Sharp GX20 Video Δημ. January 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2007 telika re paidia pou tha mathoume an yparxei new anavathmisi? ti na po re gamoto me aytes tis etairies!! oti iparxi,iparxi.. ala malon den to exoun kani akoma na mporis na tin perasis apo to kinito.. mono mesw seus mexri stigmis.. Παράθεση Often imitated, never duplicated... ELA MWRI PANATHA! ELA MWRI ARWSTIA!! :luck: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sharp GX20 Video Δημ. January 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2007 pedia ego exo akoma tin erom r3a011.. lete na tin ananewso se kana se point gia na min exo kana provlima?? malon afto tha kano kai epefkerias tha perasw kai to kenourio firmware to opio den lei na vri to kinito mou meso software update.. Παράθεση Often imitated, never duplicated... ELA MWRI PANATHA! ELA MWRI ARWSTIA!! :luck: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tayros Δημ. January 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2007 oti iparxi,iparxi.. ala malon den to exoun kani akoma na mporis na tin perasis apo to kinito.. mono mesw seus mexri stigmis.. ayto tha pei organosi kai aksiopistia pros tous katanalotes!!:mad: 1 Παράθεση htc 3300 wm εδωhttp://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=154370 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. January 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2007 Έχω την εντύπωση ότι από πλευράς υποστήριξης και αναβαθμίσεων, το Κ800 το έχει λίγο χ...ο η SE σε σχέση με το Κ750. Ελπίζω να μην ακολουθήσει μόνιμα αυτήν την πολιτική στο εξής. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ramsys Δημ. January 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2007 Na mai pali gia 3i fora simera sto forum...exo akoma mia aporeia afou eida kai apoeida...mporo na kano to kinito mou etsi opos itan prin to ipotithemeno upgrade tis SE??an nai pos??? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexis2004 Δημ. January 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2007 File mou mporeis na agoraseis ta akoustika tou w800i kai na ta xrhshmopoihseis kanonika:) Filika Scottas ...... oan agoraseis to w800 sto kouti tha breis: 1o akoustiko kanoniko SE pou dinetai opos se ola ta upolipa kinita...gia radio kai mp3. 2o akoma omos mazi me ayto (1o) i suskeyasia exei kai ayto to adaptoraki pou bgazei se thiliko gia na sindeeis ta apla akoustika pou sindeeies se tv radio cd player etc.ego endoiageromai gia ayto to adaptoraki. filika alexis2004 1 Παράθεση http://www.myspace.com/alexis747 http://www.alexis747.hi5.com Η μεγαλυτερη αποδειξη της αγαπης, ειναι να αφηνουμε αυτους που αγαπαμε ν να ζησουν ελευθεροι .... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sharp GX20 Video Δημ. January 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2007 Έχω την εντύπωση ότι από πλευράς υποστήριξης και αναβαθμίσεων, το Κ800 το έχει λίγο χ...ο η SE σε σχέση με το Κ750. Ελπίζω να μην ακολουθήσει μόνιμα αυτήν την πολιτική στο εξής. gia mena padws den exi polla tradaxta bugs to k800 pou na dikeologi ametrita updates opos sto k750. ena firmware omos pou tha veltione to aparadekto video, den tha me xalage KATHOLOU! MA KATHOLOU LEME!! :lol: Παράθεση Often imitated, never duplicated... ELA MWRI PANATHA! ELA MWRI ARWSTIA!! :luck: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. January 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2007 Ναι, δεν έχει πολλά bugs. Ένα κυρίως: κάθε 3 και λίγο πεθαίνει χωρίς να το περιμένεις. Γιατί το δικό μου είχε ήδη πάει το καλοκαίρι σε service όπου πιθανότατα πέρασαν τη νέα EROM. Αλλά και πάλι πέθανε την προηγούμενη βδομάδα. Μην πω για το πόσο απαράδεκτο είναι να έχουν βγει 2 αναβαθμίσεις για το κινητό ναυαρχίδα της εταιρείας. Δεν πειράζει, μόλις το πάρω πίσω θα το πουλήσω (ελπίζω όταν βάλει τη sim του μέσα ο υποψήφιος αγοραστής να μην πεθάνει) και θα πάρω ένα σοβαρό κινητό. Γιατί κινητό που σβήνει και δεν ανάβει, 2 φορές, τους πρώτους 6 μήνες από την αγορά του, δεν είναι σοβαρό και αξιόπιστο. Το ίδιο ισχύει και για την εταιρεία που το βγάζει... Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. January 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2007 ;) ...... oan agoraseis to w800 sto kouti tha breis: 1o akoustiko kanoniko SE pou dinetai opos se ola ta upolipa kinita...gia radio kai mp3. 2o akoma omos mazi me ayto (1o) i suskeyasia exei kai ayto to adaptoraki pou bgazei se thiliko gia na sindeeis ta apla akoustika pou sindeeies se tv radio cd player etc.ego endoiageromai gia ayto to adaptoraki. filika alexis2004 File mou gia na mhn pedeuesai kalitera pare ta akoustika tou w800 mazi me to adaptoraki gt pane mazi:p Dn kserw gia na s pw thn alh8eia an mporeis na pareis tpt maimou apo to eBay Filika Scottas 1 Παράθεση Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. January 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2007 Ναι, δεν έχει πολλά bugs. Ένα κυρίως: κάθε 3 και λίγο πεθαίνει χωρίς να το περιμένεις. Γιατί το δικό μου είχε ήδη πάει το καλοκαίρι σε service όπου πιθανότατα πέρασαν τη νέα EROM. Αλλά και πάλι πέθανε την προηγούμενη βδομάδα. Μην πω για το πόσο απαράδεκτο είναι να έχουν βγει 2 αναβαθμίσεις για το κινητό ναυαρχίδα της εταιρείας. Δεν πειράζει, μόλις το πάρω πίσω θα το πουλήσω (ελπίζω όταν βάλει τη sim του μέσα ο υποψήφιος αγοραστής να μην πεθάνει) και θα πάρω ένα σοβαρό κινητό. Γιατί κινητό που σβήνει και δεν ανάβει, 2 φορές, τους πρώτους 6 μήνες από την αγορά του, δεν είναι σοβαρό και αξιόπιστο. Το ίδιο ισχύει και για την εταιρεία που το βγάζει... Enas kalos logos gia na mhn ksanapareis thlefwno pou exei vgei prosfatos(prin 6 mines esu)!!!Kati hksera pou to phra telh oktwvriou!!!:X :cool: Filika Scottas 1 Παράθεση Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. January 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2007 Exei kaneis dokimasei na kanei firmware update me to Phone Xs!!!???:blink: Dn 8elw na dokimasw egw an kai exw "paixei"me tetoia progs opws davinci kai g flash!!!:) 1 Παράθεση Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sharp GX20 Video Δημ. January 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2007 Ναι, δεν έχει πολλά bugs. Ένα κυρίως: κάθε 3 και λίγο πεθαίνει χωρίς να το περιμένεις. Γιατί το δικό μου είχε ήδη πάει το καλοκαίρι σε service όπου πιθανότατα πέρασαν τη νέα EROM. Αλλά και πάλι πέθανε την προηγούμενη βδομάδα. Μην πω για το πόσο απαράδεκτο είναι να έχουν βγει 2 αναβαθμίσεις για το κινητό ναυαρχίδα της εταιρείας. Δεν πειράζει, μόλις το πάρω πίσω θα το πουλήσω (ελπίζω όταν βάλει τη sim του μέσα ο υποψήφιος αγοραστής να μην πεθάνει) και θα πάρω ένα σοβαρό κινητό. Γιατί κινητό που σβήνει και δεν ανάβει, 2 φορές, τους πρώτους 6 μήνες από την αγορά του, δεν είναι σοβαρό και αξιόπιστο. Το ίδιο ισχύει και για την εταιρεία που το βγάζει... to diko mou kinito padws kai oswn gnwrizw den parousiazi kanena tetio provlima.. Παράθεση Often imitated, never duplicated... ELA MWRI PANATHA! ELA MWRI ARWSTIA!! :luck: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honduck Δημ. January 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2007 poli kalo to k800i...to dokimasa kai emeina arketa ikanopoiimenos...ena mono de mou arese katholou! oti den perneis memory stick otan to agorazeis.... poso kostizei mia 512 mmc???? 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] POLICE.....XAXAXAXA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dathanassiou Δημ. January 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2007 poli kalo to k800i...to dokimasa kai emeina arketa ikanopoiimenos...ena mono de mou arese katholou! oti den perneis memory stick otan to agorazeis.... poso kostizei mia 512 mmc???? 512 MMC?! :blink: Μαλλον Memory Stick εννοεις, το MMC ειναι αλλο format και οχι για Κ800i...;) . Ενα MS 512ΜΒ λοιπον, κανει γυρω στα 25-30 Euro...:O Υ.Γ. Διορθωσε βρε και την υπογραφη σου...Τι σημαινει "Ppecial" ? ;) 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Εγγραφή: Οκτ. 2003 - It's been a while.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. January 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2007 Ναι, δεν έχει πολλά bugs. Ένα κυρίως: κάθε 3 και λίγο πεθαίνει χωρίς να το περιμένεις. Γιατί το δικό μου είχε ήδη πάει το καλοκαίρι σε service όπου πιθανότατα πέρασαν τη νέα EROM. Αλλά και πάλι πέθανε την προηγούμενη βδομάδα. Μην πω για το πόσο απαράδεκτο είναι να έχουν βγει 2 αναβαθμίσεις για το κινητό ναυαρχίδα της εταιρείας. Δεν πειράζει, μόλις το πάρω πίσω θα το πουλήσω (ελπίζω όταν βάλει τη sim του μέσα ο υποψήφιος αγοραστής να μην πεθάνει) και θα πάρω ένα σοβαρό κινητό. Γιατί κινητό που σβήνει και δεν ανάβει, 2 φορές, τους πρώτους 6 μήνες από την αγορά του, δεν είναι σοβαρό και αξιόπιστο. Το ίδιο ισχύει και για την εταιρεία που το βγάζει... Ρε σεις. :eek: Έκλεισα το κινητό για να αλλάξω μπαταρία (έχω 2), την αλλάζω και δεν ξαναάνοιξε ποτέ! :blink: :blink: :blink: :ninja: WTF; Είχα κάνει την τελευταία αναβάθμιση πριν 2-3 μέρες μέσω SEUS. Να το ξεγράψω ή να προσπαθώ μπας και ανοίξει κάποια στιγμή; ΠΕΘΑΝΕ κυριολεκτικά, ανακοπή καρδιάς, πώς το λένε. Εντελώς ξαφνικά, δεν είχα ποτέ πρόβλημα. :mad: Ούτε φορτίζει ούτε δέχεται πάλι αναβάθμιση (δεν αποκρίνεται καν, τίποτα λέμε, νεκρό πράμα, ούτε καν ηλεκτροσόκ) :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honduck Δημ. January 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2007 poia einai i megaliteri memory stick pou iparxei gia to k800i???? poso kanei? 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] POLICE.....XAXAXAXA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sharp GX20 Video Δημ. January 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2007 Ρε σεις. :eek: Έκλεισα το κινητό για να αλλάξω μπαταρία (έχω 2), την αλλάζω και δεν ξαναάνοιξε ποτέ! :blink: :blink: :blink: :ninja: WTF; Είχα κάνει την τελευταία αναβάθμιση πριν 2-3 μέρες μέσω SEUS. Να το ξεγράψω ή να προσπαθώ μπας και ανοίξει κάποια στιγμή; ΠΕΘΑΝΕ κυριολεκτικά, ανακοπή καρδιάς, πώς το λένε. Εντελώς ξαφνικά, δεν είχα ποτέ πρόβλημα. :mad: Ούτε φορτίζει ούτε δέχεται πάλι αναβάθμιση (δεν αποκρίνεται καν, τίποτα λέμε, νεκρό πράμα, ούτε καν ηλεκτροσόκ) :wacko: me mia anavathmisi tis erom sou logika tha xanazwdanepsi..:p ara mallon tin kanis gia kana "se service point"..;) Παράθεση Often imitated, never duplicated... ELA MWRI PANATHA! ELA MWRI ARWSTIA!! :luck: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthebest Δημ. January 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2007 Geia xara sthn parea. Ti karta protinete na parw 512 h 1024?Akousa oti me thn 1024 douleuei arga...Isxei? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. January 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2007 Geia xara sthn parea. Ti karta protinete na parw 512 h 1024?Akousa oti me thn 1024 douleuei arga...Isxei? μια χαρουλα μου δουλευει με την 1giga. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. January 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2007 me mia anavathmisi tis erom sou logika tha xanazwdanepsi..:p ara mallon tin kanis gia kana "se service point"..;) Οπότε ισχύει παιδιά ο κανόνας: Εφόσον λειτουργεί μια χαρά το κινητό σας, μην κάνετε αναβαθμίσεις. Περισσότερα προβλήματα δημιουργούν παρά λύνουν. Δεν έχω καμιά όρεξη να τρέχω πάλι στα @#$@σέρβις τους και να περιμένω πάλι μέρες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valerios Δημ. January 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2007 Και η πλάκα είναι οτι σκεφτόμουν να πάρω το κινητό...Αλλά με αυτά που διαβάζω... 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. January 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2007 Και η πλάκα είναι οτι σκεφτόμουν να πάρω το κινητό...Αλλά με αυτά που διαβάζω... Σε δυνατότητες είναι ένα πολύ καλό τηλέφωνο. Όμως υπάρχει περίπτωση να σου ψοφήσει σαν κοτόπουλο και να κλαις... Το δικό μου πήγε στο service και πάει για αλλαγή πλακέτας... Έτσι τουλάχιστο μου είπαν. Είναι η 2η φορά που μου πεθαίνει, το θεωρώ πια εντελώς αναξιόπιστο... Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
happybear Δημ. January 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2007 Παιδια εγω εχω το εξης προβλημα!!! Παροτι εχω παρει μεσω sms τις ρυθμισεις για MMS και WAP δεν δουλευει κανενα απο τα 2 παραμονο για 1 λεπτο ΜΟΛΙΣ ΑΝΟΙΞΩ το κινητο.Αυτο μονο!!!Κατα τα αλλα δεν εχω κανενα απο τα προαναφερθεντα προβληματα!!! Η εκδοση του firmware που εχω ειναι η R1GB001 και του EROM R3A011 Λετε να ειναι προβλημα software ή hardware!!! To κινητο κατα τα αλλα δουλευει ΑΨΟΓΑ!! Η συνδεση μου ειναι COSMOTE εταιρικο 1 Παράθεση for all that know where this path will lead them along the border we have tried to fight them Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgosk80 Δημ. January 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2007 Και η πλάκα είναι οτι σκεφτόμουν να πάρω το κινητό...Αλλά με αυτά που διαβάζω... Γιατι εχεις μπει σε κανενα foroum κινητου και να φωναζουν ολοι ..ζητω το κινητο μας? Για τα προβληματα ποιο πολυ θα μπει καποιος εδω και οταν χρειαζεται βοηθεια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. January 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2007 Σε δυνατότητες είναι ένα πολύ καλό τηλέφωνο. Όμως υπάρχει περίπτωση να σου ψοφήσει σαν κοτόπουλο και να κλαις... Το δικό μου πήγε στο service και πάει για αλλαγή πλακέτας... Έτσι τουλάχιστο μου είπαν. Είναι η 2η φορά που μου πεθαίνει, το θεωρώ πια εντελώς αναξιόπιστο... Τα ίδια είχα πάθει και με το Κ750 μου. Το πούλησα και ησύχασα. Είπα όμως ο λακαμάς να πάρω το νέο Κ800. Ε και με αυτό πάλι τα ίδια. Θεωρώ εντελώς ανεπίτρεπτο να πεθαίνει στα καλά καθούμενα το κινητό. Είναι εντελώς αναξιόπιστο. Τελικά φίλε τι έφταιγε; Η αναβάθμιση που κάναμε μέσω SEUS; Δεν πρέπει με λίγα λόγια να κάνουμε μέσω ίντερνετ εμείς; Τι διάολο πια; :down: Εγώ το πήγα σήμερα στο σέρβις και μου είπαν σε δυο μέρες θα είναι έτοιμο. Στα κεντρικά. Πριν είχα πάει στη γειτονιά μου σε ένα απάλευτο σέρβις πόιντ όπου δεν γνωρίζαν καν τι είναι EROM. :blink: Εκεί μάλιστα μου είπαν το εκπληκτικό ότι έσβησε το κινητό επειδή είδαν υγρασία στις επαφές επιφανειακά. :blink: Γιαυτό λέει δεν δεχόταν καν αναβάθμιση. :blink: Eν τω μεταξύ εγώ το προσέχω το κινητό, δεν έχει πέσει ποτέ ούτε σταγόνα!!! Αν αυτό μαζεύει υγρασία από μόνο του, είναι καθαρά δικό τους πρόβλημα!! Να πάνε να τα διορθώσουν. Δε θα ρίχνουν το φταίξιμο στον πελάτη. :down: Γενικά είμαι πολύ δυσαρεστημένος με την Σόνυ Έρικσον. Δεν ξαναγοράζω ΣΕ. Είχα και το Κ750, τα ίδια σκ@τ@ και χειρότερα κι εκείνο. Ε άντε να πάνε να πνιγούνε. Καθίστε φτιάξτε κανά κινητό της προκοπής και μετά βγάλτε το στην αγορά. Και επιτέλους κόψτε αυτή την μπ@υρδέλοαναβάθμιση μέσω SEUS. Είναι εντελώς αναξιόπιστη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts