pgetsopoulos Δημ. September 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2018 Αυτό είναι το S βέβαια που ναι revision αλλά το απλό είχε τόσα τόσα πολλά προβλήματα, από σκασιματα, ασταθή ρεύματα, ανεμιστηρακι που χαλούσε για πλάκα.... Δε πιστεύω ότι θα βελτιωθηκε τόσο το revision.... Αλλά αν το εψαξες, πάσο Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. September 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2018 ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ Το TR2 είναι από τα χειρότερα που κυκλοφορούν! Τραγικότατο Πήγαινε στο 500ρι ή 600ρι της EVGA (Το W1) με 10€ πάνω. Στη πολύ χειρότερη έστω σε Corsair VS αν και μεχ τα πρώτα revisio9ns ειχαν θεμα έβγαλε και αλλά έχει στρώσει........ τώρα σε τι βαθμό ο θεός ξέρεις (και η πυροσβέστες :p) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darious_ Δημ. September 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2018 Παιδιά χρειάζομαι βοήθεια.. Που λέτε ήρθε σήμερα η κάρτα και είπα να δω αν τλκ θα έχει θέμα με την μητρική. Οπότε έβγαλα το ρεύμα τράβηξα ότι είχε μείνει και Άνοιξα το κουτί. Έβαλα την κάρτα στη. Θύρα, όλα καλά και αφού είδα ότι κάνει καλά επαφή την έβγαλα έκλεισα το κουτί έβαλα ξανά το ρεύμα και άνοιξα το pc.. Έλα μου όμως που κόλλησε στο post screen στο testing memory passed, onboard grafics 9 mb και μέχρι εκεί παει (με τα onboard graphics της μητρικής ήμουν πριν δοκιμάσω να δω αν μπαίνει η κάρτα). Και που λέτε έχω δοκιμάσει τα πάντα, διάφορους συνδιασμους όσο αφορά το τι έχω συνδεμένο όταν θα ενεργοποιώ το pc(ram, hdd usb κτλ) άλλαξα τροφοδοτικό και ακόμα τα ίδια. Μόνο πουοταν άλλαζα κάτι μερικές φορές δεν Έδειχνε τπτ όταν ξεκινήσουμε το pc και άλλες έφτανε μέχρι το memory testing και κολλούσε εκεί. Η μόνη διαφορά που πρόσεξα είναι όταν έβαλα ένα πιο παλιό πληκτρολόγιο (εκείνα με το στρογγυλό το βύσμα που είναι συνήθως μοβ, πιτν βγούνε τα usb key board)και τέλος πάντων έφτασε μέχρι το memory testing αλλά με σπασμένη εικόνα!!. Παιδιά παρακαλώ βοηθήστε διότι θα τρελαθώ.. Δεν είναι δυνατόν με ένα τόσο απλό πράγμα να χάλασα το pc και δεν ξέρω τι ακριβώς! Επιπλέον πιστεύω πως μπορεί να χάλασαν τα onboard graphics της μητρικής αλλά είναι απλά μια θεωρία μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. September 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2018 Παιδιά χρειάζομαι βοήθεια.. Που λέτε ήρθε σήμερα η κάρτα και είπα να δω αν τλκ θα έχει θέμα με την μητρική. Οπότε έβγαλα το ρεύμα τράβηξα ότι είχε μείνει και Άνοιξα το κουτί. Έβαλα την κάρτα στη. Θύρα, όλα καλά και αφού είδα ότι κάνει καλά επαφή την έβγαλα έκλεισα το κουτί έβαλα ξανά το ρεύμα και άνοιξα το pc.. Έλα μου όμως που κόλλησε στο post screen στο testing memory passed, onboard grafics 9 mb και μέχρι εκεί παει (με τα onboard graphics της μητρικής ήμουν πριν δοκιμάσω να δω αν μπαίνει η κάρτα). Και που λέτε έχω δοκιμάσει τα πάντα, διάφορους συνδιασμους όσο αφορά το τι έχω συνδεμένο όταν θα ενεργοποιώ το pc(ram, hdd usb κτλ) άλλαξα τροφοδοτικό και ακόμα τα ίδια. Μόνο πουοταν άλλαζα κάτι μερικές φορές δεν Έδειχνε τπτ όταν ξεκινήσουμε το pc και άλλες έφτανε μέχρι το memory testing και κολλούσε εκεί. Η μόνη διαφορά που πρόσεξα είναι όταν έβαλα ένα πιο παλιό πληκτρολόγιο (εκείνα με το στρογγυλό το βύσμα που είναι συνήθως μοβ, πιτν βγούνε τα usb key board)και τέλος πάντων έφτασε μέχρι το memory testing αλλά με σπασμένη εικόνα!!. Παιδιά παρακαλώ βοηθήστε διότι θα τρελαθώ.. Δεν είναι δυνατόν με ένα τόσο απλό πράγμα να χάλασα το pc και δεν ξέρω τι ακριβώς! Επιπλέον πιστεύω πως μπορεί να χάλασαν τα onboard graphics της μητρικής αλλά είναι απλά μια θεωρία μου 1, δοκίμασε bios reset (βγάλε από την πρίζα βγάλε την μπαταρία του bios πάτα μερικές φορες power) βαλε μπαταρία πίσω πατα power 2. αν δεν ξεκινάει δοκίμασε άλλη μνήμη βγάλε ότι έχεις πάνω βάλε μια δοκιμαστική 3, αν παλι τπτ κοπάνισες το north bridge (πας για άλλη μητρική.... αν βρεις) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikpoth Δημ. September 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2018 (edited) Από το bios, έβαλες primary graphics card pci? Είχε επιλογή: auto/pci/onboard? Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited September 25, 2018 by nikpoth Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. September 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2018 (edited) Από το bios, έβαλες primary graphics card pci? Είχε επιλογή: auto/pci/onboard? Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μην πειράζεις τπτ εκεί αν κάνεις reset οπός είπα πρέπει να παίξει κανονικά αν όχι τεστάρεις με άλλη μνήμη αν πάλι όχι σκότωσες την μητρική και συγκεκριμένα το North (εκείνο το τσιπάκι με ψήκτρα το οποίο σε ανησυχούσε) Όσο αφορά την ρύθμιση μια χαρά είναι λει αμ δεν βρει εξωτερική κάρτα να κάνει χρήση ενσοματομενης Από περιέργεια τι τροφοδοτικό έβαλες? Μήπως δημιούργησες καμία υπέρταση στην μητρική με κάνα noname γιατί κάρτα έχεις σοβαρές απαιτήσεις σε ρεύμα Edited September 25, 2018 by egodemis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikpoth Δημ. September 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2018 Οι ram δεν έχουν να κάνουν. Το μήνυμα ,του λέει ξεκάθαρα. Έχεις διαθέσιμη ραμ, παίρνω 9mb για να λειτουργήσω. Και passed, δηλαδή όλα καλά. Με λίγα λόγια, νομίζει το pc ότι θα κάνει μπούτ με on board gc. Πιθανές αιτίες 3. Ανεπαρκές ρεύμα σε αμπερ Μη συμβατή μητρική με gen pci3. Και τέλος, το κλασικό λάθος τής εγκατάστασης. Πρώτα αφαιρούμε drivers. Μετά τοποθετούμε κάρτα. Boot σε περιβάλλον bios. Ρυθμίσεις σύμφωνα με την αλλαγή hardware . Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. September 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2018 Οι ram δεν έχουν να κάνουν. Το μήνυμα ,του λέει ξεκάθαρα. Έχεις διαθέσιμη ραμ, παίρνω 9mb για να λειτουργήσω. Και passed, δηλαδή όλα καλά. Με λίγα λόγια, νομίζει το pc ότι θα κάνει μπούτ με on board gc. Πιθανές αιτίες 3. Ανεπαρκές ρεύμα σε αμπερ Μη συμβατή μητρική με gen pci3. Και τέλος, το κλασικό λάθος τής εγκατάστασης. Πρώτα αφαιρούμε drivers. Μετά τοποθετούμε κάρτα. Boot σε περιβάλλον bios. Ρυθμίσεις σύμφωνα με την αλλαγή hardware . Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΜάλλον δεν κατάλαβες το παιδί έβαλε νέα κάρτα να δει ότι κουμπώνει την έβγαλε και από τότε δεν ξεκινάει το μηχάνημα με την on board για αυτό ειπα ram reset bios κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darious_ Δημ. September 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2018 Τλκ είχε θέμα με το ένα στικακι ραμ. Από τι λέτε να προκλήθηκε όμως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. September 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2018 Τλκ είχε θέμα με το ένα στικακι ραμ. Από τι λέτε να προκλήθηκε όμως?Εμ είπα εγώ... Οταν έβαζες την κάρτα το κοπανισες τοσοοο απλά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimip Δημ. October 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2018 (το μετακινησα στη σωστη ενοτητα) >γεια σας παιδια. εχω μια αρκετα παλια nvidia gtx 770 (msi) και ενω επαιζε τιμια το BF1, αρχισε καποιες φορες να κολαει ακι να πεταει περιεργα μηνυματα περι direct x κλπ εκανα restart κ ξαναμπαινα κ δεν εδωσα σημασια. αυτο γινοταν τις τελευταιες 3 εβδομαδες. Σημερα ομως ενω κολησε 2 φορες και ξαναμπηκα πεταξε ενα περιεργο μηνυμα οτι εχει αποσυνδεθει η vga !!! μετα αρχισε να πεταει οριζοντιες γραμμες στο παιχνιδι και μετα απο 2-3 reboot να πεταει τετοιες γραμμες και στα windows (7) ενω δεν ειχα μπει στο BF1. Ξανα reboot και παλι περισσοτερες γραμμες στα Windows μεχρι που αυτα ανοιξαν σε αναλυση 800x600! με γραμμες σε ολη την επιφανεια . στις ρυθμισεις η καρτα δεν φαινεται πουθενα σαν μην υπαρχει. τα windows ανοιγουν σε vga generic. αυτη την αναλυση την εχει και στο BIOS !!! πρακτικα δεν μπορεις να κανεις τιποτα με τοσο χοντροκομμενα γραφικα κ εικονιδια δειτε τις φωτο που πηρα με το κινητο. εβγαλα την καρτα , την καθαρισα απο σκονη , την ελεγξα (οι ανεμιστηρες ειναι οκ) αλλα κανει τα ιδια τι μπορει να φταιει ; ετσι απλα τα επαιξε η καρτα ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. October 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2018 Ειδικά γραμμές κτλ μάλλον ναι Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. October 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2018 (το μετακινησα στη σωστη ενοτητα) >γεια σας παιδια. εχω μια αρκετα παλια nvidia gtx 770 (msi) και ενω επαιζε τιμια το BF1, αρχισε καποιες φορες να κολαει ακι να πεταει περιεργα μηνυματα περι direct x κλπ εκανα restart κ ξαναμπαινα κ δεν εδωσα σημασια. αυτο γινοταν τις τελευταιες 3 εβδομαδες. Σημερα ομως ενω κολησε 2 φορες και ξαναμπηκα πεταξε ενα περιεργο μηνυμα οτι εχει αποσυνδεθει η vga !!! μετα αρχισε να πεταει οριζοντιες γραμμες στο παιχνιδι και μετα απο 2-3 reboot να πεταει τετοιες γραμμες και στα windows (7) ενω δεν ειχα μπει στο BF1. Ξανα reboot και παλι περισσοτερες γραμμες στα Windows μεχρι που αυτα ανοιξαν σε αναλυση 800x600! με γραμμες σε ολη την επιφανεια . στις ρυθμισεις η καρτα δεν φαινεται πουθενα σαν μην υπαρχει. τα windows ανοιγουν σε vga generic. αυτη την αναλυση την εχει και στο BIOS !!! πρακτικα δεν μπορεις να κανεις τιποτα με τοσο χοντροκομμενα γραφικα κ εικονιδια δειτε τις φωτο που πηρα με το κινητο. εβγαλα την καρτα , την καθαρισα απο σκονη , την ελεγξα (οι ανεμιστηρες ειναι οκ) αλλα κανει τα ιδια τι μπορει να φταιει ; ετσι απλα τα επαιξε η καρτα ;Δεν την καθαρίζες παλιότερα η είχε κακό aerflow το κουτί κ; Ι την έψησες να μην πολυλογο πας σε μια 1050 με κάνα 170 ευρώ γιατί δικιά σου πήγε στον Άγιο Πέτρο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimip Δημ. October 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2018 :(:(:(:(:(:( το κουτι ειναι καλο και απο ψυξη δεν ειχα ποτε προβλημα δεν μπορω να καταλαβω. ειναι η 1η msi καρτα που χαλαει, γιατι σχεδον παντα msi παιρνω σε mobo/vga ηλπιζα να μην ειχε ψοφησει εντελως... οκ παιδια , ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. October 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2018 Συχνά απλώς τυχαίνει δυστυχώς Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k30taas Δημ. October 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2018 Γεια σας παιδια μολις εβαλα την gtx 1050 ti καρτα γραφικων εγκατεστησα τα driver και το πρόγραμμα AORUS ENGINE , και εχω ένα θεμα, δεν ανοιγει το rgb fusion για να ρυθμισω το φωτισμο με τα γραμματα που εχει μπροστα η καρτα. Μολις το παταω μεσα από το aorus engine η και από μονο του λεει παρακαλω περιμενετε για λιγα δευτερόλεπτα και κλεινει αμεσως. Υπαρχει τροπος να διορθωθεί αυτό? εχεις κανεις το ιδιο θεμα, ξερει κανεις κατι? Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2018 Γεια σας παιδια μολις εβαλα την gtx 1050 ti καρτα γραφικων εγκατεστησα τα driver και το πρόγραμμα AORUS ENGINE , και εχω ένα θεμα, δεν ανοιγει το rgb fusion για να ρυθμισω το φωτισμο με τα γραμματα που εχει μπροστα η καρτα. Μολις το παταω μεσα από το aorus engine η και από μονο του λεει παρακαλω περιμενετε για λιγα δευτερόλεπτα και κλεινει αμεσως. Υπαρχει τροπος να διορθωθεί αυτό? εχεις κανεις το ιδιο θεμα, ξερει κανεις κατι? Ευχαριστω.Από πού έβαλες τα προγράμματα; Ελπίζω από το site για τελευταίες εκδόσεις και όχι από το CD. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k30taas Δημ. October 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2018 Από πού έβαλες τα προγράμματα; Ελπίζω από το site για τελευταίες εκδόσεις και όχι από το CD. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Πρώτα τα έβαλα από το CD και μετά τα έβγαλα και τα έβαλα από το σαιτ αλλά πάλι τα ίδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. October 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2018 Πρώτα τα έβαλα από το CD και μετά τα έβγαλα και τα έβαλα από το σαιτ αλλά πάλι τα ίδιαΑπό anti-virus τι γίνεται μήπως κόβει κάποιο Run as admin έτρεξες την εφαρμογή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k30taas Δημ. October 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2018 (edited) Από anti-virus τι γίνεται μήπως κόβει κάποιο Run as admin έτρεξες την εφαρμογή? τι εννοεις ακριβως? Edited October 24, 2018 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stoilas2312 Δημ. November 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2018 Καλημέρα. Θέλω να αγοράσω κάρτα γραφικών και είμαι ανάμεσα σε δύο: GeForce GTX 1050 2GB και Radeon RX 560 4GB Τα χρήματα που διαθέτω είναι 130 ευρώ. Ποια θα μου προτείνατε από τις δύο (οποιαδήποτε άλλη πρόταση καλοδεχούμενη ); Ευχαριστώ ! ! ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filam Δημ. December 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2018 Αν τα οικονομικά σου είναι μέχρι τα 130€ βάλε κάτι παραπάνω και πήγαινε σε αυτή με 4GB. Διαφορετικά αν δεν βιάζεσαι (μια και έρχονται και Χριστούγεννα) θα πρότεινα ιδανικότερα μία GTX1060. Έχω πάρει αυτή και είμαι αρκετά ικανοποιημένος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stoilas2312 Δημ. December 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2018 Καταρχήν ευχαριστώ για την απάντηση. Είμαι της άποψης ότι όταν κάνεις έρευνα αγοράς, θα πρέπει να βάζεις ένα όριο στα χρήματα που μπορείς να διαθέσεις. Με την ίδια λογική θα μπορούσα να επιλέξω π.χ. αυτήν : https://www.skroutz.gr/s/14016011/MSI-Radeon-RX-570-8GB-ARMOR-8G-OC.html με 17ευρώ παραπάνω 8gb μνήμη και πολύ καλές κριτικές. Πάντως σε ευχαριστώ και πάλι για την απάντηση ! ! ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. January 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2019 (edited) Καλησπέρα σας, έχω ένα σχετικά απλό PC με συχνές αναβαθμίσεις (custom made) που αποτελείται από τα παρακάτω στοιχεία: CPU= Intel Core i5 3570 3.4GHz 6MB Cache M/B= ASRock H61M/U3S3 RAM= G-Skill 8GB DDR3-1600 800MHz VGA= Intel HD Graphics 2000 (ενσωματωμένη) Screen= Samsung 22" HDD= 500GB 5400rpm OS= Win10 Τα παιδιά μου αρχίζουν να ανακαλύπτουν τα παιχνίδια Η/Υ και ενώ αγόρασα ένα παιχνίδι που λέγεται*Hello Neighbor, το εγκατέστησα και παίζει πολύ αργά σαν σε αργή κίνηση. Κάτι παρόμοιο αλλά χειρότερα έπαθα με ένα άλλο παιχνίδι που επίσης αγόρασα για να παίζουν, ένα Fifa 2017 PC, το οποίο ανοίγει και κρασαρει κατευθείαν, δεν παίζει. Υποψιάζομαι ότι είναι πρόβλημα κάρτας γραφικών, οπότε χρειάζεται να αναβαθμίσω σε μια νέα, για να μπορέσουν να παίζουν σχετικά καλά μερικά παιχνίδια. Δεν έχω τρελές απαιτήσεις σε απόδοση, απλά να παίζουν τα παραπάνω παιχνίδια και κανένα άλλο επίσης, απλά παιχνίδια για παιδιά 10 ετών περίπου. Μπορείτε να μου πείτε εάν βάζοντας στο παραπάνω σύστημα μια έξτρα κάρτα γραφικών, θα παίζουν; Μπορείτε να προτείνετε οικονομικές προτάσεις καρτών γραφικών, ίσα ίσα για να κάνω την δουλειά μου; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων Update: Βρήκα τις απαιτήσεις του παιχνιδιού, εδώ είναι: Minimum Requirements: CPU:*i5 and up CPU Speed:*Info ram:*6 GB os:*Windows 7 and up Video Card:*GTX 770 and up Pixel Shader:*5.0 Vertex Shader:*5.0 Sound Card:*Stereo. Play with good stereo. Free Disk Space:*2 GB Dedicated Video RAM:*2048 MB Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited January 8, 2019 by topmar Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. January 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2019 Θα έλεγα μια καλή έκδοση της 1050 η και αν μπορείς για να είσαι future proof 1060 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts