Jump to content

Sony Ericsson K800i

MsK
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα σας παιδιά την Δευτερα πάω για αγορά του K800i, επειδή δεν μπορώ να διαβάσω 289 σελίδες (ήδη κοίταξα 20 σελίδες) μήπως μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι πρέπει να κάνω με τα firmwares??? Το K800i θα το πάρο από TIM με πάγιο.

Δυστηχώς φίλε raver αυτό το πρόγραμμα έχω.Μήπως κάνω κάτι λάθος?Μου λέει να βάλω ένα αρχείο βάζω κάνω convert μου λέει plz wait και περιμένω.Στο task manager γράφει running αλλά τίποτα..........:(

εχεις δικιο.οντως δεν λειτουργει ουτε και σε εμενα.ομως βρηκα προγραμμα και το δοκιμασα και κανει καλη δουλεια :worry: mobilemediaconverter :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα σας παιδιά την Δευτερα πάω για αγορά του K800i, επειδή δεν μπορώ να διαβάσω 289 σελίδες (ήδη κοίταξα 20 σελίδες) μήπως μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι πρέπει να κάνω με τα firmwares??? Το K800i θα το πάρο από TIM με πάγιο.

Τι εννοείς με το "τι πρέπει να κάνω με τα firmwares?".

Αν εννοείς την αναβάθμιση μέσω υπολογιστή, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Στην σελίδα της se θα βρεις τις οδηγίες.

Αν εννοείς κάτι άλλο, πες το. :)

Τι εννοείς με το "τι πρέπει να κάνω με τα firmwares?".

Αν εννοείς την αναβάθμιση μέσω υπολογιστή, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Στην σελίδα της se θα βρεις τις οδηγίες.

Αν εννοείς κάτι άλλο, πες το. :)

Isws na 8elei na kanei debrand to kinitaki tou;)

Otan anoigokleinei exei tis photo tis wind:(

Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB

Παιδια, επειδη εχω χαθει μεσα σε αυτο τα χαοτικο forum, μηπως μπορειτε να με βοηθησετε και να μου βρειτε κανενα link για games?

Παιδια, επειδη εχω χαθει μεσα σε αυτο τα χαοτικο forum, μηπως μπορειτε να με βοηθησετε και να μου βρειτε κανενα link για games?

Εδώ κοίταξες;

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=154762

Παιδειά sorry αλλά επειδή έχω λιώσει :wacko::wacko::wacko::wacko::wacko::wacko: ψάχνωντας μήπως υπάρχει τρόπος να βγάλω το vodafon menu εντελώς free?????:confused:Eυχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις προκαταβολικά!:O
Hip Hop.

Παιδειά sorry αλλά επειδή έχω λιώσει :wacko::wacko::wacko::wacko::wacko::wacko: ψάχνωντας μήπως υπάρχει τρόπος να βγάλω το vodafon menu εντελώς free?????:confused:Eυχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις προκαταβολικά!:O

Olo kai kati 8a vreis edw

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=180711

To θέμα είναι ότι εκεί που με στέλνει ζητάει να γίνω μέλος.Και το άλλο πρόβλημα είναι ότι δε ξέρω και τα καλύτερα αγγλικά οπότε αν μπορεί κάποιος να μου στείλει κάποιες οδηγείες με pm ή και εδώ θα βοηθούσε ιδιαίτερα!;):happy:

Hip Hop.

To θέμα είναι ότι εκεί που με στέλνει ζητάει να γίνω μέλος.Και το άλλο πρόβλημα είναι ότι δε ξέρω και τα καλύτερα αγγλικά οπότε αν μπορεί κάποιος να μου στείλει κάποιες οδηγείες με pm ή και εδώ θα βοηθούσε ιδιαίτερα!;):happy:

an psaxeis olo to topic 8a vgaleis akri!!!Exw anevasei kai enan odigo se synergasia me ton djpanos07!!!

Αυτό υπέθεσα και εγώ. Αλλά αν δεν μας πει ο ίδιος...

Ακριβώς αυτό που είπε πιο πάνω ο φίλος μας. Για τις εικόνες τις TIM etc. Αλλα τελικά δεν θα πάρω με πάγιο αλλα θα βάλω q κάρτα.

αλλο λινκ σου εδωσα εγω..αλλο αναφερεις εσυ! πατα ακριβως εκει που σου αναφερω το προγραμμα.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ακριβώς αυτό που είπε πιο πάνω ο φίλος μας. Για τις εικόνες τις TIM etc. Αλλα τελικά δεν θα πάρω με πάγιο αλλα θα βάλω q κάρτα.

Ε τότε, κανένα πρόβλημα. :)

αλλο λινκ σου εδωσα εγω..αλλο αναφερεις εσυ! πατα ακριβως εκει που σου αναφερω το προγραμμα.:)

Nαι πάω

http://www.miksoft.net/mobileMediaConverter.htm εδώ και μετά πατάω http://pagead2.googlesyndication.com/pagead/iclk?sa=l&ai=BUTL1Qt_jRsmTGoOCScrqhZcOkOT5MviJz6ADwI23AfCEDhABGAEg_NqQAigCOABQycH88gJgrcrYg7wMqgEKNTEwODI2OTQzN7IBD3d3dy5taWtzb2Z0Lm5ldLoBCTQ2OHg2MF9hc8gBAdoBL2h0dHA6Ly93d3cubWlrc29mdC5uZXQvbW9iaWxlTWVkaWFDb252ZXJ0ZXIuaHRtgAIBqQIpG8RHuM2BPsgC4L2fAagDAcgDB-gD8QPoA4YD6APgBQ&num=1&adurl=http://www.fibridge.com/eng/products/networks/fibridge/fc-412.htm&client=ca-pub-9466194331124358&clkt=-1&nm=16 αυτό και με πάει αλλού και αλλού!!:(Μήπως πρέπει να πάω εκεί που λέει κάτι για server εσύ που έκανες κλικ για download?:confused:

Hip Hop.

:)

Γιατί μπερδεύεσαι;

Απλά επιλέγεις server από το link του RAVER και κάνεις download. :)

Γιατί μπερδεύεσαι;

Απλά επιλέγεις server από το link του RAVER και κάνεις download. :)

:rolleyes:Στην έδωσε την απάντηση ο φίλος geofil :D

Παντως κάποτε που χρειάστηκα να μετατρέψω κάποιες ηχογραφήσεις σε mp3 δούλεψε πολύ καλά.

[sIGPIC][/sIGPIC]

:rolleyes:Στην έδωσε την απάντηση ο φίλος geofil :D

Παντως κάποτε που χρειάστηκα να μετατρέψω κάποιες ηχογραφήσεις σε mp3 δούλεψε πολύ καλά.

Moυ λέει πως η σύνταξη του ονόματος αρχείου του ονόματος καταλόγου ή της ετικέτας του τόμου είναι εσφαλμένη Mόλις έκανα download και πάτησα εκτέλεση!:(Τι κάνω τώρα?Πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση?Sorry και για τις πολλες ερωτήσεις!:O

Hip Hop.

Εμενα και παλι που το κατεβασα απο τον Server 1 (v.1.3) το αρχειο ειναι μια χαρα

Και σε μένα το ίδιο.

deyteri kai teleytaia meta apo mia bdomada. an ksereis kapoios as apantisei

kalispera thelw tin boithia sas psaxnw 2 programmata

1)to ena gia ixografisi opws exei apo tin mana toy alla na exei dinatotites dinatotita gia pause

2)ena player poy na mporei na peksei kai ixografimenoys ixoys

venceremos

γεια χαρα παιδια! εχω αγοράσει ενα k800i απο αγγλια και θα ηθελα να εγκαταστησω την ελληνικη γλωσσα, πως μπορω να το κανω? Ειναι εφικτο να αλλαξω μονος μου προσοψη? Ευχαριστω

Για άλλη μια φορά ευχαριστώ.Η τελευταία μου απορία τώρα που το ανέβασες πως το πέρνω?:confused::blink::worry:

moils mpeis sti istoselida patas ekei pou leei free. meta prepei na grapseis ena 4psifio pou einai mesa se ena plaisio kai patas download.tipote allo

Εμενα και παλι που το κατεβασα απο τον Server 1 (v.1.3) το αρχειο ειναι μια χαρα.οπως και'να χει..επειδη δεν καταλαβαινω τι κανεις λαθος σου ανεβασα το αρχειο..

Κώδικας:

moils mpeis sti istoselida patas ekei pou leei free. meta prepei na grapseis ena 4psifio pou einai mesa se ena plaisio kai patas download.tipote allo

Thanks a lot.Eπιτέλους τα κατάφερα!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:DΦίλε raver είσαι τέλειος!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hip Hop.

Παίδες,

Τι προτείνεται για Bluetooth ακουστικό με A2DP ????

Θέλω να ακούω και μουσική απο το Bluetooth ακουστικό.

Στείλτε εμπειρίες και σκέψεις

Thanks

• The title was changed to Sony Ericsson K800i