Viper Δημ. November 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2009 Μπορεις να δωσεις τις μνημες που εχεις τωρα και να αγορασεις 2x2GB 800αρες. Το εξοδο ειναι μικρο και λογικα θα βολευτεις μεχρι την επομενη γερη αναβαθμιση. Κατι αλλο δεν μου ερχεται στο μυαλο. Εκτος κι αν πας σε κατι τετοιο πχ οπου δεχεται γρηγοροτερες μνημες. Αλλα βεβαια τα θεωρω τσαμπα λεφτα, να φυγεις απο μητρικη AM2 για να πας παλι σε μητρικη AM2 μονο και μονο για τις γρηγοροτερες μνημες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. November 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2009 Με τα 400€ χωρις οθονη κατι μπορει να γινει. αλλιως βρες μεταχειρισμενες η καποια καλη ευκαιρια σε μνημες και αλλαξε μονο αυτες! (γιατι και τα κιτ ddr2 αρχισαν να τα ακριβαινουν ;)) Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fastmanakos Δημ. November 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2009 με 400 ευρω χωρις οθονη τι εχετε να προτινετε;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gms Δημ. November 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2009 (γιατι και τα κιτ ddr2 αρχισαν να τα ακριβαινουν ;)) Ναι ρε παιδιά. Τι συμβαίνει με τις DDR2; Οι τιμές τους έχουν εκτοξευθεί. Αμέσως μετά το Πάσχα πήρα αυτές 39,90 και η φθηνότερη DDR2 2GB 800Mhz έκανε 19,5 ευρώ. Σήμερα DDR2 2GB 800Mhz δεν βρίσκεις κάτω από 34 ευρώ. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. November 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2009 με 400 ευρω χωρις οθονη τι εχετε να προτινετε;; Νομιζω το πιο value for money συστημα αυτη τη στιγμη [ATTACH]14906[/ATTACH] Εχει και το Ε-shop και ωραια κιτακια μνημων G.Skill Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fastmanakos Δημ. November 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2009 ευχαριστω καταρχην οσους που προσπαθουν να βοηθησουν.αλλα αλλη μια ερωτηση για; σας :p. πχ με το παραπανω 3 πραγματα εφοσον τα βαλω τι παιζει με τροφοδοτικα ψηκτρες κλπ;γιατι δεν εχω ιδεα απο αυτα.θα χρειαστει να αλλαξω τα ηδη υπαρχοντα δηλαδη κ αλλα εξοδα;εχω μια εντυπωση οτι το δικο μ εινια 400w αλλα δεν ειμαι σιγουρος.:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. November 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2009 Ψυκτρα εχει δικια του ο επεξεργατης! Τροφοδοτικο θα αλλαξεις αργοτερα μαζι με την vga σου :p Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teisos Δημ. November 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2009 Νομιζω το πιο value for money συστημα αυτη τη στιγμη [ATTACH]14906[/ATTACH] Nαι ρε, αυτο να κανεις!! Ιntel inside, τουρουν τουν ΤΟΎΝ Ας την οθονη, καλη ειναι. Αυτην εχει νομιζω (με τον φαστμανακο, γνωριζομαστε, για τους υπολοιπους). Όταν θα καταλαβεις την τρομαχτικη υπεροχη των IPS, θα πας σε αυτες αργοτερα ;) Παράθεση ƒ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fastmanakos Δημ. November 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2009 καλά γι αυτό θα πάω ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΟΘΟΝΗ :cry::cry::cry::cry: ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΛΟΙΠΟΝ.1 ΤΟΝ Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. November 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2009 Με 10 ευρω φθηνοτερα, χτυπας τον AMD Phenom II x4 965 (AM3, 3.4GHz, Cache 8MB, Box). Με μια αντιστοιχη μητρικη και μνημες, θα σου ερθει περιπου ιδια με το συστημα που προτεινει ο φιλος fantomas_ktm με INTEL. Βεβαια ο INTEL ειναι στα 2,6 ενω ο Phenom στα 3,4:cool: ΥΓ: Ναι ειμαι AMDακιας:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. November 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2009 Το σκεφτομουν να του φτιαξω συστημα στην ιδια πλατφορμα που ειναι κ τωρα (AMD) αλλα οπως και να το κανουμε ο i5 ειναι πιο φρεσκο πραγμα! Δειτε εδω ενα review αρκετα κατατοπιστικο και διεξοδικο :) τωρα για οθονη -αν σου κατσει το στοιχημα :p -μια καλη οικονομικη προταση ειναι αυτη! Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. November 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2009 Δεν υπάρχουν καλύτεροι επεξεργαστές από τους intel i5 και i7. http://www.xblog.gr/?p=12637 Παράθεση 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gms Δημ. November 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2009 Καλησπέρα. Έχω αυτό το motherboard και αυτές τις μνήμες και θέλω να βάλω αυτόν τον επεξεργαστή για να αντικαταστήσω αυτά που έχει το παλιό pc μου. Το ερώτημά μου είναι αν θα χρειαστεί να αλλάξω τροφοδοτικό για να λειτουργήσει το pc χωρίς προβλήματα (χωρίς κάρτα γραφικών, αλλά με την ενσωματωμένη της μητρικής). Αυτό που έχει είναι ένα PSU 420 Watt το οποίο είχε ήδη ένα κουτί no name του Πλαισίου που αγόρασα 40 ευρώ πριν από 4 χρόνια περίπου. Με το ίδιο PSU δουλεύει το pc του αδερφού μου: motherboard CPU GPU. Δεν ξέρω βέβαια αν αυτά βοηθάνε καθόλου στο να βγει κάποιο συμπέρασμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. November 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2009 Χωρις καν να κοιταξω το mobo κ το CPU σου λεω ΝΑΙ! :) Μην τρελενεστε με τα watt, ζητημα να ζηταει 300W το συστημα ;) Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gms Δημ. November 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2009 :p Εεε, αφού δεν έχω ιδέα! Thanks! :) Η ενσωματωμένη GPU μπορεί να μην αποδίδει στα παιχνίδια αλλά στο Lineage είναι δοκιμασμένη και δεν υπάρχει πρόβλημα. Και επειδή κυρίως για να είναι σε θέση να παίξει Lineage το θέλω το pc είπα μήπως σε τέτοιες συνθήκες και με no name PSU υπάρχει πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. November 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2009 Οχι ρε συ οκ!! Βεβαια τα εχει τα χρονακια του και για noname με φτηνα εξαρτηματα θα εχει πεσει η αποοδοση του. Οχι οτι δν θα τραβαει αλλα μην τα φτυσει ξαφνικα κ παρει κ τιποτα αλλο μαζι του ;) Γιαυτο. μαζεψε κανα....... 20€ και παρε κανα αλλο καποια στιγμη :p:p Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. November 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2009 μετα απο 10 χρονια με λαπτοπ εφαγα φλασια και ειπα να παρω κι εγω ενα σταθερο πισακι. αν και ασχετος, εψαξα λιγο και εβγαλα μια λιστα, προσπαθωντας να κρατησω σε λογικα επιπεδα το κοστος. θελω να μου πειτε που χωλενει και τι να προσεξω. για τις μητρικες δεν εχω καταλαβει τι χρειαζεται, τι οχι..δεν καταλαβαινω..αυτη που επελεξα ειναι οκ; επισης ψυκτρα χρειαζεται τελικα; διαβαζα σε ενα σαιτ οτι παλιοτερα οκ δε χρειαζοταν αλλα τωρα πρεπει οπωσδηποτε να βαζουμε... μητρικη: Asus P5P43TD PRO (s775, DDR3, P43) cpu: Intel Core 2 Quad Q9550 (s775, 2.83 GHz, Cache 12MB, Box) μνημες: Corsair 4GB DDR3-1333 Ram Kit (2 x 2GB, PC3 10666, 9-9-9-24, TW3X4G1333C9A) γραφικων: Asus HD 4890 SVGA (PCI-Express, GDDR5, 1G) κουτι και τροφοδοτικο οτι να'ναι..τι να διαλεξω οικονομικο; Supercase SKII-386 Black Case Midi (450W) LG CH08LS10 HD-DVD Rom (BluRay Reader, Retail) LG W2253V-PF TFT Monitor 21.5'' ψυκτρα(; ) Xigmatek HDT-S1284C-Achilles Cpu Cooler (CAC-SXHH4-U03) κι αυτη η μητρικη φαινεται καλη αλλα η μαρκα;;; http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Motherboards/Asrock-P45X3-Deluxe-s775-P45.htm edit: τα αλλαξα λιγο... μητρικη: Asrock P45X3 Deluxe (s775, P45, DDR3) cpu: Intel Core 2 Quad Q9550 (s775, 2.83 GHz, Cache 12MB, Box) ram: Corsair 4GB DDR3-1333 Ram Kit (2 x 2GB, PC3 10666, 9-9-9-24, TW3X4G1333C9A) gpu: Sapphire 5850 SVGA (PCI-Express, 1GB) οθονη: Samsung SM-P2250 TFT Monitor 21,5'' τροφοδοτικο: Chieftec Super CFT-750-14CS PSU (750W) κουτακι: NZXT Beta Evo Black Metal Edition Case drive: Sony AD5240S/BL DVDRW +/- Sata Black Bulk ενα απλο για τωρα, αργοτερα βλεπω για BR. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. November 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2009 στα 280€ που θα σου παει το ξεπερασμενο πλεον socket 775, μπορεις να δεις για socket 1156 με εναν core i5 και μια μητρικη στα 100€ ;) Τελος κοιταξε αν μπορεις να βαλεις RAM με ποιο χαμηλα CAS (8-8-8 η ακομα και 7ρια) Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. November 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2009 Μαθε τις διαστασεις της 5850 και πηγαινε δες το κουτι απο κοντα. Δες που και πως μπαινουν οι δισκοι και υπολογισε αν σου χωραει η καρτα. Σε Full tower με την 4850 ζοριστηκα λιγο στην τοποθετηση λογω δισκων. Ισα ισα χωρεσε. Με το midi κουτι που διαλεξες ισως εχεις προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. November 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2009 σας ευχαριστω. εμεινα σε παλιο σοκετ για να κρατησω λιγο πιο χαμηλα τον προυπολογισμο και ηθελα εναν βαρβατο επεξεργαστη. η μητρικη αν ειναι φτηνη δε θα ειναι και λιγο μουφα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. November 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2009 Οχι απαραιτητα.. Το κοστος το ανεβαζουν τα περιφερειακα, οι εξτρα δυνατοτητες (πχ 3-SLI κλπ), οι overclocking δυνατοτητες.. Πλεον ειναι σαν τα αυτοκινητα. Ολα ειναι καλα, αλλα τα ακριβα προσφερουν το κατι παραπανω ;) Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. November 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2009 Καλησπέρα.Ψηνομαι να αγοράσω ένα σταθερό υπολογιστή.Επειδή δεν θέλω να αρχίσω από τώρα με συνθέσεις και να αγοράζω μεμονωμενα parts λέω να πάρω ένα έτοιμο πακέτο.Θέλω κυρίως να έχει πολύ καλή κάρτα γραφικών γενικά για games κυρίως να αποδίδει ρεαλιστικά και πολύ ομαλά.Μεγάλο μέγεθος μνήμης επίσης θέλω.Θα ήθελα να με προτείνετε κάποια καταστήματα με καλες τιμες γιατί τα γνωστά μεγάλα που είδα έχουν σχετικά υψηλές τιμές.Επίσης θα ήθελα αν μπορείτε να με προτείνετε και σεις κάποιο υπολογιστή με βάση αυτά που ζητάω.Τι γνώμη έχετε για αυτό?Όπως είπα το σημαντικότερο που ζητάω ειναι μια πολύ καλή κάρτα γραφικών ούτως ώστε να μην χρειαστω ενδεχόμενη αναβάθμιση σύντομα καθώς και μνήμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. November 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2009 zafos90 πες μας και το οριο για τα χρηματα που θα διαθεσεις. . Μπορειτε να μου πειτε με σιγουρια ποιες απο τις 2 μνημες μπαινουν σε αυτο το πισι ?? http://img17.imageshack.us/img17/3733/gomes95.th.jpg http://img4.imageshack.us/img4/4796/gomes193.th.jpg SDRAM ή DDR SDRAM Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis21 Δημ. November 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2009 Μπορειτε να μου πειτε με σιγουρια ποιες απο τις 2 μνημες μπαινουν σε αυτο το πισι ?? http://img17.imageshack.us/img17/3733/gomes95.th.jpg http://img4.imageshack.us/img4/4796/gomes193.th.jpg SDRAM ή DDR SDRAM Με βαση το site της Abit η μητρικη υποστιριζει: Supports PC133 Unbuffered/ECC or Non ECC SDRAM, three 168pin DIMM module up to 3GB MAX. Αρα την Kingston. Παράθεση @ Nokia 3230 - Nokia 6131 - Nokia E51 - Nokia 5530XM - HTC Desire - Motorola Defy+ - Nexus 5 - Xiaomi Redmi Note 4X - Xiaomi Mi 9T @ Intel i7 4770k/\Gigabyte GA-Z87X-UD4H/\G.SKILL Sniper 2x8GB DDR3/\nVidia GTX 970/\SSD Samsung 850 EVO 250GB/\Enermax Triathlor FC 650W/\DELL U2713HM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. November 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2009 zafos90 πες μας και το οριο για τα χρηματα που θα διαθεσεις. Το πολύ 700.Μιλάω μόνο για τον υπολογιστή.Οθόνη κλπ θα είναι έξτρα αλλά θα τα πάρω μεμονωμένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts