Jump to content

Αυτοκίνητο στις διακοπές ή όχι ;

zapper
 Κοινοποίηση

Νοικιασμένο αυτοκίνητο ή το δικό μου σε νησί;  

31 members have voted

1. 1. Νοικιασμένο αυτοκίνητο ή το δικό μου σε νησί;

• Το δικό μου
      17
    • Νοικιασμένο
      14

Recommended Posts

Θέλω να πάω στη Σκιάθο διακοπές σε καμια εβδομάδα. Να νοικιάσω αυτοκίνητο εκεί ή να πάρω το δικό μου; Τι λέτε; :( :( :(

Πάρε καλύτερα το δικό σου.

Και εγώ πέρυσι που δεν το είχα πάρει στις διακοπές το μετάνοιωσα. Δεν μπορούσαμε να βρούμε, είχαμε πάει τον 15Αύγουστο.

Αλλιώς είναι αν έχεις το δικό σου!

Μπορεί βέβαια να είναι ακριβά τα εισιτήρια, πέρυσι για Σαντορίνη είχε 200 ευρώ :wacko: Για Σκιάθο δεν ξέρω πόσο είναι.

Θέλω διακοπές!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εξαρτάτε μερικές φορες...

Εαν έχεις ένα τζιπάκι (π.χ. Suzuki Jimny) ή ένα "μικρό" (Golf και μικρότερο) καλύτερα πάρε το δικό σου αμάξι.

Εαν έχει τωρα καμιά μερσεντές... Θα σου έλεγα να ενοικιάσεις.΄

Πάντως για Σκιάθο, εαν έχεις κανένα τζιπάκι ή κάτι τέτοιο, καλύτερα να το πάρεις.

(Εγώ διατυπόνω την γνώμη μου, για το αμάξι στην Σκιάθο, έτσι όπως έχω δεί την Σκιάθο -μέσω google earth-)

Θέλω να πάω στη Σκιάθο διακοπές σε καμια εβδομάδα. Να νοικιάσω αυτοκίνητο εκεί ή να πάρω το δικό μου; Τι λέτε; :( :( :(

εγω θα σου ελεγα να κλεισεις για την ημερομηνια που θα πας σε μια εταιρια ενοικιασης αυτοκινητων ενα μικρο αυτοκινητο και ασε τις μεταφορες του δικου σου...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Oses fores piga diakopes me tous dikous mou k eixame autokinito, xenerwsa agria!!

Oute noikiasmeno na pareis!An den exeis paidia :p, pou mallon den exeis, noikiase mia mixani k tha eisai tzitzi!! :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat,

Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'?

εαν πας δες αν εχουν ακομη το hummer ειδικα εαν πας προς πλατανια μερια μπορει να βλεπεις τους δρομους φλατ αλλα μονο φλατ δεν ειναι νοικιασε ενα τζιπ αλλιως σε βλεπω με αμορτισερ και ελατηρια μετα...

εαν πας δες αν εχουν ακομη το hummer ειδικα εαν πας προς πλατανια μερια μπορει να βλεπεις τους δρομους φλατ αλλα μονο φλατ δεν ειναι νοικιασε ενα τζιπ αλλιως σε βλεπω με αμορτισερ και ελατηρια μετα...

ναι αλλα εξαρταται ποσες μερες θα παει... και αν θελει να δωσει τοσα λεφτα να νοικιασει αυτοκινητο κοστους Hummer..... παντως γενικως ενα τζιπακι νομιζω θα ηταν καλο.. η ενα πολυ μικρο.. εξαλλου δικο του δεν θα ειναι οποτε χεστηκε για αμορτισερ και ελατηρια....

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δες και για ferrari...

--------------

Εγώ λέω την γνώμη μου, τι θα έκανα εαν πήγαινα στην Σκιάθο

Εμεις θα παρουμε το δικο μας αυτοκινητο γιατι θα κατεβουμε Πειραια οδικως και εχω κλεισει ηδη εισητηρια με επιστροφη 61,5 x 2 = 123 euro (για το αυτοκινητο μονο) πανε ελα Μηλο για 10 μερες δεν ξερω ποσο θα κοστιζε να το νοικιασουμε ασε και τη μετακινηση απο και προς Θεσσαλονικη.

Επισης το προτιμω γιατι θα εχουμε μεσα τις βαλιτσες στο καραβι και ταλαιπωρια μηδεν!

http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif

Guest valeria
Να ρωτήσω κι εγώ κάτι που με καίει πολύ...Θα κατέβουμε Κρήτη δύο άτομα για μια εβδομάδα,και θέλουμε οπωσδήποτε το αμάξι μαζί.Το δικό μας όμως.Το θέμα είναι ότι εγώ έχω τεράστιο πρόβλημα με τα καράβια και σκέφτομαστε να πάμε αεροπορικώς.Το αυτοκίνητο μπορούμε να το ανεβάσουμε στο καράβι μόνο του;:O

logika nai....to parkareis mesa sto ploio,katebaineis esu prin salparei,perneis to aeroplanaki sou pas krhth,kai otan ftasei to ploio sto limani pas na to pareis gia na mproesoun na bgoun kai ta alla aytokinhta...

mono mh ksexasteis kai ksanafygei to ploio me to toutou sou mesa :p

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Guest valeria
logika nai....to parkareis mesa sto ploio,katebaineis esu prin salparei,perneis to aeroplanaki sou pas krhth,kai otan ftasei to ploio sto limani pas na to pareis gia na mproesoun na bgoun kai ta alla aytokinhta...

mono mh ksexasteis kai ksanafygei to ploio me to toutou sou mesa :p

LoL!Έτσι τα έχω σκεφτεί κι εγώ.:p Το λογικό είναι να γίνεται αυτό που λέω,απλά σκέφτηκα μήπως κάποιος έχει βρεθεί σε παρόμοια κατάσταση και υπήρξε πρόβλημα για κάποιον λόγο,στην Ελλάδα βρισκόμαστε βλέπεις...:p

eidika gia kriti, pou de noikiazoune eukola se ellines, leei!

e3artatai bebaia poso 8a meineis(poso diladi 8a dwseis

gia na to noikiaseis) opws k poia periodo 8a pas(an

breis 'H oxi)

koita an se sumferei k mixanaki

:lock:

twitter.com/jojoGPS

ναι αλλα εξαρταται ποσες μερες θα παει... και αν θελει να δωσει τοσα λεφτα να νοικιασει αυτοκινητο κοστους Hummer..... παντως γενικως ενα τζιπακι νομιζω θα ηταν καλο.. η ενα πολυ μικρο.. εξαλλου δικο του δεν θα ειναι οποτε χεστηκε για αμορτισερ και ελατηρια....

ναι 200 ευρω για ενα μηνα ειναι πολλα για χαμερ....

Φίλε κάθε καλοκαίρι πάω Σκόπελο (έχω σπίτι εκεί) (Δίπλα απο την Σκιάθο είναι:p )

1. Αν έχεις παιδιά φίλους σκύλους κτλ πάρε αμάξι γτ σίγουρα θα έχεις κ σάκους κ τέτοια..

2. Αν δν έχεις παιδιά φίλους σκύλους κτλ και θές να πηγαίνεις για μπανάκι και δν είναι μακριά το ξενοδοχείο τότε μηχανή(ακι)...

Υ.Σ Πολλά τα money να μεταφέρεις το car σου αλλα αν σκοπεύεις να κάτσεις παραπάνω απο 2ημερο ή 3ημερο τότε αξίζει να το πάρεις γτ δν συμφέρει να νοικιάσεις απο τους "Κλέφτες"...

Ελπίζω να βοήθησα λίγο την κατάσταση...:happy:

Καλά μπάνια :)

Life Is Good

Άλλη φάση να είσαι με νοικιασμένο. Δε σε νοιάζει να το πας παντου, χωματόδρομοι, άμμος κλπ κλπ. Δε σε νοιάζει αν θα το λερώσεις ή οχι - αλάτια απο τη θάλασσα, σκόνες κλπ. Δε σε νοιάζει αν θα το φορτώσεις κόσμο. Δε σε νοιαζει αν θα το γρατζουνίσεις. Δεν θα φας το άγχος του φορτώματος στο καράβι. Μπορείς να νοικιάσεις ένα μικρό αμαξάκι, που θα σε βολέυει σε μικρους δρόμους, στενά μανουβρες. Μικτή ασφάλεια, οπότε είσαι καλυμένος σε περίπτωση ατυχήματος (χτυπα ξύλο!).

Απ'την άλλη αν έχεις να πάρεις από το σπίτι σου πολλά πράγματα, αν εχεις ίσως παιδια ίσως σε βολεύει το δικό σου..

Και μετά (?) έρχεται και το κόστος φυσικά. Αν μείνεις πολλες μέρες πχ >6-7 σε συμφέρει το δικό σου. Αν πας για λίγες - σίγουρα σε συμφέρει ένα ενοικιαζόμενο.