alt10 Δημ. February 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2009 Δεν παιζει ρολο αυτο... antonio, δοκιμασες να τρεξεις το xs++ η το setool ? εγω παντως εννοειτε πως το δοκιμασα.. αλλα τπτ το αλλο k800 που εχω ανταποκριθικε αμεσως παιδια δν μπορουμε να κανουμε κατι ? εστω κατι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. February 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2009 γίνεται...απλά αντί να το συνδέσεις με το c πάτα μαζί τα πλήκτρα 2 και 5 Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alt10 Δημ. February 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2009 μπραβω ... μου φορτωσε στο προγραμμα ... αλλα δεν λεει ολα οσα λεει και στο κ800 που δουλευει λεει μονο baseband id 9900 , protocol version 3.1 τι να κανω? να συμπληρωσω οτι το κιν ειναι απο την voda... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. February 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2009 στο xs το σύνδεσες?σύνδεσέ το με το setool2lite.άνοιξέ το,πάτα το repair και με΄τα βάλε το κινητό με 2 και 5 Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alt10 Δημ. February 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2009 το εκανα αυτο μετα τι κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonios Δημ. February 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2009 το setool και το xs πού το κατεβάζουμε; Για να μην κολλήσω κανένα ιό.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alt10 Δημ. February 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2009 εγω τα βρικα και τα 2 στο google δν ειχαν κατι ... μετα απο αυτο τι κανω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alt10 Δημ. February 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2009 στο xs το σύνδεσες?σύνδεσέ το με το setool2lite.άνοιξέ το,πάτα το repair και με΄τα βάλε το κινητό με 2 και 5 μετα απο αυτο τι κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. February 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2009 αν δε δουλεψε κετσι ψαξε για erom update k800 Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alt10 Δημ. February 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2009 απο που θα το βρω αυτο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alt10 Δημ. February 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2009 το κατεβασα... αλλα δεν φλασαρει καν !!!! αν το παω στην se θα μπρουν να το φτιαξουν ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. February 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 το κατεβασα... αλλα δεν φλασαρει καν !!!! αν το παω στην se θα μπρουν να το φτιαξουν ? Θα μπορουν..καλυτερα πηγαινε'το σε ενα service point :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alt10 Δημ. February 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 κατι αλλο που θα μπορω να κανω πριν το service...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonios Δημ. February 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 εγκατέστησα το usb driver, ενεργοποίησα είτε το xs++ είτε το setool2lite, αλλά σε κανένα από τα δύο δεν είδα προκοπή και ας είχα πατημένο το C και ακολούθησα τις οδηγίες. Καμία ιδέα; μήπως ξεχνάω τίποτε; μήπως πρέπει να κοιτάξω κάτι που δεν πάει στο νού μου; πείτε μου, έχω τρελαθεί!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IceOnFire Δημ. February 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2009 Kalispera! Paides ean einai dinaton Tha parakaleso na me boithisete se kati. Exho to K800i kai symera mou paroysiase ena provlima anigo kanonika to kinito fenete to Logotypo tis Sony sto kentro tis othonis kai anigei me to ekseis problima : to kimeno pou tha eprepe na fenete aristera kai deksia kato sta pliktra to dixnei epano eki pou e prepe na vlepo tin mbataria kai to sima ,kai olo to ypolipo einai adio fenonte mono ta xromata apo to thema . Dokimasa kai me Anavathmisi tou Hardware alla tsifos tpt , mou lei oti einai anabathmizmeno , mipos kapio allo tropo tha mborouse na mou pi kapios? efxaristo.. Παράθεση Φοβίες Φοβάμαι μήπως μια μέρα με αφήσουν όλοι και... μείνουν μόνοι τους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cafe_demek Δημ. February 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2009 Γεια σας έχω ένα Κ800 το οποίο όταν το ανοίγω γραφεί insert sim ότι sim και να βάλω τα sim είναι δοκιμασμένα και λειτουργούν σε άλλα κινητά Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να πάρω τις επαφές από την μνήμη στης συσκευής Όποιος γνωρίζει κάτι ας με ενημερώσει Ευχαριστώ. Παράθεση http://www.geocities.com/tcpip25410/300me80.JPG ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΓΗ ΝΑ ΚΑΤΕΒΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. February 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2009 Δοκίμασες να το κάνεις αναβάθμιση μήπως στρώσει? Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebFreak Δημ. February 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2009 Αγόρασα πρόσφατα τ κινητό και θέλω να ρωτήσω ο φορτιστής που περιλαμβάνετε στο κουτί έχει πίσω από εκεί που συνδέεται και άλλη μία υποδοχή για ακουστικά ή usb παρόλα αυτά τα ακουστικά δν κουμπώνουν πάνω του. Υπάρχει τρόπος να φορτίζω το κινητό και παράλληλα να χρησιμοποιώ τα ακουστικά??? Παράθεση eeeepppffffff... :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. February 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2009 Φυσικά και γίνεται. Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. February 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2009 εχω ενα κ800i απο γερμανια. μπορω να του βαλω ελληνικο μενου? επισης αν δοκιμασω να του κανω αναβαθμιση θα περασει την << γερμανικη >>αναβαθμιση? Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. February 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2009 εχω ενα κ800i απο γερμανια. μπορω να του βαλω ελληνικο μενου? επισης αν δοκιμασω να του κανω αναβαθμιση θα περασει την << γερμανικη >>αναβαθμιση? Μονο σε service point μπορεις να περασεις οτι γλωσσα θελεις. απο update δεν γινετε.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. February 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2009 αν του περασω εξολοκληρου απο την αρχη την R8BF003? γινεται αυτο? Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. February 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2009 αν του περασω εξολοκληρου απο την αρχη την R8BF003? γινεται αυτο? Απο το SEUS μπορεις να περασεις ΜΟΝΟ νεοτερο λογισμικο. επισης γλωσσα δεν μπορεις να περασεις.εδω καμια φορα κανεις "πατατα" και χανεις τα Ελληνικα και εισαι αναγκασμενος να πας σε Service point για να τα ξαναβαλεις :O Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. February 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2009 δεν αναφερομαι για SEUS ,ωστε να περασω την R8BF003. αλλα με αλλον τροπο. αυτο ρωταω αν γινεται.δηλαδη αν μπορω να περασω μια τελειως διαφορετικη εκδοση λογισμικου στο συγκεκριμενο κινητο. Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. February 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2009 ναι με το xs++ ή το jdflasher Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts