Jump to content

Wind 3G Hot Offer! - Δώρο υπηρεσίες 100 ευρώ

sideras1985
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πάντα ημίμετρα... Αντί να υλοποιήσουν το 3G στα καρτοκινητά πρώτα και να δώσουν την προσφορά ολοκληρωμένη, ώστε να προβάλλουν και το 3G στα καρτοκινητά, δίνουν σκόρπιες υπηρεσίες...

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

• Απαντήσεις 105
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πάντα ημίμετρα... Αντί να υλοποιήσουν το 3G στα καρτοκινητά πρώτα και να δώσουν την προσφορά ολοκληρωμένη, ώστε να προβάλλουν και το 3G στα καρτοκινητά, δίνουν σκόρπιες υπηρεσίες...

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί οι καρτοκινητοί πρέπει κάθε φορά να'χουν τα ίδια προνόμια με τους κατόχους συμβολαίου!

Δηλαδή εμείς που πληρώνουμε πάγιο κάθε μήνα είμαστε μ@λ@κες?

:mad:

Wirelessly posted (MOT-V1050/83.38.49. MIB/2.2.1 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1)

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί οι καρτοκινητοί πρέπει κάθε φορά να'χουν τα ίδια προνόμια με τους κατόχους συμβολαίου!

to oti plirwneis kathe mina pagio de leei kati!kapoios mporei na vazei 10 kartes to mina .einai liga lefta?apla to thema 3G meiwnei tin TIM sto plasio sevasmou tou pelati apo tin stigmi pou den to dinei sta kartokinita!

Τουλάχιστον απλά και μόνο λόγω ανταγωνισμού ;) στο θέμα του 3G ας μην ξεχνάμε ότι η vodafone έδωσε την ίδια μέρα πρόσβαση σε κάρτες και συμβόλαια!

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

Τουλάχιστον απλά και μόνο λόγω ανταγωνισμού ;) στο θέμα του 3G ας μην ξεχνάμε ότι η vodafone έδωσε την ίδια μέρα πρόσβαση σε κάρτες και συμβόλαια!

΄Πολύ καλά έκανε!

Είμαι σίγουρος πως οι καρτοκινητοί της Voda έκαναν ουρές για να προμηθευτούν συσκευές 3G !!! :lol:

Το σκέφτεσαι πολύ μονοδιάστατα και εγωιστικά. Μην ξεχνάς ότι για μια εταιρία καμιά φορά οι κάτοχοι καρτοκινητού φέρνουν πολύ περισσότερα έσοδα (και συνήθως είναι περισσότεροι αριθμητικά και ουσιαστικά στηρίζουν την εταιρία). Και στην τελική δεν κατάλαβα γιατί να πρέπει να μας έχουν όλους φακελωμένους και δεσμευμένους με τα συμβόλαια;

Το σκέφτεσαι πολύ μονοδιάστατα και εγωιστικά. Μην ξεχνάς ότι για μια εταιρία καμιά φορά οι κάτοχοι καρτοκινητού φέρνουν πολύ περισσότερα έσοδα (και συνήθως είναι περισσότεροι αριθμητικά και ουσιαστικά στηρίζουν την εταιρία). Και στην τελική δεν κατάλαβα γιατί να πρέπει να μας έχουν όλους φακελωμένους και δεσμευμένους με τα συμβόλαια;

Επιλογή του καθενός! Καρτοκινητό ή συμβόλαιο !

Υπάρχουν σε κάθε επιλογή θετικά και αρνητικά. Δεν μπορείς να τα έχεις όλα! ;)

Ακριβώς λοιπόν στα λόγια μου έρχεσαι. Από τη στιγμή που η εταιρία σου δίνει τη δυνατότητα να επιλέξεις τότε έχει και την υποχρέωση να παρέχει τα ίδια και στους μεν και στους δε. Φυσικά όταν λέω τα ίδια δεν εννοώ τις χρεώσεις, αν και αυτό είναι ένα άλλο μεγάλο κεφάλαιο...

Και ας μην ξεχνούμε ότι η ΤΙΜ τότε Telestet έφερε πρώτη την καρτοκινητή στην Ελλάδα. Αν λοιπόν πίστευαν τα μυαλά της εταιρίας ότι αυτό θα τους έβλαπτε οικονομικά, γιατί εισήγαγαν την καρτοκινητή στην Ελλάδα; Αυτή δεν είναι λογική όμως... Φέρνω κάτι και το παρατάω στην τύχη του. Βεβαίως και πάλι δεν αναφέρομαι στις χρεώσεις και το τονίζω.

Τελικά, για να επανέλθουμε στο θέμα μας, ποιες από τις συσκευές στο φυλάδιο είναι διαθέσιμες στα κατ/τα ΤΙΜ?

Ν70? SE 800i? SE 610i?

:)

Σήμερα θα παραλάβω το νέο μου Κ800i :happy: ΄, και ελπίζω μέσα να΄χει την προσφορά των 100 ευρώ!;)

θα το εχει 100%

καλες βιντεοκλησεις λοιπον!!

Never Give Up:!:

Join friend!

• 1 month later...

Wirelessly posted (MOT-V1050/83.38.49. MIB/2.2.1 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1)

xthes diavazontas ena periodiko TIM diapistwsa oti ayti i prosfora einai plasmatiki se sxesi me ta kartokinita...kai sto site kai sta periodika lene apla oti i video klisi den diatithetai se sundromites kartokinitis!diladi ena trik diafimistiko!kanonika eprepe na lene oti den parexontai 3G ypiresies sta kartokinita gia na katalavei o kosmos ti akrivws ginetai!

xthes diavazontas ena periodiko TIM diapistwsa oti ayti i prosfora einai plasmatiki se sxesi me ta kartokinita...kai sto site kai sta periodika lene apla oti i video klisi den diatithetai se sundromites kartokinitis!diladi ena trik diafimistiko!kanonika eprepe na lene oti den parexontai 3G ypiresies sta kartokinita gia na katalavei o kosmos ti akrivws ginetai!

Έχεις δίκιο στο ότι έπρεπε να διαφοροποιηθεί και να μην εντάσσεται στον τίτλο "TIM 3G HOT OFFER". Βέβαια από την άλλη αυτό που γράφουν αρκεί, καθότι οι υπόλοιπες υπηρεσίες παρέχονται κανονικά και χωρίς 3G (με κάποιες τροποποιήσεις βέβαια οι οποίες αναφέρονται)

εγω που θα παρω νεα 3G συσκευη απο αναβαθμιση και ηδη διαθετω USIM θα εχω την προσφορα των 100 ευρω για 3G υπηρεσίες?

Έχεις δίκιο στο ότι έπρεπε να διαφοροποιηθεί και να μην εντάσσεται στον τίτλο "TIM 3G HOT OFFER". Βέβαια από την άλλη αυτό που γράφουν αρκεί, καθότι οι υπόλοιπες υπηρεσίες παρέχονται κανονικά και χωρίς 3G (με κάποιες τροποποιήσεις βέβαια οι οποίες αναφέρονται)

allo omws i ploigisi sto wap kai internet me taxytites 3G kai allo me GPRS ...kapoios pou den polyasxoleitai tha sximatiseis lathos entypwseis!

εγω που θα παρω νεα 3G συσκευη απο αναβαθμιση και ηδη διαθετω USIM θα εχω την προσφορα των 100 ευρω για 3G υπηρεσίες?

εχεις δεν εχεις usim απο την στιγμη που υπαρχουν αρκετες συσκευες με δωρο 100 ευρω υπηρεσιες...θα τις εχεις κι εσυ!

το ερωτημα μου ειναι το εξης...μπορει αραγε ενας συνδρομητης να ενεργοποιησει 2 φορες τις υπηρεσιες αυτες?

μαλλον πρεπει να το απαντησω απο μονος μου.:O

Join friend!

@ stefanos1999: Εξαρτάται από το ποιά συσκευή θα πάρεις. ;) Εαν η συσκευή είναι στη λίστα με τις συσκευές που έχουν το "μαγικό" καρτελάκι φυσικά και θα πάρεις...

@ SIDERASRED: Γι αυτό είπα ότι θα έπρεπε να διαφοροποιεί την προσφορά ;)

@ billakosss: Λογικά θα μπορεί! Αν αγοράσει 2 φορές συσκευή λες να μην μπορεί;; ;)

εχεις δεν εχεις usim απο την στιγμη που υπαρχουν αρκετες συσκευες με δωρο 100 ευρω υπηρεσιες...θα τις εχεις κι εσυ!

το ερωτημα μου ειναι το εξης...μπορει αραγε ενας συνδρομητης να ενεργοποιησει 2 φορες τις υπηρεσιες αυτες?

μαλλον πρεπει να το απαντησω απο μονος μου.:O

Δεν μπορεί. Το αναγράφει η κάρτα ;)

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

Αλήθεια;;;; :dizzy: Και αν πάρεις δηλαδή και δεύτερη συσκευή; Δεν τους κατάλαβα καλά... Αι σιχτιρ! Να τους ακουμπας τα ωραιότατα ζεστά ζεστά πράσινα κατοστάρικά σου (διότι δεν κοστίζουν και λιγότερο οι συγκεκριμένες 3G συσκευές) και να μην σου δίνουν και τις υπηρεσίες...

πριν απο λιγο το εμαθα κι εγω.

δεν πειραζει..να'ναι καλα το 2ο συμβολαιακι μου :p

Join friend!

Αν είχε δώσει και στα καρτοκινητά υπηρεσίες τρίτης γενιάς ωραία θα ήταν. Φαντάζεστε να ήταν και η συγκεκριμένη υπηρεσία μέσα;

Αν είχε δώσει και στα καρτοκινητά υπηρεσίες τρίτης γενιάς ωραία θα ήταν. Φαντάζεστε να ήταν και η συγκεκριμένη υπηρεσία μέσα;

Για αυτή τη συζήτηση υπάρχει ειδικό θέμα ;)