gerstavros2 Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Ναι,στα πολλά εφέ μου κολλάει λίγο και είναι σπαστικό...έχω intel quad core στα 2.5 ghz ,πριν τους i3,5,7 κτλ...χλμμμ δηλαδή λέτε να αφήσω τον ίδιο επεξεργαστή και να πάω σε ραμ,κάρτα γραφικών και ssd? ραμ έχω 4 γίγας τώρα,λογικά δεν μπορεί να φορτώσει άλλη ραμ...windows 7 64 bita έχω... Να πω βέβαια ότι το bf4 το τρέχω σε low γραφικά... ναι, μόνο κάρτα γραφικών και ssd,και θα πετάει. Τ ότι σ κολλαει λιγο στα πολλά εφέ, σημαινει κάρτα γραφικών. Ram μπορείς να βάλεις όση χωράει η μητρική, αλλά αν δεν τρέχεις πολλές εφαρμογές ταυτόχρονα τα 4GB με μια εικονική 2GB στον ssd που θα ναι σφαίρα, σε υπερκαλύπτουν Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoe89 Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 ψαχνοντας για καρτες γραφικων παντα για nvidia μιλώντας ακουσα οτι η 750 ειναι συγκριτικα ιση με την 640 ενω η 660 ειναι πολυ καλητερη αληθευει αυτο? και για παιχνιδια οπως crysis 3 θα με καλυπτει? το budget μου ειναι 150 ευρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 Μια χαρά θα σε καλύψει η 750 για 2-3 χρόνια σε όλα σίγουρα :) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoe89 Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 Μια χαρά θα σε καλύψει η 750 για 2-3 χρόνια σε όλα σίγουρα :) ευχαριστω για την απαντηση αλλα δεν ρωτησα αυτο αλλα αν ισχυει οτι ειναι εξισου καλη με την 640 και αν η 660 ειναι καλυτερη απο την 750 γιατι αν ισχυει αυτο για ενα 20ευρω παραπανω τοτε καλυτερα να παω στην 660 κατευθειαν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 Προφανως δεν ισχυει το 640=750, πιο καινουργια σειρα και θα ειναι ιδια με την κατωτερη της προηγουμενης; Γενικα ισχυει περιπου το 750 = 655 :p κυριως λογο της διαφορας μνημης με την 660 :) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RENESISS Δημ. June 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2014 ναι, μόνο κάρτα γραφικών και ssd,και θα πετάει. Τ ότι σ κολλαει λιγο στα πολλά εφέ, σημαινει κάρτα γραφικών. Ram μπορείς να βάλεις όση χωράει η μητρική, αλλά αν δεν τρέχεις πολλές εφαρμογές ταυτόχρονα τα 4GB με μια εικονική 2GB στον ssd που θα ναι σφαίρα, σε υπερκαλύπτουν Μάλιστα...σε ευχαριστώ για την συμβουλή σου φίλε μου..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 Όσο αφορά το gaming.. Να προτιμήσω fx-8350 ή i7 4770; Ευχαριστώ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis808 Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Όσο αφορά το gaming.. Να προτιμήσω fx-8350 ή i7 4770; Ευχαριστώ :) 8350 λογω nfm και γιατι οι i7 δεν ειναι το Gaming αυτο που ξεπερνανε τους amd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Κοίτα Και τον 4690 ;) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis808 Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Κοίτα Και τον 4690 ;) ενδιαφερον φαινεται(ομολογω πως δεν το ειχα δει) απλα παραειναι καινουριος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Είναι ίδιος με τον 4670 αλλά λίγο υπερχρονισμενος :) και στην ίδια τιμή :) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis808 Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 Είναι ίδιος με τον 4670 αλλά λίγο υπερχρονισμενος :) και στην ίδια τιμή :) φαινεται αρκετα vfm σε συγκριση με τον 8350... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boneand Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 καλησπερα σε ολους ειμαι καινουργιος στο forum,θελω να παρω ενα καινουργιο μηχανημα δωστε μου λιγο και τα φοτα σας. http://www.e-shop.gr/intel-core-i5-4690-350ghz-lga1150-box-p-PER.558463 http://www.e-shop.gr/msi-z87-g43-retail-p-PER.523739 http://www.e-shop.gr/kingston-hx318c10f-4-4gb-ddr3-1866mhz-hyperx-fury-blue-series-p-PER.550878 http://www.e-shop.gr/asus-210-1gd3-l-1gb-pci-e-retail-p-PER.513583 γραφηκων εχει η μητρικη επανω της,αξιζη να αγωρασω? http://www.e-shop.gr/kingston-sv300s37a-120g-v300-ssd-120gb-sata3-25-retail-p-PER.345373 τροφωδοτικο εχω ενα καπως παλιο 300W,πρεπει να αγορασω? θελω απλα ενα μηχανημα αρκετα γρηγορο,δεν τρελενομαι για παιχνηδια,και αυτα που παιζω ειναι πρην το 10-11... ευχαριστω εκ των προτερων συγγνωμη για τα ορθογραφικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 Τροφοδοτικά πάρε καλύτερα όλα τα αλλά μια χαρά τα βρίσκω αν και η κάρτα γραφικών Νομίζω βρίσκεις και καλύτερη. Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boneand Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 eftiaksa kai enan AMD http://www.e-shop.gr/amd-fx-9370-44ghz-8-core-box-p-PER.559662 http://www.e-shop.gr/gigabyte-ga-970a-ud3p-retail-p-PER.526958 http://www.e-shop.gr/adata-ad3s1600c2g11-2-4gb-2x2gb-ddr3-1600mhz-dual-channel-kit-p-PER.549142 http://www.e-shop.gr/asus-en210-silent-di-1gd3-v2-lp-1gb-pci-e-retail-p-PER.513527 http://www.e-shop.gr/samsung-m160mbb-spinpoint-m8-160gb-sata2-p-PER.306054 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mz3stelios Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 (edited) υπερβολικα αργος ο σκληρος αν δεν παρεις ssd φροντισε να παρεις κανεναν που να υποστηρηζει 6gbp και να ειναι 7200 στροφες και 32 η και 64 mbyte το κασε του επεξεργαστει παρε ενα 8320 η 8350 πυστευω θα σε καλυψη ανετα και καρτα γραφικων παρε μια gtx 650 ετσι για να υπαρχει και να πεζεις ανετα καινουρια παιχνιδακια, στο κατοσταρικο πεζει αυτη τροφοδοτικο παρε ενα φτηνό κορσαιρ στα 550 βατ και εισαι κομπλε Edited June 15, 2014 by mz3stelios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosvdl Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Πώς σας φαίνεται το δικό μου desktop; Μητρική GA-Z87MX-D3H Επεξεργαστής Intel Core i5-4670K Κάρτα γραφικών GeForce GTX 760 RAM 8 GB Εσωτερικός Δίσκος 500 GB HDD Τροφοδοτικό Corsair CS 550 Θήκη υπολογιστή Corsair Carbide 200R Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaflias Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Μια παρενθεση....:p Τι πρεπι να κοιταξω για να μπορει να ανοιγει ο υπολογιστη σε λειτουργια μεσα σε ελαχιστα δευτερολεπτα και μνα μην κανει 5 λεπτα να ανοιξει? Απο τι εξαρταται? Παράθεση :X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samarithan Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 (edited) Μια παρενθεση....:p Τι πρεπι να κοιταξω για να μπορει να ανοιγει ο υπολογιστη σε λειτουργια μεσα σε ελαχιστα δευτερολεπτα και μνα μην κανει 5 λεπτα να ανοιξει? Απο τι εξαρταται? Αν όλα τα υπόλοιπα parts του συστήματός σου (cpu, ram 4 εως 8 gb) είναι σύγχρονα, τότε αυτό που σε καθυστερεί είναι πιθανότατα ο δίσκος σου! Αν δεν έχεις άλλες διενέξεις softwarικές και είσαι καθαρός από ιούς adware malware, τότε πάρε έναν ssd κάνε φρέσκια εγκατάσταση το λειτουργικό σου 7/άρια και πάνω, και θα δείς το φώς σου :D Edited June 26, 2014 by mcde Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Πώς σας φαίνεται το δικό μου desktop; Το φτιαχνεις η το εχεις; Αρκετα καλο :) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis808 Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 Πώς σας φαίνεται το δικό μου desktop; Μητρική GA-Z87MX-D3H Επεξεργαστής Intel Core i5-4670K Κάρτα γραφικών GeForce GTX 760 RAM 8 GB Εσωτερικός Δίσκος 500 GB HDD Τροφοδοτικό Corsair CS 550 Θήκη υπολογιστή Corsair Carbide 200R θα ελεγα να βαλεις και εναν ssd αν μπορεις καθως εχω και εγω αρκετα δυνατο συστημα και πολλες φορες με κραταει ο σκληρος πισω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_t Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Παιδιά καλησπέρα ήθελα μια βοήθεια για κάρτα γραφικών. αυτη που εχει το dekstop lenovo είναι on board και εχω κολλήματα στην εικόνα με το pinnacle sto video μονταζ. Καμμιά καλή προταση μέχρι 100 € Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Εγω θα σου προτεινα δυο, αν και ξεφευγουν γυρω ~35€ παραπανω απο το budget σου. Η μια Gigabyte GeForce GTX 750 και η δευτερη MSI R7 260X δοκιμασμενη σε χρηση adobe premiere!! Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sp14 Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Κάποια συμβουλή/παρατήρηση για την παρακάτω επιλογή; Θέλω κάτι οικονομικό, αλλά αξιοπρεπές. Δεν παίζω παιχνίδια και το λειτουργικό σύστημα θα είναι linux, πιθανότατα xubuntu που είναι και πανάλαφρο (τώρα το τρέχω σε pentium 4 με 1GB RAM). Αααααα, για πείτε μου και για αυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Κάποια συμβουλή/παρατήρηση για την παρακάτω επιλογή; Θέλω κάτι οικονομικό, αλλά αξιοπρεπές. Δεν παίζω παιχνίδια και το λειτουργικό σύστημα θα είναι linux, πιθανότατα xubuntu που είναι και πανάλαφρο (τώρα το τρέχω σε pentium 4 με 1GB RAM). Αααααα, για πείτε μου και για αυτό Μια χαρά το βλέπω το μηχάνημα του Eshop. Μπορείς να γλυτώσεις μερικά χρήματα αν βάλεις μικρότερο δίσκο, οπότε θα πας στην 2 επιλογή του plus3.gr. Βεβαιώσου ότι ο controller της μητρικής σου, επειδή είναι καινούργια, υποστηρίζεται από όποια έκδοση linux βάλεις. Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts