tasosmaroulitsis Δημ. July 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2006 οχι μονο το σημα εχουν οπως εγραψε ενας φιλος Σωστά,αλλά τι το βάζουν μωρέ και αυτοί...;;;:mad: 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTG Δημ. July 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2006 Τελικά τι αρνητικά έχουν ανακαλυφθεί για το κινητό μετά από τόσες μέρες; Υπάρχει περίπτωση σε μελλοντική αναβάθμιση να αυξηθεί η ανάλυση του βίντεο. 1 Παράθεση Proud owner of: Master System III , SNES , Mega Drive , Saturn , PSone , N64 , Dreamcast , PS2 , GameCube , XBox , XBox 360 , Wii , PS3 , PSP , DS ..... PC: CPU Phenom II 955 - MB MSI 790FX-GD70 - Corsair Vengeance 1x4GB - Sapphire 5850 Xtreme - WD800ADFD - COOLERMASTER RS-1000 SILENT PRO M 1000W Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. July 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2006 Τελικά τι αρνητικά έχουν ανακαλυφθεί για το κινητό μετά από τόσες μέρες; Υπάρχει περίπτωση σε μελλοντική αναβάθμιση να αυξηθεί η ανάλυση του βίντεο. Εγω προσωπικα δεν εχω βρει (ουτε εχω διαβασει) καποιο αρνητικο. Καλη ποιοτητα κατασκευης, απιθανη καμερα, καλη οθονη και μονο στο βιντεο μας τα χαλαει αλλα δεν βλεπω κανεναν να κλαιει κιολας:p Η ποιοτητα του βιντεο να γινει καλυτερη μπορει. Η αναλυση δεν νομιζω να γινει ποτε μεγαλυτερη αφου λογικα ειναι θεμα hardware και οχι software. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmaroulitsis Δημ. July 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2006 Η ποιοτητα του βιντεο να γινει καλυτερη μπορει. Πως ρε παιδιά...;;;:worry: Πείτε.:confused: 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. July 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2006 Πως ρε παιδιά...;;;:worry: Πείτε.:confused: Με αναβαθμιση :O Μιλαμε για την ποιοτητα παντα. Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmaroulitsis Δημ. July 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2006 Με αναβαθμιση :O Στο 9volto να υποθέσω γίνεται...;;;:worry: 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTG Δημ. July 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2006 Κρίμα πάντως που έχει μείνει πίσω στο βίντεο γιατί κατά τα άλλα φαίνεται πολύ καλό. 1 Παράθεση Proud owner of: Master System III , SNES , Mega Drive , Saturn , PSone , N64 , Dreamcast , PS2 , GameCube , XBox , XBox 360 , Wii , PS3 , PSP , DS ..... PC: CPU Phenom II 955 - MB MSI 790FX-GD70 - Corsair Vengeance 1x4GB - Sapphire 5850 Xtreme - WD800ADFD - COOLERMASTER RS-1000 SILENT PRO M 1000W Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmaroulitsis Δημ. July 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2006 Κρίμα πάντως που έχει μείνει πίσω στο βίντεο γιατί κατά τα άλλα φαίνεται πολύ καλό. Ναι ρε παιδιά...:confused: Γιατί 2 χρόνια τώρα το έχει ίδιο...;;;:worry: Το Κ700i,τι είχε...;;; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. July 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2006 Στο 9volto να υποθέσω γίνεται...;;;:worry: Αναβαθμιση γινεται ΚΑΙ απο το σπιτι σου (like k750i) , αλλα και over the air . Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmaroulitsis Δημ. July 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2006 Αναβαθμιση γινεται ΚΑΙ απο το σπιτι σου (like k750i) , αλλα και over the air . Κατάλαβα.Μούφα πάντως όπως και να'χει το βιντεάκι του... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JohnnysR Δημ. July 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2006 Παίδες το video το έχετε χαντακώσει όλοι και λογικά αφού η αναλυσή του είναι μικρή..Όμως για χρήση του video στο κινητό είμαι ικανοποιημένος..Η σταθεροποίηση εικόνας στο video έχει καλα αποτελέσματα και άμα παρακολουθείτε στο κινητό είναι ικανοποιητικό.. Όσο για αναβάθμιση στο μέλλον της ανάλυσης δεν το έχω καθόλου απίθανο,καθώς μπορεί το hardware του να υποστηρίζει μεγαλύτερη ανάλυση αλλά μέσω του λογισμικού το το έχουν περιορίσει σε αυτή τη μικρή ανάλυση..Πάντα υποθέσεις κάνω ποτέ δε ξερεις...Το αλλάξουν δεν το αλλάξουν δεν έχω πρόβλημα...Άλλωστε το ήξερα ότι δεν φημίζονταν για το βίντεό του αλλά για τις φωτογραφικές του ικανότητες που επαληφεύτηκαν και με το παραπάνω! Όσο για την κάμερα και τις επιλογές που παρέχει δεν έχω να πω τίποτα...Καταπληκτική ποιότητα,flash φανταστικό...Δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο σε κινητό αυτή τη στιγμή κατά τη γνώμη μου...Πλήρης ικανοποιημένος... Η οθόνη του κινητού εξαιρετική,απεικονίζει τα πάντα υπέροχα... Όσο για τα μενού του απλά και εύχρηστα χωρίς να λείπουν προηγμένες επιλογές... Ένα καθαρά Imaging κινητό που το συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEjB Δημ. July 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2006 Παίδες το video το έχετε χαντακώσει όλοι και λογικά αφού η αναλυσή του είναι μικρή..Όμως για χρήση του video στο κινητό είμαι ικανοποιημένος..Η σταθεροποίηση εικόνας στο video έχει καλα αποτελέσματα και άμα παρακολουθείτε στο κινητό είναι ικανοποιητικό.. Όσο για αναβάθμιση στο μέλλον της ανάλυσης δεν το έχω καθόλου απίθανο,καθώς μπορεί το hardware του να υποστηρίζει μεγαλύτερη ανάλυση αλλά μέσω του λογισμικού το το έχουν περιορίσει σε αυτή τη μικρή ανάλυση..Πάντα υποθέσεις κάνω ποτέ δε ξερεις...Το αλλάξουν δεν το αλλάξουν δεν έχω πρόβλημα...Άλλωστε το ήξερα ότι δεν φημίζονταν για το βίντεό του αλλά για τις φωτογραφικές του ικανότητες που επαληφεύτηκαν και με το παραπάνω! Όσο για την κάμερα και τις επιλογές που παρέχει δεν έχω να πω τίποτα...Καταπληκτική ποιότητα,flash φανταστικό...Δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο σε κινητό αυτή τη στιγμή κατά τη γνώμη μου...Πλήρης ικανοποιημένος... Η οθόνη του κινητού εξαιρετική,απεικονίζει τα πάντα υπέροχα... Όσο για τα μενού του απλά και εύχρηστα χωρίς να λείπουν προηγμένες επιλογές... Ένα καθαρά Imaging κινητό που το συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!! Μελλοντική αύξυση της ανάλυσης στο βίντεο είναι απίθανη , όχι γιατί δεν γίνεται αλλά γιατί δεν θέλουν;) (αν θέλαν θα είχε εξ αρχής μεγαλύτερη ανάλυση)Πάντως tasosmaroulitis , οκ , το είπαμε , το ξαναείπαμε με το βίντεο.Αυτό θα λέμε συνέχεια??Ναι , είναι μικρής ανάλυσης.Είναι αδυναμία του κινητού αυτό το πράγμα. Εγώ θα ήθελα να δώ μερικές φώτο από το κινητό(το έχω πεί καμιά 50αριά φορές:O αλλά...:rolleyes: ) 1 Παράθεση Άρθρο 5 παρ.4 εδ.2 του Ν.2251/94: "Σε περίπτωση αντικατάστασης του προιόντος ή ανταλλακτικού του , η εγγύηση αυτόματα ανανεώνεται για όλη της τη διάρκεια για το νέο προιόν ή το ανταλλακτικό ." :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papi Δημ. July 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2006 Σε γενικές γραμμές είναι θετικές οι εντυπώσεις μου για το Κ800. Οπως ειπατε και εσείς σχετικά με το βίντεο είναι απαράδεκτο, χειρότερο και απο το Κ750. Οσο για τις φωτογραφίες τα τέστ που έκανα είναι μόνο σε εσωτερικούς χώρους και πραγματικά απογοητεύτηκα με την κακή ποιότητα και τον κόκκο που έχουν. Ελπίζω να είναι καλύτερα τα πράγματα σε φυσικό φωτισμό. Ισως οι αναβαθμίσεις να λύσουν κάποια προβλήματα.... 1 Παράθεση Someone, Somewhere in Summer Time Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xfader Δημ. July 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2006 Ανέβασα και 2 photos για να δούνε αυτοί που ρωτάνε για την camera του τηλεφώνου. Δεν είναι "στημένες" photos, απλά διάλεξα στην τύχη 2 από τις πολλές που έχω στη μνήμη του. Επίσης δεν είναι επεξεργασμένες με κανενός είδους φίλτρο, ούτε έχει τροποποιηθεί το μέγεθος τους. Προσωπικά έχω βρει την camera του K800i ικανοποιητική για φωτογραφική και πολύ καλή για κινητό. Δεν ψάχνω τηλέφωνο που να αντικαθιστά την camera. Για το μόνο που τη θέλω είναι για να στέλνω MMS σε αποδεκτή ποιότητα. Και σε αυτόν τον τομέα είναι άψογη. Όσοι τώρα θέλετε να τη συγκρίνετε με "κανονική" φωτογραφική μηχανή, πιθανόν να απογοητευτείτε. :cool: 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xfader Δημ. July 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2006 http://img236.imageshack.us/img236/9707/dsc000331iz.th.jpg http://img78.imageshack.us/img78/7870/dsc000031fk.th.jpg 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JohnnysR Δημ. July 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2006 THEjΒ Όπως είπες και εσύ δεν είναι ότι δεν γίνεται, είναι ότι δεν θέλουν... Κρίμα γιατί σίγουρα άμα ανέβαζαν το video το κινητό θα έκανε μεγαλύτερες πωλήσεις...Ίσως το δούνε έτσι στο μέλλον και προβούν σε μια τέτοια κίνηση...Έτσι θέλω να πιστεύω αλλά δεν το βλέπω..Όπως είπα και πριν δεν καίγομαι και πολύ... Σίγουρα το κινητό δεν συγκρίνεται με μία ψηφιακή φωτογραφική αλλά τα καταφέρνει πολύ καλά..Μην ξεχνάμε,μιλάμε για κινητό... Επίσης κάτι ακόμη..Μερικοί είχαν βάλει fotos εδώ από το κινητό και τις είχαν μικρύνει για να χωράνε,οι οποίες φαινόταν πάρα πολύ καλές..Στην κανονική ανάλυση μερικοί έλεγαν ότι δεν είναι τόσο καλές,γιατι αλλού είναι θολές,αλλού έχουν το φαινόμενο του noise..κτλ Και όντως έτσι ήταν.. Τι σημασία έχει αν δεν φαίνονται τόσο καλές στην κανονική τους ανάλυση?Αφού σε περίπτωση εκτύπωσης ή χρήσης κάπου στο pc πάντα θα είναι πιο μικρές απ την κανονική τους ανάλυση και θα έχουν φύγει όλες οι ατέλιες...Βέβαια η φωτογραφική του κινητού θα κριθεί για τις ικανοτητές της στη κανονική προβολή της φωτογραφίας αλλά στην καθημερινή χρήση φωτογραφίων των 3,2mp(ή και >) ποτέ δεν τις βλέπουμε στην κανονική τους αναλύση αλλά συνήθως πιο μικρές... Ορίστε δύο φωτογραφίες,και οι 2 στην κανονική τους ανάλυση,η μία στα 3,2mp και η άλλη VGA: 3,2Mp: http://image.warezakias.info/uploads/2facb1d0fc.jpg VGA(640x480): http://image.warezakias.info/uploads/15f86c87c1.jpg Και οι δύο τραβήχτηκαν απόγευμα κατά τις 6-7... xfader τσέκαρε λίγο τις ρυθμίσεις που έχεις...Αυτοί οι κόκκοι μου φαίνονται παράξενοι...Έχω τραβήξει σε εσωτερικούς χώρους,σε εξωτερικούς,και χωρίς καθόλου φωτισμό,μες το μαυρο σκοτάδι με φλας αλλά δεν παρατήρησα κάτι τέτοιο...! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. July 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2006 απο το βιντεο δεν περιμενω τιποτα,οσο καλο και να γινει η αναλυση του θα μεινει ιδια οποτε τι το συζηταμε και καθολου?πονεμενη ιστορια. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jos3ph Δημ. July 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2006 Νομίζω πως το video έχει και άλλο ανασταλτικό παράγοντα, την μπαταρία ... Οπότε δεν θα έπρεπε να έχουμε παράπονο ... και για να προλάβω τα κακώς κείμενα , άλλο να φωτογραφίζεις ένα θέμα , κόστος ενέργιας οθόνης και κλικ , και άλλο βίντεο , κόστος ενέργειας σε οθόνη, μνήμη , ειδικά σε προστιθέμενη και του επεξεργαστή λόγω σταθεροποιητή ( software ) και ότι άλλο χρειάζεται ... 1 Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/sazwsmc2u6io8pdczlh2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xfader Δημ. July 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2006 xfader τσέκαρε λίγο τις ρυθμίσεις που έχεις...Αυτοί οι κόκκοι μου φαίνονται παράξενοι...Έχω τραβήξει σε εσωτερικούς χώρους,σε εξωτερικούς,και χωρίς καθόλου φωτισμό,μες το μαυρο σκοτάδι με φλας αλλά δεν παρατήρησα κάτι τέτοιο...! Η φωτογραφία με τον πολύ θόρυβο είναι με ISO 400, άρα τη δικαιολογώ, όταν οι περισσότερες compact ψηφιακές έχουν κόκκο πάνω από ISO 200. Όσο για τις ρυθμίσεις ήταν στο twilight portrait(χωρίς flash) γι' αυτό και το υψηλό ISO. Ενώ υπάρχουν πολλές ρυθμίσεις, κατά τη γνώμη μου, δεν τις "σηκώνει" όλες η camera του τηλεφώνου. Δεν το λέω για να το κατηγορήσω! Είναι τηλέφωνο! Δε γίνεται ακόμα να έχουμε απαιτήσεις SLR από τα κινητά. Με ψάξιμο μπορεί κανείς να πετύχει καλά αποτελέσματα, αλλά όπως προανέφερα, οι photos που ανέβασα ήταν "πρόχειρες" , όχι οι καλύτερες που είχα. ;) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Whisper Δημ. July 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2006 Καλισπέρα! Το πήρα προχθές 440 Euro.. Είναι εξαιρετικά καλό, και η Τιμή του εδω που τα λέμε είναι τσουχτερή..! Είναι λίγο πιο βαρύ απο το παλιό μου T630.. Η κάμερα είναι ανεπανάληπτη.. 70ΜΒ Μνήμη & Επέκταση... Μπορώ να συνεχίσω να λέω μεχρι το βράδυ...:D 1 Παράθεση Whisper! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jos3ph Δημ. July 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2006 να συνεχίσεις να συνεχίσεις, έχω κολλήσει στο pc και δεν μπορώ να βγω έξω .... 1 Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/sazwsmc2u6io8pdczlh2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. July 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2006 το my file explorer "βλεπει" και το outlook ή οχι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toympas Δημ. July 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2006 Παιδια καλισπερα. σημερα πηρα και εγω το κ800ι.ενα μονο με εχει προβληματισει γιαυτο εβαλα και τν φωτο αυτα τα δυο ασπρα φωτακια πρεπαι να φαινονται σε αλλες φωτογραφιες δν φενονται επεισης η σειρα που βρισκετε το pad ειναι σαν να γερνει προς τα δεξια και ετσι να φενεται το φως.Τωαρα αυφου δω πως θα τα παει θα γραψω τις εντηποσεις μου σε 2-3μερες.παντος απο μια πρωτη ματια η καμερα ειναι απεχτη σε πληρης σκοταδι και σε βγαζει τελεια! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JohnnysR Δημ. July 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2006 Η φωτογραφία με τον πολύ θόρυβο είναι με ISO 400, άρα τη δικαιολογώ, όταν οι περισσότερες compact ψηφιακές έχουν κόκκο πάνω από ISO 200. Όσο για τις ρυθμίσεις ήταν στο twilight portrait(χωρίς flash) γι' αυτό και το υψηλό ISO. Ενώ υπάρχουν πολλές ρυθμίσεις, κατά τη γνώμη μου, δεν τις "σηκώνει" όλες η camera του τηλεφώνου. Δεν το λέω για να το κατηγορήσω! Είναι τηλέφωνο! Δε γίνεται ακόμα να έχουμε απαιτήσεις SLR από τα κινητά. Με ψάξιμο μπορεί κανείς να πετύχει καλά αποτελέσματα, αλλά όπως προανέφερα, οι photos που ανέβασα ήταν "πρόχειρες" , όχι οι καλύτερες που είχα. ;) Φίλε μου όπως είπες,οι ρυθμίσεις έιναι αρκετές αλλά δεν παίζουν παντού τον ίδιο παράγοντα λόγω του φακού..Συμφωνώ σε αύτο και επαυξάνω..Όπως πάλι καλά είπες μιλάμε για κινητό και όχι για φηφιακή.. :) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dpapa Δημ. July 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2006 ego pantos me to kinito pou eida fotos sto pc mou, einai apla telia!..den vrisko tholoura h kokkous. Ola eksaratate apo tis rythmisis, by the way to kserate pos otan vgalete fotos, mporite amesa na tis deite me to aristero koumpi dipla apo to speaker sto prostino meros tou kinitou!..Telia!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts