Pieros Δημ. August 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2006 παλι καλα τι να πω κι εγω που περιμενα 10 ημερες:p πηγαινε ρυθμισεις-update service-εκδοση λογισμικου κι εκει θα δεις ποια εχεις φιλε μου.:) Δεν μπορω να βρω - update service-εκδοση λογισμικου ΣΟυ θυμιζω εχω VL Παράθεση " More is Never Enough . . . . ." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. August 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2006 Είδατε που έψαχνα non-branded? Σε καλό μου βγήκε μου φαίνεται γιατί από ότι β΄λέπω εδώ οι περισσότεροι με Vodafone Live έχουν πρόβλημα Δεν έχει καμία σχέση αυτό. Το πρόβλημα είναι στο hardware , όχι στο software.;) Και αν είναι θέμα λογισμικού , έχει να κάνει με κακή εγκατάσταση , όχι πρόβλημα του λογισμικού Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stephane Δημ. August 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2006 Ναι κάνουν Thanks for the infos Παράθεση http://www.audis3.gr http://www.auditt.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stephane Δημ. August 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2006 Έχει δοκιμάσει κανείς απο εδώ το MDS-60 ή MDS-70 πώς παίζουν στο κ800? Υ.Γ Είναι επιτραπέζιες βάσης μουσικής της SE Παράθεση http://www.audis3.gr http://www.auditt.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dsparagis Δημ. August 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2006 ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ FLASH!!! Κατά λάθος μια μέρα στην παραλία άφησα στο Κ800 μου σε μια τσάντα που είχε βραχεί. Από εκείνη την μέρα όταν πάω να βγάλω φωτογραφίες, το flash κάνει σχεδόν κάθε φορά δυνατούς ήχους κρότου (άσχετα αν έχω κάνει χρήση του σε φώτο ή όχι). Το τηλέφωνο και η φωτογραφική του λειτουργούν 10 μέρες μετά ακόμα κανονικά. Ελπίζω να μην τα φτύσει αργότερα :( Έχει τύχει σε κανένα άλλο; Καλύπτεται από την εγγύηση (μην αναφέροντας το περιστατικό στην παραλία); 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. August 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2006 ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ FLASH!!! Κατά λάθος μια μέρα στην παραλία άφησα στο Κ800 μου σε μια τσάντα που είχε βραχεί. Από εκείνη την μέρα όταν πάω να βγάλω φωτογραφίες, το flash κάνει σχεδόν κάθε φορά δυνατούς ήχους κρότου (άσχετα αν έχω κάνει χρήση του σε φώτο ή όχι). Το τηλέφωνο και η φωτογραφική του λειτουργούν 10 μέρες μετά ακόμα κανονικά. Ελπίζω να μην τα φτύσει αργότερα :( Έχει τύχει σε κανένα άλλο; Καλύπτεται από την εγγύηση (μην αναφέροντας το περιστατικό στην παραλία); Αν έχει πάρει υγρασία , θα το καταλάβουν αμέσως. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pieros Δημ. August 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2006 Αν έχει πάρει υγρασία , θα το καταλάβουν αμέσως. ΑΠο εμπειρία η υγρασία φεύγει μόνο με ασετόν (το εχω κάνει σε Μ/Β κ vga) To θέμα ειναι πως μπορείς εσύ να την ανακαλύψεις στο κινητό σου 1 Παράθεση " More is Never Enough . . . . ." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. August 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2006 ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ FLASH!!! Κατά λάθος μια μέρα στην παραλία άφησα στο Κ800 μου σε μια τσάντα που είχε βραχεί. Από εκείνη την μέρα όταν πάω να βγάλω φωτογραφίες, το flash κάνει σχεδόν κάθε φορά δυνατούς ήχους κρότου (άσχετα αν έχω κάνει χρήση του σε φώτο ή όχι). Το τηλέφωνο και η φωτογραφική του λειτουργούν 10 μέρες μετά ακόμα κανονικά. Ελπίζω να μην τα φτύσει αργότερα :( Έχει τύχει σε κανένα άλλο; Καλύπτεται από την εγγύηση (μην αναφέροντας το περιστατικό στην παραλία); Για δοκίμασε να κάνεις και ένα discharge στο flash (από το service menu), μήπως και φτιάξει (ε, για κάποιο λόγο πρέπει να υπάρχει και αυτή η επιλογή)... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stephane Δημ. August 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2006 Θέλετε άλλο πρόβλημα? Βάζω σε μία επαφή μου έναν συγκεκριμένο ήχο κλήσης, αλλά όταν χτυπάει αυτή η επαφή, χτυπάει με τον ήχο κλήσης του προφίλ Υ.Γ :Ίσως να μην είναι πρόβλημα αλλά δεν ξέρω πώς αντιμετωπίζεται.. Παράθεση http://www.audis3.gr http://www.auditt.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. August 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2006 Θέλετε άλλο πρόβλημα? Βάζω σε μία επαφή μου έναν συγκεκριμένο ήχο κλήσης, αλλά όταν χτυπάει αυτή η επαφή, χτυπάει με τον ήχο κλήσης του προφίλ Υ.Γ :Ίσως να μην είναι πρόβλημα αλλά δεν ξέρω πώς αντιμετωπίζεται.. Αφού αντιστοιχίσεις τον ήχο κλήσης , βγαίνοντας από τον κατάλογο με τα ονόματα πατάς αποθήκευση??:worry: Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stephane Δημ. August 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2006 Εννοείται αυτό! Και μάλιστα είχα το τηλ του φίλου μου απέναντι και καλούσα το δικό μου καο χτυπούσε με τον ήχο του προφίλ, όχι με της επαφής Παράθεση http://www.audis3.gr http://www.auditt.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. August 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2006 Εννοείται αυτό! Και μάλιστα είχα το τηλ του φίλου μου απέναντι και καλούσα το δικό μου καο χτυπούσε με τον ήχο του προφίλ, όχι με της επαφής Εάν είχες το τηλέφωνό του περασμένο και στην κάρτα, δοκίμασε να το σβήσεις από αυτήν, είχα συναντήσει παλιότερα με άλλα SE μερικά προβληματάκια με τις επαφές και λύθηκαν έτσι... Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. August 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2006 Δοκίμασε να περάσεις το ringtone από την κάρτα μνήμης (αν το έχεις εκεί) στη μνήμη του τηλεφώνου. Και εμένα το έκανε και έφτιαξε με αυτό το τρόπο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. August 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2006 Δοκίμασε να περάσεις το ringtone από την κάρτα μνήμης (αν το έχεις εκεί) στη μνήμη του τηλεφώνου. Και εμένα το έκανε και έφτιαξε με αυτό το τρόπο. Αν ισχύει αυτό , προφανώς πρόκειται για bug του λογισμικού. Stefane:Αν δεν πιάσει αυτό , προσπάθησε να κάνεις ένα restart στο κινητό , μετά την αντιστοίχηση του ήχου κλήσης. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a4audiclub Δημ. August 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2006 Την προηγούμενη Τετάρτη αγόρασα το Κ800i. Από την δεύτερη μέρα χρήσης άρχισαν τα προβλήματα: Άνοιγε χωρίς να χτυπήσει καθόλου όταν με καλούσαν. Ως τρόπο απάντησης είχα επελέξει κανονικό. Η οθόνη όταν πατούσα το πλαϊνό κουμπακι για να δώ την ώρα την στιγμή που έκλεινε τρεμόπαιζε. Ήδη το επέστρεψα στο κατάστημα της COSMOTE από όπου το αγόρασα, όπου το δέχθηκαν χωρίς δεύτερη κουβέντα :up: για αλλαγή. Περιμένω καινούργια συσκευή την Πέμπτη. Ελπίζω να σταματήσουν εδώ τα προβλήματα με το SE. Πέρα από τα προβλήματα, οφείλω να πώ ότι σε γενικές γραμμές οι εντυπώσεις μου από το K800i είναι πάρα πολύ καλές τόσο για το hardware (φωτογραφική μηχανή - ποιότητα κατασκευής) όσο και για το software (εύχρηστο μενού). 1 Παράθεση Το μυαλό του ανθρώπου είναι ένα θάυμάσιο όργανο. Αρχίζει να δουλεύει τη στιγμή που ξυπνάς και δεν σταματάει μέχρι να φτάσεις στο γραφείο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. August 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2006 Επειδή σκοπευω να το πάρω. Μερικές "ειδικές" ερωτήσεις που όμως έχουν σημασία 1. Το ημερολόγιο (calentar) έχει επαναλληπτικά γεγονότα?? Δηλαδή να του λέω να μου υπενθυμίζει πάντα στις 5 κάθε μήνα να πληρώνω το ενοίκιο και να μηδενίζω τα χρονόμετρα του κινητού χωρίς να το εισάγω σε κάθε μήνα ξεχωριστά (μόνο στον πρώτο και να το βάλει μόνο του στα υπόλοιπα)? Περιεργάστηκα ένα και δεν μπόρεσα να το βρώ σαν δυνατότητα. 2. Στο TIM 2in1 (2 Νουμερα σε μία SIM) δουλευει η συσκευή χωρίς προβλήματα? 3. Μπορεί να έχει sceen saver με κωδικό ασφάλειας (δηλαδή να θέλει κάποιου είδους PIN για να ξεκλειδώσει). Αφύλαχτες συσκευές γύνονται ευκολη λεία σε περίεργες γυναίκες. :shifty: Ευχαριστώ, ΥΓ. Τελικά καταλαβαίνω ότι η μπαταρία δεν την βγάζει πάνω από 2,5 με 3 μέρες.. ε..? Κρίμα σκευτομεσωβαρά να πάρω και το παλιώτερο K750 (στην σωστή τιμή πιά) Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stephane Δημ. August 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2006 Δοκίμασε να περάσεις το ringtone από την κάρτα μνήμης (αν το έχεις εκεί) στη μνήμη του τηλεφώνου. Και εμένα το έκανε και έφτιαξε με αυτό το τρόπο. Δεν έχω πάρει ακόμη κάρτα μνήμης! ;) ddr2, όταν λες restart, εννοείς απενεργοποίηση και επανεκκίνηση σωστά? Παράθεση http://www.audis3.gr http://www.auditt.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. August 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2006 Δεν έχω πάρει ακόμη κάρτα μνήμης! ;) ddr2, όταν λες restart, εννοείς απενεργοποίηση και επανεκκίνηση σωστά? Ακριβώς.:) Δεν νομίζω να έχει αποτέλεσμα , αλλά δεν χάνεις να το δοκιμάσεις. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stephane Δημ. August 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2006 Κάποιος άλλος έχει παρόμοιο πρόβλημα? Λύνεται αυτό όταν βγεί update? Παράθεση http://www.audis3.gr http://www.auditt.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. August 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2006 Επειδή σκοπευω να το πάρω. Μερικές "ειδικές" ερωτήσεις που όμως έχουν σημασία 2. Στο TIM 2in1 (2 Νουμερα σε μία SIM) δουλευει η συσκευή χωρίς προβλήματα? Με 2σε1 κοσμοτέ ήταν φρικτή η εμπειρία. Καταρχάς έπρεπε να κόψεις τον κωδικό κλειδώματος της συσκευής, γιατί σε ΚΑΘΕ εναλλαγή γραμμής έκανε κανονικά restart!!! Στο οποίο ζήταγε και το PIN και αν είχες και τον κωδικό κλειδώματος!!! Χρονομετρημένο θέλει 1λεπτό και 20δεύτερα για εναλλαγή γραμμής! Απαράδεκτος χρόνος! Αν μάλιστα ξεχαστείς και δεν δώσεις PIN στην εναλλαγή γραμμής, μένει εκεί και δεν είναι ενεργοποιημένη καμμία από τις 2 γραμμές!!! Τόσο σε παλιότερο Nokia (8910i) όσο και σε Motorola RZR V3, η εναλλαγή γίνεται σε 20δεύτερα και φυσικά ΔΕΝ κάνει restart την συσκευή και άρα δεν ζητάει PIN! Συμπέρασμα: καλύτερα να αποφύγεις sonyericsson με 2in1 sim!!! :cry: Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios4 Δημ. August 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2006 Παιδια αντιμετωπιζω το εξης.....κατεβασε και εγκατεστησα το upadate service το ανοιξα κατεβασε καποια αρχεια...και μετα μου βγαζει μια οθονη που γραφει sonyericsson παιζει μουσικη και μενει εκει συνεχεια.....γιατι???? 1 Παράθεση Η γνώση μας κάνει περήφανους, η σοφία ταπεινούς! Our forum ===>> IrCtAlK Forum :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. August 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2006 Παιδια αντιμετωπιζω το εξης.....κατεβασε και εγκατεστησα το upadate service το ανοιξα κατεβασε καποια αρχεια...και μετα μου βγαζει μια οθονη που γραφει sonyericsson παιζει μουσικη και μενει εκει συνεχεια.....γιατι???? Κάνε ένα restart στο pc σου και αν δεν παίξει ξανακατέβασε το.:) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios4 Δημ. August 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2006 To τηλεφωνο το εχω σε λειτουργια τηλεφωνου οχι μεταφορα αρχειων μηπος παιζει ρολο αυτο?? 1 Παράθεση Η γνώση μας κάνει περήφανους, η σοφία ταπεινούς! Our forum ===>> IrCtAlK Forum :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. August 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2006 Επειδή σκοπευω να το πάρω. Μερικές "ειδικές" ερωτήσεις που όμως έχουν σημασία 1. Το ημερολόγιο (calentar) έχει επαναλληπτικά γεγονότα?? Δηλαδή να του λέω να μου υπενθυμίζει πάντα στις 5 κάθε μήνα να πληρώνω το ενοίκιο και να μηδενίζω τα χρονόμετρα του κινητού χωρίς να το εισάγω σε κάθε μήνα ξεχωριστά (μόνο στον πρώτο και να το βάλει μόνο του στα υπόλοιπα)? Περιεργάστηκα ένα και δεν μπόρεσα να το βρώ σαν δυνατότητα. 2. Στο TIM 2in1 (2 Νουμερα σε μία SIM) δουλευει η συσκευή χωρίς προβλήματα? 3. Μπορεί να έχει sceen saver με κωδικό ασφάλειας (δηλαδή να θέλει κάποιου είδους PIN για να ξεκλειδώσει). Αφύλαχτες συσκευές γύνονται ευκολη λεία σε περίεργες γυναίκες. :shifty: Ευχαριστώ, ΥΓ. Τελικά καταλαβαίνω ότι η μπαταρία δεν την βγάζει πάνω από 2,5 με 3 μέρες.. ε..? Κρίμα σκευτομεσωβαρά να πάρω και το παλιώτερο K750 (στην σωστή τιμή πιά) Το K800 είναι το πρώτο, επιτέλους απλό SE, που υποστιρίζει ενδογενώς στο ημερολόγιό του επαναληπτικά γεγονότα! Για το δεύτερο σου απάντησε ο Nosferatu... Στο τρίτο, δυστηχώς δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητα... 1 Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. August 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2006 To τηλεφωνο το εχω σε λειτουργια τηλεφωνου οχι μεταφορα αρχειων μηπος παιζει ρολο αυτο?? Το πρόγραμμα online update, θα το ανοίγεις δίχως να έχεις συνδεδεμένο το κινητό τηλέφωνο. Θ' ακολουθήσεις τις οδηγίες και θα σου πει αυτό τι πρέπει να κάνεις (να το σβήσεις και να βγάλεις την κάρτα του πάροχου), και πότε ακριβώς να το συνδέσεις και με ποιο τρόπο (κλειστό κι έχοντας πατημένο το C). 1 Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts