Jump to content

Sony Ericsson K800i

MsK
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

@peka

Καινουριο απο το Πλαισιο π.χ. το παιρνεις 382€. Παντως για 2 ημερων τηλεφωνο ειναι καλη η τιμη πιστευω.

ρε παιδια για να κανω βιντεοκληση τι χρειαζεται ?

εννοειται οτι εχω ενεργοποιησει το 3G στο μενου του τηλεφωνου και εχω και λογαριασμο δεδομενων (Data)

Ο λογαριασμός δεδομένων λογικά δεν χρειάζεται έτσι κι αλλιώς.

η καρτα sim δεν ειναι 3G αλλα απ' οτι διαβασα, στη Voda δεν χρειαζεται να ειναι η καρτα 3G για να κανω βιντεοκληση.

Που το διάβασες αυτό;

Παιδιά τί στο καλό μας δουλεύει αυτη η εταιρία??Αν μια συσκευη της δεν είναι αξιοπιστη περίμενε και μην της βγάζεις.Πήρα το K800 το καλοκαιρι,ολα καλά,μετά απο ένα μήνα .....εσβησε ξαφνικα και δεν ξαναναψε...αξιοπιστία πρώτη η se.Το πήγα στην se,υποτιθεται οτι μετα απο εβδομάδες μου εκαναν αντικατασταση συσκευης,εχθές παλι τα ίδια εσβησε και δεν ξαναναψε.Δεν παμε καθολου καλά,και δυο ακομα παιδια που ξέρω το ίδιο ειχαν παθει και αυτοί.Κανείς με παρόμοιο πρόβλημα?οχι πειτε μου τι τους κανεις τώρα...

πληρώνεις 400+ ευρώ για να χαλαει συνέχεια και να τρέχεις στο απαράδεκτο service.

Τοσα χρόνια με samsung(Οπως d500)και sharp 902,δεν είχα προβλήματα,στο θεμα αξιοπιστίας ήταν κορυφή,χώρια που ήταν πιο ποιοτικές συσκευες

Και αφου ηταν ποιοτικες εταιριες γιατι μεταπηδησες στην sony ericsson? :blink:

Οπως και να χει..μηπως τα κινητα δεν τα προσεχεις εσυ..δεν μπορει ενα κινητο να σβηνει στα καλα του καθουμενου! Εγω εχω 4 κινητα της SE και ολα δουλευουν μια χαρα και μοντελα πριν4 χρονια.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπάρχει ένα θέμα με τους ξαφνικούς θανάτους του Κ800, αλλά έχει λυθεί σχεδόν τελείως με την τελευταία αναβάθμιση του erom firmware. Το έχουμε πει άπειρες φορές από εδώ!

Και μην βιαζόμαστε να κατηγορήσουμε εταιρείες των οποίων τα τηλέφωνα αν μη τι άλλο έχουν συνδέσει το όνομά τους με την έννοια αξιοπιστία. Πρόσφατα σε ένα φίλο εδώ μέσα, του έπεσε το κινητό του, το πάτησε αμάξι, και το κινητό συνέχιζε να δουλεύει!!!!!

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

ρε παιδια, ποσες μερες σας κραταει η μπαταρια...;;

εμενα 2 μερες με το πολυ ζορι, χωρις χρηση της καμερας, με απενεργοποιημενη την υπηρεσια 3g, κ το πολυ 1 ωρα ομιλιας την ημερα...

τπτ αλλο...

ειναι φυσιολογικο αυτο;; :confused:

Χμμμ ...... Ούτε καλό, ούτε κακό. Είσαι δηλαδή με 2 ώρες ομιλίας (περίπου), και 48 ώρες αναμονή (πάλι περίπου). Έτσι και έτσι!

Για σύγκριση, το δικό μου με τις ίδιες ώρες ομιλίας και λίγο παραπάνω (περίπου 2,5) και κάμποσο internet, μου κρατάει και εμένα 2 μέρες πριν σβήσει! Λίγο παραπάνω δηλαδή. Σε μέρες άδειας, που δεν μιλάω τόσο πολύ, μου βγάζει άνετα 3 μέρες. Το πόσο όμως κρατάει η μπαταρία, δεν εξαρτάτε μόνον από αυτά. Εάν είσαι συνέχεια σε κίνηση, ή αν μιλάς από μέρη με χαμηλό σήμα τότε σου τρώει σίγουρα παραπάνω μπαταρία, και είναι απόλυτα φυσιολογικό.

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Και αφου ηταν ποιοτικες εταιριες γιατι μεταπηδησες στην sony ericsson? :blink:

Οπως και να χει..μηπως τα κινητα δεν τα προσεχεις εσυ..δεν μπορει ενα κινητο να σβηνει στα καλα του καθουμενου! Εγω εχω 4 κινητα της SE και ολα δουλευουν μια χαρα και μοντελα πριν4 χρονια.

Γιατί το samsung είχε πολλα κενά στο μενού,και το 902 ήταν παντόφλα,γι αυτο ειπα να παρω το μικρότερο k800

Δυο φορές να μου χαλασει?ουτε κατω επεσε ουτε τπτ,αν δεν τα προσεχα τα κινητα θα χαλουσαν και τα αλλα.

Δυο φορες ξαφνικα να σβήσει και μην ξαναναψει ειναι απαραδεκτο,ειναι δλδ αξιοπιστα τα κ800?δεν το νομίζω,αλλα se ναι,με αυτό απογοητευτικα.

Γιατί το samsung είχε πολλα κενά στο μενού,και το 902 ήταν παντόφλα,γι αυτο ειπα να παρω το μικρότερο k800

Δυο φορές να μου χαλασει?ουτε κατω επεσε ουτε τπτ,αν δεν τα προσεχα τα κινητα θα χαλουσαν και τα αλλα.

Δυο φορες ξαφνικα να σβήσει και μην ξαναναψει ειναι απαραδεκτο,ειναι δλδ αξιοπιστα τα κ800?δεν το νομίζω,αλλα se ναι,με αυτό απογοητευτικα.

Παιδια αυτο με τους ξαφνικους θανατους εχει συμβει και σε k800 vodafone live?Να αρχησω να ανησυχω?

Cell phone: iPhone Xs Max 256GB

Tablet: iPad 2017 Gold 32GB

Υπάρχει ένα θέμα με τους ξαφνικούς θανάτους του Κ800, αλλά έχει λυθεί σχεδόν τελείως με την τελευταία αναβάθμιση του erom firmware. Το έχουμε πει άπειρες φορές από εδώ!

Και μην βιαζόμαστε να κατηγορήσουμε εταιρείες των οποίων τα τηλέφωνα αν μη τι άλλο έχουν συνδέσει το όνομά τους με την έννοια αξιοπιστία. Πρόσφατα σε ένα φίλο εδώ μέσα, του έπεσε το κινητό του, το πάτησε αμάξι, και το κινητό συνέχιζε να δουλεύει!!!!!

Το συνηθέστερο πρόβλημα των SE είναι η πλακέτα.(επίσημη πληροφόρηση μέσα από το service της SE)

Και το πρόβλημα εμφανίζεται όπως το περιγράφει παραπάνω ο φίλος.Μπάμ και κάτω!!Και το κινητό πάει για πέταμα.

Δεν είναι ούτε ο πρώτος που το παθαίνει ούτε ο τελευταίος δυστυχώς.Δεν είναι ούτε το πρώτο ούτε το τελευταίο μοντέλο της SE στο οποίο συμβαίνει αυτό.

Προσωπικά μου έχει συμβεί σε ΟΛΑ τα SE που έχω αγοράσει(k700, k750, w900) εκτός από το z800(το οποίο όμως και πάλι μου το αλλάξανε στο σέρβις εξαιτίας προβλήματος στον μηχανισμό αναδίπλωσης).

Τώρα έλα και πές μου εμένα για αξιοπιστία...

Δεν μιλάμε για αντοχή, αλλά για αξιοπιστία.

Είναι διαφορετικά πράγματα

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

τελεια,δλδ εχω ακομα μελλον,κανα 3-4 φορες θα νεκρώσει πάλι,δεν το πιστευω,εχω δει πολλα προβληματα σε εταιριες,αλλα αυτους τους ξαφνικους θανατους κυρίως των K800...den to exo ksanadei.

dld gi ayto kanoyn antikatastasi?dn ftiaxnete i plaketa?

pantos ego dn pisteyo na dinoyn olokainoyrio kinito,otan moy kanan antikatastasi dn moy emoiaze kai toy koytioy tespa,gia na doyme ti tha ginei tora..

Dld kai to w900 poy einai to pio poiotiko se epeidi ftiaxnete stin japan,exei kai se ayto problima i plaketa?

oxx ti ithela kai efeyga apo tin samsung kai tin sharp...

As elpisoyme oti to neo moy k800(otan moy to dosoyn me to kalo)na min ksanaparoysiasei problima.

Kai esy pantos tyxeros file,ekanes kai esy tin volta soy apo ta service tis etairias gia ta kala.

Φιλε ddr εχεις δικιο σε αυτο που λες. Κι εγω οταν ειχα το k750, 2 φορες μου εκαναν αντικατασταση λογω προβληματος της πλακετας. Κατα τ' αλλα ομως φοβερο τηλεφωνο.

Όχι μόνο δουλεύει αλλά με 120Ε έγινε καινούργιο:D .......και δεν το πάτησε κανέμα matiz.......BMW 318 παρακαλώ:lol: 1.5 τόνος αυτοκίνητο!!!!!!

Παρεπιπτόντως ταχρηστούγενα λέω να το δώσω για να πάρω το Ν80 λόγω wi-fi.Αξίζει?

pitcap!

Φιλε ddr εχεις δικιο σε αυτο που λες. Κι εγω οταν ειχα το k750, 2 φορες μου εκαναν αντικατασταση λογω προβληματος της πλακετας. Κατα τ' αλλα ομως φοβερο τηλεφωνο.

Κατά ποιά άλλα??:lol: :p

Εντάξει σαν συσκευή, πολύ ωραία αλλά αυτό που γίνεται με τα SE δεν μου αρέσει καθόλου, και μάλλον δεν θα τα τιμήσω ξανά.

Βέβαια, καλύτερα αυτό(το πας στο σέρβις και σου δίνουν καινούριο) παρά τα νόκια που έχουν 1000+2 προβλήματα λογισμικού που δεν ξέρεις αν και πότε θα λυθούν.

Άλλα χάλια από κει πέρα....:p

@peka

Καινουριο απο το Πλαισιο π.χ. το παιρνεις 382€. Παντως για 2 ημερων τηλεφωνο ειναι καλη η τιμη πιστευω.

και 370 απο smag.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Τότε να θεωρήσω τον εαυτό μου υπερτυχερό!:D Και το λέω γιατί πέρασαν από τα χέρια μου t100, t600(2), t610, k700 (2), k600, k750, k800 σε διάστημα 4-5 χρονών, και κανένα μα κανένα δεν μου ξεράθηκε έτσι στα ξαφνικά.

Ξέρουμε τίποτα για τον αντικαταστάτη του Κ800 ή έστω καινούριο cybershot phone?:wacko:

H Nokia ανακοινώνει συνεχώς τηλέφωνα με video 640X480 και 30 καρέ το δευτερόλεπτο κι εμείς τραβάμε 176Χ144 με 15 καρέ το δευτερόλεπτο και χαιρόμαστε:O

Εχω δει video στο PC μου από ΝΟΚΙΑ Ν73 με ανάλυση 352Χ288 και 25 καρέ το δευτερόλεπτο κι έχω μείνει μ@@@@@ς:X

Δεν το πίστευα. Ποιότητα videoCD.

Sorry αλλά όταν βλέπω τα βιντεάκια του Κ800 τρελαίνομαι:cry:

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

γεία σας απο σήμερα είμαι ένας ευτυχής κάτοχος του Κ800 μόνο που έχω μια απορία.

τα βυσματα (φορτιστής καλώδιο h/f) πώς βγένουν απο το τηλέφωνο;

στα παλιά ερικσον θυμάμε τα έστρεφα λιγο προς τα πάνω και μετά εβγενάν,στο κ800 τι ισχύει ;

ευχαριστώ.:)

Τότε να θεωρήσω τον εαυτό μου υπερτυχερό!:D Και το λέω γιατί πέρασαν από τα χέρια μου t100, t600(2), t610, k700 (2), k600, k750, k800 σε διάστημα 4-5 χρονών, και κανένα μα κανένα δεν μου ξεράθηκε έτσι στα ξαφνικά.

Ή εγώ τον εαυτό μου πολύ άτυχο:(

Βέβαια, εξαρτάται και πόσο καιρό είχες το καθένα.

Αν τα είχες από 2-3 μήνες μπορεί να μην πρόλαβαν να σου πεθάνουν!

Πάντως, τα συχνά προβλήματα ξεκινούν μετά το k700.

Παιδιά γεια σας κι από μένα...πήρα και γω το k800i πριν 2-3 μέρες... Δεν του έχω βάλει τίποτα μέσα γιατί ήθελα να σας διαβάσω πρώτα και το έκανα...138 σελίδες... ΕΛΕΟΣ στραβώθηκα... :wacko: εξακολουθώ όμως να έχω απορίες...καθότι άσχετη...

1) είχα το σ700ί και θέλω να βάλω τις φώτος στο κ800 την ατζέντα και τα πρόχειρα...τα έχω ρίξει στο pc με το my phone explorer αλλά στο κ800 πως θα τα βάλω?:O

2) επίσης και τα παιχνίδια του σ700 θέλω στο κ800 αλλά είναι κλειδωμένα:( :( :(

είμαι σίγουρη ότι ξέρετε εσείς;)

υ.γ. κρίμα τόσο διάβασμα που έκανα :p ;)

Ερωτηση κρισεως:Ποτε λετε να πεσει και αλλο η τιμη του Vflive k800 που τωρα ειναι στα 399 ευρω?Αρχικα ειχε 425.

Ρωταω γιατι προπερσι ειχα παει παρασκευη να παρω το κ700 και την δευτερα το ειχανε 80 ευρω λιγοτερα!!!

Ερωτηση κρισεως:Ποτε λετε να πεσει και αλλο η τιμη του Vflive k800 που τωρα ειναι στα 399 ευρω?Αρχικα ειχε 425.

Ρωταω γιατι προπερσι ειχα παει παρασκευη να παρω το κ700 και την δευτερα το ειχανε 80 ευρω λιγοτερα!!!

Λίγο υπερβολικός είσαι.

Θα πέσει κι άλλο, αλλά όχι τόσο γρήγορα.

γεία σας απο σήμερα είμαι ένας ευτυχής κάτοχος του Κ800 μόνο που έχω μια απορία.

τα βυσματα (φορτιστής καλώδιο h/f) πώς βγένουν απο το τηλέφωνο;

στα παλιά ερικσον θυμάμε τα έστρεφα λιγο προς τα πάνω και μετά εβγενάν,στο κ800 τι ισχύει ;

Εγώ πάντω τα τραβάω απλώς προς τα έξω... :)

• The title was changed to Sony Ericsson K800i