lulukos Δημ. September 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2007 Ιδού η αλήθεια απ' ότι φαίνεται είμαστε πιο ψωροκώσταινες από Σλοβενία, Σλοβακία, Σερβία, Λετονία, Κροατία, Εσθονία... Εμείς απλά δεν υπάρχουμε στην λίστα :mad: Να είναι καλά τα τορεντ, δεν θα αργήσει πιστεύω να βγει και dvd rip. ;) Αν ήρθαν τα προηγούμενα δεν πρέπει να έρθει και αυτό;Μα να βγαίνει σε χώρες όπως Ρουμανία και Βουλγαρία και να μην βγαίνει εδώ;Δεν μου έρχεται ένας πιθανός λόγος για αυτό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. September 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2007 Αν ήρθαν τα προηγούμενα δεν πρέπει να έρθει και αυτό;Μα να βγαίνει σε χώρες όπως Ρουμανία και Βουλγαρία και να μην βγαίνει εδώ;Δεν μου έρχεται ένας πιθανός λόγος για αυτό... ...Διότι πολύ απλά δεν υπάρχει... Πάντως θα έρθει, αλλά για να μην είμαστε στη λίστα, μπορεί να το περιμένουμε και το νέο έτος... :down: Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stroggoff Δημ. September 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2007 Περίεργο... δεν περιμένουν να πάει κόσμος; Δεν την έχουν σε εκτίμηση την ταινία,... τι; Πάντως από την παραπάνω λίστα λείπουν και Γερμανία, Γαλλία, Ολλανδία, Βέλγιο... Παράθεση patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. September 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2007 Περίεργο... δεν περιμένουν να πάει κόσμος; Δεν την έχουν σε εκτίμηση την ταινία,... τι; Πάντως από την παραπάνω λίστα λείπουν και Γερμανία, Γαλλία, Ολλανδία, Βέλγιο... Ίσως πιστεύουν ότι δεν θα έχει καλή πορεία στις αίθουσες... Δεν υπάρχει άλλος λόγος για να καθυστερήσει ή μην έρθει μια ταινία... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALekz182 Δημ. September 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2007 Ίσως πιστεύουν ότι δεν θα έχει καλή πορεία στις αίθουσες... Δεν υπάρχει άλλος λόγος για να καθυστερήσει ή μην έρθει μια ταινία... Εγώ πάντως ένα έχω να πώ: "Ξεφταϊλα Λεοναϊντας" Αφήστε που είναι ταινία για σινεμά,θα χάσει πολύ εφέ σε TV, κρίμα. Παράθεση http://img369.imageshack.us/img369/9788/n222800402208886943te9.jpg Sleepless Degenerate Drunk. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. September 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2007 Εγώ πάντως ένα έχω να πώ: "Ξεφταϊλα Λεοναϊντας" Αφήστε που είναι ταινία για σινεμά,θα χάσει πολύ εφέ σε TV, κρίμα. Δεν νομίζω να μην έρθει καθόλου... Απλά δεν θα έρθει στο εγγύς μέλλον... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. September 20, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2007 μου χου.. μετά τα Χριστούγεννα.... Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. September 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2007 μου χου.. μετά τα Χριστούγεννα.... Σίγουρο; Κύπρο; Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. September 22, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2007 θα ρωτήσω την Odeon με την οποία συνεργαζόμαστε και θα μάθω. αν δεν είναι της ODEON θα μάθω ποιού είνια και θα ρωτήσω.. Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. September 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2007 Την είδα ωραία ήταν. χμμ μάλον θα αρέσει σε όσους άρεσαν και οι προηγούμενες... Πάντως απο το τέλος κατάλαβα ότι πάει και για 4 :) Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzo007 Δημ. September 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2007 Ειδα σημερα την ταινια πολυ καλη κ πιστευω πολυ καλητερη απο τις αλλες 2 παμε τωρα για την 4 :lol::lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts