Nosferatu Δημ. July 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2006 Διάβασα λίγο παραπάνω ότι έχει βγει θήκη krussel για το K800i. Χλωμό το βρίσκω μια και είναι μόλις 10ημερών κινητό. Μήπως έχουν κάποια θήκη για προγενέστερο μοντέλο και την πουλάνε για το Κ800; Έχει πάντως μεγαλύτερες διαστάσεις από τους προκατόχους του καθώς και διαφορετικά πλήκτρα (πχ τα 2 εκατέρωθεν του ακουστικού) και διαφορετική κατασκευή κάμερας. Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. July 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2006 Για όσους θέλουν να απαλλαγούν από το Vodafone live μενού στα Κ800 που ενδεχομένως απέκτησαν μέσω επιδότησης δικτύου είναι εφικτό.Πληροφορίες εδώ: (Η επιλογή του K800_CXC1250490_MEDITERR_R1CB001_RED49 αφορά εμάς στην Ελλάδα) http://www.wotanserver.com/news.php#n13 ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melahrinos Δημ. July 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2006 Διάβασα λίγο παραπάνω ότι έχει βγει θήκη krussel για το K800i. Χλωμό το βρίσκω μια και είναι μόλις 10ημερών κινητό. Μήπως έχουν κάποια θήκη για προγενέστερο μοντέλο και την πουλάνε για το Κ800; Έχει πάντως μεγαλύτερες διαστάσεις από τους προκατόχους του καθώς και διαφορετικά πλήκτρα (πχ τα 2 εκατέρωθεν του ακουστικού) και διαφορετική κατασκευή κάμερας. Φίλτατε και όμως... http://www.krusell.se/searchResult.php?brand=Sony+Ericsson&model=K790i%2FK800i&x=15&y=5 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diachiristis Δημ. July 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2006 όποιος έχει το Κ800 και μπορεί να με εξυπηρετήσει, παρακαλώ να μου στείλει ένα πμ γιατί θέλω να ρωτήσω κάτι 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. July 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2006 Φίλτατε και όμως... http://www.krusell.se/searchResult.php?brand=Sony+Ericsson&model=K790i%2FK800i&x=15&y=5 Όντως στο σουηδικό site λέει πως έχουν βγάλει θήκη! Την έχεις βρει σε κάποιο κατάστημα στην Ελλάδα; Το μεταφέρω με πολύ ανησυχία όσο δεν έχω θήκη ! Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmas73 Δημ. July 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2006 όποιος έχει το Κ800 και μπορεί να με εξυπηρετήσει, παρακαλώ να μου στείλει ένα πμ γιατί θέλω να ρωτήσω κάτικαι γιατι δεν το ρωτας εδω???? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diachiristis Δημ. July 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2006 και γιατι δεν το ρωτας εδω???? θέλω να μου πει κάποιος κάτοχος για την ευαισθησία του στην εγγραφή ήχου και πόσο όγκο πιάνει ένα τέτοιο αρχείο? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. July 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2006 εγω λεω οτι ολο και καποια θηκη θα υπαρχει για το K-800 κι εννοω που να κανει σε στυλ πορτοφολι. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jiannisk Δημ. July 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2006 Για όσους θέλουν να απαλλαγούν από το Vodafone live μενού στα Κ800 που ενδεχομένως απέκτησαν μέσω επιδότησης δικτύου είναι εφικτό.Πληροφορίες εδώ: (Η επιλογή του K800_CXC1250490_MEDITERR_R1CB001_RED49 αφορά εμάς στην Ελλάδα) http://www.wotanserver.com/news.php#n13 ;) Πως κατεβαζουμε απο εκει? 1 Παράθεση SV9PFY Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. July 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2006 Πως κατεβαζουμε απο εκει? Πανω δεξια γραφει downloads και στο help and support εχει οδηγιες πως να κανεις την αναβαθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. July 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2006 Πως κατεβαζουμε απο εκει? θέλει πρώτα αγορά log account και λοιπά.....ψάξιμο;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melahrinos Δημ. July 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2006 Όντως στο σουηδικό site λέει πως έχουν βγάλει θήκη! Την έχεις βρει σε κάποιο κατάστημα στην Ελλάδα; Το μεταφέρω με πολύ ανησυχία όσο δεν έχω θήκη ! Είχα δει σε ένα περιοδικό την αντιπροσωπεία της Krusell στην Ελλάδα που θα την έχει σίγουρα. Θα ψάξω και αν το βρω θα στο πω γιατί θέλω και εγώ για το K750i . Φίλε nosferatu καλύτερα να πάρεις τη red label θήκη. Την έχω δει στο W800i και προσφέρει πολύ καλή προστασία στο κινητό. Ανησυχία ε ; Και εγώ έτσι είμαι με τα κινητά. Ούτε γρατζουνιά. :p 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. July 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2006 Για όσους θέλουν να απαλλαγούν από το Vodafone live μενού στα Κ800 που ενδεχομένως απέκτησαν μέσω επιδότησης δικτύου είναι εφικτό.Πληροφορίες εδώ: (Η επιλογή του K800_CXC1250490_MEDITERR_R1CB001_RED49 αφορά εμάς στην Ελλάδα) http://www.wotanserver.com/news.php#n13 ;) Μάλιστα. Οι πρώτοι που ξήλωσαν το live στο Κ800. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mavericklover Δημ. July 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2006 Θα προτιμήσω να περιμένω κάποιον για <<απαλλαγή της Vodafone>> απο Ελλάδα, ώστε αν κάτι δεν παει καλά να του το <κοπανήσω> στο κεφάλι.... Παντως ευχαριστούμε για την πληροφορία !!! 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] NetFocus.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. July 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2006 Θα προτιμήσω να περιμένω κάποιον για <<απαλλαγή της Vodafone>> απο Ελλάδα, ώστε αν κάτι δεν παει καλά να του το <κοπανήσω> στο κεφάλι.... Παντως ευχαριστούμε για την πληροφορία !!! την λυση θα στη δωσει συντομα το 9volto φιλε μου που ειναι στον πειραια. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Poet Δημ. July 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2006 Είχα δει σε ένα περιοδικό την αντιπροσωπεία της Krusell στην Ελλάδα που θα την έχει σίγουρα. Πάντως, στην ιστοσελίδα τους, αν πας στην καρτέλα "Where 2 Buy" και βάλεις "Greece" στην αναζήτηση, δίνει το αποτέλεσμα "It looks like we do not have any resellers in your area"... :worry: Παράθεση Χρονοροή κινητών (*δευτερεύον): Ericsson GA318, Ericsson GH388, Ericsson GH768, Nokia 6150, Nokia 8210, Siemens C35*, Panasonic GD93*, Ericsson T29*, Nokia 8310, Nokia 5210*, Nokia 7250, NEC N400i, Sony Ericsson S700i, Sony Ericsson K800i, Samsung Omnia, Apple iPhone 3GS, Huawei Ideos X5*, LG Optimus Black*, Apple iPhone 4S*, Apple iPhone 5S, Apple iPhone 6 Plus, Apple iPhone SE*, Apple iPhone 6S Plus, Nokia 5*, Apple iPhone X*, Redmi Note 10*, Apple iPhone 13 Pro Max, Redmi Note 11*... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotetsi Δημ. July 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2006 Krusell φέρνει ο Δήσιος με τις μπαταρίες. Για τσεκάρετε όσοι έχετε κοντά σας τέτοιο κατάστημα. 1 Παράθεση :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saxomaniaclub Δημ. July 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2006 EIMAI METAΞΥ ΤΟ Κ800 ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΟΚΙΑ Ν70.ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ! 1 Παράθεση http://i123.photobucket.com/albums/o288/SAXOULAS/DFSA.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. July 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2006 EIMAI METAΞΥ ΤΟ Κ800 ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΟΚΙΑ Ν70.ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ! Φιλε μου καλυτερα να ανοιξεις ενα θεμα στους διαξιφισμους.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dpapa Δημ. July 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2006 mipos kapios mpori na mou apantisi kai na mou pi pote tha erthi sto TIM to tilefono!? tha me trellanoun ayti. Akomi na tous erthi lene..kai den kseroun pote...mipos kseri kanis allos? eyxaristo! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. July 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2006 mipos kapios mpori na mou apantisi kai na mou pi pote tha erthi sto TIM to tilefono!? tha me trellanoun ayti. Akomi na tous erthi lene..kai den kseroun pote...mipos kseri kanis allos? eyxaristo! Αν δεν ξέρουν στην ίδια την ΤΙΜ τότε λίγο δύσκολο να ξέρει κάποιος από δω μέσα να σου απαντήσει υπεύθυνα. :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathoulop Δημ. July 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2006 μαγκες ειδα απο κοντα το κ800 και με αρεσε,στιβαρο,μικρο και ευχρηστο.αυτο που με προβληματιζει ειναι το joystick που με φανηκε ιδιο με το κ750.λετε να κολλαει μερικες φορες;ειναι αξιοπιστο; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sansara Δημ. July 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2006 Εμενα παντως μου φανηκε πιο καλο απο αυτο του κ750. Πιο "σκληρο"... 1 Παράθεση ΛεξοΜανία - Η πιο γλυκιά μανία της ημέρας σου! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmas73 Δημ. July 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2006 mipos kapios mpori na mou apantisi kai na mou pi pote tha erthi sto TIM to tilefono!? tha me trellanoun ayti. Akomi na tous erthi lene..kai den kseroun pote...mipos kseri kanis allos? eyxaristo! εμενα μου ειπαν οτι μεσα στην εβδομαδα θα το φερουν. ας το ελπισουμε... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. July 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2006 mipos kapios mpori na mou apantisi kai na mou pi pote tha erthi sto TIM to tilefono!? tha me trellanoun ayti. Akomi na tous erthi lene..kai den kseroun pote...mipos kseri kanis allos? eyxaristo! Μεγάλο μπλέξιμο τα γ@*η*ενα ζωντόβολα της ΤΙΜ,αν περιμένεις από αυτούς ψώνισες από....σβέρκο,μιλάμε μόνο αν διακτινιστούν από τον Κρόνο κάποια Κ800 τότε θα τα φέρουν,πάρτο από αλλού;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts