Aeriko Δημ. March 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2008 To meditter FS της Vodafone ειναι το Κ800 FS VFE Live1 το οποιο δεν υπαρχει πουθενα.. Τουλαχιστον εγω δεν το βρηκα.. Αν το εχει καποιος plz ας μου πει απο που να το κατεβασω.. Παράθεση Galaxy 3 -> Sony Xperia Sola -> Jiayu G4S -> Xiaomi Redmi Note 3 SE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas_620ti Δημ. March 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2008 eixa postari alla svistike..tespa...mporeis na to flasareis kai na to kaneis...psakse google gia flashing k800 i debranding k800...i kalitera koita edo...http://www.teithes.com/forum/index.php?showtopic=4514&st=0&p=79944entry79944 etsi kata 99.9% 8a ginei kai 8a einai kai k810!na poulaei mouri o filos sou!:p (Sorry gia greeklish,alla molis ekana format me agglika windows..kai katalavenete ) ωραιο ακουγεται αλλα δν ξερω αν θες να το κανεις παλι οπως η μαμα sonyericsson?επισης με ενδιαφερει για drivers με μεγαλητερη ενταση στο ηχειο που λεει το παλικαρι!κατι τετοιο για να γινει μπορω να το κανω οπως ειναι ετσι απο την μανα του?η πρεπει να το κανω κ810 style?επισεις εβαλα το κινητο μ διπλα σε ενα αλλο k800 κ διαπιστωσα οως το κινητο του εχει μεγαλητερη ενταση φωτος απο το δικο μ με το ιδιο θεμα και 100% φωτηση!τι μπορει να παιζει?αναβαθμηση?επισης θα ηθελα να μαθω τι προσφερει η τελευταια αναβαθμηση του κ800 σε σχεση με αυτη που εχω τωρα? φιλικα Νικος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. March 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2008 για τον φωτισμό πρέπει να ρυθμίσεις την ένταση του, προφανώς ο φίλος σου το είχε στο 50%. Κι εγώ τόσο το βάζω. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas_620ti Δημ. March 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2008 οχι!αφου ειπα πως κ τα 2 κινητα ηταν σε 100% το φως και με το ιδιο θεμα!κ διαπιστωσα πως το δικο του εχει περισσοτερη ενταση κ στην οθονη κ στα πληκτρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asxetoympas Δημ. March 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2008 το εχει μετατρεψει κανεις σε k810;;; να ξεορουμε τι αποτελεσμάτα ειχε... Παράθεση venceremos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. March 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2008 ναι,εγώ...το κινητό είναι γρήγορο και πολύ καλό..ακόμα,είναι μουράτο με το κ800 από έξω και κ810 μέσα και έχω και track id! Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. March 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2008 Παιδια εδω υπαρχει μια παρεξηγηση με ολο το σεβασμο κιολας.. Αυτα τα αρχεια που εχει ο pythagoras_7 ναι μεν θα κανουν το κινητο να εχει λογισμικο της Vodafone αλλα το τελικο αποτελεσμα δεν ειναι αυτο που κανει το κινητο να ειναι Vodafone οπως το πρωτοπαρει καποιος απο καταστημα. Σας το λεω επειδη πηγα σε καταστημα της Vodafone και οι ανθρωποι εκει δεν μασανε κουτοχορτο... Τους εδειξα το κινητο με την ενδειξη "Ticker" αριστερα, και δεξια να μην αναγραφεται τιποτα στο κινητο για το δεξιο πληκτρο (ενω στο μενου της Vodafone το δεξιο πληκτρο γραφει "Γραμμη Εργαλειων"), λεγοντας τους κιολας οτι αυτο εγινε απο προσπαθεια μου να αναβαθμισω το software του κινητου απο το σπιτι μου απο το αντιστοιχο προγραμμα της SE. Η απαντηση τους ηταν ρητη και κατηγορηματικη "-Απο την στιγμη που πειραξες απο μονος σου το κινητο, εστω και μεσω του προγραμματος της SE, εμεις δεν μπορουμε να στο αναβαθμισουμε χωρις πληρωμη, δυστυχως η εγγυηση του κινητου δεν σε καλυπτει..." Αυτα ηταν τα λογια τους.. οποτε για μενα... αν δεν βρεθει λογισμικο που να επαναφερει ΠΛΗΡΩΣ το κινητο οπως ηταν με τα μενου και ολα τα της Vodafone.. η εγγυηση παραμενει μη αποδεκτη... με επαναφορα ρυθμίσεων τπτ?του πυθαγόρα έγινε... Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spy_812_tm Δημ. March 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2008 Paidia nomizw vrika ta arxeia pou xreiazontai alla i katali3i einai .bin kai dn 3erw pws na kanw convert gia na mporei na ginei to flasharisma !?!? P.S. sorry gia ta greeklish alla grafw apo pc me agglika !!! Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Spyttt.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. March 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2008 σήμερα στο σχολείο μου έκλεψαν το κ800 μου....:(:mad:το ''ευχάριστο'' είναι πως 1)ήταν καμένο το φλας(θα το ευχαριστηθει για τα καλά ο παλιοκλεύτης) και 2)είχα βάλει κωδικό ασφαλείας το ερώτημα είναι:δεδομένου ότι δε γνωρίζει το κωδικό ασφαλείας υπάρχει περίπτωση να το επιστρέψει πίσω ή πλέον είναι εύκολο να ''σπάσουν'' αυτό το κωδικό?:worry: Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnpats Δημ. March 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2008 σήμερα στο σχολείο μου έκλεψαν το κ800 μου....:(:mad:το ''ευχάριστο'' είναι πως 1)ήταν καμένο το φλας(θα το ευχαριστηθει για τα καλά ο παλιοκλεύτης) και 2)είχα βάλει κωδικό ασφαλείας το ερώτημα είναι:δεδομένου ότι δε γνωρίζει το κωδικό ασφαλείας υπάρχει περίπτωση να το επιστρέψει πίσω ή πλέον είναι εύκολο να ''σπάσουν'' αυτό το κωδικό?:worry: σορρυπου στο λεω ετσι αλλα ο κωδικος σπαει μεσα σε δυο λεπτα...με το xs.το κακο ειναι οτι θα δουν τα αρχεια σου.... Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gboy Δημ. March 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2008 Boys υπαρχει κανας τροπος να σβησουμε εικονες και βιντεο που ειναι προεγκατεστημενα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VEGETTO Δημ. March 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2008 me to xs3.1 i me to setool....paidia tou k810 i prosopsi kanei gia k800?... Παράθεση Γραμμη δεξια μετα αριστερα, λιγο πανω δεξια, ενα αλφα και μουτζουρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sn7per Δημ. March 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2008 Γεια χαρα παιδια, ειμαι κατοχος ενως K800i και μου βγηκε πολυ καλο, αντεξε πολλα αυτο το κινητο, απο πεσιματα, μεχρι (το χειροτερο) στρατο και λοιπα! Αφου αρχισαν και ξευτιζουν τα πληκτρα σιγα σιγα αλλα λειτουργει (ακομα) αριστα. Δυο ερωτησεις εχω: 1. Η οθονη βλεπω οτι ειναι καπως θολη απο μεσα (λογω υδρατμων προφανως), ειναι ευκολο να το ανοιξω να το καθαρισω η να το παω σε κανενα καταστημα να μου το καθαρισουν ? Φωτο βγαζει κανονικα. 2. Κυκλοφορει ακομα το κινητο και αν ναι σε τι τιμη ? (μηπως αξιζει να το αγορασω ξανα μιας και με ικανοποιει σαν φωτογραφικη μηχανη και κινητο) Υγ. Τωρα να καθομαι να ψαχνω κινητο με τα περισσοτερα mp δεν θα το κανω, και αυτοι που το κανουν ουτε ξερουν τι ειναι megapixel και σε τι εξυπηρετει :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VEGETTO Δημ. March 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2008 1. isos me kapoio service manual na leei pos tha to anoikseis to kinito:)...alla an fovasai oti tha to xalaseis kalitera na to pas na sto katharisoun 2. exei 195 euro apo multirama kai 200 sta media markt!aksizei ta lefta tou Παράθεση Γραμμη δεξια μετα αριστερα, λιγο πανω δεξια, ενα αλφα και μουτζουρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sn7per Δημ. March 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2008 Τι μου λες τωρα... Το αν αξιζει τα λευτα του το ξερω καλυτερα απο τον καθενα μιας και το εχω εδω και 3 χρονια με την χειροτερη μεταχειρηση και το μονο που κανει ειναι επανεκινηση μετα απο πεσιμο, τρεχω να το προλαβω οσο ακομα κυκλοφορει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VEGETTO Δημ. March 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2008 tote pigene pare ena kainourgio giati se symferei efoson se ikanopoiei:) Παράθεση Γραμμη δεξια μετα αριστερα, λιγο πανω δεξια, ενα αλφα και μουτζουρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
B_K_054 Δημ. March 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2008 Erothsh. Παιδιά, σε ποιό χρώμα προτιμάτε το κινητ'ο?? Σκέφτομαι να το ξανααγοράσω, αλλά ίσως σε λευκό η καφέ.Ή μήπως να αρκεστώ στο κλασσικό μάυρο?? Ξέρω ότι είναι υποκειμενικό το θέμα,απλά ρωτάω όσους έχουν καφέ η λευκό, αν το έχουν βαρεθεί, αν τελικά θα προτιμούσαν το μαύρο κτλ... Παράθεση If we don't need Walls and Fences, why do we need Windows and Gates? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gboy Δημ. March 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2008 Erothsh. Παιδιά, σε ποιό χρώμα προτιμάτε το κινητ'ο?? Σκέφτομαι να το ξανααγοράσω, αλλά ίσως σε λευκό η καφέ.Ή μήπως να αρκεστώ στο κλασσικό μάυρο?? Ξέρω ότι είναι υποκειμενικό το θέμα,απλά ρωτάω όσους έχουν καφέ η λευκό, αν το έχουν βαρεθεί, αν τελικά θα προτιμούσαν το μαύρο κτλ... Θαλεγα μαυρο που ειναι παντα στην μοδα:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sn7per Δημ. March 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2008 Εγω ελπιζω να καταφερω να το βρω αυριο που θα κανω ενα ψαξιμο με τηλεφωνακια, θεσσαλονικη. Κυκλοφορει ακομα στανταρ ε! κανα μαγαζι εχετε υποψιν ? Γερμανος ? Πλαισιο ? Multirama ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VEGETTO Δημ. March 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2008 multirama και media markt standar!!! Παράθεση Γραμμη δεξια μετα αριστερα, λιγο πανω δεξια, ενα αλφα και μουτζουρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerodinis Δημ. March 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2008 Όταν λέω "ΚΑΙ **** ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ" το εννοώ. Μια χαρά κινητό, που διαδραματίζει μια χαρά και το ρόλο της φωτογραφικής μηχανής, χωρίς να κοστίζει 500 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2008 Αν δεν αναβει, δεν συνδεεται με το C. Συνδεεται με το 2+5. Αλλα αν το συνδεσεις με το 2+5, περασεις το προγραμμα και μετα λειτουργει κανονικα...ΔΕ χρειαζεσαι πλεον το σερβις...ουτε χρειαζεται να περασεις αυτο που εβγαλες (το VF)...ξαναπερνας το generic!!! κανω αυτη την διαδικασια και συνδεεται ομως μετα μου βγαζει οτι δεν αναγνωριζει το κινητο,τι φταιει Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athens_fans Δημ. March 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2008 παιδιά έχω το Κ800 εδώ και 1 1/2 χρόνο και είμαι πολύ ικανοπιήμενος, τον τελευταίο όμως μήνα το φλας δουλεύει όπωτε θέλει, εχεί τύχει και σε κανέναν άλλο ή ξέρει κανένας τι παίζει? Παράθεση GATE 13...TILL THE END OF THE WORLD... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas_620ti Δημ. March 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2008 paidia kalhspera na rotisw kati?mias k exw xasei ta xartia ths eggyhshs uparxei periptwsei lew ean na doun toulaxistwn to imei kai na katalaboun posa upolipo exei akoma? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. March 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2008 με το ΙΜΕΙ πρέπει να γίνεται...Θα ελέγξουν τη βάση... Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts