gerstavros2 Δημ. April 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2017 Σ ευχαριστώ πολύ.Μήπως μπορείς να δώσεις κάποιο λινκ για να ξερω τι ακριβώς ψάχνω? Sent from my LG-H525n using Tapatalk Ψάξε για μετατροπέα/converter. Το κόστος είναι διπλάσιο με τριπλάσιο. Προτίμηση οπωσδήποτε με ξεχωριστή τροφοδοσία. Επειδή σ έχασα λίγο στα μηνύματα, γράψει τι ακριβώς θες να συνδέσεις ώστε να σου δειξω κατι πιο συγκεκριμενο, αν και υπάρχουν πάρα πολλά. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxSAKISxx Δημ. April 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2017 (edited) Ψάξε για μετατροπέα/converter. Το κόστος είναι διπλάσιο με τριπλάσιο. Προτίμηση οπωσδήποτε με ξεχωριστή τροφοδοσία. Επειδή σ έχασα λίγο στα μηνύματα, γράψει τι ακριβώς θες να συνδέσεις ώστε να σου δειξω κατι πιο συγκεκριμενο, αν και υπάρχουν πάρα πολλά. Θα προσπαθήσω να γινω όσο πιο σαφής γίνεται. Αυτο ειναι το πισω μέρος τις καινούργιας καρτας γραφικών που αγόρασα(msi gtx 1050 ti 4g gaming) εχει απο αριστερά προς τα δεξιά. Dvi port - hdmi port - display port. Αυτο ειναι το πισω μέρος απο το μόνιτορ που εχω ειναι ενα lg 20 ιντσών 20Μ35 νομιζω η κάπως ετσι.Εχει μονο μια θυρα D Sub τιποτα αλλο. Αγόρασα λοιπόν αυτο το ανταπτορακι για ευνόητους λόγους αλλα δεν εχω εικόνα.Και συγκεκριμένα το μόνιτορ δεν παίρνει καθόλου σήμα απο την κάρτα.Πηρα ενα μόνιτορ απο φίλο για δοκιμή το οποίο εχει hdmi.Και το συνδεσα με ενα απλο καλώδιο hdmi και δουλεύει άψογα.Σήμερα επίσης βρήκα και αυτο το ανταπτορακι ειναι hdmi σε vga αλλα την πρώτη φορα που το έβαλα το μόνιτορ μου έδειξε κανονικά.μόλις έκανα reboot τον υπολογιστή παλι τα ιδια.Δεν εχει εικόνα.Προσπάθησα να ειμαι όσο πιο αναλυτικός γίνεται μηπως κάποιος μπορει να βοηθήσει γιατι τώρα εχω μια καλη καρτα γραφικων αλλα δεν εχω μόνιτορ και ειναι πολύ ζορικα τώρα να δώσω 100 με 150 ευρώ για καινούργιο.Χίλια συγγνώμη για το τεράστιο ποστ. Εντάξει παιδιά το διασταύρωσα πια οτι το πρόβλημα ειναι το σημα απο ψηφιακό σε αναλογικό οποτε κανένας ανταπτορας δεν θα δουλέψει και ειναι λογικό.Να υποθέσω οτι χρειάζομαι κατι τέτοιο http://www.cable-shop.gr/37847.html Το ερώτημα ειναι τώρα να παω για τον μετατροπέα η για καινούργιο μόνιτορ? Sent from my LG-H525n using Tapatalk Edited April 3, 2017 by xxSAKISxx Παράθεση ΠΡΙΝ. SE XPERIA X1 SILVER ΥΣΤΕΡΑ. SAMSUNG GALAXY NEXUS ΤΩΡΑ XIAOMI REDMI NOTE 9 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. April 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2017 Περίεργο. Από DVI σε VGA θα πρεπε να δουλεύει κανονικά. Όπως επίσης και με τον hdmi-vga μετατροπέα που δοκίμασες. Κάτι άλλο φταίει Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxSAKISxx Δημ. April 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2017 Περίεργο. Από DVI σε VGA θα πρεπε να δουλεύει κανονικά. Όπως επίσης και με τον hdmi-vga μετατροπέα που δοκίμασες. Κάτι άλλο φταίει Δεν ειναι καθόλου περίεργο γιατι Vga = analog signal (το μονιτορ μου) Dvi-d = digital signal (η καρτα μου) Άρα ειναι λογικό κανένας "ανταπτορας" να μην δουλεύει γιατι στην ουσία δεν αλλαζει το σήμα απλά αλλάζει την εκάστοτε θυρα η διαφορά αναλογικό με ψηφιακό παραμένει γι'αυτό οταν δινω απο hdmi σε hdmi δουλεύει μια χαρα.Αν η κάρτα μου ειχε dvi-i = analog and digital δεν θα ειχα κανενα θεμα.Εφαγα ολο το ίντερνετ σημερα το απόγευμα και αυτα που γραφω τα διάβασα σε αρκετά sites. Sent from my LG-H525n using Tapatalk Παράθεση ΠΡΙΝ. SE XPERIA X1 SILVER ΥΣΤΕΡΑ. SAMSUNG GALAXY NEXUS ΤΩΡΑ XIAOMI REDMI NOTE 9 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. April 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2017 Δεν ειναι καθόλου περίεργο γιατι Vga = analog signal (το μονιτορ μου) Dvi-d = digital signal (η καρτα μου) Άρα ειναι λογικό κανένας "ανταπτορας" να μην δουλεύει γιατι στην ουσία δεν αλλαζει το σήμα απλά αλλάζει την εκάστοτε θυρα η διαφορά αναλογικό με ψηφιακό παραμένει γι'αυτό οταν δινω απο hdmi σε hdmi δουλεύει μια χαρα.Αν η κάρτα μου ειχε dvi-i = analog and digital δεν θα ειχα κανενα θεμα.Εφαγα ολο το ίντερνετ σημερα το απόγευμα και αυτα που γραφω τα διάβασα σε αρκετά sites. Sent from my LG-H525n using Tapatalk Εγώ έχω κάρτα γραφικών σαν τη δικιά σου, με μονο ψηφιακές εξόδους, και η οθόνη μου έχει μόνο αναλογική VGA. Με τον αντάπτορα από DVI σε VGA δουλεύει κανονικότατα. Το ίδιο και με πανάρχαια οθόνη που χει μόνο αναλογική είσοδο επίσης. Δεν έχω ψάξει λεπτομέρειες πώς και γιατί αλλά δουλεύουν. Κι εσένα λες πως ο μετατροπέας δούλεψε μια φορά από HDMI και μετά σταμάτησε, οπότε κάτι άλλο παίζει στην περίπτωσή σου. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxSAKISxx Δημ. April 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2017 Εγώ έχω κάρτα γραφικών σαν τη δικιά σου, με μονο ψηφιακές εξόδους, και η οθόνη μου έχει μόνο αναλογική VGA. Με τον αντάπτορα από DVI σε VGA δουλεύει κανονικότατα. Το ίδιο και με πανάρχαια οθόνη που χει μόνο αναλογική είσοδο επίσης. Δεν έχω ψάξει λεπτομέρειες πώς και γιατί αλλά δουλεύουν. Κι εσένα λες πως ο μετατροπέας δούλεψε μια φορά από HDMI και μετά σταμάτησε, οπότε κάτι άλλο παίζει στην περίπτωσή σου. Κοίτα λιγο να δεις αν γίνεται η κάρτα σου εχει dvi-i η dvi-d ? Ειναι σχεδόν σίγουρος οτι έχει dvi-i γι'αυτό και παιζει το μονιτορ σου κανονικά.Ποιά ακριβώς κάρτα έχεις? Sent from my LG-H525n using Tapatalk Παράθεση ΠΡΙΝ. SE XPERIA X1 SILVER ΥΣΤΕΡΑ. SAMSUNG GALAXY NEXUS ΤΩΡΑ XIAOMI REDMI NOTE 9 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalain Δημ. April 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2017 (edited) Καλησπερα στην παρεα!Θα ηθελα τα φωτα σας σχετικα με το χτισιμο ενος pc. Θα ηθελα να μου προτεινετε ενα συνδυασμο μητρικης-επεξεργαστη Η χρηση θα ειναι για πλοηγηση στο διαδικτυο,κατεβασμα φουλ ταινιων,θεαση φουλ ταινιων στα 1080p,καμια φορα επεξεργασια φωτο και ποτε μα ποτε παιχνιδια. Επειδη ο προυπολογισμος ειναι χαμηλος σκεφτομουν μητρικη και επεξεργαστης να εχουν ενσωματωμενη καρτα γραφικων. Μπορω να διαθεσω το πολυ 400 ευρω (χωρις οθονη,θα χρησιμοποιηθει η τηλεοραση)οποτε σε αυτα μεσα πρεπει να βαλω τροφοδοτικο,μητρικη,επεξεργαστη,μνημες και εναν σκληρο και φυσικα ενα κουτι!(οχι ssd προς το παρον) Να προσθεσω οτι θελω η μητρικη να εχει εξοδο οπτικης ινας για συνδεση με 5.1 συστημα. Σαν επιλογες εχω στο μυαλο αυτα http://www.e-shop.gr/mitriki-asrock-a88m-g-31-retail-p-PER.528896 http://www.e-shop.gr/cpu-amd-a10-7800-350ghz-box-p-PER.559675 επειδη ομως ειμαι λιγο ασχετος και το ψαχνω ειμαι ετοιμος να ακουσω προτασεις-συμβουλες! Ευχαριστωωωωωωωω!!!! Edited April 21, 2017 by dalain Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. April 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2017 παιδια ελπιζω να ποσταρω στο σωστο θεμα δεςν βρηκα κατι αναλογο εχω ενα θεμα με το ποντικι που παρελαβα τελευταια ουτε ενα μηνα, συγκεκριμενα χανω καποια κλικ στα 5 δηλαδη σιγουρα 1 ή 2 ενω αυτο δεν το εκανε στην αρχη τι μπορει να φταιει? θενκς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filam Δημ. April 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2017 Εφόσον το έχεις λίγο καιρό πήγαινε το με την απόδειξη για έλεγχο από εκεί που το πήρες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxSAKISxx Δημ. May 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2017 (edited) Υπάρχει κάποιος φίλος εδώ που να έχει μόνιτορ απο την ASUS? Εχω πάρει το VS247HR και το θέμα μου ειναι οτι ενω το μόνιτορ ειναι σε stand by οταν αναβω τον υπολογιστή αυτο παραμένει σε stand by και πρεπει εγώ να το ανοίξω απο το πλήκτρο που εχει απο κατω.Εχει κάποιος άλλος κατι παρόμοιο? Για κάποιο περίεργο λόγο ηταν το καλώδιο HDMI.Μόλις το έβγαλα και συνδεσα το μονιτορ με τον υπολογιστή με DVI-D καλώδιο το προβλημα λύθηκε. Sent from my LG-H525n using Tapatalk Edited May 5, 2017 by xxSAKISxx Παράθεση ΠΡΙΝ. SE XPERIA X1 SILVER ΥΣΤΕΡΑ. SAMSUNG GALAXY NEXUS ΤΩΡΑ XIAOMI REDMI NOTE 9 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. May 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2017 Πήρα καινούρια κάρτα γραφικών που έχει 8 pin τροφοδοσία. Το τροφοδοτικό δίνει 6 pin. Μου είπε κάποιος ότι μπορώ να το συνδέσω έτσι. Ισχύει ρε παιδιά; Δεν υπάρχει θέμα; Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxSAKISxx Δημ. May 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2017 Πήρα καινούρια κάρτα γραφικών που έχει 8 pin τροφοδοσία. Το τροφοδοτικό δίνει 6 pin. Μου είπε κάποιος ότι μπορώ να το συνδέσω έτσι. Ισχύει ρε παιδιά; Δεν υπάρχει θέμα; Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν ξερω και πολλα αλλα επειδή και εγω αγόρασα πρόσφατα κάρτα που ήθελε 6 πιν αλλα το τροφοδοτικο μου δεν ειχε αναγκαστικα και αγόρασα και τροφοδοτικό.Ετσι λοιπον η γνώμη μου με αυτα τα λιγα που ξερω ειναι οτι αφου ο κατασκευαστής της καρτας θελει 8 πιν καλυτερα να βαλεις 8 πιν για να εισαι και σίγουρος.Ψαξτο ομως και στο ίντερνετ η στην σελιδα του κατασκευαστή.Ειναι πιθανο να βρεις μια ακρη. Sent from my LG-H525n using Tapatalk Παράθεση ΠΡΙΝ. SE XPERIA X1 SILVER ΥΣΤΕΡΑ. SAMSUNG GALAXY NEXUS ΤΩΡΑ XIAOMI REDMI NOTE 9 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maarinos Δημ. May 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2017 @SERS1612 Πόσα watt το τροφοδοτικό και ποιο το μοντέλο της κάρτας γραφικών.?? Μπορεί να τι σηκώσει αν πάρεις αυτό το μετατροπέα, molex 8 pin connector Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. May 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2017 (edited) Αυτή είναι η κάρτα ASUS Radeon RX 570 STRIX O4G Gaming, 4096 MB GDDR5 ( 90YV0AJ0-M0NA00 ) Καιρό το τροφοδοτικό είναι 550 watt Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited May 10, 2017 by SERS1612 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Axhnos Δημ. May 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2017 Παιδια σκοπευω να αγορασω μια msi gtx 1060 3gb gaming x ειναι αρκετο 1 pci express x16 3.0??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2017 Αυτή είναι η κάρτα ASUS Radeon RX 570 STRIX O4G Gaming, 4096 MB GDDR5 ( 90YV0AJ0-M0NA00 ) Καιρό το τροφοδοτικό είναι 550 watt Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παρήγγειλα μια αντίστοιχη GIGABYTE στις 165 λίρες από το αγγλικό Αμαζον. Περιμένω να παραλάβω. Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
splus Δημ. May 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2017 (edited) παληκάρια καλησπέρα.έχετε να μου προτείνετε κάνα λαπτοπ αξιόλογο μέχρι τριακόσια ευρώ.ευχαριστώ... http://www.e-shop.gr/laptop-lenovo-ideapad-110-80t700eabm-n3060-4gb-128gb-ssd-free-dos-p-PER.913575 βρήκα αυτό τι λέτε αξίζει; Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Edited May 30, 2017 by splus Παράθεση Samsung Galaxy S/GT-I9000 Rom-Slim-i9000-3.1.0-OFFICIAL Kernel-3.0.52-Semaphore-JB-2.6.0s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. May 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2017 παλληκάρια καλησπέρα.έχετε να μου προτείνετε κάνα λαπτοπ αξιόλογο μέχρι τριακόσια ευρώ.ευχαριστώ... http://www.e-shop.gr/laptop-lenovo βρήκα αυτό τι λέτε αξίζει; Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Φτιαξε το link Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
splus Δημ. May 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2017 (edited) Φτιαξε το link το έφτιαξα σορρυ... κανείς; Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Edited May 31, 2017 by splus Παράθεση Samsung Galaxy S/GT-I9000 Rom-Slim-i9000-3.1.0-OFFICIAL Kernel-3.0.52-Semaphore-JB-2.6.0s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeJaVu Δημ. June 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2017 (edited) Καλησπέρα παίδες. Σκέφτομαι να αρχίσω σιγά-σιγά να ετοιμάζομαι να κάνω το πρώτο μου build. Η χρήση που θέλω να κάνω είναι video editing (premiere κλπ), after effect, photoshop και φυσικά gaming. Έχω καταλήξει λοιπόν στα παρακάτω και θα ήθελα από τους γνώστες κυρίως να μου πουν αν θα πρέπει να αλλάξω κάτι. Έχουμε λοιπόν: Μητρική: Gigabyte Z270X Ultra Gaming CPU: i7 7700k Cooler: Corsair Hydro H55 Ram: G.Skill 2800 F4-2800C15D-16GVRB PSU: Corsair RM750x GPU: MSI GTX1060 6gb και όλα αυτά σκοπεύω να τα βάλω σε ένα Spec 03 της Corsair (σκληρούς, φανάκια κλπ θεωρώ περιττά να τα γράψω) Edited June 5, 2017 by DeJaVu Παράθεση Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. June 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2017 Καλησπέρα παίδες. Σκέφτομαι να αρχίσω σιγά-σιγά να ετοιμάζομαι να κάνω το πρώτο μου build. Η χρήση που θέλω να κάνω είναι video editing (premiere κλπ), after effect, photoshop και φυσικά gaming. Έχω καταλήξει λοιπόν στα παρακάτω και θα ήθελα από τους γνώστες κυρίως να μου πουν αν θα πρέπει να αλλάξω κάτι. Έχουμε λοιπόν: Μητρική: Gigabyte Z270X Ultra Gaming CPU: i7 7700k Cooler: Corsair Hydro H55 Ram: G.Skill 2800 F4-2800C15D-16GVRB PSU: Corsair RM750x GPU: MSI GTX1060 6g και όλα αυτά σκοπεύω να τα βάλω σε ένα Spec 03 της Corsair (σκληρούς, φανάκια κλπ θεωρώ περιττά να τα γράψω) προτίμησε άλλη υδρόψυξη, κάτι με διπλό ανεμιστήρα. Όχι σε push-pull μονού. για κάρτα γραφικών προτίμησε αυτή https://www.skroutz.gr/s/11852227/Zotac-GeForce-GTX-1060-6GB-AMP-Edition-ZT-P10600G-10M.html και έχεις και 5 χρόνια εγγύηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeJaVu Δημ. June 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2017 Θα ήθελα να πάρω διπλού ανεμιστήρα αλλά δεν είμαι σίγουρος αν με παίρνει με αυτό το κουτάκι Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. June 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2017 Θα ήθελα να πάρω διπλού ανεμιστήρα αλλά δεν είμαι σίγουρος αν με παίρνει με αυτό το κουτάκι Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk http://www.corsair.com/en-gb/carbide-series-spec-03-red-led-mid-tower-gaming-case κάτω κάτω δείχνει τι μπορείς να βάλεις από ανεμιστηράκια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeJaVu Δημ. June 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2017 Από ανεμιστηράκια ναι, τα έχω δει αυτά. Το θέμα μου είναι το μέγεθος του ψυγείου, αν θα βρίσκει στην μητρική κλπ. Πόσο μάλλον άμα το βάλω και push-pull! Παράθεση Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. June 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2017 Από ανεμιστηράκια ναι, τα έχω δει αυτά. Το θέμα μου είναι το μέγεθος του ψυγείου, αν θα βρίσκει στην μητρική κλπ. Πόσο μάλλον άμα το βάλω και push-pull! στην πρόσοψη? και πάλι αν δεν κάνει, κοίτα για κανά κουτί ΝΖΧΤ,Phanteks, που είναι και από τα κορυφαία. https://www.nzxt.com/categories/cases/?size=medium http://www.phanteks.com/Eclipse-P400-TemperedGlass.html http://www.fractal-design.com/home/product/cases/define-series http://www.corsair.com/en-eu/crystal-series-460x-compact-atx-mid-tower-case μερικές προτάσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts