Dracula Δημ. July 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2006 Ειναι 199 τελικη (το πηρα σημερα απο τον Κωτσοβολο στο Mall) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. July 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2006 Ειναι 199 τελικη (το πηρα σημερα απο τον Κωτσοβολο στο Mall) μεγια σου ;) και περιμενουμε να γραψεις και τις εντυπωσεις σου :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfisti147 Δημ. July 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2006 Επειδή είμαι σε αναζήτηση clamshell (φαντάρος εν όψει που μάλλον χρειάζεται κανά Mp3 player kai radio από το κινητό για να χαλαρώνει από τους ...) που ίσως και να με κανε να απαρνηθώ την αγορά της αδυναμίας μου black V3 (no radio+mp3 με μνήμη της προκοπής), έπεσα στο W300i. Καλή τιμή, καλή μνήμη, ραδιάκι, Mp3, συμπαθητικό σχεδιάκι, quad, μια συμπαθητική οθόνη και κάμερα που δε με ενδιαφέρουν και πολύ.. Αρχισα να το σκέφτομαι..... .... ... μέχρι που.... .... .... έψαξα το site tis SE ... .... και βρήκα το .... ... ... SAR του........ ...... ..... 1.20 W/kg (10gr) για επαφή στο αυτί :X ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟ :!: bye bye W300i Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. July 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2006 Επειδή είμαι σε αναζήτηση clamshell (φαντάρος εν όψει που μάλλον χρειάζεται κανά Mp3 player kai radio από το κινητό για να χαλαρώνει από τους ...) που ίσως και να με κανε να απαρνηθώ την αγορά της αδυναμίας μου black V3 (no radio+mp3 με μνήμη της προκοπής), έπεσα στο W300i. Καλή τιμή, καλή μνήμη, ραδιάκι, Mp3, συμπαθητικό σχεδιάκι, quad, μια συμπαθητική οθόνη και κάμερα που δε με ενδιαφέρουν και πολύ.. Αρχισα να το σκέφτομαι..... .... ... μέχρι που.... .... .... έψαξα το site tis SE ... .... και βρήκα το .... ... ... SAR του........ ...... ..... 1.20 W/kg (10gr) για επαφή στο αυτί :X ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟ :!: bye bye W300i Για τετοιες περιπτωσεις υπαρχουν και τα handsfree.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfisti147 Δημ. July 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2006 έτερον εκάτερον.. το 1.20 για 2006 είναι super απαράδεκτο και με τίποτα δεν μπορεί να μετριαστεί με handsfree. Με αυτή τη λογική όλα τα υπόλοιπα τηλέφωνα έχουν handsfree ως αξεσουάρ και όμως τα περισσότερα από αυτά δε φτάνουν από μόνα τους τέτοια χάλια, οπότε το επιχείρημα δε στέκει. Και δε νομίζω το handsfree να περιλαμβάνεται στο πακέτο του. Next.... :ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. July 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2006 έτερον εκάτερον.. το 1.20 για 2006 είναι super απαράδεκτο και με τίποτα δεν μπορεί να μετριαστεί με handsfree. Με αυτή τη λογική όλα τα υπόλοιπα τηλέφωνα έχουν handsfree ως αξεσουάρ και όμως τα περισσότερα από αυτά δε φτάνουν από μόνα τους τέτοια χάλια, οπότε το επιχείρημα δε στέκει. Και δε νομίζω το handsfree να περιλαμβάνεται στο πακέτο του. Next.... :ninja: περιλαμβανεται στην αρχικη του συσκευασια γιατι χρησιμευει για ακουστικα για το ραδιο και το mp3.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REFEREE1980 Δημ. July 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2006 Επειδή είμαι σε αναζήτηση clamshell (φαντάρος εν όψει που μάλλον χρειάζεται κανά Mp3 player kai radio από το κινητό για να χαλαρώνει από τους ...) που ίσως και να με κανε να απαρνηθώ την αγορά της αδυναμίας μου black V3 (no radio+mp3 με μνήμη της προκοπής), έπεσα στο W300i. Καλή τιμή, καλή μνήμη, ραδιάκι, Mp3, συμπαθητικό σχεδιάκι, quad, μια συμπαθητική οθόνη και κάμερα που δε με ενδιαφέρουν και πολύ.. Αρχισα να το σκέφτομαι..... .... ... μέχρι που.... .... .... έψαξα το site tis SE ... .... και βρήκα το .... ... ... SAR του........ ...... ..... 1.20 W/kg (10gr) για επαφή στο αυτί :X ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟ :!: bye bye W300iΣυγνώμη παιδία αλλά τι σημαίνει αυτό??:blink: Σήμερα το παίρνει η κοπελιά μου..:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. July 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2006 Συγνώμη παιδία αλλά τι σημαίνει αυτό??:blink: Σήμερα το παίρνει η κοπελιά μου..:worry:ο δεικτης SAR που εχει αυτο το κινητο ειναι πολυ μεγαλος με αποτελεσμα να αυξανονται κατα πολυ οι πιθανοτητες να αποκτησει καρκινο στο μελλον.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REFEREE1980 Δημ. July 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2006 SAR InformationInformation on Specific Absorption Rate (SAR) values To communicate with the network, mobile phones emit low levels of radio waves (also known as radiofrequency or ?RF? energy) when being used. Governments around the world have adopted comprehensive international safety guidelines, developed by independent scientific organizations, governing the exposure to RF energy. Mobile phones are designed to operate within these stringent limits. What is SAR?SAR stands for Specific Absorption Rate, which is the unit of measurement for the amount of RF energy absorbed by the body when using a mobile phone. The SAR is determined at the highest certified power level in laboratory conditions. However, the actual SAR level of the phone while operating can be well below this value. This is because the phone is designed to use the minimum power required to reach the network. Therefore, the closer you are to a base station, the more likely it is that the actual SAR level will be lower. Does a lower SAR mean that a phone is safer?No. Variations in SAR do not mean that there are variations in safety. While there may be differences in SAR levels among phone models, all mobile phones must meet RF exposure guidelines. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaTeRiNa Δημ. July 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2006 Kale giati swpasate? Brethike kanena theme , game klp.. gia to kinitaki? Παράθεση http://clubs.pathfinder.gr/mihalis_rakintzis_4ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REFEREE1980 Δημ. July 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2006 Kale giati swpasate? Brethike kanena theme , game klp.. gia to kinitaki? Μάλλον οι όμορφες παραλίες της Ελλάδος ευθύνονται για αυτό..:) πάντως έχω ένα φίλο που έχει παραπολλά παιχνίδια για SE θα τον ρωτήσω από πού τα κατεβάζει και θα επανέλθω.. :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosa Δημ. August 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2006 εχω το w300i και ενω εχω κανονικα wap over gprs στο κινητο, οταν συνδεω το κινητο με το Pc με το καλωδιο, ενω ανοιγει κανονικα τη συνδεση gprs, δεν κατεβαζει απολυτως τιποτα.... καμμια ιδεα? δοκιμασα και με τον proxy 010.010.010.010 port 8080 στις ρυθμισεις του ΙΕ αλλα τιποτα? μηπως θελει κανενα κολπο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frogus Δημ. August 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2006 Έχω επιχορήγηση περίπου 150 ευρώ και σκέφτομαι να πάρω ένα 2ο κινητό για την μητέρα μου, έτσι έφτασα στο thread αυτό ... Με βλέπω να παίρνω το W300 γιατί ουσιαστικά θέλω ένα κινητό σχετικά φθηνό, όμορφο με καλή αυτονομία και σχετικά μεγάλα πλήκτρα (τα clamshell σου δίνουν παραπάνω "χώρο" στο πληκτρολόγιο - καλύτερα για ηλικιωμένους με δύσχρηστα χέρια). Ουσιαστικά δεν με ενδιαφέρουν ανάλυση οθόνης, ΜΡ3, κάμερες και τα σχετικά, απλώς θέλω να ρωτήσω τα εξής: Εάν είναι εύχρηστο το μενού (απλά πράγματα, να βρίσκεις εύκολα όνομα από τηλ. κατάλογο - να γράφεις εύκολα κανένα απλό μηνυματάκι) και εάν γενικά είναι σταθερό (δεν θέλω κινητό που κάθε τρεις και λίγο κολλάει, κάηκε η μάνα μου - έχω Symbian και ξέρω τι λέω ... καταραμένο Ν80). Η γενικά καμιά καλύτερη συμβουλή γύρω στα 200 Ε για άτομα μεγάλης ηλικίας είναι ευπρόσδεκτη ... (λόγω παλαιών πειραματισμών και ..πεποίθεσης θα πάρω μόνο κινητό Nokia ή SonyEricsson) :) Υ.Γ. Ανάμεσα σε αυτό και το NOKIA 6103 ποιό θα προτιμούσατε ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. August 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2006 Έχω επιχορήγηση περίπου 150 ευρώ και σκέφτομαι να πάρω ένα 2ο κινητό για την μητέρα μου, έτσι έφτασα στο thread αυτό ... Με βλέπω να παίρνω το W300 γιατί ουσιαστικά θέλω ένα κινητό σχετικά φθηνό, όμορφο με καλή αυτονομία και σχετικά μεγάλα πλήκτρα (τα clamshell σου δίνουν παραπάνω "χώρο" στο πληκτρολόγιο - καλύτερα για ηλικιωμένους με δύσχρηστα χέρια). Ουσιαστικά δεν με ενδιαφέρουν ανάλυση οθόνης, ΜΡ3, κάμερες και τα σχετικά, απλώς θέλω να ρωτήσω τα εξής: Εάν είναι εύχρηστο το μενού (απλά πράγματα, να βρίσκεις εύκολα όνομα από τηλ. κατάλογο - να γράφεις εύκολα κανένα απλό μηνυματάκι) και εάν γενικά είναι σταθερό (δεν θέλω κινητό που κάθε τρεις και λίγο κολλάει, κάηκε η μάνα μου - έχω Symbian και ξέρω τι λέω ... καταραμένο Ν80). Η γενικά καμιά καλύτερη συμβουλή γύρω στα 200 Ε για άτομα μεγάλης ηλικίας είναι ευπρόσδεκτη ... (λόγω παλαιών πειραματισμών και ..πεποίθεσης θα πάρω μόνο κινητό Nokia ή SonyEricsson) :) Υ.Γ. Ανάμεσα σε αυτό και το NOKIA 6103 ποιό θα προτιμούσατε ?? καλο το κινητο αυτο αλλα καλυτερα να παρει η μητερα σου το motorola v3 εχει πεσει η τιμη του στα 180 ευρο.παντως και το w300i φανταζομαι οτι ειναι καλο αλλα δεν εχει πολυκυκλοφορησει στην πιατσα.τωρα για κολληματα και τετοια δεν νομιζω να εχεις γιατι η μητερα σου δεν ειναι και ο πιο απαιτητικος χρηστης :cool: :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frogus Δημ. August 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2006 καλο το κινητο αυτο αλλα καλυτερα να παρει η μητερα σου το motorola v3 εχει πεσει η τιμη του στα 180 ευρο.παντως και το w300i φανταζομαι οτι ειναι καλο αλλα δεν εχει πολυκυκλοφορησει στην πιατσα.τωρα για κολληματα και τετοια δεν νομιζω να εχεις γιατι η μητερα σου δεν ειναι και ο πιο απαιτητικος χρηστης :cool: :) Tο ξέρω ! :) Είναι όμως απαιτητική στο deisgn και τελικά προτίμησε το Nokia 6103 - (δεν πειράζει που είναι πιο light σε λειτουργίες από το W300 - δεν πίστευα ποτέ να χρησιμοποιήσει το ... walkman!). Τελος πάντων το δίλημμα έλειξε και να πω την αλήθεια το 6103 είναι ΠΟΛΥ όμορφο κινητό. Thanx για την απάντηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aksaderfos Δημ. August 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2006 katapliktiko kinito to exw ena mina kai eimai apoluta euxaristimenos pisteuw einai mia polu kalh agora go go gooooooo!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. August 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2006 Είναι λίγο τοστιέρα όμως... Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotetsi Δημ. August 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2006 Είναι λίγο τοστιέρα όμως... I second that. Το σχήμα του δε μου άρεσε καθόλου. Παράθεση :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. August 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2006 I second that. Το σχήμα του δε μου άρεσε καθόλου. Δεν είπα παντόφλα. Εμφανισιακά το βρίσκω τέλειο. Τοστιέρα σημαίνει ότι έχει πολύ ψηλό SAR, δηλαδή ότι σου ψήνει το κεφάλι. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GnG Δημ. August 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2006 Παιδιά στα καταστήματα της TIM υπάρχει?και αν ναι τι τιμή το έχουν? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. August 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2006 Παιδιά στα καταστήματα της TIM υπάρχει?και αν ναι τι τιμή το έχουν? Ευχαριστώ νομιζω σημερα που περασα απο κατστημα της Tim για να τσεκαρω νεα μοντελα το βρηκα στα 211 ευρο.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafeirop Δημ. August 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2006 Yet another happy user... Έχει πολύ ωραίο feeling το κινητό αυτό. Γενικά είναι low budget gadget γιατί συνδιάζει κινητό, φωτογραφική μηχανή, USB Memory Stick (αν κουβαλάς και το καλώδιο στην τσαντουλα σου), ωραία μούρη κλπ Κανα παιχνίδι για τη συμπαθητική οθονούλα του που θα βρούμε ρε παιδιά; Για λίγο να γίνει τζερτζελές. Bye Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. August 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2006 Yet another happy user... Έχει πολύ ωραίο feeling το κινητό αυτό. Γενικά είναι low budget gadget γιατί συνδιάζει κινητό, φωτογραφική μηχανή, USB Memory Stick (αν κουβαλάς και το καλώδιο στην τσαντουλα σου), ωραία μούρη κλπ Κανα παιχνίδι για τη συμπαθητική οθονούλα του που θα βρούμε ρε παιδιά; Για λίγο να γίνει τζερτζελές. Bye καλησπερα.free games.;) :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaTeRiNa Δημ. September 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2006 Den kserw ti lete alla egw pantws thn exw katabrei me ayto to kinito. Exw omws ena prob... sto K700 mporousa se kathe profil na exw kai diaforetiko hxo klhshs edw omws den ginete, otan allazw hxo allazei se ola ta profil. Mipws an ekana update na diortonotan h einai akoma nwris? :D Παράθεση http://clubs.pathfinder.gr/mihalis_rakintzis_4ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. September 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2006 Den kserw ti lete alla egw pantws thn exw katabrei me ayto to kinito. Exw omws ena prob... sto K700 mporousa se kathe profil na exw kai diaforetiko hxo klhshs edw omws den ginete, otan allazw hxo allazei se ola ta profil. Mipws an ekana update na diortonotan h einai akoma nwris? :D ισως μελλοντικα με update να λυθει..αλλα μπορει να ειναι και το τηλεφωνο ετσι.παντως απ'οσο ξερω δεν εχει βγει ακομη update και οσοι γνωστοι το αγορασαν μου ειπαν οτι προκειτε για πολυ σταθερο τηλεφωνο.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts