Jump to content

Sony Ericsson K800i

MsK
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδιά το update να το κάνω; δε μου έχει εμφανίση πρόβλημα το κινητό εκτός από μια επανεκίνηση την πρώτη μέρα. η αναβάθμιση καλυτερεύει κάτι; προσθέτει επιλογές; αλλαγές στο UI έχουμε; αξίζει;

παιδιά το update να το κάνω; δε μου έχει εμφανίση πρόβλημα το κινητό εκτός από μια επανεκίνηση την πρώτη μέρα. η αναβάθμιση καλυτερεύει κάτι; προσθέτει επιλογές; αλλαγές στο UI έχουμε; αξίζει;

Κάτσε να βγει πρώτα και ναι αξίζει,αλλά δεν είναι και υποχρεωτικό να την κάνεις;)

καλησπερα παιδια.ηθελα να ρωτησω το εξης..εχασα το κινητο μου ενα sek800 η για την ακριβεια μου το κλεψανε.μενω κυπρο.πηγα και το δηλωσα στην αστυνομια.υπαρχει περιπτωση αν λειτουργησει το κινητο μου με αλλη καρτα να το βρουν απο την cyta και να μαθω ποιος ηταν ο ελαφροχερης????μιλαω παντα για κυπρο ετσι οχι για ελλαδα....οποιος γνωριζει ας βοηθησει...ευχαριστω..

http://briefcase.pathfinder.gr/download/laios23/38168/578002

Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο...''Oscar Wilde

endiaferetai kaneis gia ola ta paixnidia pou exoun kikloforisei gia to k800?

Εγώ όχι.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Kala ti ginetai;;

sto voda ta dexia arisera

einai kokkino prasino

anoigma kleisimo;.-

den to prosexe kaneis..

Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei MediaPad T3 10 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

πολλοι πιστευω θα ενδιαφερονται. εγω ναι παντως.

Φίλε Κοσμά , δεν διαφωνώ ότι πολλοί θα ενδιαφέρονταν.:)

Αλλά όσοι θέλουν να βοηθήσουν σε κάτι τέτοιο , το κάνουν δίνοντάς μας ένα ένα link και όχι ρωτώντας(τι νόημα έχει η ερώτηση??? :rolleyes: ) σε κάθε threat το ίδιο πράγμα..(Ακριβώς την ίδια ερώτηση έχει υποβάλλει και στο θέμα του w900)

Ελπίζω να με πιάνεις.;)

Φίλε parapente ,αν ξέρεις κάποια πηγή με games , θα σου είμασταν υποχρεωμένοι ,αν μας την έλεγες.

Προσωπικά βέβαια , δεν ενδιαφέρομαι ,έχω πάρα πολλά παιχνίδια

Έχει δίκαιο ο ddr2. Τι είδους ερώτηση είναι αυτή;

Βάζεις το link και αν θες ζητάς την γνώμη των χρηστών για το υλικό.

Θυμάστε που έγραφα παραπάνω ότι το Κ800 μου λειτουργεί μια χαρά; Κακή κίνηση. Μόλις μου άφησε χρόνους! Το έσβησα για μεσημέρι και δεν ξανάναψε από τότε!!! Απαράδεκτο για κινητό 1 μήνα! Αύριο θα πάει βόλτα στο service!

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

Θυμάστε που έγραφα παραπάνω ότι το Κ800 μου λειτουργεί μια χαρά; Κακή κίνηση. Μόλις μου άφησε χρόνους! Το έσβησα για μεσημέρι και δεν ξανάναψε από τότε!!! Απαράδεκτο για κινητό 1 μήνα! Αύριο θα πάει βόλτα στο service!

:mad: Ε-Ν-Τ-Ε-Λ-Ω-Σ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ:mad:

Η se θα πρέπει να ελέγχει καλύτερα τι βγαίνει από τις γραμμές παραγωγής της.(αν και νομίζω ότι δεν γίνεται κανένας απολύτως έλεγχος για οικονομικούς λόγους)

ενταξει δεν ειναι ουτε το πρωτο ουτε και το τελευταιο που παθαινει τετοια φαση,δυστυχως και το δικο μου το ειχε παθει πριν καιρο και δεν ξερω που μπορει να οφειλεται αυτο.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

ενταξει δεν ειναι ουτε το πρωτο ουτε και το τελευταιο που παθαινει τετοια φαση,δυστυχως και το δικο μου το ειχε παθει πριν καιρο και δεν ξερω που μπορει να οφειλεται αυτο.

Ακριβώς γι αυτό κάνω το παραπάνω σχόλιο;)

Κάπου υπάρχει και ένα όριο.

παιδια δεν ξερω μαλλον παραειδα,

αλλα ας μου πει καποιος το Voda k800i εχει

κοκκινο και πρασινο πληκτρο; ΤΗΝΧ

Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei MediaPad T3 10 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

Telika uparxei kaneis pou na to pire kai na min tou ebgale provlima?? Eleos diladi. Egw to exw 3 meres kai me auta pou vlepw kai akouw anarwtiemai pote tha xalasei kai to diko mou. Me auto to agxos tha eimai mou fainetai...:(

Telika uparxei kaneis pou na to pire kai na min tou ebgale provlima?? Eleos diladi. Egw to exw 3 meres kai me auta pou vlepw kai akouw anarwtiemai pote tha xalasei kai to diko mou. Me auto to agxos tha eimai mou fainetai...:(

Φίλε , το δικό μου συμπέρασμα , έχοντας αγοράσει πολλά και διαφορετικά μοντέλα se είναι το εξής:

Όταν βγαίνει μια παρτίδα , την προωθούν στα καταστήματα χωρίς να ελέγξουν τα ηλεκτρονικά της μέρη.

Ο έλεγχος χρειάζεται χρόνο και η ζήτηση είναι μεγάλη.

Ακόμα και έλεγχος να γινεται , η ζήτηση είναι τόση που δεν μπορούν να "πετάξουν"μια ολοκληρη παρτίδα(αν από μια παρτίδα βρεθεί ελαττωματική έστω και μια συσκευή , είναι όλες ελαττωματικές αφού βγαίνουν από την ίδια γραμμή παραγωγής) , αν αυτή βρεθεί ελαττωματική , γιατί θα δημιουργηθεί έλλειψη στην αγορά(=λιγότερες πωλήσεις=απώλεια κερδών).

Έτσι λοιπόν , κανονικές και ελαττωματικές συσκευές πηγαίνουν στα καταστήματα , με τη λογική , ότι , αν προκύψει οποιοδήποτε πρόβλημα , ο πελάτης δεν θα μείνει δυσαρεστημένος , αφού με χρήση της εγγύησης , θα του δοθεί τελικά καινούρια συσκευή(η οποία θα έχει στο μεταξύ ελεγχθεί;) )και όλα μέλι γάλα.

Στο συμπέρασμα αυτό κατέληξα γιατί από τα 6 se που έχω συνολικά αγοράσει , τα 4 μου βγάλανε ηλεκτρονικό πρόβλημα στην πλακέτα μέσα στους πρώτους μήνες.(υπολόγησε ποσοστό αποτυχίας)

Όλα μου τα αντικατέστησε η se με καινούρια.(χωρίς καν να χρειαστεί να μιλήσω)

Από τα δε καινούρια που μου έδιναν , ποτέ δεν έτυχε ούτε ένα να έχει πρόβλημα(ποσοστό αποτυχίας 0%)

edit:Φυσικά δεν αναφέρομαι σε προβλήματα λογισμικού(bugs)αλλά σε προβλήματα ηλεκτρονικής φύσης , που καμιά φορά δεν γίνονται αντιληπτά από τον χρήστη(πχ πρόβλημα στο κύκλωμα αναβάθμισης)

Δεν γνωρίζω κατά πόσο ισχύει αυτό που λες πάντως η σύγχρονη λογική είναι η διασφάλιση της ποιότητας σε όλα τα στάδια της παραγωγής και όχι μόνο ο ποιοτικός έλεγχος στο τέλος της κατασκευής ενος εξαρτήματος ή προϊόντος. Φαντάσου για παράδειγμα να έκανες μέσω ποιοτικού ελέγχου την διαπίστωση ότι μια παρτίδα 1000 πλακετών είναι ελλατωματική, ωραία που το διαπίστωσες αλλά είναι αργά. Το κόστος πρώτων υλών κ.τ.λ. που σπαταλήθηκαν είναι τεράστιο, άρα η πρόληψη είναι καλύτερη. Σε ό,τι αφορά τα ελλατωματικά, υπάρχει ένα σημείο συμφωνίας μεταξύ πελάτη και κατασκευαστή. Αυτό συμβαίνει γιατί το κόστος απόριψης μιας "καλής" παρτίδας εξαιτίας της εύρεσης ενός σκάρτου είναι απαγορευτικό για τον κατασκευαστή και το κόστος αποδοχής μίας "κακής" παρτίδας από τον πελάτη, που πέρασε επειδή στον δειγματοληπτκό έλεγχο ελέγχθηκε "καλό" τεμάχιο είναι και αυτό ανεπιθύμητο. Χώρια που όπως είπες ο ποιοτικός έλεγχος είναι ακριβός. Επομένως υπάρχει ένα ποσοστό σκάρτων για τα οποία ούτε ο κατασκευαστής ούτε ο πελάτης δεν βγαίνουν ζημιωμένοι. Για την ακρίβεια κάθε κατασκευαστής υπολογίζει με ακρίβεια το ποσοστό των σκάρτων που του επιφέρει το μικρότερο κόστος. Θα ήταν δηλαδή ζημιωμένος αν παρήγαγε 0% σκάρτα.

Παιδιά το κ800ι (vodafone) ειναι ένα απο τα χειρότερα κινητά που είχα , την πρωτοπορεία την έχει το SX1 προς το παρον,. Το κινητό συνέχεια μπλοκάρει συνέχεια κ τώρα ξαφνικά δεν ανοίγει καθόλου.

Ξέρετε τι να κάνω? Ξέρετε που υπάρχει σερβις Γλυφάδα - Βούλα ?

" More is Never Enough . . . . ."

Δεν γνωρίζω κατά πόσο ισχύει αυτό που λες πάντως η σύγχρονη λογική είναι η διασφάλιση της ποιότητας σε όλα τα στάδια της παραγωγής και όχι μόνο ο ποιοτικός έλεγχος στο τέλος της κατασκευής ενος εξαρτήματος ή προϊόντος. Φαντάσου για παράδειγμα να έκανες μέσω ποιοτικού ελέγχου την διαπίστωση ότι μια παρτίδα 1000 πλακετών είναι ελλατωματική, ωραία που το διαπίστωσες αλλά είναι αργά. Το κόστος πρώτων υλών κ.τ.λ. που σπαταλήθηκαν είναι τεράστιο, άρα η πρόληψη είναι καλύτερη. Σε ό,τι αφορά τα ελλατωματικά, υπάρχει ένα σημείο συμφωνίας μεταξύ πελάτη και κατασκευαστή. Αυτό συμβαίνει γιατί το κόστος απόριψης μιας "καλής" παρτίδας εξαιτίας της εύρεσης ενός σκάρτου είναι απαγορευτικό για τον κατασκευαστή και το κόστος αποδοχής μίας "κακής" παρτίδας από τον πελάτη, που πέρασε επειδή στον δειγματοληπτκό έλεγχο ελέγχθηκε "καλό" τεμάχιο είναι και αυτό ανεπιθύμητο. Χώρια που όπως είπες ο ποιοτικός έλεγχος είναι ακριβός. Επομένως υπάρχει ένα ποσοστό σκάρτων για τα οποία ούτε ο κατασκευαστής ούτε ο πελάτης δεν βγαίνουν ζημιωμένοι. Για την ακρίβεια κάθε κατασκευαστής υπολογίζει με ακρίβεια το ποσοστό των σκάρτων που του επιφέρει το μικρότερο κόστος. Θα ήταν δηλαδή ζημιωμένος αν παρήγαγε 0% σκάρτα.

Ίσως να είναι και κάπως έτσι τα πράγματα , αλλά με την se έχει παραγίνει.Στα σέρβις της , μου έχουν πεί οι τεχνικοί ότι οι πλακέτες είναι το πιο συχνό πρόβλημα στα se.

Τελικά ο πελάτης δεν βγαίνει ζημιωμένος (συνήθως) γιατί μπορεί να επιστρέψει ένα κινητό γεμάτο γρατζουνιές και να πάρει ένα άθικτο , αλλά όπως και να γίνει είναι ξενέρωμα στην αρχή.

Παιδιά το κ800ι (vodafone) ειναι ένα απο τα χειρότερα κινητά που είχα , την πρωτοπορεία την έχει το SX1 προς το παρον,. Το κινητό συνέχεια μπλοκάρει συνέχεια κ τώρα ξαφνικά δεν ανοίγει καθόλου.

ΕΙΣΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ Ο ΔΕΚΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ... ΚΑΤΕΥ8ΕΙΑΝ ΓΙΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΔΕΝ ΕΠΙΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ...!!

Επειδή έβγαλε σε 5-10 άτομα από εδω μέσα πρόβλημα δεν σημαίνει ότι είναι μούφα. ΑΠΛΑ ΕΤΥΧΕ. Πάω στοίχημα ότι υπάρχουν πολλαπλάσια άτομα που είναι ευχαριστημένοι.

εισαι σιγουρος οτι 5-10 ατομα μονο εχουν προβλημα..;;;;;

δεν νομιζω....

μηπως εχουν σχεδον ολοι;;;;;

(((λεω εγω τωρα.....))))

Στο city plaza στη Βουλιαγμένης.

TSInternational λέγεται.Είναι εξουσιοδοτημένο σέρβις.Πολύ καλό και γρήγορο.:)

• The title was changed to Sony Ericsson K800i