Jump to content

Τι θα κάνατε σε περίπτωση πολέμου;

PrinceLights
 Κοινοποίηση

Φοβάμαι  

185 members have voted

1. 1. Φοβάμαι

Recommended Posts

Αν πάνε όλοι οι βολεμένοι καρεκλοκένταυροι θα πάω και έγω. Και εννοείτε ο λοχαγός έξω, στη μάχη. Από τα χαρακώματα δίνω διαταγές και εγώ...

• Απαντήσεις 556
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

εκπαιδευτικα να πολεμω εδω και καιρο και αν γινει τπτ θα πολεμησω .αλλωστε αν δεν πολεμησω εγω ο αλλος και περιμενουμε την διπλωματια για να σωθουμε θα παθουμε ιραν ολλοι λυπουνται αλλα κανεις δεν εκανε τπτ αμεσω αρα υποχρεωτικα αν υπαρξει αναγκη θα ειμαι εκει

Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια.

Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη.

πάντως και εγώ πιστεύω πως δε θα γίνει γενικευμένος πόλεμος. Τσαμπουκάδες υπήρξαν και θα υπάρξουν. Άλλωστε για να μπει η Τουρκία στην Ευρώπη πρέπει να έχει την έγκριση της Ελλάδας...

fisika 25 mines thitia loxias stin kipro

Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια.

Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη.

Απλά ήθελα να επιβεβαιώσω την εντύπωση που σχημάτισα από αυτο το μηνυμα σου.

Αν πάνε όλοι οι βολεμένοι καρεκλοκένταυροι θα πάω και έγω. Και εννοείτε ο λοχαγός έξω, στη μάχη. Από τα χαρακώματα δίνω διαταγές και εγώ...

Τπτ παραπάνω. Ευχαριστώ. :google:

Απλά ήθελα να επιβεβαιώσω την εντύπωση που σχημάτισα από αυτο το μηνυμα σου.

Τπτ παραπάνω. Ευχαριστώ. :google:

Καλά, εννοούσα τους βολεμένους στρατιωτικούς/δημόσιους υπαλήλους γενικά...

Καλά, εννοούσα τους βολεμένους στρατιωτικούς/δημόσιους υπαλήλους γενικά...

Λιγους και καλους θελουμε.Οι υπολοιποι καλυτερα ας μην ερθουν.

Ω ξειν' αγγελλειν Λακεδαιμονιοις οτι τηδε κειμεθα τοις κεινων ρημασι πειθομενοι.

Λιγους και καλους θελουμε.Οι υπολοιποι καλυτερα ας μην ερθουν.

Ποτε ξεκινατε; θα προλαβουμε να κανουμε κανενα μπανακι; Εχω και ψαροντουφεκο μαζι βεβαια, οποτε αν δω κανενα χαμουρο-τουρκαλο-χταποδο χλατς, το ατιμο...

:wacko:

Ποτε ξεκινατε; θα προλαβουμε να κανουμε κανενα μπανακι; Εχω και ψαροντουφεκο μαζι βεβαια, οποτε αν δω κανενα χαμουρο-τουρκαλο-χταποδο χλατς, το ατιμο...

ψηνεσαι για αυριο βραδυ? φερνω μπουκαλες και παμε μια βολτα απο ροδο :p 43 λεπτα θα κανουμε απο πειραια:lol: :lol:

ψηνεσαι για αυριο βραδυ? φερνω μπουκαλες και παμε μια βολτα απο ροδο :p 43 λεπτα θα κανουμε απο πειραια:lol: :lol:

Φυγαμε παιδια.Οι τρεις μας.

Ω ξειν' αγγελλειν Λακεδαιμονιοις οτι τηδε κειμεθα τοις κεινων ρημασι πειθομενοι.

ενα που μαλλον το κανανε delete που σχεδον ελεγε οτι ο χιτλερ ηταν ευεργετης...

και καποια που λεγανε για τη γενοκτονια των εβραιων και οτι αυτοι επωφεληθηκανε απο αυτο τελικα.

η ερωτηση του thread ειναι ιδιαιτερα απλη και το θεμα ειχε ξεφυγει λιγο

A το δικό μου προφανώς. Και προς τι η "ομπρέλα" αυτή για τους Εβραίους;

Τους μακελάριδες νέους Χίτλερ των λαών;:confused: :mad:

Ποιόν θ' "αρπάξω" σήμερα; [sIGPIC][/sIGPIC]

Φιλε ethicnation ενα θα σου πω.

Την ιστορια την γραφουν οι νικητες,οποτε καταλαβαινεις.

Αυτοί φυσικά που λοιδορούν την ιδέα της πατρίδας και του πολέμου και το παίζουν κουτσαβάκια και μαγκάκια με αστειάκια πίσω απο την "φούστα" του πληκτρολογίου, είναι φυσικά αυτοί που "κατουριώνται" πάνω τους την στιγμή που θα χρειαστεί να πολεμήσουν, οχι για την πατρίδα τους, αλλα έστω για το βρωμοτόμαρό τους.

Το αποτέλεσμα φυσικά θα είναι μια σαπίλα, ενα κουφάρι στα χαρακώματα το οποίο και θα τρώνε τα κοράκια.

πια ομπρελα λες τωρα.... λες και ζεις σε εναν κοσμο που δεν ξερεις τι γινεται λες και δεν ξερεις οτι πισω απο καθε βλακεια αυτου του κοσμου κρυβονται εβραιοι...ειναι παντου θα μου πεις που το ξερεις και θα σου πω εχω εναν φιλο εβραιαοι πολυ καλο παιδι αλλα εχει ενα κακο κουβαλαει μαζι του ενα ασπρο βιβλιο με το σημα της σιον επανω του :rolleyes: απο κει καταλαβαινεις οτι θα σου ερθει η περιεργια καποια μερα και θα το διαβασεις και θα καταλαβεις γιατι αυτα τα ατομα ειναι καταδικασμενα να πατυχουν αλλα να μην ζησουν ποτε ειρηνικα η ηρεμα με κανεναν

Εχεις ιδέα περι Ταλμούδ;

Θα το συζητήσουμε μια μέρα ωστε να φρίξουμε όλοι μαζί αλλα και να ξεσκεπαστούν οι φιλοσιωνιστές εντός εΛΛΆΔΟς ΚΑΙ ΦΌΡΟΥΜ.

εγω ξερω οτι η τουρκια σε λιγακι θα κανει ντου στο pkk 50000 κοσμος για τρεις βασεις και μετα λενε οτι θα αντεξει σε πολεμο με εμας...

εγω ξερω οτι η τουρκια σε λιγακι θα κανει ντου στο pkk 50000 κοσμος για τρεις βασεις και μετα λενε οτι θα αντεξει σε πολεμο με εμας...

H Τουρκία θα πάει 100 χρόνια πίσω μετά από ένα πόλεμο με ένα κράτος σαν την Ελλάδα. Το ίδιο θα πάει και το άλλο κράτος, στην περίπτωσή μας η Ελλάδα. Αυτός είναι ο σκοπός;

KCB

H Τουρκία θα πάει 100 χρόνια πίσω μετά από ένα πόλεμο με ένα κράτος σαν την Ελλάδα. Το ίδιο θα πάει και το άλλο κράτος, στην περίπτωσή μας η Ελλάδα. Αυτός είναι ο σκοπός;

βασικα 20 χρονια πισω πας και παει αναλογα με τι οπλισμο εχει η καθε χωρα και το πως θα αντιμετωπισει την κατασταση τεσπα βαρεθηκα εμεις εχουμε αλλα προβληματα σαν χωρα που πρεπει αμεσα να τα λυσουμε διοτι εαν οχι μαλλον μας βλεπω σαν την αμερικη :rolleyes:

εμεις εχουμε αλλα προβληματα σαν χωρα που πρεπει αμεσα να τα λυσουμε διοτι εαν οχι μαλλον μας βλεπω σαν την αμερικη :rolleyes:

ti ennoeis?

No Rest for the Wicked

Ρε συ hydro μακαρι να τα καταφερναμε να γινουμε σαν την Αμερικη αλλα ετσι οπως παμε αλβανια της Ευρωπης ειμαστε στο παρατσακ να γινουμε.......

Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S, Series X

Ρε συ hydro μακαρι να τα καταφερναμε να γινουμε σαν την Αμερικη αλλα ετσι οπως παμε αλβανια της Ευρωπης ειμαστε στο παρατσακ να γινουμε.......

Η Ελλαδα ειναι ο μπαλαντερ της Ευρωπης απο το 1821 και μετα.

Να θυμησω οτι ακομα χρωσταμε τα δανεια απο τοτε,γι'αυτο και ημαστε ερμαιο κυριως των Αγγλων.