neo24gr Δημ. December 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2008 καλησπερα. εχω το κ800ι.cid53 πηγα να αλλαξω camdrives με farmanager jdflasher. δεν ξερω πως τα καταφερα,αλλα εσβησα το camdriver0.dat ανοιγω παλι το far manager,περναω μεσα τους camdrivers,παταω quit,αλλα οταν ανοιγω το κινητο η καμερα κολαει και λεει οτι καποια αλλη εφαρμογη εκετελειται.ξανα ανοιγω το farmanager και βλεπω οτι δεν εχει κρατησει τα camdrivers που ειχα περασει μεσα. τι κανω λαθος? οπως καταλαβατε περναω τα camdrivers στον σωστο φακελο,αλλα δεν μου κανει save στον φακελο του κινητου! Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnpats Δημ. December 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2008 καλησπερα. εχω το κ800ι.cid53 πηγα να αλλαξω camdrives με farmanager jdflasher. δεν ξερω πως τα καταφερα,αλλα εσβησα το camdriver0.dat ανοιγω παλι το far manager,περναω μεσα τους camdrivers,παταω quit,αλλα οταν ανοιγω το κινητο η καμερα κολαει και λεει οτι καποια αλλη εφαρμογη εκετελειται.ξανα ανοιγω το farmanager και βλεπω οτι δεν εχει κρατησει τα camdrivers που ειχα περασει μεσα. τι κανω λαθος? οπως καταλαβατε περναω τα camdrivers στον σωστο φακελο,αλλα δεν μου κανει save στον φακελο του κινητου! κανε παλι εγκατασταση του λογισμικου απο τη αρχη Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. December 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2008 του far manager?εγκατασταση παλι στον υπολογιστη? Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlackX Δημ. December 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2008 Mηπως ξερετε ποσα μηνυματα χωραει το κινητο? Παράθεση Sony Ericcson Xperia X10 mini E10i MiniCM10 4.0.1:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2008 Mηπως ξερετε ποσα μηνυματα χωραει το κινητο? αφου το κινητο το εχεις! δεν ξερεις πανω κατω ποσα μηνυματα χωραει :blink: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. December 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2008 εγω εχω παρει το HGE100 και το εχω στο SE k800 της γυναικας μου. υπαρχει αλλο προγραμμα εκτος του wayfinder για πλοηγηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kardoula Δημ. December 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2008 Παιδιά μπορείτε να με βοηθήσετε γιατί θα σκάσω;; Εδώ και λίγες μέρες πάω να μπω στις εφαρμογές και μου βγάζει μύνημα "Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΠΕΤΥΧΕ". Επανέφερα τις εργοστασιακές ρυθμίσεις αλλά τζίφος.. Τι μπορεί να έπαθε; Παράθεση Εγγραφείτε στο κανάλι μου για χρήσιμες συμβουλές για γυμναστική, fitness, διατροφή και εύκολες απολαυστικές και υγιεινές συνταγές! http://www.youtube.com/irinifitness Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlackX Δημ. December 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2008 αφου το κινητο το εχεις! δεν ξερεις πανω κατω ποσα μηνυματα χωραει :blink: Κοιτα δεν ξερω ακομα ποσα μηνηματα μπορει να χωρεσει αλλα βαριεμαι να καθομαι και να μετραω ενα-ενα τα μηνηματα που εχω...καποιο πιο γρηγορο τροπο υπαρχει? Παράθεση Sony Ericcson Xperia X10 mini E10i MiniCM10 4.0.1:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2008 Κοιτα δεν ξερω ακομα ποσα μηνηματα μπορει να χωρεσει αλλα βαριεμαι να καθομαι και να μετραω ενα-ενα τα μηνηματα που εχω...καποιο πιο γρηγορο τροπο υπαρχει? ωσπου να γεμισει η μνημη των μηνυματων! εγω υπολογιζω 150 μηνυματα.ισως και λιγοτερα.:cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlackX Δημ. December 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2008 ωσπου να γεμισει η μνημη των μηνυματων! εγω υπολογιζω 150 μηνυματα.ισως και λιγοτερα.:cool: Δεν ξερεις καποιο τροπο ωστε να τα μετρησουμε? εχω ξεπερασει τα 150 μηνηματα μεσα στο κινητο αλλα δεν ξερω ποσα ακριβως χωραει... Παράθεση Sony Ericcson Xperia X10 mini E10i MiniCM10 4.0.1:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2008 Δεν ξερεις καποιο τροπο ωστε να τα μετρησουμε? εχω ξεπερασει τα 150 μηνηματα μεσα στο κινητο αλλα δεν ξερω ποσα ακριβως χωραει... το κινητο εχει στανταρ μνημη για τα μηνυματα και δεν εξαρταται απο την μνημη που εχεις ελευθερη στο κινητο! τωρα εσυ βαλε,βαλε,βαλε και καποια στιγμη θα φτασεις το οριο της μνημης! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlackX Δημ. December 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2008 το κινητο εχει στανταρ μνημη για τα μηνυματα και δεν εξαρταται απο την μνημη που εχεις ελευθερη στο κινητο! τωρα εσυ βαλε,βαλε,βαλε και καποια στιγμη θα φτασεις το οριο της μνημης! Το ξερω οτι εχει στανταρ μνημη για τα μηνυματα αλλα μετα που θα γεμηση εγω πως θα τα μετρισω δεν μπορω να καθομαι και να μετραω ενα-ενα.... Παράθεση Sony Ericcson Xperia X10 mini E10i MiniCM10 4.0.1:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. December 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2008 Το ξερω οτι εχει στανταρ μνημη για τα μηνυματα αλλα μετα που θα γεμηση εγω πως θα τα μετρισω δεν μπορω να καθομαι και να μετραω ενα-ενα.... MyPhone Explorer. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlackX Δημ. December 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2008 MyPhone Explorer. ;) το εχω κατεβασει αλλα το κακο ειναι οτι δεν βλεπει το κινητο μου... Παράθεση Sony Ericcson Xperia X10 mini E10i MiniCM10 4.0.1:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 το εχω κατεβασει αλλα το κακο ειναι οτι δεν βλεπει το κινητο μου... Αν το συνδέεις μέσω bluetooth, πρέπει να δημιουργήσεις Serial Port (σειριακή πόρτα) για να το δει ο υπολογιστής. Αν το συνδέεις με καλώδιο USB είναι πιο απλά τα πράματα. Πάντως με αυτό μπορείτε να δέχεστε και να κάνετε κλήσεις μέσω υπολογιστή, να διαβάζετε, στέλνετε SMS μέσω υπολογιστή ταχύτατα, να κρατάτε τεράστιο αρχείο, να κάνετε συγχρονισμό κλπ κλπ. Μόνο που δε φορτώνει MMS. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlackX Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 Αν το συνδέεις μέσω bluetooth, πρέπει να δημιουργήσεις Serial Port (σειριακή πόρτα) για να το δει ο υπολογιστής. Αν το συνδέεις με καλώδιο USB είναι πιο απλά τα πράματα. Πάντως με αυτό μπορείτε να δέχεστε και να κάνετε κλήσεις μέσω υπολογιστή, να διαβάζετε, στέλνετε SMS μέσω υπολογιστή ταχύτατα, να κρατάτε τεράστιο αρχείο, να κάνετε συγχρονισμό κλπ κλπ. Μόνο που δε φορτώνει MMS. Το συνδεω με usb αλλα δεν ξερω τι αλλο να κανω...σε καποιο σημειο λεει οτι πρεπει να εγκαταστησω καποια πραγματα αλλα δεν ξερω ποια...μηπως μπορεις να με βοηθησεις? Παράθεση Sony Ericcson Xperia X10 mini E10i MiniCM10 4.0.1:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlackX Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 Tελικα το εφτιαξα και βρηκα ποσα μηνυματα χωραει το κινητο μεσα...ειναι 1000μηνυματα(ολα εισερχομενα,απεσταλμενα..εκτος απο αποθηκευμενα που ειναι στην καρτα sim).....ευχαριστω για τιε βοηθειες που μου δωσατε...:D Παράθεση Sony Ericcson Xperia X10 mini E10i MiniCM10 4.0.1:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 Tελικα το εφτιαξα και βρηκα ποσα μηνυματα χωραει το κινητο μεσα...ειναι 1000μηνυματα(ολα εισερχομενα,απεσταλμενα..εκτος απο αποθηκευμενα που ειναι στην καρτα sim).....ευχαριστω για τιε βοηθειες που μου δωσατε...:D χωραει τοσα πολλα??? :blink: παραξενο μου φαινεται :cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlackX Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 χωραει τοσα πολλα??? :blink: παραξενο μου φαινεται :cool: Oντως χωραει τοσα πολλα το ιδιο και το k770i..Εμενα το κινητο μου προς το παρον εχει 151 μηνυματα και ακομα δεν μου εχει δειξει οτι δεν χωραει αλλα..... Και μια ερωτηση οταν στα μηνυματα ξεπερασεις το οριο των 170 χαρακτηρων δεν μπορεις να συνεχησεις να γραφεις οπως στο k750i...υπαρχει τροπος να το διωρθοσουμε αυτο? Παράθεση Sony Ericcson Xperia X10 mini E10i MiniCM10 4.0.1:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cult Δημ. December 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2008 πΑιδια να κανω και εγω μια ερωτηση?Υπαρχει τροπος τα αποθηκευμενα να τα περασω στη καρτα μνημης(για να χωραει περισσσοτερα) η η χωρητικοτητα τους ειναι δεδομενη(10) και τελος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlackX Δημ. December 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2008 πΑιδια να κανω και εγω μια ερωτηση?Υπαρχει τροπος τα αποθηκευμενα να τα περασω στη καρτα μνημης(για να χωραει περισσσοτερα) η η χωρητικοτητα τους ειναι δεδομενη(10) και τελος? Oχι δεν μπορεις να τα βαλεις στην καρτα μνημης... Παράθεση Sony Ericcson Xperia X10 mini E10i MiniCM10 4.0.1:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cult Δημ. December 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2008 μηπως μπορω λοιπον να δημιουργησω καινουργιο φακελο στα μηνυματα ο οποιος θα αποθηκευει στην καρτα μνημης??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlackX Δημ. December 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2008 μηπως μπορω λοιπον να δημιουργησω καινουργιο φακελο στα μηνυματα ο οποιος θα αποθηκευει στην καρτα μνημης??? Kαι παλη οχι..το μονο που μπορεις ειναι να κατεβασεις το myphone explorer και να τα αποθηκευσης στο pc σου... Παράθεση Sony Ericcson Xperia X10 mini E10i MiniCM10 4.0.1:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kafao1 Δημ. December 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2008 Καλησπέρα σας! Πριν από ημέρες λίγες απέκτησα το k800i και πραγματικά ενθουσιάστηκα! Το πήρα για να εκτελεί χρέη δεύτερης συσκευής άλλα τελικά μόνο δεύτερη συσκευή δεν είναι.... Σε σχέση με το w910 είναι αρκετά καλύτερο σχεδόν στα πάντα... Αν είχε το sense me και τον player του 910 θα ήταν τέλειο! Τελικά δεν είναι ανάγκη να δώσεις ένα σκασμό λεφτά για να έχεις κάτι περισσότερο από ένα αξιοπρεπές κινητό... Α, και κάτι άλλο, σε video-call που έκανα είναι πολύ κάλο! Αυτό που θέλω τώρα είναι να του βρω κανένα κάλο θεμα.... έχετε να προτείνετε κανένα καλό site ή αν ψάξω στο παρόν θέμα θα βρω κάτι κάλο; Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. December 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2008 Το K800I για μενα ειναι το διαμαντι της Sony Ericsson! Για θεματα και οτι αλλο μπες εδω http://www.myk800.lasyk.net/ Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts