Mitsos_The_Great Δημ. February 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2008 Ας θέσω και εγώ μερικά ερωτήματα. Το τηλέφωνο σε μερικές πλευρές έχει χάσει το χρώμα του (Έχει ξεβάψει) και είναι χάλια.. Μπορώ να κάνω κάτι ώστε να το βάψω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. February 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2008 Ας θέσω και εγώ μερικά ερωτήματα. Το τηλέφωνο σε μερικές πλευρές έχει χάσει το χρώμα του (Έχει ξεβάψει) και είναι χάλια.. Μπορώ να κάνω κάτι ώστε να το βάψω; αστο οπως ειναι.μην επιχειρησεις να το βαψεις..γιατι θα το κανεις χειροτερα.ολα τα κινητα απο την πολυχρησια ετσι γινονται! :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. March 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2008 Υπάρχει κάποιος τρόπος να έχω πρόσβαση στο μενού του κινητού χωρίς κάρτα sim? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. March 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2008 Υπάρχει κάποιος τρόπος να έχω πρόσβαση στο μενού του κινητού χωρίς κάρτα sim? Υπαρχει εαν εχεις το ειδικο μηχανημα(300-500 ευρο).αληθεια τι θελεις να κανεις?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. March 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2008 ΠΟΣΟ???????????????????????????????????????????Όχι,όχι μόνο με το μηχάνημα...Άμα περάσεις στο κινητό ένα επιπλέον αρχειάκι,γίνεται...Btw,μπορείς να μου πεις πώς λέγεται αυτό το μηχάνημα;; Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. March 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2008 ΠΟΣΟ???????????????????????????????????????????Όχι,όχι μόνο με το μηχάνημα...Άμα περάσεις στο κινητό ένα επιπλέον αρχειάκι,γίνεται...Btw,μπορείς να μου πεις πώς λέγεται αυτό το μηχάνημα;; :worry: εδώ.τελικα βρηκα και φθηνοτερο..:) απλα χθες σου εγραψα για ολα τα κινητα.αυτο ειναι μονο για sony ericsson. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. March 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2008 α,το mt-box...τεσπα,από αυτό το μαγαζί να μη ψωνίσει κανείς...πήρα μια πρόσοψη w810 και ήταν καραfake,ενώ έλεγε ότι είναι γνήσια...λιγάκι offtopic,αλλά αξίζει να το πω,να μη την πατήσει κανείς... Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JENNIFERY Δημ. March 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2008 Εχει κανείς το ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος (ελληνική έκδοση) για το W300 γιατί η έκδοση 3 δεν παίζει καθώς έχει 3g γραφικά και βγάζει μήνυμα λάθους στην java; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JENNIFERY Δημ. March 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2008 Ευχαριστώ πολύ αλλά αυτή την έκδοση την έχουμε και δεν δουλεύει γιατί όπως έγραψα και πιο πάνω το κινητό δεν υποστηρίζει 3d γραφικά. Βγάζει το μήνυμα java.lang.ArithmeticException λόγω του ότι είναι η έκδοση 3. Αν κανείς έχει την πιο παλιά που δουλεύει και την έχει δοκιμάσει στο w300.....please!!!:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. March 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2008 Ευχαριστώ πολύ αλλά αυτή την έκδοση την έχουμε και δεν δουλεύει γιατί όπως έγραψα και πιο πάνω το κινητό δεν υποστηρίζει 3d γραφικά. Βγάζει το μήνυμα java.lang.ArithmeticException λόγω του ότι είναι η έκδοση 3. Αν κανείς έχει την πιο παλιά που δουλεύει και την έχει δοκιμάσει στο w300.....please!!!:( Και ποιος σου ειπε οτι το παραπανω παιχνιδι ειναι 3D!! αυτο το παιχνιδι το παιζω ακομη στο παλιο μου κινητο κ700ι. τωρα δεν παιζει τοσο ρολο η Java,αλλα η αναλυση της οθονης.ειναι λιγο δυσκολο να βρεις παιχνιδια σε αυτη την αναλυση.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JENNIFERY Δημ. March 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2008 http://62.103.103.166/java-games-web/jspsite/javaGamesWeb/game/index?game-id=59936&cat-id=2318 Εάν δεις εδώ γράφει ότι το παιχνίδι παίζει στο συγκεκριμένο κινητό γι αυτό και πόσταρα εδώ. Επίσης έχουμε και το F500 και το K310 και το Z530 που αναφέρει επάνω και σε κανένα δεν παίζει γράφοντας το ίδιο μήνυμα. Έκανα update σε όλα τα κινητά αλλά τίποτα. Ευχαριστώ πάντως για την απάντηση και το ανέβασμα αλλά έλεγα μήπως σε κάποιον παίζει που έχει παλαιότερη έκδοση του παιχνιδιού.:thanks: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teitzis Δημ. March 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2008 Καλησπέρα. Μόλις το πήρα για να έχω μια δεύτερη φθηνή συσκευή (στρατός...) μαζί μου. +1 από μένα. Το κινητό επιτάσσεται για τη μονάδα! :lol: Επίσης, παρατήρησα πως έχει και αρκετά καλή μπαταρία σε διάρκεια. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Try my mixtapes on Mixcloud! & Extremely rare tapes from my collection on my Soundcloud channel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. March 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2008 +1 από μένα. Το κινητό επιτάσσεται για τη μονάδα! :lol: Επίσης, παρατήρησα πως έχει και αρκετά καλή μπαταρία σε διάρκεια. Με τετοια αναλυση και τετοια χαρακτηριστικα(κακης ποιοτητας καμερας) το κινητο εχει πολυ καλη αυτονομια.ειδικα και σε flight mode ειναι μια χαρα. αλλωστε οταν πας στο στρατο δεν θελεις κινητα "κραχτες" με την λογικη να μην μπει ο αλλος να στο κλεψει! εχεις κινητο απλο...κανεις την δουλεια σου..και αν το χασεις,κλεψουν,χαλασεις δεν θα στενοχωρηθεις πολυ.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. March 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2008 Υπαρχει εαν εχεις το ειδικο μηχανημα(300-500 ευρο).αληθεια τι θελεις να κανεις?? Θέλω να παίζω παιχνίδια και να ακούω ραδιόφωνο ...:) . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. March 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2008 Θέλω να παίζω παιχνίδια και να ακούω ραδιόφωνο ...:) . Μπα δεν προκειτε να πετυχεις αυτο που θελεις.εγω σου μιλαω για επαγγελματικο εξοπλισμο για να ανοιγεις κινητα μεσω υπολογιστη και χωρις την σιμ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. March 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2008 ναι,αλλά υπάρχει κι ένα αρχειάκι που το επιτρέπει αυτό... Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. March 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2008 Μπα δεν προκειτε να πετυχεις αυτο που θελεις.εγω σου μιλαω για επαγγελματικο εξοπλισμο για να ανοιγεις κινητα μεσω υπολογιστη και χωρις την σιμ. Μα δεν έχω υπολογιστή ... ναι,αλλά υπάρχει κι ένα αρχειάκι που το επιτρέπει αυτό... Ποιο αρχείο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. March 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2008 είναι patch...ψάξτο...αλλά θέλει υπολογιστή Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. March 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2008 είναι patch...ψάξτο...αλλά θέλει υπολογιστή Άστο καλύτερα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wertyu5555 Δημ. March 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2008 Γειά σας θα ήθελα να ρωτήσω το εξης: εχω ενα mp3 τραγουδι στον η/υ μου. μπορώ να το ανεβασω μεσω usb στο κινητ'ο και να το βάλω ως ringtone σε συγκεκριμενη επαφή; ευχαριστώ εκ των προτερων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. March 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2008 Γειά σας θα ήθελα να ρωτήσω το εξης: εχω ενα mp3 τραγουδι στον η/υ μου. μπορώ να το ανεβασω μεσω usb στο κινητ'ο και να το βάλω ως ringtone σε συγκεκριμενη επαφή; ευχαριστώ εκ των προτερων Ναι μπορεις κανονικα :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spirit_IN_Black Δημ. April 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2008 μολις αγορασα το handsfree HPM-90 κ ανακαλυψα οτι το controller δεν ειναι συμβατο με το w300i.πειτε μου οτι υπαρχει τροπος να λειτουργησει κ οτι δεν εδωσα 55Ε τζαμπα... Παράθεση Υπογραφή εκτός ορίων ΟΠΧ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xetsi Δημ. May 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2008 καλησπέρα σε όλους. είμαι καινούργιος στην παρέα σας.Μολίς μου έδωσαν ένα κινητο w300i.Διαβάζοντας εδω είδα οτι είναι λιγό παλιο αλλα καλό κινητο.λίγο που εψαξα είναι πολύ καλό.Θα ήθελα να ρωτήσω εκτός απο το προγραμμα update service της Sony ericsson που δεν μου λειτουργεί αν και έβαλα το macromedia υπάρχει κανένα άλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JENNIFERY Δημ. May 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2008 Για update μόνο από το site της sony με το λογισμικό που έχεις εγκαταστήσει και παίζει μόνο σε xp όχι σε vista.΄Ισως κάτι δεν κάνεις καλά, σε κάποια φάση θέλει σβήσιμο,πρέπει να έχεις κάνει εγγραφή στο site sony το ελληνικό. Αλλά εμείς που το αγοράσαμε πέρυσι λέει ότι δεν χρειάζεται γιατί είναι ήδη ενημερωμένο (είναι w300i i=integraded).Έχουμε όμως δύο και τα δύο άρχισαν να βγάζουν άσπρες οθόνες και να λένε ότι δεν υπάρχει κάρτα σιμ μέσα.Είναι για σέρβις να δούμε τι θα πούνε.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alogoskoufis Δημ. June 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2008 Γεια σας Μόλις αγόρασα 1 κινητό , το Sony Ericsson W300i ( http://www.myphone.gr/devices/myphonegr-img-290.jpg ) και έχω κάποιες απορίες , δεν ξέρω και πολλά από κινητά . καταρχήν μου εμφανίζει ένα G πάνω στο σήμα( αυτό πάνω αριστερά στη γωνία http://www.myphone.gr/gallery/showfull.php?photo=14767 ) . τι είναι αυτό ; τι ακριβώς κάνει , ρώτησα κάποιον και μου είπαν ότι είναι 3G ή κάπως έτσι , τι κάνει αυτό , χρεώνετε ; και κάτι άλλο . στο μενού μου έχει το Play Now , τι είναι αυτό ; όταν το πατώ μου λέει να δημιουργήσω προφίλ στο internet ,χρεώνετε αυτό και στη κανει τελικα ; και κατι ακόμη που μπορώ να βρώ φτηνα accesouar για το Sony Ericsson W300i Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts