Jump to content

[MOTO] Βελτιώσεις για Piaggio

GIL46
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδία θα ήθελα τήν βοήθεια σας γιατι ένας φίλος μου έχει το συγκεκριμένο μηχανάκι σε 50αρι και θα ήθελε να να <<πειράξει >> λίγο

έχει ακούσει ότι γίνεατι 72cc με 23 άλογα όλο malossi:cool: αλλα δέν του φαίνεται και πολύ αληθινό αυτό το κιτακι:blink: :blink: .....

μπορείτε να μέ βοηθήσετε??:rolleyes:

Δεν μπορω να βοηθησω αλλα με εκανες να γελασω !!! Eλα Αλεκο..:lol:

Παντος ενα φιλος που ειχε το nrg 72cc πηγαινε ωραια.Τωρα για τα αλογα που λες... ε,κοψε κ λιγο ρε φιλε!:)

http://www.mototriti.gr/jpg/mtr/100/NEWS/Akrapovic_logo.jpg Ban Me I'm Famous

απαντήστε μου και μετά κλειδώστε

Ok!

23ps apo 72cc mou fainetai duskolo.. pes tou na katsei na to psaxei ligo kalutera to thema!

Ama thelei tosa ps pes tou na valei kana turbo... plaka kanw!

Οχι mallosi ομως αλλα polini.το αγωνιστικο κιτακι στα 69 κυβικα βγαζει 25 αλογα.αλλα το κοστος αγγιζει τα 2500 χιλιαρικα.αλλα μειλαμε πρεπει να βρεις και μαστορι για αυτην την μετατροπη.μην σας φαινεται περιεργο αλλα τοσα ειναι τα αλογα.και η τελικη κοντα στα 140 km,αλλα αυτο που τα σπαει ειναι η απιστευτη ροπη.

βεβαια τετοις μετατροπες δεν ειναι για να κανεις βολτες,αλλα να το στηνεις σε κοντρες,και μετα σπιτι.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Οχι mallosi ομως αλλα polini.το αγωνιστικο κιτακι στα 69 κυβικα βγαζει 25 αλογα.αλλα το κοστος αγγιζει τα 2500 χιλιαρικα.αλλα μειλαμε πρεπει να βρεις και μαστορι για αυτην την μετατροπη.μην σας φαινεται περιεργο αλλα τοσα ειναι τα αλογα.και η τελικη κοντα στα 140 km,αλλα αυτο που τα σπαει ειναι η απιστευτη ροπη.

βεβαια τετοις μετατροπες δεν ειναι για να κανεις βολτες,αλλα να το στηνεις σε κοντρες,και μετα σπιτι.

Αν γινετε οντως ετσι φαντασου ροπη...:!: πεζει κανα site να το δουμε?

http://www.mototriti.gr/jpg/mtr/100/NEWS/Akrapovic_logo.jpg Ban Me I'm Famous

Αν γινετε οντως ετσι φαντασου ροπη...:!: πεζει κανα site να το δουμε?

:worry: polini.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Milame auta ta kit to kanoun katharoaimo!

Oti shmainei auto(service polu suxna klp)

Oute sto periptero den tha to pairnei!

An pali to thelei gia kontres klp tote nai, alla kai pali to kostos twn 2500e kai to kostos sunthrishs tha einai upervoliko!

το ξερω οτι θα ειναι ετσι...γι'αυτο και του εξηγησα οτι θα το εχει για κοντρες.μονο το πιστονι κοστιζει 200 euro γιατι ειναι με μονο ελατηριο.καλα η συντηρηση ειναι πακετο.:cold:
[sIGPIC][/sIGPIC]

Ti 2500 eyra δέν πάμε καλά?

Το παιδι το θέλει να κάνε τήν βολτούλα του και να τόν ανεβάζει με αφιοπρέπεια σε άνηφόρες

ΑΚΟΥ ΕΚΕΙ 2500 ευρώ............(δέν τρελαθήκαμε ακόμη)

αφιοπρέπεια

:rolleyes: :wacko: .Tοτε τα 23 αλογα θα τα βλεπει στον υπνο του :lol: :lol: και αστον να το φτιαξει με 300 euro και -13 αλογα απο τις αρχικες του απαιτησεις :ninja:

[sIGPIC][/sIGPIC]

http://www.malossi.com/

an einai kana extreme nrg me psugeio akomh kalutera alliws 8a prepei na mhn einai sunexeia bary to xeri t:P

ena set sta leuta p exei einai parakatw...

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=24712

Εδω ειμαστε :D

Εγω το ειχα με το 1ο κιτ της polini που εδινε 3 αλογα αν θυμαμαι καλα. Το θεμα ειναι αν εχεις τα χρηματα να το συντηρεις, γιατι τουλαχιστον εμενα μου ζητουσε αρκετα χρηματα για συντηρηση μετα τη μετατροπη. Γενικα νομιζω πως αξιζει μια μετατροπη, οχι βεβαια αυτη που συζητατε αλλα μια πιο....ηπια!

Εκ πρωτης οψεος ειναι λιγα, αλλα δινει πολυ ροπη και επαιρνα ανετα σχεδον ολα τα μηχανακια μεχρι 100cc.

και από τελικές?

απο τελικες 120 με καταλληλες προυποθεσεις.:ninja:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σκέφτομαι και εγώ να "πειράξω" τπτ σε ένα ZIP που έχω. Δεν με ενδιαφέρουν οι κόντρες κτλ.. Θέλω κάτι που να μην θέλει συνέχεια συντήρηση και να μην "πίνει", από τελική ας φτάνει μέχρι 100-120 και κυρίως να ανεβαίνει ανηφόρες αξιοπρεπώς και να κάνει κάπως καλή επιτάχυνση με 2ο άτομο.

Ορισμένοι μου λένε μια "ίσια" εξάτμιση αρκεί ενώ άλλοι λένε να βρω κινητήρα από 125 ΖΙΡ και να τον βάλω στο δικό μου.

Καμία ιδέα τι να κάνω? Και επειδή είμαι άσχετος αν μπορείτε λίγο αναλυτικά :O

Ευχαριστώ!

και από τελικές?

Στην αρχη επιανε 120, μετα επεσε στα 110 αλλα ειχε μεινει εκει. Παντα κοντερισια ε? :lol:

• 7 months later...
Geia sas paidia.Den to eixa dei to thread pio prin. Exw ki egw ena nrg 70cc (ygropsikto)malossi. oxi polla pragmata. mantemi=aksiopistia an thelete na akoysete. To phra metaxeirismeno to mhxanaki eixe hdh malossi panw. Egw exw kanei 6000 km peripoy kai akoma den exw allaksei tipota kai paei m@miontas. Symvoulh moy mhn pareis alouminio h nikasil gia 1-2 aloga parapano. Xalane poly eykola kai exoyn tromera megalh katanalwsh. To runner exei idio kinhthra me nrg