκαν χρηματα αδικαιολογητα απο την καρτα μου.(παντα εχω προσεξει ειναι κατω απν 20 λεπτα).πηρα την εξυπηρετηση και οντως ειχαν αφαιρεθει 17λεπτα μου λενε απο τηλεφωνο 47'.αφου η ελαχιστη χρεωση ειναι 45' δηλ 28λεπτα+οτι παραπανω μιλησω τους λεω,εκει σταματανε και μου ριχνουν την κληση..ξαναπερνω και μου λενε οτι δεν μπορουν να δουν τι ειδους χρεωση ειναι να κανω αν θελω αμφισβητηση λογαρισμου στον γερμανο.αφου κανει MΠAM οτι κανουν λαθη γιατι δεν αναλαμβανουν την ευθυνη;φιλικα:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. November 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2010 Κρίση, τα κέρδη τους πέφτουν, από κάπου πρέπει να τα βγάλουν. Μιλάς για καρτοκινητό. Στο θέμα της βόδιφον θα δεις ότι "ξεχνάνε" να περάσουν τις εκπτώσεις από τις πιστωτικές κάρτες! Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikeff Δημ. November 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2010 πιστευω οτι εχουν υπολογισει οτι τα ποσοστα που θα κατσουν να το ψαξουν για 10-20 λεπτα ειναι ελαχιστα και πιο ελαχιστα αυτοι που θα το καταλαβουν.εδω μου ελεγε οτι η ελαχιστη χρεωση δεν ειναι 45' για να καλυφτει.πιστευουν οτι δεν ειμαστε ενημεροι του τι πληρωνουμε γι'αυτο τα κανουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. November 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2010 Ναι αλλά αν τους καλέσεις χρεώνεσαι κλήση προς κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnkarak Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 Πριν από λίγο έλαβα σε ένα καρτοκινητό Cosmote What΄s Up που έχω ένα γραπτό μήνυμα που με “ενημέρωνε” ότι το What΄s Up γιορτάζει 7 χρόνια από την ίδρυσή του και ότι αν το στείλω σε 10 χρήστες What΄s Up θα προστεθούν 10 ευρώ στο υπόλοιπο της κάρτας μου! Το κείμενο του μηνύματος που κυκλοφορεί: «Σήμερα η What΄s Up γιορτάζει 7 χρόνια από την ίδρυσή της. Στείλε αυτό το μήνυμα σε 10 χρήστες What΄s Up και θα σου προστεθούν αυτόματα 10€ στο υπόλοιπο της κάρτας σου». Το μήνυμα το έλαβα από 2-3 επαφές μου και αμέσως επικοινώνησα μαζί τους για να τους πω ότι πρώτον εννοείται ότι δεν παίζει να ισχύει κάτι τέτοιο και δεύτερον να τους ρωτήσω αν το έχουν λάβει από πολλές επαφές τους. Απ΄ότι μου είπαν το έχουν λάβει από 5-10 επαφές τους ο καθένας, οπότε το πράγμα έχει ήδη αρχίσει να “διαδίδεται” αρκετά αν κρίνω από αυτό. Για το θέμα ενημέρωσα και το γραφείο τύπου της COSMOTE. Παιδιά αν λάβετε τέτοιο SMS απλά αγνοήστε το, δεν ισχύει κάτι τέτοιο, πρόκειται για “φάρσα”. πηγή: http://www.xblog.gr/?p=22056 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alogoskoufis Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 έψαξα στο Forum άλλα δεν βρήκα το θέμα , έτσι αποφάσισα να κάνω εγώ το Post . εάν το θέμα υπάρχει ήδη παρακαλώ σβήστε το Post μου . καθώς 'έψαχνα κάτι στο Site της Cosmote βρήκα αυτήν την σελίδα http://www.cosmote.gr/cosmoportal/page/T40/xml/Personal__myviewstory__myviewstory_more4u/section/Personal πιο αναλυτικά : http://www.cosmotemore4u.gr/ η υπηρεσία είναι για να ενημερώνεσαι δωρεάν για προσφορές και δώρα από αγαπημένα προϊόντα & υπηρεσίες! τι γνώμη έχετε για αυτό ; έχει γραφτεί κάποιος ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 έψαξα στο Forum άλλα δεν βρήκα το θέμα , έτσι αποφάσισα να κάνω εγώ το Post . εάν το θέμα υπάρχει ήδη παρακαλώ σβήστε το Post μου . καθώς 'έψαχνα κάτι στο Site της Cosmote βρήκα αυτήν την σελίδα http://www.cosmote.gr/cosmoportal/page/T40/xml/Personal__myviewstory__myviewstory_more4u/section/Personal πιο αναλυτικά : http://www.cosmotemore4u.gr/ η υπηρεσία είναι για να ενημερώνεσαι δωρεάν για προσφορές και δώρα από αγαπημένα προϊόντα & υπηρεσίες! τι γνώμη έχετε για αυτό ; έχει γραφτεί κάποιος ; δεν ήξερα για την παραπάνω υπηρεσία μπήκα και έκανα εγράφη στο παραπάνω σίτε σε ένα ξεχασμένο whats up που είχα και γράφτηκα κανονικά. Βάζεις τον αριθμό του κινητό σου και λαμβάνεις κωδικό με Sms στο κινητό σου το συμπληρώνεις και μετά πατάς συνέχεια μετά συμπληρώνεις τα στοιχεία σου , εάν δεις δεν είναι υποχρεωτικό να βάλεις μάιλ ούτε όνομα και επώνυμο. Μετά ξανά πατάς συνέχεια και σου λέει να επιλεξεις τα ενδιαφέροντα σου που θέλεις να λαμβάνεις με δωρεάν Sms/μμς από το 54102. Άμα δεις να σου σπάνε τα νεύρα τα ενημερωτικα μυνήματα μπορείς από την επεξεργασία του προφίλ σου βάλεις τικ ή να βγάλεις τα τικ από το κάθε κουτάκι. Επίσης εάν δεν θέλεις να είσαι γραμμένος στο παραπάνω σίτε μπορείς να διαγράψεις το προφίλ σου . Εγώ το δοκιμάζω και ότι βγει. Πάντως πρώτη φορά βλέπω την παραπάνω υπηρεσία.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 η εξυπηρετηση απο σταθερο οποιουδηποτε παροχου ειναι 13898 και επιλογη 9 για να μιλησεις με καποιον.με αστικη χρεωση απο οποιοδηποτε παροχο...σε αντιθεση με vodafone που χρεωνει στο 13830 1,35ευρω το λεπτο!...επισης μπορεις να καλεσεις εξυπηρετηση απο οποιοδηποτε κινητο αλλου παροχου η σταθερο προσθετωντας το 697100-1212(ιδιωτικα) η 1313(καρτοκινητα-καρτοσυμβολαια) η 1200(εταιρικα)...και μετα επιλογη 9 για να μιλησεις με καποιον... Το 13898 είναι ο αριθμός που μου είπαν όταν τελικά μπόρεσα να μιλήσω με την εξυπηρέτηση πελατών . Το κινητό που γράφεις τουλάχιστον την εποχή εκείνη μάλλον ήταν κλειδωμένο από άλλα δύκτια και έτσι θυμάμαι είχα καλέσει το 13898 . Τέλος πάντων από τότε έχουν περάσει 2,5 χρόνια . Αλλά αυτό που με τσάντησε είναι ότι η vodafone έχει ένα τηλέφωνο από όλα τα δύκτια. Δεν έχει πέντε αριθμούς ένα για κάθε δύκτιο όπως η cosmote. Και βέβαια το υφάκι της υπαλλήλου σαν να μου έλεγε εμείς είμαστε και δεν υπάρχουν άλλοι . Κάτι σαν τον οτε επί μονοπωλείου. Παράθεση London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanitis Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 χμ...ads στο κινητό με sms πλεον... Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kourkos Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 καθε χρονο τα ιδια κ τα ιδια ... απορω πως καθονται κ τα πιστευουν Παράθεση Δεν Ήρθα Για Να Γκρεμίσω Όσους Με Γκρέμισαν . Ήρθα Για Να Τους Δείξω Ότι Δεν Έπεσα !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wamu Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 Το ότι δεν σου ζητήσανε εγγύηση στο άλλο δίκτυο δεν σημαίνει ότι.....σε έχουν ξεχάσει! Ούτως η άλλως η εγγύηση δεν χάνεται, αρκεί να την ζητήσεις , διότι δεν υπάρχει κανένας ο οποίος να στην θυμήσει! Όταν κάνεις διακοπή από το Internet on the go κάνε και αίτημα για να την πάρεις πίσω. Το ότι οι εταιρείες κυνηγάνε με το δίκαννο , αυτό συμβαίνει ήδη!!! Παράθεση lalista.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastamis Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 Κι εγώ πήγα πριν ενα μήνα περίπου να κάνω αλλαγή από what' s up σε καρτοσυμβόλαιο και μου είπαν ότι εχω οφειλόμενο ποσό 31,50. Έμεινα εκείνη την ώρα και μετά από κάποια τηλέφωνα στην εξυπηρέτηση έμαθα ότι ήταν από επιδότηση και λογαριασμός παρακαλώ από 20/3/2008. Τότε είχα κάνει διακοπή καρτοσυμβολαίου αλλά δε γνώριζα οτι δεν ειχε φτάσει στο χρόνο αλλά δε με ενημέρωσαν ότι θα έπρεπε να πληρώσω την επιδότηση. Από τότε καμία κλήση στο τηλέφωνό μου από την cosmote. Και η πλάκα είναι ότι οι υπάλληλοι επιμένουν οτι σίγουρα θα με είχαν καλέσει. Φυσικά δε μπόρεσα να προχωρήσω την αίτηση και πήγα στη vodafone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccinderella Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 ελα ντε μου ηρθαν απο εχθες πανω απο 10 msg. για ποιο λογο γινετε αυτο? για να μπουκωνει το δικτυο της cosmote? και ποιοι ειναι αυτοι που το ξεκινανε? Παράθεση iphone xs max ipad 6th gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 Καλά αυτοί που το ξεκινάνε, οι άλλοι που τα κάνουν forward αβασάνιστα? :lol: Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tazio Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 ...το μονό που κατάφερε η cosmote με την πολίτικη που έχει είναι να χάσει έναν πελάτη .αν δεν βάλουν μυαλό όχι μονό η cosmote αλλά και η άλλες εταιρίες σε λίγο καιρό θα μας κυνηγανε με το δίκαννο Με συγχωρείς αλλά δεν έχεις δίκιο. Διαβάζω για απλήρωτους λογαριασμούς στη μια εταιρεία , για διακοπή σύνδεσης λόγω απλήρωτων λογαριασμών σε άλλη εταιρεία κάτι που δείχνει όχι συνεπή στις υποχρεώσεις του πελάτη (= αν δεν είναι συνεπής οποιοσδήποτε από εμάς χάνει το δίκιο του). Αντικειμενικά δες τη κατάσταση αυτή και θα δεις πως έχει δίκιο η όποια εταιρεία να ζητά εγγυήσεις (τις οποίες όταν διακόψεις τη όποια σύμβασή κάνεις τις παίρνεις πίσω) προκειμένου να εξασφαλιστεί. Κάτι μου λέει πως προτιμούν να κυνηγούν πελάτη με το δίκαννο παρά να κυνηγούν με το δίκαννο για να εισπράξουν. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonJuan Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 και ποιοι ειναι αυτοι που το ξεκινανε? οι αντίπαλοι της Κοτέ [δε λέμε ονόματα]. :p θα'θελα να δω την έκφραση όσων έστειλαν μηνύματα και δεν πήραν ποτέ τον δωρεάν χρόνο ομιλίας. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 Καλά αυτά είναι κλασικά. Θυμάμαι και την Πρωτοχρονιά που μου έστειλαν εμένα (παρ όλο που έχω συμβόλαιο vodafone) αν στείλω το τάδε μύνημα σε 10 cu φίλους μου θα έχω για όλο το 2010 δωρεάν απεριόριστο χρόνο προς cu :lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 Kάθε φορά πάντως ενώ ξέρουν μερικοί ότι πρόκειται για ψεύτικη προσφορά, στέλνουν. Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 οι αντίπαλοι της Κοτέ [δε λέμε ονόματα]. :p θα'θελα να δω την έκφραση όσων έστειλαν μηνύματα και δεν πήραν ποτέ τον δωρεάν χρόνο ομιλίας. :lol: Αφου η κοσμοτε κερδιζει γιατι να το κανουν οι αντιπαλοι της;Πιο λογικο θα ακουγοταν να το εκανε η ιδια. Εκεινοι που σιγουρα φταινε ειναι οι ευκολοπιστοι ,ειναι οι ιδιοι που διαδιδουν τα chain mail κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UniqueGR Δημ. November 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2010 Εγώ θυμώνω γιατί τόσο καιρό αυτή η ιστορία, ακόμα δεν έχουν μάθει το σωστό συντακτικό, αυτό που χρησιμοποιεί η Cosmote!! Να είναι πειστικά τουλάχιστον!! :-P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts