toympas Δημ. August 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2006 ρε σεις , οταν βάζω τα ακουστικα και ακουω ραδιόφωνο κανει καθε λιγο και λιγακι εναν πολυ σιγανο και πολυ οξύ θόρυβο , ειτε στο ενα είτε στο αλλο ηχειο και μετα απο λιγο σταματαει, όταν το βάζω το ράδιο να παίζει απο το ηχείο του κινητού δεν ακούγεται. Επίσης όταν παίζω μουσικι με τα ακουστικα παλι δεν ακούγεται τίποτα. Σας το κάνει και εσάς? Μήπως ειναι που ψάχνει τίποτα πχ για το AF ή το RDS αλλα πάλι γιατι μόνο με τα ακουστικά? Οι ποιο πολυ απο εδω αυτο το προβλημα εχουν.:mad: 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. August 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2006 Αυτες τις μερες ειχα παει διακοπες και πριν 2 μερες το κινητο απο την στιγμη που κανει αυτοματη εστιαση στις φωτο ακουγεται απο τον φακο ενα τουκ τουκ λες κασι κουτουλαει καπου οταν επιλεξω εστιαση στο απειρο που δεν κανει auto focus δν ακουγεται αυτο.Η ποιοτητα στις φωτο δεν εχει επηρεαστει αλλα ειμαι σιγουρος οτι πριν δεν το εκανε .Λετε να το παω να το δουν?Σε εσας το κανει?Παντος βγαζει για μενα απο τις καλητερες φωτογραφιες ακομα και απο το Ν93:) Αυτό που ακούς φίλε είναι ο ήχος του φακού που κουνιέται για να εστιάσει σωστά.Έτσι πρέπει να κάνει. Μήπως νιώθεις και μια ελάχιστη δόνηση στο χέρι σου(εκεί κοντά στην κάμερα?). Θα το έκανε και πιο πριν , δεν θα το είχες προσέξει. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. August 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2006 Κάτι κουτουλάει κάπου;:lol: Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. August 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2006 Σαν υποψηφιος κατοχος να ρωτησω και εγω κατι. Η αναπαραγωγη MP3 και ραδιοφωνου απο το εξωτερικο ηχειο ειναι στα επιπεδα των Κ750/W800 ή κατωτερος?Δεν μιλαω για την ενταση (που εχει αναφερθει οτι ειναι ενα κλικ πιο κατω και ελπιζω να λυθει με μελλοντικη αναβαθμιση) αλλα για την καθαροτητα-ποιοτητα του ηχου(τριξιματα και τετοια πραγματα). Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cockney Δημ. August 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2006 Φίλε απο το λίγο που έχω προλάβει να ασχοληθώ μαζί του, δεν μου φαίνεται να έχει κάποιο πρόβλημα. Μια χαρά παίζουν τα mp3. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. August 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2006 Θήκη για το Κ800: http://www.mobilefun.co.uk/product/11264.htm Υπάρχει βέβαια και αυτή: http://www.mobilefun.co.uk/product/3840.htm Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. August 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2006 Επίσης δείτε και αυτό το πακέτο, που κατά τη γνώμη μου είναι value for money! http://www.mobilefun.co.uk/product/11298.htm Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. August 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2006 Και κάρτα 1GB: http://www.mobilefun.co.uk/product/10442.htm Έχει και το Πλαίσιο με 70 Ευρώ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cockney Δημ. August 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2006 Mono 25 lires? 8eiko mou akougetai :) exei paraggeilei kaneis apo ekei gia ellada? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. August 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2006 Φίλε απο το λίγο που έχω προλάβει να ασχοληθώ μαζί του, δεν μου φαίνεται να έχει κάποιο πρόβλημα. Μια χαρά παίζουν τα mp3. Σε ευχαριστω φιλε μου. Αυτο που εννοουσα ομως ειναι για την αποδοση του εξωτερικου ηχειου. Ποιοτητα δηλαδη αναπαραγωγης απο το ηχειακι σε σχεση με ηχειο του W800/K750. Οποιος πρωην κατοχος των προαναφερθεντων μοντελων ας απαντησει. Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. August 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2006 Επίσης δείτε και αυτό το πακέτο, που κατά τη γνώμη μου είναι value for money! http://www.mobilefun.co.uk/product/11298.htm Απιστευτη τιμη για τοσα πολλα που δινει!! Μαλλον θα το αγορασω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cockney Δημ. August 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2006 Η ποιότητα είναι πολυ καλή , απλά ακούγεται λίγο πιο σιγά απο το w800. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. August 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2006 Τωρα παντως ειδα οτι ο φορτιστης αυτοκινητου ειναι ακυρος....Δεν ειναι SE. Προφανως ομως προκειται για λαθος εικονα. Το συγκεκριμενο καταστημα παντως εχω ακουσει οτι ειναι πολυ αξιοπιστο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cockney Δημ. August 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2006 Ego to parhggeila hdh to kit. :) Thn allh bdomada pou 8a to paro 8a sas po. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios4 Δημ. August 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2006 Ego to parhggeila hdh to kit. :) Thn allh bdomada pou 8a to paro 8a sas po. Τα εξοδα αποστολης ποσο πηγαν φιλε μου?? και αν μπορεις να μας πεις συνολικα τιμη σε ευρω......:) 1 Παράθεση Η γνώση μας κάνει περήφανους, η σοφία ταπεινούς! Our forum ===>> IrCtAlK Forum :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toympas Δημ. August 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2006 Αυτό που ακούς φίλε είναι ο ήχος του φακού που κουνιέται για να εστιάσει σωστά.Έτσι πρέπει να κάνει. Μήπως νιώθεις και μια ελάχιστη δόνηση στο χέρι σου(εκεί κοντά στην κάμερα?). Θα το έκανε και πιο πριν , δεν θα το είχες προσέξει. Δεν ξερω μου φενεται πολυ δυνατος ο ηχος που κανει και δν ακουγεται σαν εστιαση και αυτο το κανει δυο φορες οταν την τραβας και αφου την τραβηξης ακουγεται παλι. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cockney Δημ. August 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2006 +10 lires, synolika 35 lires peripou. kai pali f8hna einai :) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. August 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2006 Η ποιότητα είναι πολυ καλή , απλά ακούγεται λίγο πιο σιγά απο το w800. Φιλε Cockney σε ευχαριστω πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. August 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2006 Mono 25 lires? 8eiko mou akougetai :) exei paraggeilei kaneis apo ekei gia ellada? Έχω παραγγείλει πάνω από 20 φορές, πάντα χωρίς κανένα πρόβλημα!:D Μόνο αρνητικό οι 10 λίρες των μεταφορικών (πέρσι ήταν 4,50).:mad: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. August 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2006 Σαν υποψηφιος κατοχος να ρωτησω και εγω κατι. Η αναπαραγωγη MP3 και ραδιοφωνου απο το εξωτερικο ηχειο ειναι στα επιπεδα των Κ750/W800 ή κατωτερος?Δεν μιλαω για την ενταση (που εχει αναφερθει οτι ειναι ενα κλικ πιο κατω και ελπιζω να λυθει με μελλοντικη αναβαθμιση) αλλα για την καθαροτητα-ποιοτητα του ηχου(τριξιματα και τετοια πραγματα). Ευχαριστω Τριξίματα ελαφρώς με τέρμα όλα στον ισοσταθμιστή έχει αλλά ανεπαίσθητα.Σε γενικές γραμμές όλα θυμίζουν τα Κ750 στις πρώτες εκδόσεις λογισμικού(τις είχα όλες σε διαφορετικές συσκευές Κ750).Θα φτιάξει με αναβάθμιση,ευελπιστώ:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. August 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2006 Δεν ξερω μου φενεται πολυ δυνατος ο ηχος που κανει και δν ακουγεται σαν εστιαση και αυτο το κανει δυο φορες οταν την τραβας και αφου την τραβηξης ακουγεται παλι. Τι να σου πώ.:worry: Το ασφαλέστερο θα ήταν να πάς σε ένα σέρβις να το δούν και να σου πούν.;) Από εδώ που είμαι δεν μπορώ να το ακούσω:D Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giouli_n91 Δημ. August 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2006 kalhspera...o kwdikos suskeuhs sto k800 poios einai? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. August 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2006 Εννοείς τον γνωστό κωδικό όλων των SE μάλλον. 0000 Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. August 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2006 Και κάρτα 1GB: http://www.mobilefun.co.uk/product/10442.htm Έχει και το Πλαίσιο με 70 Ευρώ. με 10 ευρω κατω εχω βρει καρτα και την περιμενω αυριο. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalamatiani Δημ. August 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2006 Καλησπερα σε ολους τους κατοχους του Κ800 (συμπεριλαμβανομενου εμου..) Μηπως τελικα καναμε βλακεια που το αγορασαμε το κινητακι;;; Δεν λεω, καλο τηλεφωνο, αλλα ρε παιδια ολο προβληματα ειναι.. Τι χαλι ειναι αυτο...σκασαμε 400 ευρουλακια για να παρουμε προβληματικο κινητο...ε οχι!!!! Π.χ. προσωπικα, το προβληματα που αντιμετωπιζω ειναι ο σπαστικος ηχος στο ραδιο, καποια κολληματακια κατα την περιηγηση του μενου και το σημαντικοτερο, οτι δεν εχω καλο σημα!!!! :( Με το προηγουμενο (sharp gx20) επιανα παντου! Με αυτο το μπ******* εχω αγανακτησει...! :wacko: Προτεινετε κατι γιατι θα το σπασω..! :mad: Συγνωμη για το αναρμοστο Post, αλλα δεν παει αλλο.. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts