termi21 Δημ. June 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2008 Εγώ επειδή έχω καταλάβει πόσο χύμα δουλεύουν στην Ελλάδα οι εταιρίες το πρώτο πράγμα που έκανα είναι να τους πάρω για επιβεβαίωση...και ενώ μου είπε στην πρώτη εργάσιμη "μάλλον αύριο τελικά", τελικά το ενεργοποίησαν "μεθαύριο". Αντίστοιχα παλιότερα που ήθελα να ενεργοποιήσω το non-stop gwap, που ξέρετε πώς το βαράνε χωρίς το non-stop, μου είπε απλά στείλτε το τάδε SMS (από το CC των εταιρικών), και μετά από 2-3 μέρες τους ρώτησα αν ενεργοποίηθηκε και μου λέει "όχι πρέπει να στείλετε fax". Ότι νάναι... :rolleyes: Παράθεση EvEn DeAtH MaY DiE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zorz Δημ. June 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2008 Βέβαια αυτό σηκώνει και καταγγελία σε περίπτωση μεγάλης χρέωσης, εφόσων λένε γραπτώς "την επόμενη εργάσιμη"... τεσπά. Αυτό ακριβώς μου συνέβη (ήρθε το SMS "από αύριο" αλλά τελικά ενεργοποιήθηκε αρκετές μέρες -όχι μόνο 2-3!- μετά). Τελικά μου πίστωσαν τη λάθος χρέωση κίνησης data αλλά ακόμα όχι τη διαφορά στο τέλος συνδρομητών... Παράθεση Motorola Razr i XT890 + Alcatel 2005D + Samsung GT-N5110 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. June 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2008 Τελικα μου την ενεργοποιησαν χειροκινητα τη καρτα, ας ελπισουμε να το εκαναν ομως :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gv_liou Δημ. June 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2008 εμενα μετα απο 2 μερες την ενεργοποιησανε αλλα τωρα που στελνω μυνημα να δω ποσα χρηματα μου μενουν (εχω προγραμμα flexy) μου ερχεται μυνημα οτι η υπηρεσια δεν ειναι διαθεσιμη για το προγραμμα που ανηκω!!!!:shock::shock: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BLuEArMy Δημ. February 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2009 Εγώ είχα πάρει την κάρτα 1 χρόνο πριν αλλά τώρα σκέφτομαι να την ενεργοποιήσώ! Ισχύει ακόμα; Λογικά ΠΡΕΠΕΙ να ισχύει αφού δεν είχε κάποια ημερομηνία λήξης του δώρου κλπ! Αν την ακυρώσανε πάω να τους βρω! Έτσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kwstas91 Δημ. February 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2009 Ισχυει ακομα μονο που το wind plus non stop ειναι με 40ΜΒ.Βεβαια αν εχεις καρτοκινητο ειναι ακομη απεριοριστο νομιζω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts