achileas Δημ. July 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2006 Ξεχνάς μου φαίνεται πως η μοναδική υπερδύναμη στον πλανήτη είναι οι Η.Π.Α. Η Ρωσσία υστερεί τόσο σε τεχνολογία όσο και σε πλούτο. Όσο για το σημάδι στον ουρανό και τη σχέση του με τον Πούτιν,τα θεωρώ όλα αυτά ρομαντικές γραφικότητες. Φιλε μου δεν εχεις δικιο. Οι Ρωσοι εχουν τοσο πλουτο που δεν θελει κανεις να πιστεψει. Για τεχνολογια δε το συζηταω. Πολυ ανωτερη. Παράθεση Ω ξειν' αγγελλειν Λακεδαιμονιοις οτι τηδε κειμεθα τοις κεινων ρημασι πειθομενοι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. July 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2006 Ε ρε Λιακόπουλος που έχει πέσει.... Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmaroulitsis Δημ. July 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2006 Ε ρε Λιακόπουλος που έχει πέσει.... +1 Πολύ καλό...!!!:lol: :lol: :lol: Μπράβο,έχεις δίκιο...:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. July 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2006 με εμαας στα χαρτια και τυπικα ειναι ρωσια-κινα-ιαπωνια-σαουδικη αραβια-ισραηλ(λιγο πολυ) απο εχθρους τι να πρωτοπιασεις?:p αλβανια βουλγαρια-σκοπια ρουμανια-τουρκια-(ολες αυτες εκτως απο την τουρκια ειναι μιση ωρα υποθεση) Πως τα έβγαλες όλα αυτά; και ειδικά το Ισραήλ:) . Ο καλύτερος σύμμαχος της Τουρκίας. Οι 2 χώρες που έχουν μόνο εχθρούς στα σύνορά τους και ούτε έναν λαό γείτονα που να τους βλέπει έστω και ουδέτερα κάνουν κοινές ασκήσεις εδώ και χρόνια. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
disorder Δημ. July 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2006 pesta re achilea.o liakopoulos mporei na ta leei alla exei kai apodeikseis.kati poli simantiko Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. July 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2006 pesta re achilea.o liakopoulos mporei na ta leei alla exei kai apodeikseis.kati poli simantiko Έχει αποδείξεις;:) Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. July 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2006 Φιλε μου δεν εχεις δικιο. Οι Ρωσοι εχουν τοσο πλουτο που δεν θελει κανεις να πιστεψει. Για τεχνολογια δε το συζηταω. Πολυ ανωτερη. Το ακαθάριστο εθνικό προιόν των Η.Π.Α ισούται με 11,75 τρισεκατομμύρια δολάρια,ενώ της Ρωσσίας μόλις με 1,408 τρισεκατομμύρια. Όπως καταλαβαίνεις η διαφορά είναι χαώδης. Σχετικά με την Ελλάδα και την Τουρκία τώρα... Εμείς έχουμε ακαθάριστο εθνικό προιόν ίσο με 226,4 δισεκατομμύρια δολάρια,ενώ της γειτονικής χώρας δεν ξεπερνάει τα 508,7 δισεκατομμύρια δολάρια. 'Εχουμε πάντως σχεδόν διπλάσιο κατακεφαλήν εισόδημα από τους Τούρκους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. July 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2006 Να κάποιος που έψαξε, βρήκε, και ανέφερε στοιχεία και όχι διάφορα σχόλια που τα είπαν διάφοροι. Η Ρωσία έχει όλες τις προϋποθέσεις να γίνει μια πραγματικά πλούσια χώρα στο μέλλον. Αλλά αυτό το μέλλον φαίνεται μακρινό ακόμα, παρόλο που η κυβέρνηση του Πούτιν τα πάει καλά από ότι φαίνεται στον σχεδιασμό. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouyias Δημ. July 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2006 nai allla to oti stin rossia menoun pano apo 33.000 ekatomiriouxoi se EUROS ti sou leei???? ti oti stin rossia oi bentley poulountai me meso oro 3 tin imera ti sou leei? to oti o an8ropos pou enedyei AFTI tin stigmi ta perissotera xrimata sto podosfero einai rossos? les na einai tyxaio oti oi pio polyteleis epavleis ton disekatomyrion stin kypro tis exoun rossoi? OI ROSSOI OS LAOS EINAI AFANTASTA PLOUSIOI....KAI DEN MILAO MONO GIA AFTOUS POU MENOUN ROSIA....ALLA GENIKA GAI TOUS ROSSOUS! Παράθεση PROUD ARSENAL FAN http://images.skysports.com/images/badges/100x100/3.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. July 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2006 nai allla to oti stin rossia menoun pano apo 33.000 ekatomiriouxoi se EUROS ti sou leei???? Το μόνο που λέει είναι ότι μετά την κατάρρευση του "υπαρκτού σοσιαλισμού" βρέθηκαν 33000 "έξυπνοι" που εκμεταλεύτηκαν την κατάσταση. Οι λύκοι, ως γνωστόν, στην αναμπουμπούλα χαίρονται. 33000 στον πληθυσμό της Ρωσίας είναι ένα ποσοστό πολύ-πολύ μικρότερο από το 1%. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
disorder Δημ. July 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2006 λοιπον ακουστε η ρωσια εχει βγάλει στη φορα οτι εχει κοσμοσφαιρες(αντειβαρυτικα ιπταμενα αντεικειμενα) φανταστειτε ποια θα ειναι τα αλλα μυστικα οπλα.και κατι αλλο αν η ρωσια ηταν φτωχοτερη ο πουτιν δεν θα πετουσε σινεχεια σποντες στον μπους...και κατι αλλο εφοσον η αμερικη εχει κανει σε τοσες χωρες πολεμο γιατι δεν εκανε και στη ρωσια οταν μας προπαγανδιζαν και μας ελεγαν πως ποια ειναι ανυπαρκτη εφοσον ειναι αιωνιοι αντιπαλοι?μηπως γιατι ηξεραν? λεω εγω... δεν λεω πως δεν ηταν ελαφρως διαλυμενη αλλα με την εισοδο πουτιν εχει αλλαξει πολυ και εντυπωσιαστηκαν ολοι απο τον ποσο των 20 δισεκατομυριων που εδωσε στη γερμανια(χρωστουμενα).που τα βρηκε ολα αυτα τα λεφτα?μηπως γιατι ελγχει τα πετρελαια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2006 nai allla to oti stin rossia menoun pano apo 33.000 ekatomiriouxoi se EUROS ti sou leei???? ti oti stin rossia oi bentley poulountai me meso oro 3 tin imera ti sou leei? to oti o an8ropos pou enedyei AFTI tin stigmi ta perissotera xrimata sto podosfero einai rossos? les na einai tyxaio oti oi pio polyteleis epavleis ton disekatomyrion stin kypro tis exoun rossoi? OI ROSSOI OS LAOS EINAI AFANTASTA PLOUSIOI....KAI DEN MILAO MONO GIA AFTOUS POU MENOUN ROSIA....ALLA GENIKA GAI TOUS ROSSOUS! Αυτό που λές (έτσι όπως το λες τουλάχιστον) εμένα μου λέει ότι υπάρχει μεγάλη κοινωνική και οικονομική ανισότητα. Άλλωστε ,σημασία δεν έχει πόσο πλούσιοι είναι οι κάτοικοι μιας χώρας ,αλλά η χώρα η ίδια. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. July 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2006 λοιπον ακουστε η ρωσια εχει βγάλει στη φορα οτι εχει κοσμοσφαιρες(αντειβαρυτικα ιπταμενα αντεικειμενα) φανταστειτε ποια θα ειναι τα αλλα μυστικα οπλα. Λιακόπουλος; Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. July 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2006 Αυτό που λές (έτσι όπως το λες τουλάχιστον) εμένα μου λέει ότι υπάρχει μεγάλη κοινωνική και οικονομική ανισότητα. Ακριβώς. Τίποτα άλλο εκτός από αυτό. Ίσα-ίσα που είναι δείγμα της κακής οικονομικής κατάστασης της χώρας. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2006 Ακριβώς. Τίποτα άλλο εκτός από αυτό. Ίσα-ίσα που είναι δείγμα της κακής οικονομικής κατάστασης της χώρας. Και ως είθισται , αυτές οι καταστάσεις μυρίζουν μπαρούτι Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ethnicnation Δημ. July 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2006 eides va loidorw pou8eva tnv patrida? autous pou milave sav va exoume epistrateusn sxoliazw. kata ta alla, koutsabakia, brwmotomara, oura klp ta epistrefw stous tsampa magkes pou krubovtai stn fousta tou plnktrologiou kai dev exouv tn stoixeiwdn ikavotnta va katalabouv mia apln protasn. Ο.Κ. Μας διαβάζουν και συμπεραίνουν οι αναγνώστες. Εντωμεταξύ με ζάλισες με τα χαζο γκρίκλις σου, επιτέλους σεβάσου τα μάτια μου ρε φίλε.:confused: Παράθεση Ποιόν θ' "αρπάξω" σήμερα; [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. July 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2006 Το ακαθάριστο εθνικό προιόν των Η.Π.Α ισούται με 11,75 τρισεκατομμύρια δολάρια,ενώ της Ρωσσίας μόλις με 1,408 τρισεκατομμύρια. Όπως καταλαβαίνεις η διαφορά είναι χαώδης. Σχετικά με την Ελλάδα και την Τουρκία τώρα... Εμείς έχουμε ακαθάριστο εθνικό προιόν ίσο με 226,4 δισεκατομμύρια δολάρια,ενώ της γειτονικής χώρας δεν ξεπερνάει τα 508,7 δισεκατομμύρια δολάρια. 'Εχουμε πάντως σχεδόν διπλάσιο κατακεφαλήν εισόδημα από τους Τούρκους. για ψαξε εαν εχει αποθεμα σε χρυσο για να τα εχει αυτα......:shifty: :shifty: :shifty: ειπαμε χρωσταει τα τριπλασια σε ολον τον κοσμο και ειδικα στην ιαπωνια αεπ η τουρκια δεν εχει τοσα..... εχει πολυ λιγοτερα απο εμας...(εκτως και αν βαζεις τα ναρκωτικα μεσα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. July 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2006 λοιπον ακουστε η ρωσια εχει βγάλει στη φορα οτι εχει κοσμοσφαιρες(αντειβαρυτικα ιπταμενα αντεικειμενα) φανταστειτε ποια θα ειναι τα αλλα μυστικα οπλα.και κατι αλλο αν η ρωσια ηταν φτωχοτερη ο πουτιν δεν θα πετουσε σινεχεια σποντες στον μπους...και κατι αλλο εφοσον η αμερικη εχει κανει σε τοσες χωρες πολεμο γιατι δεν εκανε και στη ρωσια οταν μας προπαγανδιζαν και μας ελεγαν πως ποια ειναι ανυπαρκτη εφοσον ειναι αιωνιοι αντιπαλοι?μηπως γιατι ηξεραν? λεω εγω... δεν λεω πως δεν ηταν ελαφρως διαλυμενη αλλα με την εισοδο πουτιν εχει αλλαξει πολυ και εντυπωσιαστηκαν ολοι απο τον ποσο των 20 δισεκατομυριων που εδωσε στη γερμανια(χρωστουμενα).που τα βρηκε ολα αυτα τα λεφτα?μηπως γιατι ελγχει τα πετρελαια ναι και εγω κανω orb παντου.... τι λετε ρε τι καθεστε και ακουτε???????? ειναι δυνατον να κανει η αμερικη με την ρωσια πολεμο? εκτως του οτι η οικονομια ου κοσμου θα παει εκει που δεν εχει παει ποτε θα καταστραφει και πλανητης με τοσο χημικα πυρηνικα που θα πεσουν (αμοιβαια καταστροφη των δυο χωρων μεσα στην πρωτη ωρα πολεμου(τοσο θελουν οι πιο γρηγοροι πυραυλοι ρωσιας ηπα) ) ασε που εαν επιζησουν απο αυτο θα γινει το ελα να δεις παντου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. July 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2006 Αυτό που λές (έτσι όπως το λες τουλάχιστον) εμένα μου λέει ότι υπάρχει μεγάλη κοινωνική και οικονομική ανισότητα. Άλλωστε ,σημασία δεν έχει πόσο πλούσιοι είναι οι κάτοικοι μιας χώρας ,αλλά η χώρα η ίδια. χωρις λεφτα η χωρα δεν παει μπροστα για ψαξε αμα η αμερικη εχει πανω απο 1000 ατομα με πανω απο 1000000 δολλαρια..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antzy26 Δημ. July 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2006 δεν ειμαστε στο 40 για να πυροβολας απο κοντα..... τωρα το πεζικο εχει καταντησει αηδια οι ειδ.δυναμεις τρωνε το λουκι και λιγο η αεροπορια δυστηχως και ειναι κριμα διοτι περνουμε και μισθο του $#%^# και πρεπει να φυλαμε τον καθε πικραμενο ασχετο και γνωστο που νομιζει οτι κατι ειναι και πρεπει να τον φυλαμε...:mad: Θα συμφωνήσω μαζί σου, anywayι ουτε καν θέλω να σκέφτομαι την περίπτωση πολέμου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2006 χωρις λεφτα η χωρα δεν παει μπροστα για ψαξε αμα η αμερικη εχει πανω απο 1000 ατομα με πανω απο 1000000 δολλαρια..... Σίγουρα , μια πλούσια χώρα έχει και πολλούς πλούσιους κατοίκους.Δεν συμβαίνει όμως πάντα και απαραίτητα το αντίθετο. Αν δλδ στην Ελλάδα είχαμε καμιά 50αριά πλούσιους σαν τον Κόκκαλη(παράδειγμα) , θα είμασταν πλουσιότερη χώρα?(ή αν δεν υπήρχε ο Κόκκαλης ,θα ήμασταν φτωχότερη χώρα?) Τώρα, σε ότι αφορά το θέμα και το ερώτημα της δημοσκόπησης , σε εμένα τουλάχιστον φαίνεται αυτονόητο. Σαφώς και θα φοβόμουν , αφού σε ένα πόλεμο διακινδυνεύεται η ζωή μου και η ζωή όλων όσων αγαπώ. Αυτό όμως δεν θα με εμπόδιζε από το να κάνω το καθήκον μου και μάλιστα με τον καλύτερο τρόπο. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
disorder Δημ. July 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2006 h rwsia kai h kina ayth th stigmh einai best friends kathos h kina thn boithise dinontas thn kapoia lefta kai h rwsia ths iposxethike oti tha tis dosei texnologia aixmhs.fantasteite ti tha ginei an iparksei symaxia kai ston polemo ama ginei.kai kati allo poy polloi den kseroyn h venezoyela apofasise na katargisei ta f16 poy agoraze apo thn amerikh kai hthele na agorasei aeroplana apo th rwsia(kathos kalytera) kai h synepeies htan na gemisei to limani ths me amerikanika aeroplanofora kai na epimenei pos ta dika ths einai kalytera Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. July 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2006 για ψαξε εαν εχει αποθεμα σε χρυσο για να τα εχει αυτα......:shifty: :shifty: :shifty: ειπαμε χρωσταει τα τριπλασια σε ολον τον κοσμο και ειδικα στην ιαπωνια αεπ η τουρκια δεν εχει τοσα..... εχει πολυ λιγοτερα απο εμας...(εκτως και αν βαζεις τα ναρκωτικα μεσα) Το δημόσιο χρέος των Η.Π.Α δεν υπερβαίνει το 65% του εθνικού ακαθάριστου προιόντος. Η Τουρκία έχει μεγαλύτερο εθνικό ακαθάριστο προιόν από τη χώρα μας,καθώς έχει τον εξαπλάσιο πληθυσμό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achileas Δημ. July 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2006 Ε ρε Λιακόπουλος που έχει πέσει.... Καμια σχεση φιλε μου. Κουτοχορτο που σας ταιζουν εχω να πω εγω. Παράθεση Ω ξειν' αγγελλειν Λακεδαιμονιοις οτι τηδε κειμεθα τοις κεινων ρημασι πειθομενοι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achileas Δημ. July 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2006 +1 Πολύ καλό...!!!:lol: :lol: :lol: Μπράβο,έχεις δίκιο...:p Κουτοχορτο εις διπλουν. Ζητω τα ιδιωτικα καναλια.Ζητω. Παράθεση Ω ξειν' αγγελλειν Λακεδαιμονιοις οτι τηδε κειμεθα τοις κεινων ρημασι πειθομενοι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts