Jump to content

Sony Ericsson W300i

xalibas
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 234
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

πάνε σε ένα μαγαζί βγάλε και με τα δύο και σίγκρινέ τις φωτογραφίες,αν και πιστέυω , το έχει η μαμά μου ειναι καλύτερη του w300
:love:

Θα ηθελα μια πληροφορια για εναν φιλο .Επειδη στον χωρο εργασιας του,αρκετοι συναδελφοι του περνουν την συσκευη και παιζουν,θα ηθελε να ξερει αν μπορει να κλειδωνει καποιους φακελους.(Εγω του ειπα να παρει ενα μαστιγιο και να τους κυνηγαει !).Αν δεν υπαρχει τετοια επιλογη απο την ιδια την συσκευη,μηπως υπαρχει καποια extra εφαρμογη ?

Μαιιιισα Σεληνη........Νικο παλι εγραψες !

Μικρα & αλλα ενδιαφεροντα στην ιστοσελιδα μου

Εχω μια πληροφορία,να ανατρέξει το εγχειρίδιο του στροβίλου Κ300 ΣΤΌΝ Α.Η.Σ. ΑΓΊΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

τι? δεν το κατάλαβα το μήνυμα σου

Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat:

τι? δεν το κατάλαβα το μήνυμα σου

Kαι ποιός σου είπε ότι το μήνυμα γράφτηκε για να είναι κατανοητό; :lol:

Άντε να γίνει και μια διαγραφή των off-topic τώρα.

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Kαι ποιός σου είπε ότι το μήνυμα γράφτηκε για να είναι κατανοητό; :lol:

Άντε να γίνει και μια διαγραφή των off-topic τώρα.

μου τόπε ένα πουλακι :p

Εχω μια πληροφορία,να ανατρέξει το εγχειρίδιο του στροβίλου Κ300 ΣΤΌΝ Α.Η.Σ. ΑΓΊΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

....μηπως θυμασαι σε ποια σελιδα ? :)

....μηπως θυμασαι σε ποια σελιδα ? :)

W300 ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΟΛΟΙ

ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΚΛΕΙΔΩΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΝΑΜΟΝΗΣ.

ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

W300 ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΟΛΟΙ

ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

Ερωτηση ειναι η ξερεις κατι και δεν το λες?:(

W300 ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΟΛΟΙ

ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

Οχι δεν υπαρχει αυτο.μονο κατι java εφαρμογες υπαρχουν που κανουν κατι παρομοιο αλλα δεν τις εχω δοκιμασει. :cool:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Οχι δεν υπαρχει αυτο.μονο κατι java εφαρμογες υπαρχουν που κανουν κατι παρομοιο αλλα δεν τις εχω δοκιμασει. :cool:

ΤΙΣ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑ ΑΝΕΝΕΡΓΕΣ,ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ.

ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΑΡΧΕΙΩΝ.

Μέχρι πόση μνήμη μπορούμε να του βάλουμε? 512MB ή 1GB ή Παραπάνω?

Στο κουτί μέσα έχει μία 256ΜΒ αν δεν κάνω λάθος.

Νομιζω οτι δεν εχει βγει και μεγαλυτερη καρτα απο 1γιγα,χωρις να ειμαι 100% σιγουρος.

Στο κουτι οντως εχει 256 mb.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ο δείκτης SAR "παίζει" στην περίπτωση που το χρησιμοποιείς σε flight-mode?

χω και γώ την ίδια απορία!! λογικά όχι έτσι? αφού δεν αναζητεί δίκτυο. όσο εκπέμπει ένα i pod ΄΄αλλο τόσο και στο flight mode

Ο δείκτης SAR "παίζει" στην περίπτωση που το χρησιμοποιείς σε flight-mode?

Οχι φυσικα,το κινητο ειναι ανενεργο.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Στο κουτι οντως εχει 256 mb.:)

Καλημέρα! Παιδιά χτες το απόγευμα ήμουν σε cosmote για να πάρει μια φίλη το w300 με επιδότηση κ τελικά δεν το πήραμε γιατί η πωλήτρια εκεί μας έλεγε οτι δεν έχει μέσα κάρτα μνήμης η συσκευασία...

Εγώ θυμόμουν οτι έχει μια 256 micro, αλλά δεν ήμουν κ 100% σίγουρος οπότε το αφήσαμε για αύριο μέχρι να ψάξουμε κ να ρωτήσουμε. Βέβαια η πωλήτρια δεν ήταν κ οτι πιο ενημερωμένο κ σχετικό με το χώρο υπάρχει οπότε δεν έδωσα κ πολύ σημασία σε οτι μας είπε, αλλά δε μας άφησε να ανοίξουμε κάποιο κουτί για να διαπιστώσουμε τι γίνεται κ εκεί ήταν που μας εκνεύρισε.

Αφου απο την ericsson το κινητάκι έρχεται με κάρτα μνήμης, μπορούν τα δικά μας λαμόγια να τις βγάλουν για να τις πουλάνε ξεχωριστά; Απλά δεν ξέρω τι να κάνουμε τελικά στην περίπτωση που όντως δεν έχει μαζί κάρτα...

Ευχαριστώ.

Απλα δεν ηξερε τι ελεγε,το κουτι μεσα σε ολες τις εταιριες προσφερεται ως εχει.τωρα δεν νομιζω στην cote να παιζει κατι διαφορετικο.απλα η κοπελα δν ηθελε "μανουβρες" και λογω τις ασχετοσυνης πηρες και αυτην την απαντηση! :)
[sIGPIC][/sIGPIC]

Μάλιστα... :)

Κι εγώ αυτό είχα καταλάβει αλλά όταν ζητάς κάτι 2 φορές ευγενικά κ παίρνεις απάντηση απο ξινισμένη φάτσα, είναι λίγο δύσκολο να είσαι κ τρίτη φορά ευγενικός. Δεν ήθελε κ η φίλη μου να το ζορίσουμε παραπέρα οπότε απλά φύγαμε... Θα πάμε σε άλλο κατάστημα cosmote για να τελειώνει το θέμα, με πλήρη γνώση αυτή τη φορά του τι περιέχει το πακέτο.

(Thanx Raver)

Μάλιστα... :)

Κι εγώ αυτό είχα καταλάβει αλλά όταν ζητάς κάτι 2 φορές ευγενικά κ παίρνεις απάντηση απο ξινισμένη φάτσα, είναι λίγο δύσκολο να είσαι κ τρίτη φορά ευγενικός. Δεν ήθελε κ η φίλη μου να το ζορίσουμε παραπέρα οπότε απλά φύγαμε... Θα πάμε σε άλλο κατάστημα cosmote για να τελειώνει το θέμα, με πλήρη γνώση αυτή τη φορά του τι περιέχει το πακέτο.

(Thanx Raver)

παρακαλω πολυ :) και καλη αγορα ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Έπειτα από ένα μικρό διάλειμμα στην χρήση κινητών της SE (Nokia 6270), επιστροφή στις ρίζες...

Το τηλέφωνο είναι απλά υπέροχο, με εξαιρετική κατασκευή, τα γνωστά εύκολα μενού, απίθανα ακουστικά, όλα (ή σχεδόν όλα) τα καλούδια και το κυριότερο, την γνωστή μπαταρία-σκύλο των μοντέλων της SE.

It's good to be back!

http://smilies.sofrayt.com/%5E/_950/ole.gif

Παιδιά είχα πάει το Σάββατο σε όλα τα καταστήματα cote στο κέντρο της Αθήνας κ δεν υπάρχει πουθενά! Έχουν εξαφανιστεί όλα τα κομμάτια, μας είπαν απο τέλος αυτής της βδομάδας να πάρουμε τηλ. για να μας κρατήσουν ένα απο την καινούρια παραλαβή...

Τόσο δημοφιλές είναι πια; :) Μπράβο του!

Παιδιά είχα πάει το Σάββατο σε όλα τα καταστήματα cote στο κέντρο της Αθήνας κ δεν υπάρχει πουθενά! Έχουν εξαφανιστεί όλα τα κομμάτια, μας είπαν απο τέλος αυτής της βδομάδας να πάρουμε τηλ. για να μας κρατήσουν ένα απο την καινούρια παραλαβή...

Τόσο δημοφιλές είναι πια; :) Μπράβο του!

Μπορει να το κανουν για λογους marceting! :ninja:

[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to Sony Ericsson W300i