genia_81 Δημοσιεύτηκε July 11, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 11, 2006 Εκτός από τις πολύ όμορφες υπογραφές, πολλοί φίλοι/ες έχουν πολύ όμορφες ατάκες και στο κομμάτι του προφίλ τους, την "Περιοχή". Γράψ'τε σ'αυτό το thread ποιά "Περιοχή" σας αρέσει.. Ξεκινάω λέγοντας ότι μου αρέσει του BestMan: Περιοχή: "Χρυσοπράσινο φύλλο ριγμένο στο πέλαγο..." . Παράθεση Ψάχνω με τα μάτια κάποια μάτια να με ψάχνουν.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. October 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2006 Εμένα μου αρέσει η <<περιοχή>> του Aekinitos {Σε μια σακούλα γεμάτη αυταπάτες} :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. October 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2006 εμενα μ'αρεζε μιας κοπελιτσας που ελεγε οταν ηταν να ερθει jennifer και ελεγε στο καραισκαση περιμενοντας την! μετα που ακυρωθηκε εβαλε "κατω απο το καραισκακη περιμενοντας την shakira" επισης γελασα πολυ με του mitsos_the_great που μας διευκρινιζει ακριβως που ειναι η λυγια Ηλειας. και παραξενευτηκα οταν ειπε για το meeting της καβαλας,οτι ειναι 200km μακρια :wacko: εκει παει το συνθημα "ολη η Ελλαδα μια γειτονια" :p Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. October 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2006 :ρ ε, να μην μαθει ο κόσμος που είναι η Λυγιά; Εσυ ήξερες που είναι; :ρ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
7020029 Δημ. October 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2006 οσοι ειναι πατριωτες την ξερουν τη λυγια!!!!! Παράθεση Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT http://www.cardomain.com/ride/2667388 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. October 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2006 οσοι ειναι πατριωτες την ξερουν τη λυγια!!!!! Καλά εσυ που είσαι από Ζαχαρω μπορεί να την ξέρεις. Για ρώτα κάποιον από Αθήνα ή Θεσσαλονίκη και θα δεις που θα σου πουν ότι δεν την ξέρουν! !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosk750iok Δημ. October 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2006 Εμένα μου αρέσει η <<περιοχή>> του Aekinitos {Σε μια σακούλα γεμάτη αυταπάτες} :lol: :lol: +1 Πολύ καλή η περιοχή του Aeikinitos.:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
7020029 Δημ. October 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2006 Καλά εσυ που είσαι από Ζαχαρω μπορεί να την ξέρεις. Για ρώτα κάποιον από Αθήνα ή Θεσσαλονίκη και θα δεις που θα σου πουν ότι δεν την ξέρουν! !!οφφ τοπικ: μητσο τα ωραια μερη τα ξερουν λιγοι και καλοι!!!!:) :) :) Παράθεση Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT http://www.cardomain.com/ride/2667388 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. October 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2006 Εκτός από τις πολύ όμορφες υπογραφές, πολλοί φίλοι/ες έχουν πολύ όμορφες ατάκες και στο κομμάτι του προφίλ τους, την "Περιοχή". Γράψ'τε σ'αυτό το thread ποιά "Περιοχή" σας αρέσει.. Ξεκινάω λέγοντας ότι μου αρέσει του BestMan: Περιοχή: "Χρυσοπράσινο φύλλο ριγμένο στο πέλαγο..." . Ελπίζω να ξέρεις και ποιά περιοχή είναι αυτή... ;) Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. October 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2006 ωραίο είναι το:στο κόσμο μου,που το έχουν πολλοί εδώ μέσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. October 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2006 +1 Πολύ καλή η περιοχή του Aeikinitos.:p Τώρα είδα και την δίκη σου περιοχή. Χι χι πολύ καλή κι αυτή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makosss Δημ. October 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2006 +1 @ petrosk750iok :lol: Παράθεση http://www.mototriti.gr/jpg/mtr/100/NEWS/Akrapovic_logo.jpg Ban Me I'm Famous Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. October 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2006 Wraia perioxi einai enos mod den thimamai poianou akrivws... Leei:"edw ekei pantou k pouthena...!" Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. October 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2006 του makosss!:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. October 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2006 εμενα μ'αρεζε μιας κοπελιτσας που ελεγε οταν ηταν να ερθει jennifer και ελεγε στο καραισκαση περιμενοντας την! μετα που ακυρωθηκε εβαλε "κατω απο το καραισκακη περιμενοντας την shakira" Εγώ είμαι αυτή. Αλλά δεν έβαλα για την Shakira είχα βάλει για τον 50Cent όπου και πήγα. Είχα βάλει Στο Καραισκάκη περιμένοντας την JLo Στο Καραισκάκη βρίζοντας την JLo (μετά την ακύρωση της συναυλίας) Στο Καραισκάκη περιμένοντας τον 50Cent Στο Καραισκάκη ακόμα με τον 50Cent (μέεεερες μετά το τέλος της συναυλίας) Thanks πάντως :happy: Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. October 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2006 Εγώ είμαι αυτή. Αλλά δεν έβαλα για την Shakira είχα βάλει για τον 50Cent όπου και πήγα. Είχα βάλει Στο Καραισκάκη περιμένοντας την JLo Στο Καραισκάκη βρίζοντας την JLo (μετά την ακύρωση της συναυλίας) Στο Καραισκάκη περιμένοντας τον 50Cent Στο Καραισκάκη ακόμα με τον 50Cent (μέεεερες μετά το τέλος της συναυλίας) Thanks πάντως :happy: ναι ναι ναι ναι!!!! :lol: :lol: τι τραβηξες κι εσυ εκεινες τις μερες! Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna_io Δημ. October 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2006 Η καλύτερη "περιοχή" για μένα είναι όλων αυτών που γράφουν ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!!!!! Παράθεση Θέλω διακοπές! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. October 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2006 ναι ναι ναι ναι!!!! :lol: :lol: τι τραβηξες κι εσυ εκεινες τις μερες! Μη μου το θυμίζεις...το τι βρισίδι έριξα εκείνες τις ημέρες στην JLo θα την είχε πιάσει βασιλικός λόξυγγας :angry: :ρ :kill: :chair: Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. October 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2006 Η καλύτερη "περιοχή" για μένα είναι όλων αυτών που γράφουν ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!!!!! Etsi etsi!:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. October 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2006 Η καλύτερη "περιοχή" για μένα είναι όλων αυτών που γράφουν ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!!!!! αχχχχχ ποτε θα γινει Σαλονικια να γουσταρουμε!! Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna_io Δημ. October 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2006 αχχχχχ ποτε θα γινει Σαλονικια να γουσταρουμε!! Φαντάζομαι για μένα λες ε??? Να σε στείλω κάπου βρε billako να πεις δυο κουβέντες για να επισπεύσουμε την κατάσταση! Αν και πιστεύω δεν θα αργήσει και πολύ να γίνει :yahoo: :yahoo: :love: :love: Παράθεση Θέλω διακοπές! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. October 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2006 Φαντάζομαι για μένα λες ε??? Να σε στείλω κάπου βρε billako να πεις δυο κουβέντες για να επισπεύσουμε την κατάσταση! Αν και πιστεύω δεν θα αργήσει και πολύ να γίνει :yahoo: :yahoo: :love: :love: ε για σενα λεω! αφου εισαι η μοναδικη πειραιωτισα που θελεις να ερχεσαι Θεσσαλονικη!!!!!!! :happy: Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna_io Δημ. October 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2006 Τότε να κανονίσω τις επόμενες φορές να έρχομαι με παρέα ;) Παράθεση Θέλω διακοπές! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. October 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2006 δεν χρειαζεται να μπεις στον κοπο. Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosk750iok Δημ. October 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2006 Του GIL46 είναι πολύ καλή!! "Α.Σ.ΒΟ.Κ (Ανωτάτη Σχολή Βοσκών Κρήτης)":lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts