neo24gr Δημ. February 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2009 ok!σας ευχαριστω πολυ! Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebFreak Δημ. February 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2009 Φυσικά και γίνεται. Πως? O φορτιστής είναι ο CST-75 αλλά τα ακουστικά του κουτιού δν κουμπώνουν έτσι αγόρασα τα SONY ERICSSON HPM-64 και περιμένω να μου έρθουν. Λέτε να δουλέψουν? Παράθεση eeeepppffffff... :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. February 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2009 ναι,κανονικα! Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnpats Δημ. February 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2009 Γεια σας έχω ένα Κ800 το οποίο όταν το ανοίγω γραφεί insert sim ότι sim και να βάλω τα sim είναι δοκιμασμένα και λειτουργούν σε άλλα κινητά Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να πάρω τις επαφές από την μνήμη στης συσκευής Όποιος γνωρίζει κάτι ας με ενημερώσει Ευχαριστώ. θα το ενεργοποιησεις σε flight mode και μετα μπορεις να δεις τις επαφες σου χωρις να βαλεις καρτα σιμ Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. February 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2009 όχι,τα DB2020 θέλουν sim Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourtzman Δημ. February 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2009 Καλησπέρα. Καταλαβαίνω ότι κάπου θα έχει απαντηθεί η ερώτησή μου, αλλά μέσα στο χάος που να ψάξω... Εχω το κ800, και προσπαθώ να εγκαταστήσω παιχνίδια και εφαρμογές από τον υπολογιστή που τις έχω κατεβάσει από το ιντερνετ. Με όποιο τρόπο και αν πάω να τις εγκαταστήσω στο τηλέφωνο, μου λέει η ενέργεια απέτυχε. Τι κάνω λάθος? Ευχαριστώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yamahar6 Δημ. February 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2009 μηπως ειναι συμπιεσμενα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. February 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2009 Καλησπέρα. Καταλαβαίνω ότι κάπου θα έχει απαντηθεί η ερώτησή μου, αλλά μέσα στο χάος που να ψάξω... Εχω το κ800, και προσπαθώ να εγκαταστήσω παιχνίδια και εφαρμογές από τον υπολογιστή που τις έχω κατεβάσει από το ιντερνετ. Με όποιο τρόπο και αν πάω να τις εγκαταστήσω στο τηλέφωνο, μου λέει η ενέργεια απέτυχε. Τι κάνω λάθος? Ευχαριστώ... στο κινητο σου στελνεις το αρχειο jar! οχι rar ασχετο αλλα το κινητο μπορεις να το αγορασεις σημερα στα 125 ευρο!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourtzman Δημ. February 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2009 τα αρχεία που στέλνω είναι jar. τι άλλο να κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. February 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2009 τα αρχεία που στέλνω είναι jar. τι άλλο να κάνω? εφοσον στειλεις το αρχειο jar το κινητο το εμφανιζει σαν εκτελεσιμο και τον κανει εγκατασταση αυτοματως! εσυ δεν καταλαβαινω που κολλας?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. February 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2009 Μονο σε service point μπορεις να περασεις οτι γλωσσα θελεις. απο update δεν γινετε.:) Για άλλημια φορα κάνεις λάθος στο συγκεκριμενο θέμα αν του περασω εξολοκληρου απο την αρχη την R8BF003? γινεται αυτο? Τα πάντα γίνονται και γιατί όχι αυτό??? Απο το SEUS μπορεις να περασεις ΜΟΝΟ νεοτερο λογισμικο. επισης γλωσσα δεν μπορεις να περασεις.εδω καμια φορα κανεις "πατατα" και χανεις τα Ελληνικα και εισαι αναγκασμενος να πας σε Service point για να τα ξαναβαλεις :O συμφωνω οτι συμβαίνει αλλα αυτο δεν σημαίνει με ότι κάποιον άλλο flasher db2020δεν γίνεται!!! Φίλε ΡΑΒΕΡ έχουμε διαπλεκτιστεί παλαιότερα οτι ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΣΕ Επιτέλους δηλαδή!!! Δηλαδή τα άλλα μαγαζιά π τκάνουν έχουν εξοπλισμο της ΣΕ??? Δεν καταλαβαίνω το σκεπτικό σου και θα σε παρακαλούσα να μου το εξηγήσεις και αν οχι σταματα να παραπληροφορείς τους συμφορουμήτες στο συγκεκριμένο θέμα.... Έχεις προσφέρει πολλα στο φορουμ αλλα το συγκεκριμένο πράγμα δεν το κατάλαβα ποτέ.... ΕΝτελώς Φιλικά Νικόλας-Scottas και για του λόγου το αληθές ορίστε για τους άπιστους http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=180711 Παράθεση Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourtzman Δημ. February 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2009 εφοσον στειλεις το αρχειο jar το κινητο το εμφανιζει σαν εκτελεσιμο και τον κανει εγκατασταση αυτοματως! εσυ δεν καταλαβαινω που κολλας?? Αυτό λέω. Δεν το εγκαθιστά. Μου γράφει η ενέργεια απέτυχε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. February 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2009 Για άλλημια φορα κάνεις λάθος στο συγκεκριμενο θέμα Ακου να σου πω..εγω μιλαω και δινω συμβουλες για καλη λειτουργια του τηλεφωνου. ποιος ο λογος καποιος χρηστης να "ρισκαρει" να το κανει μονος του?? επισης ποσσους χρηστες εχετε μπλεξει με FAR Manager με αποτελεσμα να χαλασει το κινητο τους. τωρα αυτο που λεω δεν ειναι ψεμματα.:confused: Αυτό λέω. Δεν το εγκαθιστά. Μου γράφει η ενέργεια απέτυχε. κατι λαθος γινετε! το αρχειο το σωστο θα το "εβλεπε" το κινητο και θα το αναγνωριζε..:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourtzman Δημ. February 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2009 RAVER και από το getjar που κατέβασα τα ίδια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. February 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2009 RAVER και από το getjar που κατέβασα τα ίδια... Φιλε συγγνωμη που σου το ξαναλεω,αλλα κατι δεν κανεις καλα. αμα πατησεις στην υπογραφη μου θα βρεις πολλα παιχνιδια τα οποια εχω ανεβασει αλλα ειναι το αρχειο rar.το ξεζιπαρεις και μεσα θα βρεις το αρχειο jar το οποιο στελνεις στο κινητο σου και το αναγνωριζει αυτοματα και το κανει εγκατασταση.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
B_K_054 Δημ. February 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2009 ασχετο αλλα το κινητο μπορεις να το αγορασεις σημερα στα 125 ευρο!!! πολυ καλη τιμη νομιζω.Εγω πριν κανα 3μηνο το αγορασα και παλι για 2η φορα, και δε το μετανιωνω με τιποτα.φοβερο κινητακι και αμα συνηθισεις την καμερα του, ολα τα αλλα κινητα σου φαινονται ...χαλια μαυρα.(λιγες οι εξαιρεσεις, πχ C905, ή N 82 (αλλα τεραστιο sar). Παράθεση If we don't need Walls and Fences, why do we need Windows and Gates? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourtzman Δημ. February 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2009 Φιλε συγγνωμη που σου το ξαναλεω,αλλα κατι δεν κανεις καλα. αμα πατησεις στην υπογραφη μου θα βρεις πολλα παιχνιδια τα οποια εχω ανεβασει αλλα ειναι το αρχειο rar.το ξεζιπαρεις και μεσα θα βρεις το αρχειο jar το οποιο στελνεις στο κινητο σου και το αναγνωριζει αυτοματα και το κανει εγκατασταση.:) Κατέβασα και από τη σελίδα σου. Ξεζίπαρα. Πήρα το αντίστοιχο της ανάλυσης αρχείο jar και το εστειλα. Πάλι η ενέργεια απέτυχε έγραψε. Τι να κάνω... Δεν είναι γραφτό μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. February 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2009 Κατέβασα και από τη σελίδα σου. Ξεζίπαρα. Πήρα το αντίστοιχο της ανάλυσης αρχείο jar και το εστειλα. Πάλι η ενέργεια απέτυχε έγραψε. Τι να κάνω... Δεν είναι γραφτό μου... κρατα ενα μπακαπ και και κανε μια επαναφορα ρυθμισεων στο κινητο! κωδικος "0000". αμα δεν δουλεψει και ετσι,τοτε πηγαινε'το κινητο στο service! δεν μπορω να καταλαβω γιατι εχεις αυτο το προβλημα :blink: :cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. February 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2009 όταν πας να μπεις στα παιχνιδια και τις εφαρμογές λέει η ενέργει απέτυχε? Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourtzman Δημ. February 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2009 Με την αποστολή μου το γράφει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. February 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2009 Με την αποστολή μου το γράφει... Τι κινητο εχεις??? γιατι σε κ800ι δουλευουν αψογα τα παιχνιδια μου . Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourtzman Δημ. February 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2009 κ800ι. Κανονικά. Πήρα απόφαση ότι δεν πρόκειται να γίνει κάτι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. February 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2009 κ800ι. Κανονικά. Πήρα απόφαση ότι δεν πρόκειται να γίνει κάτι... μα γιατι να μην γινει?? ισως ειναι το μοναδικο κινητο που :food: τετοιο κολλημα :ninja: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gomenos Δημ. February 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2009 Παιδια, αυτος πως το εκανε ετσι το κινητο του? Με φλασαρισμα, ή θελει καποια αλλη διαδικασια? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HuskerDu Δημ. March 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2009 Νέο desktop :rolleyes: Παράθεση ... είναι τα βλέφαρά μου διάφανες αυλαίες. Όταν τα ανοίγω, βλέπω εμπρός μου ότι κι αν τύχει όταν τα κλείνω, βλέπω εμπρός μου ότι ποθώ - (Ανδρέας Εμπειρίκος) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts