manolog3 Δημ. July 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2006 idou dio pou fovountai apo ton Polemo: As mas eksigisoun to ti tha kanane: manolog3, zapper Τι θα εκανα??? Ακριβως τιποτα.....ουτε καν θα εμπαινα στην σκεψη να πολεμησω!!!! και επειδη ετσι οπως παρακολουθω την συζητηση το θεμα εχει ''μπαταρει'' απο την μια μερια δηλαδη '' Τι θα καναμε αν μας εκαναν πολεμο οι ''κακοι'' Τουρκοι ??'' και οχι '' Τι θα καναμε αν καναμε πολεμο εμεις οι ''καλοι'' Ελληνες στους Τουρκους????'' Ο πολεμος ποτε δεν ξεκιναει απο εναν μονο παντα υπαρχουν αφορμες και απο τους δυο;) ;) ;) και οπως λεει και το τραγουδι απο τα Πρασσειν Αλογα Χακί στολή κι αρβύλες χαράκωμα σκυφτός Όπλο σφιχτά στο χέρι κι απέναντι ο εχθρός Κάποιος που δεν γνωρίζω κι ούτε ποτέ θα δω δεν θέλω να σκοτώσω ούτε να σκοτωθώ Ποιος θέλει να πεθάνει……….. Σκυμμένοι στις οθόνες κάποιοι μας οδηγούν παιχνίδι για μεγάλους παιχνίδι για τρελούς Αυτοί σε πολυθρόνες και μες την λάσπη εγώ την δόξα κυνηγάνε κι’εγώ αιμορραγώ ;) ;) ;) ;) Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billyavl Δημ. July 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2006 Τι θα εκανα??? Ακριβως τιποτα.....ουτε καν θα εμπαινα στην σκεψη να πολεμησω!!!! και επειδη ετσι οπως παρακολουθω την συζητηση το θεμα εχει ''μπαταρει'' απο την μια μερια δηλαδη '' Τι θα καναμε αν μας εκαναν πολεμο οι ''κακοι'' Τουρκοι ??'' και οχι '' Τι θα καναμε αν καναμε πολεμο εμεις οι ''καλοι'' Ελληνες στους Τουρκους????'' Ο πολεμος ποτε δεν ξεκιναει απο εναν μονο παντα υπαρχουν αφορμες και απο τους δυo;) ;) ;) +1 :) Παράθεση http://img141.imageshack.us/img141/6228/myphonefgjc4.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PrinceLights Δημ. July 10, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2006 Ο πολεμος ποτε δεν ξεκιναει απο εναν μονο παντα υπαρχουν αφορμες και απο τους δυο;) ;) ;) Wraio to Poihma sou manolog Oso gia tis Aformes kai apo tous dio to vlepw san ena GAK Stin perioxi mas pezontai simferonta Παράθεση ----------------------- http://www.zoo.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. July 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2006 εγω θα την εκανα κατευθειαν για Αμερικα...και δεν φοβαμαι τιποτα. πιστευω πως αυτη η υποθεση που κναεις PrinceLights συντομα θα γινει κ πραγματικοτητα,δυστυχως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PrinceLights Δημ. July 10, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2006 να την αγορασουμε και να την κανουμε τι? να πουλαμε πετρες η χασισι?:lol: το πετρελαιο ουτε εμεις ουτε κανεις δεν μπορει να το βγαλει λογω συνθηκης τα 12 μιλια ειναι θεμα κατα ποσο θελει μια χωρα να πιεσει την αλλη ωστε να σταματησει τις βλακειες αλλα οπως βλεπεις δεν εχουμε κυβερνησει που να θελει να πιεσει τα τρωει καλα και η ελλαδιτσα να πιασει πατο.. ελπιζω να ακολουθησουμε την ευρωπη τωρα πια ακι οχι την αμερικη... Sto Aigaio vromaei apo Petrelaio. Iparxoun Petrelaio-Site. PSaxte apla sto Google.. Tha eprepe na eimaste pio plousioi kai apo Kouwetianous.. Apla pezontai simferonta.. Παράθεση ----------------------- http://www.zoo.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. July 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2006 Φιλε PrinceLights συμφεροντα υπαρχουν παντου και εμεις εκμεταλευομαστε καποιους και αλλοι εκμεταλευονται εμας!!!!!!! Μην το ψαχνεις το θεαμ θα χαθεις.....Πολεμος δεν γινεται τουλαχιστον μεταξυ Ελλαδας - Τουρκιας και αυτο στο λεω με εγγυηση εγω!!;) ;) Ασε που ετσι και μας κανουν κανα ντου αυτοι θα μας φανε ολους....:lol: :lol: :lol: Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
botsix Δημ. July 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2006 :lol: λοιπον εαν γινει πολεμος θα το ξερουμε 36 ωρες πριν η αποσταση απο σαλαμινα ακσαζ ειναι 500 χλμ το ναυτικο εχει ηδη στοχους και δεν θα χρειαστει καν να βγει απο τον ναυσταθμο για να βαρεσει....αλλα πριν απο αυτο τωρα εαν οι τουρκοι εχουν καταλαβει ενα νησι 1)οι μοιρα που ειναι εκει φευγει απο το στραπεδο εφοσον πρωτα το εχει ναρκοθετησει και γενικως εαν μπει καποιος θα φυγει το μισο νησι... πανε στο πισω μερια του νησιου που τους περιμενουν φουσκωτα περνουν οδηγιες για το τι και πως και αρχιζουν καταδρομικες στα βουνα και σκοπο την παραπληνηση του εχθρου μεχρι να ερθει η δυκ μολις κανει αποβαση η δυκ οτι ελληνικο υπαρχει στο νησι πρεπει να φυγει τα βατραχια φτανουν μεχρι το στρατοπεδο οριοθετουν και αφηνουν φωτοπαγιδες με προφανη σκοπο.... φευγουν και φτανουν στο βουνο ξερουν οτι εχουν λιγο χρονο μεχρι το αερογεφυρωμα και δρουν αναλογως ξερουν περιπου που βρισκονται διοτι τα νησια δεν εχουν πολλα μερη να κρυφτεις σαν ομαδα και σαν ατομα.. μολις κανουν επαφη δεν θα μεινει τιποτα ορθιο ουτε στην γυρω περιοχη και προφανως σε εκεινο το κομματι του νησιου ακροβολιστες με pvs εχουν μεινει απο το στρατοπεδο μονοι τους επανω στο νησι και βλεπουν σχεδον απο την κορυφη του βουνου τι γινεται εφοσον προκαλεσουν το πληγμα που ηθελαν φευγουν και ναρκοθετουν την θαλασσα προς την μερια της τουρκιας με προφανη σκοπο αμεσως ερχονται οι πεζοναυτες ωστε να κρατησουν το νησι μεχρι να ερθει το πεζικο που τα ξυνουν για να γινει ανακαταληψη νησου μεσα σε αυτον το χαμο τα ετα θα πεσουν πισω απο το ακσαζ και σε μερικες ακομη περιοχες και κυριολεκτικα θα τα αφανισουν και ετσι ο πολεμος τελειωνει. διοτι χωρις ναυτικο η τουρκια ειναι 0 και εμεις εχουμε την δυνατοτητα σαν χωρα να φαμε το ναυτικο της 80+πλοια μεσα σε 3 ωρες Kai ola auta kala alla xereis kati??? Pro trietias sth Samo Ekane askhsh to Limeniko anamesa se Vathi-Karlobasi kai den eixan frontisei na enhmerwsoun to ΓΕΣ. kai esy twra mou les.......:p egw pantws sigoura den 8a koimamai me to sobrako:lol: Παράθεση "We all have the ability, our choices make the difference ":baby: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
botsix Δημ. July 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2006 Φιλε PrinceLights συμφεροντα υπαρχουν παντου και εμεις εκμεταλευομαστε καποιους και αλλοι εκμεταλευονται εμας!!!!!!! Μην το ψαχνεις το θεαμ θα χαθεις.....Πολεμος δεν γινεται τουλαχιστον μεταξυ Ελλαδας - Τουρκιας και αυτο στο λεω με εγγυηση εγω!!;) ;) Ασε που ετσι και μας κανουν κανα ντου αυτοι θα μας φανε ολους....:lol: :lol: :lol: Δεν είμαι και τόσο σίγουρη. Παλαιότερα με τα Ημία φτάσαμε στο κατώφλι κυριολεκτικά. . . . Όσο για το θέμα ντου και ότι θα μας φάνε όλους δεν συμφωνω, πέρα της πλάκας, πιστεύω ότι είμαστε όλοι άξιοι με τον ένα ή τον άλλον τρόπο να υπερασπιστούμε τη χώρα μας και τους εαυτούς μας. Το πρόβλημα μ'εμας τους Ελληνάρες είναι ότι πρέπει να να είμαστε λίγο πιο οργανωμένοι. κατα τα άλλα έχουμε και την ικανότητα και τη δυνατοτητα. Παράθεση "We all have the ability, our choices make the difference ":baby: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. July 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2006 :lol: Kai ola auta kala alla xereis kati??? Pro trietias sth Samo Ekane askhsh to Limeniko anamesa se Vathi-Karlobasi kai den eixan frontisei na enhmerwsoun to ΓΕΣ. kai esy twra mou les.......:p egw pantws sigoura den 8a koimamai me to sobrako:lol: το γες που κολαει με το λιμενικο δεν καταλαβαινω?..... αφου δεν εχετε παει καν στρατο και δη ειδ δυναμεις πως τα πετατε ετσι δεν μπορω να καταλαβω...:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. July 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2006 Φιλε PrinceLights συμφεροντα υπαρχουν παντου και εμεις εκμεταλευομαστε καποιους και αλλοι εκμεταλευονται εμας!!!!!!! Μην το ψαχνεις το θεαμ θα χαθεις.....Πολεμος δεν γινεται τουλαχιστον μεταξυ Ελλαδας - Τουρκιας και αυτο στο λεω με εγγυηση εγω!!;) ;) Ασε που ετσι και μας κανουν κανα ντου αυτοι θα μας φανε ολους....:lol: :lol: :lol: κοιτα μαλλον εισαι βαθεια νυχτωμενος η δεν εχεις ιδεα απο στρατο.. πως γινεται να μας φανε εφοσον ποιοτικα ειμαστε κλασεις ανωτεροι σε ολα..... τεσπα βαριεμαι να ανοιξω κουβεντα αλλα ρε παιδια δεν εχετε παει καν στρατο πως βγαζετε γνωμη για κατι που δεν εχετε ψαξεικαθολου και λετε οτι δεν θα γινει πολεμος....... ενα τσουπ να γινει και οι δυο χωρες θα γινουν σπαραλια σε δυο εβδομαδες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. July 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2006 Sto Aigaio vromaei apo Petrelaio. Iparxoun Petrelaio-Site. PSaxte apla sto Google.. Tha eprepe na eimaste pio plousioi kai apo Kouwetianous.. Apla pezontai simferonta.. βασικα κανεις δεν θα το βγαλει διοτι μερικοι δεν θελουν να εχουμε αυταρκεια βλεπεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. July 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2006 Εδώ και πολλά χρόνια, φημολογείται ότι υπάρχει πετρέλαιο στο Αιγαίο, εξού και τα περί υφαλοκρηπίδας κτλ. Φυσικά, δεν είμαι σε θέση να ξέρω αν όντως ισχύει κάτι τέτοιο, ωστόσο σε κάθε περίπτωση, έχουμε τα εξής σενάρια: α) Εάν το Αιγαίο έχει πετρέλαιο τότε, - ΕΑΝ γίνει κάποιο «μπαμ», αυτό θα κρατήσει 2-3 μέρες. Στην συνέχεια θα επέμβουν οι Αμερικάνοι, θα μας βάλουν στο ίδιο τραπέζι με τους Τούρκους, θα κρατήσουν για αυτούς την μερίδα του λέοντος και θα μοιράσουν τα υπόλοιπα (ψίχουλα :p) σε εμάς και τους γείτονες. - ΕΑΝ δεν γίνει πόλεμος (για μένα το πιο πιθανό), θα γίνει ότι είπα και πριν. Με άλλα λόγια, σε κάθε περίπτωση, οι Αμερικάνοι θα φάνε τα πετρέλαια :lol: β) Εάν το Αιγαίο δεν έχει πετρέλαιο, τότε όλη η ιστορία δεν έχει και πολύ νόημα, καθώς ο πόλεμος δεν συμφέρει κανέναν. Εδώ που τα λέμε, γενικώς δεν νομίζω ότι συμφέρει εμάς ή τους Τούρκους ή τους Αμερικανούς ο πόλεμος, για αυτό και δεν γίνεται. Σκεφτείτε το, είναι πολύ απλό. Οι Αμερικάνοι δεν επιθυμούν μια κατεστραμένη Ελλάδα ή Τουρκία για τους εξής λόγους: 1. Και οι δύο είναι μέλη του ΝΑΤΟ. Φανταστείτε τι ξεφτίλα θα είναι να φαγωθούν μεταξύ τους δύο μέλη του. 2. Και οι δύο είναι καλοί πελάτες για τις ΗΠΑ, αφού τα όπλα μας από εκεί τα αγοράζουμε. Τέλος, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι όπως η συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού δεν θέλει τον πόλεμο, το ίδιο ισχύει και με τους Τούρκους. Πολύ σπάνια γίνεται πόλεμος μεταξύ σοβαρών κρατών όταν η κοινή γνώμη δεν το θέλει. Και ΟΚ, η Ελλάδα και η Τουρκία δεν είναι Ιράκ, ούτε Συρία, ούτε Βόρεια Κορέα. Είναι και οι δύο Δυτικές, η Ελλάδα είναι μέλος της ΕΕ, η Τουρκία κάποια στιγμή ίσως και να γίνει. Too civilized for war... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. July 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2006 Ας πούμε ότι σήμερα μας κήρυξαν Πόλεμο η Τούρκοι. Πια θα ήταν η αντίδρασή σας? Και τι θα σκεφτόσασταν να κάνετε? ξέρεις κάτι και δεν μας το λές???:confused: :confused: :cry: :cry: :cry: :cry: :p Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. July 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2006 Egw tha ekana oti pernaei apo to xeri mou gia na stamatisw ton polemo... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PrinceLights Δημ. July 10, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2006 εγω θα την εκανα κατευθειαν για Αμερικα...και δεν φοβαμαι τιποτα. Otan megalwseis, apoktiseis oikogeneia kai kapia Alfa periousia ela pisw edw sto Thema mas na pis ta idia.. Den einai eukolo na tin kopaniseis apo auta pou sou anikoun Παράθεση ----------------------- http://www.zoo.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PrinceLights Δημ. July 10, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2006 Egw tha ekana oti pernaei apo to xeri mou gia na stamatisw ton polemo... Mpravo Leuteraki, Swstos Παράθεση ----------------------- http://www.zoo.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PrinceLights Δημ. July 10, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2006 ξέρεις κάτι και δεν μας το λές???:confused: :confused: :cry: :cry: :cry: :cry: :p Mi fovasai, ola tha pane kala Omos H alithia einai oti den iparxei Genia na min ezise mexri twra Polemo stin Ellada vasi Istorias Παράθεση ----------------------- http://www.zoo.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. July 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2006 και εγω τιποτα θα πηγαινα αναγκαστικα... θεωρω τον πολεμο μια διαδικασια των ανωτερων που σου λεει πεθανε εσυ και εμεις βλεπουμε... μπα.... κα ιδεν εχω καμια μα καμια ορεξη να σκοτωσω καποιους που δε τους ξερω και δε με εχουν βλαψει καν , οπως κα ιαυτοι εμενα . Γιατι μη μου πειτε οτι (εκτος απο τους στρατοκ******** ) ολοι οι αλλοι εχουν ορεξη να μπουνε σε μια μαχη που στη τελικη , το αποτελεσμα δε θα κριθει απο τους οπλιτες... Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PrinceLights Δημ. July 10, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2006 Εδώ και πολλά χρόνια, φημολογείται ότι υπάρχει πετρέλαιο στο Αιγαίο, εξού και τα περί υφαλοκρηπίδας κτλ. Φυσικά, δεν είμαι σε θέση να ξέρω αν όντως ισχύει κάτι τέτοιο, ωστόσο σε κάθε περίπτωση, έχουμε τα εξής σενάρια: α) Εάν το Αιγαίο έχει πετρέλαιο τότε, - ΕΑΝ γίνει κάποιο «μπαμ», αυτό θα κρατήσει 2-3 μέρες. Στην συνέχεια θα επέμβουν οι Αμερικάνοι, θα μας βάλουν στο ίδιο τραπέζι με τους Τούρκους, θα κρατήσουν για αυτούς την μερίδα του λέοντος και θα μοιράσουν τα υπόλοιπα (ψίχουλα :p) σε εμάς και τους γείτονες. - ΕΑΝ δεν γίνει πόλεμος (για μένα το πιο πιθανό), θα γίνει ότι είπα και πριν. Με άλλα λόγια, σε κάθε περίπτωση, οι Αμερικάνοι θα φάνε τα πετρέλαια :lol: β) Εάν το Αιγαίο δεν έχει πετρέλαιο, τότε όλη η ιστορία δεν έχει και πολύ νόημα, καθώς ο πόλεμος δεν συμφέρει κανέναν. Εδώ που τα λέμε, γενικώς δεν νομίζω ότι συμφέρει εμάς ή τους Τούρκους ή τους Αμερικανούς ο πόλεμος, για αυτό και δεν γίνεται. Σκεφτείτε το, είναι πολύ απλό. Οι Αμερικάνοι δεν επιθυμούν μια κατεστραμένη Ελλάδα ή Τουρκία για τους εξής λόγους: 1. Και οι δύο είναι μέλη του ΝΑΤΟ. Φανταστείτε τι ξεφτίλα θα είναι να φαγωθούν μεταξύ τους δύο μέλη του. 2. Και οι δύο είναι καλοί πελάτες για τις ΗΠΑ, αφού τα όπλα μας από εκεί τα αγοράζουμε. Τέλος, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι όπως η συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού δεν θέλει τον πόλεμο, το ίδιο ισχύει και με τους Τούρκους. Πολύ σπάνια γίνεται πόλεμος μεταξύ σοβαρών κρατών όταν η κοινή γνώμη δεν το θέλει. Και ΟΚ, η Ελλάδα και η Τουρκία δεν είναι Ιράκ, ούτε Συρία, ούτε Βόρεια Κορέα. Είναι και οι δύο Δυτικές, η Ελλάδα είναι μέλος της ΕΕ, η Τουρκία κάποια στιγμή ίσως και να γίνει. Too civilized for war... Den pisteueis oti Ameriki xanei Edafos siga siga? Ok eipame oti einai Yperdynamh den einai omos kai o Theos. Παράθεση ----------------------- http://www.zoo.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. July 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2006 Εδώ και πολλά χρόνια, φημολογείται ότι υπάρχει πετρέλαιο στο Αιγαίο, εξού και τα περί υφαλοκρηπίδας κτλ. Φυσικά, δεν είμαι σε θέση να ξέρω αν όντως ισχύει κάτι τέτοιο, ωστόσο σε κάθε περίπτωση, έχουμε τα εξής σενάρια: α) Εάν το Αιγαίο έχει πετρέλαιο τότε, - ΕΑΝ γίνει κάποιο «μπαμ», αυτό θα κρατήσει 2-3 μέρες. Στην συνέχεια θα επέμβουν οι Αμερικάνοι, θα μας βάλουν στο ίδιο τραπέζι με τους Τούρκους, θα κρατήσουν για αυτούς την μερίδα του λέοντος και θα μοιράσουν τα υπόλοιπα (ψίχουλα :p) σε εμάς και τους γείτονες. - ΕΑΝ δεν γίνει πόλεμος (για μένα το πιο πιθανό), θα γίνει ότι είπα και πριν. Με άλλα λόγια, σε κάθε περίπτωση, οι Αμερικάνοι θα φάνε τα πετρέλαια :lol: β) Εάν το Αιγαίο δεν έχει πετρέλαιο, τότε όλη η ιστορία δεν έχει και πολύ νόημα, καθώς ο πόλεμος δεν συμφέρει κανέναν. Εδώ που τα λέμε, γενικώς δεν νομίζω ότι συμφέρει εμάς ή τους Τούρκους ή τους Αμερικανούς ο πόλεμος, για αυτό και δεν γίνεται. Σκεφτείτε το, είναι πολύ απλό. Οι Αμερικάνοι δεν επιθυμούν μια κατεστραμένη Ελλάδα ή Τουρκία για τους εξής λόγους: 1. Και οι δύο είναι μέλη του ΝΑΤΟ. Φανταστείτε τι ξεφτίλα θα είναι να φαγωθούν μεταξύ τους δύο μέλη του. 2. Και οι δύο είναι καλοί πελάτες για τις ΗΠΑ, αφού τα όπλα μας από εκεί τα αγοράζουμε. Τέλος, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι όπως η συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού δεν θέλει τον πόλεμο, το ίδιο ισχύει και με τους Τούρκους. Πολύ σπάνια γίνεται πόλεμος μεταξύ σοβαρών κρατών όταν η κοινή γνώμη δεν το θέλει. Και ΟΚ, η Ελλάδα και η Τουρκία δεν είναι Ιράκ, ούτε Συρία, ούτε Βόρεια Κορέα. Είναι και οι δύο Δυτικές, η Ελλάδα είναι μέλος της ΕΕ, η Τουρκία κάποια στιγμή ίσως και να γίνει. Too civilized for war... βασικα οτι εχει εχει εξω απο την καβαλα και την σαμοθρακη ξερεις τι υπαρχει ε? oilrig και αυτο παει να πει οτι υπαρχει πετρελαιο κατι αλλο ο πολεμο εαν ξεκινησει θα κρατησει το πολυ δυο εβδομαδες διοτι μεχρι εκει εχουμε πυρομαχικα αλλα συμαντικο ρολο θα παιξει και η βλακεια του καθε ποεδρου ...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PrinceLights Δημ. July 10, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2006 μπα.... κα ιδεν εχω καμια μα καμια ορεξη να σκοτωσω καποιους που δε τους ξερω και δε με εχουν βλαψει καν , οπως κα ιαυτοι εμενα . Γιατι μη μου πειτε οτι (εκτος απο τους στρατοκ******** ) ολοι οι αλλοι εχουν ορεξη να μπουνε σε μια μαχη που στη τελικη , το αποτελεσμα δε θα κριθει απο τους οπλιτες... Reseis an figoun olloi tote pios tha prostatepsei ta spitia mas? Oi Alvanoi? Παράθεση ----------------------- http://www.zoo.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. July 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2006 και εγω τιποτα θα πηγαινα αναγκαστικα... θεωρω τον πολεμο μια διαδικασια των ανωτερων που σου λεει πεθανε εσυ και εμεις βλεπουμε... μπα.... κα ιδεν εχω καμια μα καμια ορεξη να σκοτωσω καποιους που δε τους ξερω και δε με εχουν βλαψει καν , οπως κα ιαυτοι εμενα . Γιατι μη μου πειτε οτι (εκτος απο τους στρατοκ******** ) ολοι οι αλλοι εχουν ορεξη να μπουνε σε μια μαχη που στη τελικη , το αποτελεσμα δε θα κριθει απο τους οπλιτες... σποντες σποντες?:p :p :p :p :p :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. July 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2006 Den pisteueis oti Ameriki xanei Edafos siga siga? Ok eipame oti einai Yperdynamh den einai omos kai o Theos. Για να καταλάβω... Πιστεύεις στα σοβαρά ότι μεταξύ εμάς και των Τούρκων οι ΗΠΑ δεν μπορούν να περάσουν την θέλησή τους; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. July 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2006 βασικα οτι εχει εχει εξω απο την καβαλα και την σαμοθρακη ξερεις τι υπαρχει ε? oilrig και αυτο παει να πει οτι υπαρχει πετρελαιο κατι αλλο ο πολεμο εαν ξεκινησει θα κρατησει το πολυ δυο εβδομαδες διοτι μεχρι εκει εχουμε πυρομαχικα αλλα συμαντικο ρολο θα παιξει και η βλακεια του καθε ποεδρου ...... Το είπα και πριν hydro. Δεν γνωρίζω εάν υπάρχει πετρέλαιο ή όχι. Το τί είσαι σε θέση εσύ να γνωρίζεις, επίσης δεν το ξέρω. Όσον αφορά το πόσο θα κρατήσει ένας πιθανός πόλεμος μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας... τι να σου πω. Δεν ξέρω πόσο οι ΗΠΑ (και πάλι) θα αφήσουν να διαρκέσει. Το μόνο σίγουρο είναι ότι εάν πολεμούσαν και οι δύο χώρες μέχρι εσχάτων, θα γυρνάγαμε κάτι δεκαετίες πίσω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. July 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2006 Για να καταλάβω... Πιστεύεις στα σοβαρά ότι μεταξύ εμάς και των Τούρκων οι ΗΠΑ δεν μπορούν να περάσουν την θέλησή τους; οχι το εχει πει και στο βιβλιο του ο ιδιος ο υπ αμυνας ο τσενι οτι ετσι και γινει πολεμος αυτα που θα πεσουν σε δυο εβδομαδες σε αναλογια θα ειναι σαν αυτα που ριξατε σε ενα χρονο στο ιρακ πιστευω οτι αυτο λεει πολλα για το τι θα γινει στο αιγαιο και γενικα στις δυο χωρες;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts