melahrinos Δημ. July 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2006 Ένα λεπτό γιατί δεν σε έπιασα (φταίει ο Μαργαρίτης χθες το βράδυ :lol: :lol: ) Το ή είναι διαζευτικό ; Για το θόρυβο της ψηφιακής μιλάς ; :) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KWSN-Men Δημ. July 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2006 Ναι διαζευτικό. Και για την ποιότητα και για τον θόρυβο μιλάω. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domal Δημ. July 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2006 καλα ρε παιδια πατε καλα τι συγκρινετε νοκια και κ750 με το κ800 εδω μιλαμε για ΑΠΙΘΑΝΗ ΚΑΜΕΡΑ , ΑΠΙΘΑΝΗ ΟΘΟΝΗ !!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melahrinos Δημ. July 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2006 Ναι διαζευτικό. Και για την ποιότητα και για τον θόρυβο μιλάω. Παραδέχομαι την ανωτερότητα του. Δεν αμβισβήτησα την ποιότητα της φωτογραφίας του Κ800i. Απλά αναφέρομαι στο ότι δεν μπορεί να αντικαταστήσει το Κ750i. Καλύτερα να δώσουμε συνέχεια στο ανάλογο thread σχετικά με το αν μπορεί/δεν μπορεί το Κ800 να αντικαταστήσει το Κ750 :) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=145719 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2006 Αν και δεν μπορεί το Κ750 να πιάσει την ποιότητα της νυχτερινής λήψης του Κ800i, υπάρχει διαθέσιμο αξεσουάρ φλας, το οποίο μπορεί να βελτιώσει την κατάσταση. ;) To επιβεβαιώνω και εγώ.:) Επειδή έχω το συγκεκριμένο αξεσουάρ , μπορώ να πώ ότι τα αποτελέσματα είναι απίστευτα.:happy: Δεν φτάνει τη δύναμη του φλάς μιας ψηφιακής , αλλά για κινητό είναι πολύ καλό.Μέχρι και τα 2,5 μέτρα η νύχτα γίνεται μέρα κυριολεκτικά(φτάνει μέχρι τα 4 μέτρα ,αλλά αδυνατισμένο) Το ενσωματωμένο φλάς του k800 δεν νομίζω να έχει τόση δύναμη:O Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miaow Δημ. July 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2006 Διαβάζει μέχρι ένα όριο :rtfm: :) :D RTFM, έχεις δίκιο, αλλά επειδή το κοίταξα (είναι VF branded συκευή με πολύ λιτό, έως "ανύπαρκτο" manual) δεν "βρήκα" κάτι. Τι εννοείς ως προς το "όριο" ; :) 1 Παράθεση ...ένα μήλο την ημέρα, το γιατρό το κάνει πέρα... ...ένα σκόρδο την ημέρα, τον καθένα κάνει πέρα... ...ένα APPLE μες τη μέρα, κάθε gadget κάνει πέρα...:music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miaow Δημ. July 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2006 Μέχρι 16K sample rate παίζει... o.k. Φίλοι, άκυρο και αντιληπτό. Thx και στους δυο IVIetaCreatoR & ddr2 :) 1 Παράθεση ...ένα μήλο την ημέρα, το γιατρό το κάνει πέρα... ...ένα σκόρδο την ημέρα, τον καθένα κάνει πέρα... ...ένα APPLE μες τη μέρα, κάθε gadget κάνει πέρα...:music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2006 o.k. Φίλοι, άκυρο και αντιληπτό. Thx και στους δυο IVIetaCreatoR & ddr2 :) u r welcome:) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobileboy Δημ. July 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2006 Και βέβαια λειτουργεί όπως και στο Κ510 που έχω ήδη κάνει έτσι αναβάθμιση (μέγεθος αρχείου αναβάθμισης 1430 kb x ???? ,€/kb-δείτε χρεώσεις του δικτύου σας),όταν συνδέομαι με το Κ800 με ειδοποιεί ότι "Το τηλέφωνο σας έχει ήδη εγκατεστημένο το πιο πρόσφατο λογισμικό".Μιλάμε για μαγεία,μεγάλη ευκολία αυτή η υπόθεση;) ,βέβαια και με το καλώδιο καλύτερα ακόμα γιατί αποφεύγεις την χρεώση δεδομένων GPRS. Μου έφεραν ενα Κ800 απο εξωτερικό και δεν έχει ελληνικά.Ξέρεις αν μ' αυτή τη διαδικασία μπορώ να περάσω ελληνικά?:worry: 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. July 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2006 Μου έφεραν ενα Κ800 απο εξωτερικό και δεν έχει ελληνικά.Ξέρεις αν μ' αυτή τη διαδικασία μπορώ να περάσω ελληνικά?:worry: Πολύ αμφιβάλλω.Για να μη σου πω στα σίγουρα ΔΕΝ γίνεται. ΟΜΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ στα ΣΙΓΟΥΡΑ στο davinciteam.com με 10 € χρέωση πιστωτικής;) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. July 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2006 Παραδέχομαι την ανωτερότητα του. Δεν αμβισβήτησα την ποιότητα της φωτογραφίας του Κ800i. Απλά αναφέρομαι στο ότι δεν μπορεί να αντικαταστήσει το Κ750i. Καλύτερα να δώσουμε συνέχεια στο ανάλογο thread σχετικά με το αν μπορεί/δεν μπορεί το Κ800 να αντικαταστήσει το Κ750 :) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=145719 Σε λίγο καιρό(ζήτημα μηνός/διμήνου...) θα γίνει ευρέως αντιληπτό ότι σε εμπορικό επίπεδο το Κ750 έχει αντικατασταθεί από το Κ800. Σε επίπεδο κατόχων/χρηστών του Κ750 όμως δεν ισχύει το ίδιο σίγουρα και αυτό οφείλεται και σε πολλούς παράγοντες(συγκρίσιμες δυνατότητες των δύο μοντέλων,οικονομική δυσπραγία-επιφυλακτικότητα κλπ. κλπ.). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobileboy Δημ. July 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2006 Πολύ αμφιβάλλω.Για να μη σου πω στα σίγουρα ΔΕΝ γίνεται. ΟΜΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ στα ΣΙΓΟΥΡΑ στο davinciteam.com με 10 € χρέωση πιστωτικής;) :) Το ξέρω φίλε μου αλλά έχω προσπαθήσει και παλιότερα και δεν κατάφερα να βγάλω άκρη...Ίσως κάποιος που ξέρει καλά την διαδικασία μέσω davinci θα μπορούσε να με βοηθήσει...:) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Poet Δημ. July 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2006 Το γράφω με κάθε επιφύλαξη, αλλά νομίζω ότι παρατήρησα κάποια συσχέτιση της απώλειας του ήχου πλήκτρων με το κλείδωμα του πληκτρολογίου, αυτόματο ή μη. Συγκεκριμένα, όταν το πληκτρολόγιο είναι κλειδωμένο και υπάρξει κάποιο "νέο συμβάν" (=αναπάντητη κλήση ή εισερχόμενο νήμυμα) στο τηλέφωνο, απενεργοποιείται ο ήχος πλήκτρων όταν το ξεκλειδώσεις και πας να δεις τι συνέβη. Από τη στιγμή που άφησα το πληκτρολόγιο ξεκλείδωτο, δεν έχω δει να ξανασυμβεί το πρόβλημα. Παράθεση Χρονοροή κινητών (*δευτερεύον): Ericsson GA318, Ericsson GH388, Ericsson GH768, Nokia 6150, Nokia 8210, Siemens C35*, Panasonic GD93*, Ericsson T29*, Nokia 8310, Nokia 5210*, Nokia 7250, NEC N400i, Sony Ericsson S700i, Sony Ericsson K800i, Samsung Omnia, Apple iPhone 3GS, Huawei Ideos X5*, LG Optimus Black*, Apple iPhone 4S*, Apple iPhone 5S, Apple iPhone 6 Plus, Apple iPhone SE*, Apple iPhone 6S Plus, Nokia 5*, Apple iPhone X*, Redmi Note 10*, Apple iPhone 13 Pro Max, Redmi Note 11*... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. July 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2006 Το ξέρω φίλε μου αλλά έχω προσπαθήσει και παλιότερα και δεν κατάφερα να βγάλω άκρη...Ίσως κάποιος που ξέρει καλά την διαδικασία μέσω davinci θα μπορούσε να με βοηθήσει...:) Απ'ότι γνωρίζω ήδη ανέβηκαν τα flash files στο davinciteam.com,το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αγοράσεις μέσω πιστωτικής ένα log account: http://davinciteam.com/index.php?page=buylogs και μετά να επιλέξεις το CDA 102568/4 R4A cxc1250490 R1CB001 MEDITERR αρχείο και voila;) ;) ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. July 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2006 κι εγω το ειχα κανει παλιοτερα σε ενα 750 μεσω davinciteam.com με καθοδηγηση ενος φιλου απο το Myphone και εκανα δουλεια. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelakis4 Δημ. July 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2006 Να πω και κατι που παρατηρησα οχι και τοσο σημαντικο. Οσοι εχουν τις καινουριες καρτες Vodafone κατα την εκκινηση του τηλεφωνου δεν βγαζει πλεον εκεινο το σπαστικο μηνυμα ''How Are You'' οπως εβγαζε σε παλιοτερες συσκευες. :D :D :D 1 Παράθεση Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2006 Να πω και κατι που παρατηρησα οχι και τοσο σημαντικο. Οσοι εχουν τις καινουριες καρτες Vodafone κατα την εκκινηση του τηλεφωνου δεν βγαζει πλεον εκεινο το σπαστικο μηνυμα ''How Are You'' οπως εβγαζε σε παλιοτερες συσκευες. :D :D :D Όχι σημαντικό??? Πολύ σημαντικό θα το χαρακτήριζα!!!:D Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelakis4 Δημ. July 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2006 Όχι σημαντικό??? Πολύ σημαντικό θα το χαρακτήριζα!!!:D Καλα για μερικους δεν ειναι τιποτα. Παντως εμενα μου ειχε σπασει τα νευρα! 1 Παράθεση Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2006 Καλα για μερικους δεν ειναι τιποτα. Παντως εμενα μου ειχε σπασει τα νευρα! Και εμένα! Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalamatiani Δημ. July 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2006 Βρε παιδια, πως μπορω να μεταφερω καποιες φωτογραφιες απο τις εικονες στο αλμπουμ καμερας;:happy: 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2006 Βρε παιδια, πως μπορω να μεταφερω καποιες φωτογραφιες απο τις εικονες στο αλμπουμ καμερας;:happy: Δεν νομίζω ότι γίνεται. Μέσω pc μόνο , αλλά και πάλι , δεν ξέρω αν θα στις εμφανίζει από το κινητό. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KWSN-Men Δημ. July 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2006 Επιλέγεις την εικόνα και την μετακινείς στο Album. Μήπως εννοείς κάτι διαφορετικό από αυτό που κατάλαβα; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2006 Επιλέγεις την εικόνα και την μετακινείς στο Album. Μήπως εννοείς κάτι διαφορετικό από αυτό που κατάλαβα; Εγώ κατάλαβα ότι ο φίλος εννοεί να μετακινήσει μια φώτο από τον x υποφάκελο που βρίσκεται , στον υποφάκελο όπου αποθηκεύονται οι φωτογραφίες που μόλις έχεις τραβήξει από την κάμερα. Αυτό δεν νομίζω ότι γίνεται Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vampyre Δημ. July 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2006 Εγώ κατάλαβα ότι ο φίλος εννοεί να μετακινήσει μια φώτο από τον x υποφάκελο που βρίσκεται , στον υποφάκελο όπου αποθηκεύονται οι φωτογραφίες που μόλις έχεις τραβήξει από την κάμερα. Αυτό δεν νομίζω ότι γίνεται Σωστός. :) Δεν μεταφέρονται αρχεία μέσα στο "Αλμπουμ κάμερας". Μόνο από το "Αλμπουμ κάμερας" προς άλλους φακέλους. Παράθεση Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KWSN-Men Δημ. July 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2006 Γίνεται, το έκανα πριν λίγο. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts