amorphis Δημ. November 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2006 Μπορεί κάποιος να μου πει πως πάμε εκεί αν είμαστε στο ρεύμα από Γλυφάδα->Πειραιά;!... Είδα το χάρτη αλλά δεν κατάλαβα... Παράθεση "In the morning u know u won't remember a thing.." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. November 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2006 Μπορεί κάποιος να μου πει πως πάμε εκεί αν είμαστε στο ρεύμα από Γλυφάδα->Πειραιά;!... Είδα το χάρτη αλλά δεν κατάλαβα... Θα στρίψεις δεξιά εκεί που λέει προς Ολυμπιακό συγκρότημα Φαλήρου,έχει ένα φανάρι πεζών λίγα μέτρα νωρίτερα.Πας δηλαδή δεξιά,βγαίνεις στα γήπεδα και μετά αριστερά στο φανάρι για να περάσεις κάτω απο την γέφυρα (της παραλιακής) και να βγεις μπροστά σχεδόν στο Village.Μόλις περάσεις την γέφυρα στο φανάρι πας δεξιά και στο αμέσως επόμενο αριστερά και έφτασες. Ελπίζω να κατάλαβες :confused: :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pocopoco Δημ. November 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2006 Pedes grapste entiposis... Eidika osoi pigan stin aithousa V-max Παράθεση www.Betdays.com Παίζεις Στοίχημα? Ψαγμένα Προγνωστικά Στοιχήματος με σοβαρές αποδόσεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
libido Δημ. November 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2006 είναι εύκολο και με το τραίνο; θα κατέβω στάση φαλήρου και μετά... Παράθεση Κακοποίηση,Γενική γραμματεία ισότητας,Εμπορία ανθρώπων - trafficking παιδιά SOS 1056, 11012 cyberkid Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ndm Δημ. November 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2006 ...περνάς απέναντι λογικά! Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
citiz Δημ. November 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2006 Phga kai den m'arese ka8olou. Mikro mou fanhke. Xwris kalh organwsh, xwris epipleon pragmata na kaneis. Ena mikro kukloforiako xaos eixe epishs. Me to mall den yparxei sugkrish etsi k alliws. Gia mena kai to marousi einai poly kalutero. Den to sunistw. :ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. November 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2006 είναι εύκολο και με το τραίνο; θα κατέβω στάση φαλήρου και μετά... ...περνάς απέναντι λογικά! Αν τραίνο εννοούμε τον ηλεκτρικό τότε ναι περνάς απέναντι και..παίρνεις το τραμ το οποίο σε κατεβάζει απέξω σε αυτή την στάση (που δεν θυμάμαι πως την λένε..) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amorphis Δημ. November 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2006 Θα στρίψεις δεξιά εκεί που λέει προς Ολυμπιακό συγκρότημα Φαλήρου,έχει ένα φανάρι πεζών λίγα μέτρα νωρίτερα.Πας δηλαδή δεξιά,βγαίνεις στα γήπεδα και μετά αριστερά στο φανάρι για να περάσεις κάτω απο την γέφυρα (της παραλιακής) και να βγεις μπροστά σχεδόν στο Village.Μόλις περάσεις την γέφυρα στο φανάρι πας δεξιά και στο αμέσως επόμενο αριστερά και έφτασες. Ελπίζω να κατάλαβες :confused: :p Ευχαριστώ Βασίλη! Το βρήκα μόνη μου τελικά, ακολουθησα τις ταμπέλες για Κόπερφιλντ, καθως απο θεμα σημανσης επασχε το Village! Phga kai den m'arese ka8olou. Mikro mou fanhke. Xwris kalh organwsh, xwris epipleon pragmata na kaneis. Ena mikro kukloforiako xaos eixe epishs. Me to mall den yparxei sugkrish etsi k alliws. Gia mena kai to marousi einai poly kalutero. Den to sunistw. :ninja: +1 Συμφωνώ απόλυτα...δεν το συνιστώ ούτε εγώ.. Παράθεση "In the morning u know u won't remember a thing.." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viktoria Δημ. November 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2006 παλι καλα!!! Γιατι ειχα αρχισει να στεναχωριεμαι πολυ που δεν εχω καταφερει να παω...να 'στε καλα! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Δεν υπαρχει δυσκολος στοχος .. υπαρχει δυνατη θεληση!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ant0ine Δημ. November 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2006 Δεν αξίζει ακόμα να πάει κάποιος.. Το κυριότερο ελάττωμά του συγκροτήματος είναι ότι έχει μόνο τα Haagen όπου μπορείς να αράξεις, αλλά μιλάμε για 20 τραπέζια για όλοκληρο το χώρο..!!! Αντε βάλε και καμιά 8αρα τραπέζια για όρθιους με σκαμπό..! Αν πας μια ώρα πριν να πάρεις εισητήριο, την υπόλοιπη ώρα περιπλανιέσαι σαν την άδικη κατάρα..!! Και άντε πες αν το έργο είναι στις 20.30 πας και το Media Markt να χαζέψεις τίποτα. Αν είναι μετά την ώρα αυτή που και αυτό είναι κλειστό.. τι κάνεις;;; οεο;;; Λογικά σε 1-2 μήνες θα έχουν ανοίξει κι άλλα καταστήματα και ευελπιστώ και άλλες καφετέριες!!! Από πάρκινγκ χαλαρά, έχει μια τεράστια αλάνα, οπότε κυριλέ από αυτό το θέμα. Υπομονή λοιπόν! Παράθεση Καλό ταξίδι Αλέξανδρε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfiegen Δημ. November 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2006 δε λέει δηλαδή?εγώ νόμιζα θα ήταν όπως το mall. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] everything good in life is either illegal, immoral or fattening!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. November 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2006 To mall είναι μονάχα ένα :D :grin: Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CHIEF Δημ. September 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2009 παιρνω το φτυαρακι μου και ξεθαβω το παρων θεμα!συγνωμη υπολοιποι χρηστες του φορουμ..επειδη αποφασισα [χεχε αργησα λιγο το ξερω :P ] να παω εκει στα βιλατζ φαληρου,ξερει κανεις αν τελικα μετα απο δυο χρονια εχει ταμπελες ή τιποτα τετοιο?καποιος που να χει παει απο πειραια, να μου πει σε ποιο σημειο στριβεις για να μπεις..εκτος κ αν εχει ταμπελες οποτε ειναι ευκολο? Παράθεση :superman: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Phoebus16 Δημ. September 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2009 παιρνω το φτυαρακι μου και ξεθαβω το παρων θεμα!συγνωμη υπολοιποι χρηστες του φορουμ..επειδη αποφασισα [χεχε αργησα λιγο το ξερω :P ] να παω εκει στα βιλατζ φαληρου,ξερει κανεις αν τελικα μετα απο δυο χρονια εχει ταμπελες ή τιποτα τετοιο?καποιος που να χει παει απο πειραια, να μου πει σε ποιο σημειο στριβεις για να μπεις..εκτος κ αν εχει ταμπελες οποτε ειναι ευκολο? Σου έφτιαξα ένα χάρτη με τον πλοηγό εδώ, ελπίζω να βοήθησα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CHIEF Δημ. October 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2009 thanks a lot :happy: Παράθεση :superman: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts