lancias Δημ. September 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2009 θα σου δινει λογικα μεσα ανταπτορα η καρτα γραφικων! πας σε 275 τελικα? για εκει θα παω,μονο κ μονο επειδη μου τι προτεινατε εσεις!;) βεβαια θα θησιασω εναν πιο καλο σκληρο δισκο αλλα δεν πειραζει τον παιρνω και αργοτερα..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. September 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2009 δεν αξιζει σου λεω ο veliciraptor!! Αργοτερα παρε εναν SSD!! Ειναι οτι καλυτερο μπορεις να παρεις, ακομα και απο επεξεργαστες κ καρτες γραφικων! ;) Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. September 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2009 Καλησπερα. Πριν ενα μηνα αγορασα ενα νεο μηχανημα (αποφευγω τις ετοιμες συνθεσεις, αλλα η συγκεκριμενη ηταν σε προκλητικη τιμη, περιπου στα 550 ευρω): Κουτί:Vero Gaming Tower ATX-6XR8 (τιποτα ιδιαιτερο, εως κακο θα ελεγα) Τροφοδοτικό: Seasonic 650W PFC 80plus Μητρική:MSI X58 pro Επεξεργαστής συστήματος:Intel Core i7-920, 2.66 GHz Μνήμη συστήματος: Kingston 3 GB DDR-3 /1333MHz Σκληρός δίσκος: WD 500GB, 7.200rpm SATA2 Κάρτα Οθόνης: ATI Radeon HD 4670, 1GB Κάρτα ήχου: Ενσωματωμένη στη μητρική, Sound 7.1 Surround Οδηγός δισκέτας: Sony Card Reader Οδηγός DVD: Sony AD-7220A 20X SATA Δίκτυο: Ενσωματωμένo στη μητρική 10/100/1000 Πληκτρολόγιο: Microsoft Keyboard Ποντίκι:Microsoft Wheel Basic Optical Mouse Λειτουργικό Σύστημα:Microsoft Vista Home Premium SP1 Multilingual (GR-EN) Σε αυτη τη συνθεση, προσθεσα αλλα 3 GB DD3 RAM και μια δευτερη ιδια καρτα γραφικων σε crossfire (συνολο γυρω στα 660 ευρω). Το ερωτημα μου εχει να κανει με τη δυσλειτουργια της συνδεσης crossfire. Η γεφυρα φυσικα εχει γινει κανονικα, ολα τα διαγνωστικα δειχνουν το "σετακι" να παιζει σωστα, αλλα στην πραξη βλεπω τη δευτερη καρτα γραφικων να μην παιζει ο ανεμιστηρας. Αν χρησιμοποιω μονο τη μια απο τις δυο, τοτε αυτος λειτουργει κανονικα, οποτε τεινω να υποθεσω πως φταιει η ανεπαρκης ισχυς του τροφοδοτικου. Απο την αλλη παλι, απο οτι εχω δει η καταναλωση ενεργειας της 4670 ειναι ελαχιστη (παιρνει ρευμα κατευθειαν απο την e-PCI, δεν εχει ξεχωριστη τροφοδοσια), οποτε ισως προκειται για καποιο βραχυκυκλωμα (το μονο που δε δοκιμασα ειναι να αποσυνδεσω οπτικο μεσο και σκληρο, για να δω αν απλα στην εκκινηση δουλευουν κι οι δυο ανεμιστηρες των καρτων γραφικων). Εσεις τι λετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gms Δημ. September 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2009 Gms ευχαριστω για την εμπιστοσυνη που μου δειχνεις, δεν ειμαι καποιος "γκουρου" απλα το τυρανναω λιγο παραπανω το πραγμα ;) . . . οπως και να εχει το θεμα ειναι να ειναι απροβληματιστο και να το ευχαριστηθει! Ακριβώς γι' αυτό δίνω βάση στις απόψεις σου γιατί κατάλαβα ότι εκ πείρας γνωρίζεις παραπάνω από εμένα. parizaki με 'γεια και από εμένα :) αν παραγγειλω αυτη την καρτα γραφικων . . . http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1267213&MEMORY_SIZE=896+MB&Manufacturer=Sparkle&category=69977735&catalog=20&MSCSProfile=DCCDF22EB27065BE34B5C798FF3210F639125A412E5E24F5582039AAB772F5E048DE80909C4C5540F4C591B30DA38A722E71B355F017A7D89FCECA4D0B116123396FA089CB03D0CDCE8FA157F9ABD4705C56156EB98147541DD40C93C7FE8948384A45E4AD76B5A09C5353F1E6B79D671B94995E54FB23B761ECC6F2A69C4F6ECF4A56B24AC33E80 Να σημειωθεί ότι εγώ την παραπάνω κάρτα την χρησιμοποίησα απλά εντός ενός παραδείγματος σε προηγούμενο post. Δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είναι κάτι το ιδανικό. Αν θες την συγκεκριμένη ορμώμενος απο το δικό μου post, θα έλεγα να το ξανασκεφτείς και να ακουστούν πρώτα απόψεις. edit: Έλεος. Ξέχασα κιόλας. Αυτήν είχε προτείνει ο fantomas. fantoma καλά βλέπουν τα μάτια μου;!;! Είχε 168 τότε και τώρα έχει 186 ευρώ;;; Ή μου διαφεύγει κάτι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. September 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2009 @ vagelis:Καταρχην καλοριζικο (εστω και μετα απο ενα μηνα ;))! Τα Vista σου ειναι 64μπιτα? Αλλιως τσαμπα πηρες την παραπανω μνημη! Το Seasonic ειναι πολυ καλο τροφοδοτικο. Εχω και εγω το 850 και ειναι επαρκεστατο για τις καρτες σου κ γενικα για το συστημα σου. Δοκιμασες τις καρτες σε διαφορετικες θυρες την καθεμια μηπως ειναι απο τις θυρες της μητρικης το προβλημα..?? Στην μητρικη εχεις συνδεδεμενα και τα 8pin?? @gms: το πλαισιο ειναι αψυχολογητο!!!! Πραγματικα, ωρες ωρες απορω... Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gms Δημ. September 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2009 Που και που παρατηρώ κάτι τέτοια να κάνει και το eshop αλλά όχι με τόσο μεγάλες διακυμάνσεις στις τιμές. Με την ευκαιρία να κάνω μία ερώτηση και εγώ. Αν κάποιος δεν είναι έτοιμος να διαθέσει τόσα όσα απαιτούνται για έναν SSD σκληρό και θέλει να ανεβάσει τις επιδόσεις του σκληρού έχοντας παράλληλα άφθονο αποθηκευτικό χώρο, υπάρχουν διαθέσιμες επιλογές; Ή αδιέξοδο; Η για να το θέσω καλύτερα, υπάρχουν κανονικοί SATA2 HDD 7200 RPM που να διακρίνονται για τις επιδόσεις τους; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. September 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2009 Με 7200 μπορεις να παιξεις RAID-O με δυο 640WD AKKS με 100€ απ'οτι βλεπω στο πλαισιο (οσο προλαβαινεις!! χεχχεχεχεχ) Επισης γρηγοροι ειναι ο Caviar Black στο 1ΤΒ και ο Samsung F1!! Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gms Δημ. September 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2009 στο πλαισιο (οσο προλαβαινεις!! χεχχεχεχεχ) :lol: :lol: :lol: :lol: Thanks once more! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. September 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2009 @ vagelis:Καταρχην καλοριζικο (εστω και μετα απο ενα μηνα ;))! Τα Vista σου ειναι 64μπιτα? Αλλιως τσαμπα πηρες την παραπανω μνημη! Το Seasonic ειναι πολυ καλο τροφοδοτικο. Εχω και εγω το 850 και ειναι επαρκεστατο για τις καρτες σου κ γενικα για το συστημα σου. Δοκιμασες τις καρτες σε διαφορετικες θυρες την καθεμια μηπως ειναι απο τις θυρες της μητρικης το προβλημα..?? Στην μητρικη εχεις συνδεδεμενα και τα 8pin?? Σε ευχαριστω. Τα Vista τα ξηλωσα αμεσως με την αγορα του υπολογιστη και της εξτρα μνημης κι εβαλα τα 7αρια Ultimate 64-bit. Αναφορικα με το Seasonic, πραγματι ειναι πολυ καλο, αλλα ειναι 650 Watt κι αναρωτιομουν αν δε μπορει να "σηκωσει" τις δυο καρτες γραφικων. Ναι, δοκιμασα διαφορες θεσεις πανω στη μητρικη για τις καρτες και διαπιστωσα πως μονο οταν τοποθετω τη μια απο τις δυο λειτουργει σωστα. Τελος η συνδεση στη μητρικη ειναι με 8pin. Δεν ξερω, αναρωτιεμαι τι μπορει να φταιει (για τη συνδεση crossfire χρησιμοποιω τη μια απο τις δυο γεφυρες, αλλα απο οτι γνωριζω αυτο δεν εχει καμια σημασια για δυο καρτες γραφικων). Επισης, δεν ξερω αν αφησω ετσι το συστημα, με θερμοκρασιες stock στους 38 Κελσιου (για την καρτα που ψυχεται σωστα) και 60 (για την... προβληματικη), αν θα εχω προβλημα αν τις πουσαρω λιγο (παιχνιδια δεν παιζω, αλλα καποιες στιγμες τρεχω καποιες απαιτητικες εφαρμογες cad). Εκει φοβαμαι πως η καρτα που δεν ψυχεται θα... ψηθει (ειδα για παραδειγμα πως τρεχοντας το furmark για 5 λεπτα η θερμοκρασια της εφτασε του 85 βαθμους)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. September 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2009 Σιγουρα θα εχεις προβλημα με την θερμοκρασια ειναι προφανες αυτο! Μην την χρησιμοποιεις χωρις ψυξη γιατι θα την κλαις! Γιατι crossfire αν δεν παιζεις παιχνιδια?? Και με τη μια θα ησουν οκ! Οταν λες δοκιμασες διαφορες θεσεις, το προβλημα εξακολουθουσε να το εχει η ιδια καρτα? Ισως παει για επιστροφη.. αν ομως ανταλλαξες θεσεις και τη 2η φορα δεν δουλευε η αλλη καρτα ισως φταιει η μητρικη.. Πιο πολυ ομως για καρτα το κοβω. Bootαρε και με τις 2 καρτες πανω χωρις γεφυρα να δεις απλα αν φταιει το crossfire η οχι! Αν εχεις δοκιμασε αλλο τροφοδοτικο μπας κ ειναι αυτο! Με τα pc ποτε δεν ξερεις! Εχει παιδεμα η δουλεια, αλλα ειναι να μην σου τυχει! ;) Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. September 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2009 Σιγουρα θα εχεις προβλημα με την θερμοκρασια ειναι προφανες αυτο! Μην την χρησιμοποιεις χωρις ψυξη γιατι θα την κλαις! Γιατι crossfire αν δεν παιζεις παιχνιδια?? Και με τη μια θα ησουν οκ! Οταν λες δοκιμασες διαφορες θεσεις, το προβλημα εξακολουθουσε να το εχει η ιδια καρτα? Ισως παει για επιστροφη.. αν ομως ανταλλαξες θεσεις και τη 2η φορα δεν δουλευε η αλλη καρτα ισως φταιει η μητρικη.. Πιο πολυ ομως για καρτα το κοβω. Bootαρε και με τις 2 καρτες πανω χωρις γεφυρα να δεις απλα αν φταιει το crossfire η οχι! Αν εχεις δοκιμασε αλλο τροφοδοτικο μπας κ ειναι αυτο! Με τα pc ποτε δεν ξερεις! Εχει παιδεμα η δουλεια, αλλα ειναι να μην σου τυχει! ;) Σε ευχαριστω για την απαντηση, αλλα δε βλεπω να βρισκω ακρη. Ναι, παιζουν κι οι δυο κανονικα, οταν ομως ειναι συνδεδεμενη μονο η μια απο τις δυο, ασχετα ποια και σε ποια θεση. Οταν ειναι μονο η μια ψυχεται κανονικα. Αρα δεν ειναι θεμα της καρτας, αλλα πιστευω ουτε και θεμα της μητρικης, απλα ασυμβατοτητα -για καποιο λογο- η τροφοδοτικο. Θα κανω μερικες δοκιμες μολις βρω λιγο χρονο βγαζοντας οπτικο/σκληρο να δω τι γινεται. Πολυ φοβαμαι ομως οτι η δευτερη θα μεινει στο ραφι για backup (εχεις δικιο, μαλλον περιττη αγορα εξαρχης). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. September 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2009 Για κανε τις δοκιμες σου και πες μας αν βγαλεις ακρη, να παιρνουμε και εμεις ιδεες ;) Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parizaki Δημ. September 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2009 Καλημέρα, αϋπνίες έχω και λέω να δω τη γίνεστε, τελικά με την σύνθεση που πρότεινε ο φίλος gms με κίνησε το ενδιαφέρον να ψάξω λίγο της τιμές και είδα ότι ο Q9560 είναι κατά πολύ ακριβότερος από τον νέο i5 !! γιατί άραγε ; είναι ο παλιός 4-πυρινος καλύτερος ; η απλά υπερτιμημένος ! στην συνέχεια έψαξα για στοιχεία benchmark συγκρίσεις των δύο επεξεργαστών και είδα ότι σε ότι αφορά ripping o q9560 υπερέχει κατά πολύ του i5 ( τα 12 MB cache μάλλον παίζουν ρόλο ) αλλά σε 3δ μαρκ είναι φανερά ασθενέστερος του. Βέβαια αυτά τα τεστ και τα προγράμματα χρησιμοποιούν είναι λίγο αναμφίβολα, για να χρησιμοποιήσεις καλά ένα υλικό πρέπει να έχεις και το ανάλογο πρόγραμμα το οποίο να ερεθίζει της τεχνολογίες που προσφέρει το υλικό έτσι πολλές φορές κάποιο παιχνίδι μπορεί να τρέχει τέλια σε ένα AMD αλά άσχημα σε INTEL και ας είναι στατιστικά καλύτερος του, αλλά μην συνεχίσω είναι απλές τεχνικές προγραμματισμού … όταν αρχίζω να μιλώ για προγραμματισμό φλυαρώ :O αλά είμαι αδέξιος να βιδώσω μια βίδα :O …. Τώρα αυτό που διαβάζω στον φίλο μας V@geli, με επιβεβαιώνει ότι καλύτερα να αφήσω τον ιδικό να κάνει την σύνθεση παρά να τυραννιέμαι με ασυμβατότητες …θα μου πείτε .. υπάρχουν πολλοί ΔΗΘΕΝ … και είναι δύσκολο να βρεις ένα κατάστημα η τεχνικό που να αξίζει τα λεφτά του.. σε αυτό θα επιβεβαιώσω πως στην πληροφορική έχουν μαζεύει καλοί έμποροι αλλά κακοί τεχνογνωστες. Εγώ εμπιστεύτηκα το κατάστημα που αγόρασα τον υπολογιστή και αν θελήσω να κάνω κάποια διαφοροποίηση θα τους ζητήσω πρώτα την συμβουλή τους απλά και μόνο ότι καθημερινά περνάνε πολλά υλικά από τα χέρια τον τεχνικών μου δίνει να πιστεύω πως αν μι τι άλλο έχουν κάποια εμπειρία. Στο πρόβλημα με την CrossFire θα ήθελα να αναφέρω κι εγώ μια ηδέα, αν κατάλαβα καλά ο φίλος μας έβγαλε τα sVISTA και φόρεσε τα Windows-7 , αν είναι έτσι να ρωτήσω αν αυτά είναι κάποια αγορασμένη έκδοση ( δεν γνωρίζω να κυκλοφορήσανε επίσημα ) η αν κατέβασε την BETA από το Ιντερνετ, αν ισχύει το δεύτερο μήπως είναι πρόβλημα Drivers αν και η Μικροσοφτ λέει πως μπαίνουν τα sVISTA Drivers ίσος σε αυτήν την περίπτωση να μην ισχύει ( ουκ ολίγα παραδείγματα , αλλά να λέει και άλλα να ισχύουν ) Στα sVISTA υπήρχε ένα θέμα με το CrossFire το οποίο είχε να κάνει με της διάφορες γλωσσικές εκδόσεις του sVISTA , στην Ελληνική δεν έπαιζε σωστά , και συνιστούσε η Μικροσοφτ να φορεθούν τα UK και μετά να αλλαχτεί η γλώσσα με Language Patch. Όλα αυτά είναι θεωρία , δεν το έχω δοκιμάσει και δεν επιμένω , αν θέλει ο φίλος να κάνη μια δοκιμή ( στήνοντας UK Vista σε έναν άλλων δίσκο ) . καλό βράδυ. :ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. September 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2009 Καλημέρα, αϋπνίες έχω και λέω να δω τη γίνεστε, τελικά με την σύνθεση που πρότεινε ο φίλος gms με κίνησε το ενδιαφέρον να ψάξω λίγο της τιμές και είδα ότι ο Q9560 είναι κατά πολύ ακριβότερος από τον νέο i5 !! γιατί άραγε ; είναι ο παλιός 4-πυρινος καλύτερος ; η απλά υπερτιμημένος ! στην συνέχεια έψαξα για στοιχεία benchmark συγκρίσεις των δύο επεξεργαστών και είδα ότι σε ότι αφορά ripping o q9560 υπερέχει κατά πολύ του i5 ( τα 12 MB cache μάλλον παίζουν ρόλο ) αλλά σε 3δ μαρκ είναι φανερά ασθενέστερος του. Βέβαια αυτά τα τεστ και τα προγράμματα χρησιμοποιούν είναι λίγο αναμφίβολα, για να χρησιμοποιήσεις καλά ένα υλικό πρέπει να έχεις και το ανάλογο πρόγραμμα το οποίο να ερεθίζει της τεχνολογίες που προσφέρει το υλικό έτσι πολλές φορές κάποιο παιχνίδι μπορεί να τρέχει τέλια σε ένα AMD αλά άσχημα σε INTEL και ας είναι στατιστικά καλύτερος του, αλλά μην συνεχίσω είναι απλές τεχνικές προγραμματισμού … όταν αρχίζω να μιλώ για προγραμματισμό φλυαρώ :O αλά είμαι αδέξιος να βιδώσω μια βίδα :O …. Τώρα αυτό που διαβάζω στον φίλο μας V@geli, με επιβεβαιώνει ότι καλύτερα να αφήσω τον ιδικό να κάνει την σύνθεση παρά να τυραννιέμαι με ασυμβατότητες …θα μου πείτε .. υπάρχουν πολλοί ΔΗΘΕΝ … και είναι δύσκολο να βρεις ένα κατάστημα η τεχνικό που να αξίζει τα λεφτά του.. σε αυτό θα επιβεβαιώσω πως στην πληροφορική έχουν μαζεύει καλοί έμποροι αλλά κακοί τεχνογνωστες. Εγώ εμπιστεύτηκα το κατάστημα που αγόρασα τον υπολογιστή και αν θελήσω να κάνω κάποια διαφοροποίηση θα τους ζητήσω πρώτα την συμβουλή τους απλά και μόνο ότι καθημερινά περνάνε πολλά υλικά από τα χέρια τον τεχνικών μου δίνει να πιστεύω πως αν μι τι άλλο έχουν κάποια εμπειρία. Στο πρόβλημα με την CrossFire θα ήθελα να αναφέρω κι εγώ μια ηδέα, αν κατάλαβα καλά ο φίλος μας έβγαλε τα sVISTA και φόρεσε τα Windows-7 , αν είναι έτσι να ρωτήσω αν αυτά είναι κάποια αγορασμένη έκδοση ( δεν γνωρίζω να κυκλοφορήσανε επίσημα ) η αν κατέβασε την BETA από το Ιντερνετ, αν ισχύει το δεύτερο μήπως είναι πρόβλημα Drivers αν και η Μικροσοφτ λέει πως μπαίνουν τα sVISTA Drivers ίσος σε αυτήν την περίπτωση να μην ισχύει ( ουκ ολίγα παραδείγματα , αλλά να λέει και άλλα να ισχύουν ) Στα sVISTA υπήρχε ένα θέμα με το CrossFire το οποίο είχε να κάνει με της διάφορες γλωσσικές εκδόσεις του sVISTA , στην Ελληνική δεν έπαιζε σωστά , και συνιστούσε η Μικροσοφτ να φορεθούν τα UK και μετά να αλλαχτεί η γλώσσα με Language Patch. Όλα αυτά είναι θεωρία , δεν το έχω δοκιμάσει και δεν επιμένω , αν θέλει ο φίλος να κάνη μια δοκιμή ( στήνοντας UK Vista σε έναν άλλων δίσκο ) . καλό βράδυ. :ninja: Ειχα δοκιμασει και με Vista, αλλα... τιποτα. Το ιδιο προβλημα κι εκει. Παντως η Asus εχει βγαλει καινουριους drivers με ημερομηνια τελη Αυγουστου, ειδικα για τα 7αρια, οποτε πιστευω οτι δεν ειναι θεμα οδηγων. Τωρα το σαββατοκυριακο θα κανω καποιες δοκιμες, να δω τελικα που μπορει να οφειλεται το προβλημα αυτο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savasgr Δημ. September 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2009 παιδια θελω να φτιαξω ενα συστημα στα 400 ευρω περιπου ( χωρις οθονη ) , καταλαβαινω οτι δεν παιρνω κατι super με αυτα τα χρηματα, αλλα ποιος ειναι ο καλυτερος δυνατος συνδιασμος κομματιων που μπορω να κανω (κουτι, επεξεργαστης, μητρικη, μνημη,σκληρος, καρτα γραφικων, dvdrw) ? Παράθεση :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. September 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2009 Έχω αυτή την μητρική και θέλω να πάρω μία μνήμη ραμ γιατί η μία από τις δύο που είχα κάηκε. Σκέφτομαι να πάρω από ebay αλλά μπερδεύτηκα λίγο. Τί είναι το high και low density? Η δική μου μητρική τί παίρνει? Νομίζω ότι δέχεται high density. Αν όντως παίρνει τέτοια μνήμη λέω να αγοράσω αυτή. Τί λέτε? Θα έχω κανένα πρόβλημα? Έτσι κι αλλιώς ο υπολογιστής είναι παλιός οπότε δεν με νοιάζει και τόσο αν βάλω κάτι μαϊμού! :) Το θέμα είναι να είναι συμβατή.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gms Δημ. September 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2009 παιδια θελω να φτιαξω ενα συστημα στα 400 ευρω περιπου ( χωρις οθονη ) , καταλαβαινω οτι δεν παιρνω κατι super με αυτα τα χρηματα, αλλα ποιος ειναι ο καλυτερος δυνατος συνδιασμος κομματιων που μπορω να κανω (κουτι, επεξεργαστης, μητρικη, μνημη,σκληρος, καρτα γραφικων, dvdrw) ? Δεν μας είπες, για τι χρήση θα είναι το pc; Έχω αυτή την μητρική και θέλω να πάρω μία μνήμη ραμ . . . λέω να αγοράσω αυτή. Τί λέτε? Το θέμα είναι να είναι συμβατή.. High/low density δεν ξέρω τι είναι αλλά, Memory: 1. Supports PC1600/DDR200 or PC2100/DDR266 DDR memory 2. Supports up to 3GB DDR memory και 1GB PC2100 266MHZ DDR DESKTOP 1G DDR266 RAM MEMORY οπότε ναι είναι συμβατή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savasgr Δημ. September 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2009 περισσοτερο internet, καμμια ταινια, μουσικη, φωτογρφιες και ελαχιστο gaming Παράθεση :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. September 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2009 High/low density δεν ξέρω τι είναι αλλά, Memory: 1. Supports PC1600/DDR200 or PC2100/DDR266 DDR memory 2. Supports up to 3GB DDR memory και 1GB PC2100 266MHZ DDR DESKTOP 1G DDR266 RAM MEMORY οπότε ναι είναι συμβατή. Και εγώ έτσι πιστεύω, απλά ρώτησα γιατί ο πωλητής λέει: This advertisement is for high density memory. Please make sure your motherboard is compatible with this module. It works well if it is compatible with your system. However, typically it is far less compatible than low density γι' αυτό ρώτησα. Αύριο λέω να την παραγγείλω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. September 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2009 Και εγώ έτσι πιστεύω, απλά ρώτησα γιατί ο πωλητής λέει: This advertisement is for high density memory. Please make sure your motherboard is compatible with this module. It works well if it is compatible with your system. However, typically it is far less compatible than low density γι' αυτό ρώτησα. Αύριο λέω να την παραγγείλω. ΜΗΝ παρεις high density! Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. September 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2009 ΜΗΝ παρεις high density! Δεν είναι συμβατές?? Να πάρω low density? Αυτή τη στιγμή έχω αυτή η οποία δεν ξέρω τί density είναι! Αυτή ή αυτή? Ή αν έχει κάποιος να μου προτείνει καμία άλλη πιο φθηνή! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. September 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2009 παιδια σκοπευω να αλλαξω στον υπαρχον υπολογιστη μου,μητρικη επεξεργαστη και μνημες! αυτα που θα τοποθετησω στην νεα μητρικη με τον επεξεργαστη ,θα προκυψει καποιο προβλημα στην εκκινηση? γενικα δηλαδη,θα ανοιξει ο υπολογιστης? γιατι στον σκληρο θα εχει τα drivers της προηγουμενης μητρικης! με ενδιαφερει το αν θα ανοιξει κανονικα ωτσε μετα να περασω τους νεους drivers! Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. September 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2009 ΜΗΝ παρεις high density! Δεν είναι συμβατές?? Να πάρω low density? Αυτή τη στιγμή έχω αυτή η οποία δεν ξέρω τί density είναι! Αυτή ή αυτή? Ή αν έχει κάποιος να μου προτείνει καμία άλλη πιο φθηνή! :) Κάποιος που να γνωρίζει? Πείτε μου για να ξέρω να τί να παραγγείλω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. September 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2009 Κάποιος που να γνωρίζει? Πείτε μου για να ξέρω να τί να παραγγείλω! Με την μνημη το πρωτου λινκ εισαι οκ!!! ;) Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. September 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2009 Μιας και δεν απαντησε καποιος γρηγορα,εκανα την αλλαγη και ολα οκ! περασα και τα drivers! αλλα..... τωρα μου ζηταει επικυρωσει των windows(αυθεντικα τα εχω)γιατι λεει εχουν γινει αρκετες αλλαγες στο συστημα! παταω να κανει επικυρωσει αλλα κολαει το παραθυρακι της επικυρωσεις και μενει ασπρη οθονη! τι ειναι παλι αυτο? και μου λεει οτι εχω 3 ημερες διορια! Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts