Jump to content

Sony Ericsson K800i

MsK
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγώ δεν έχω κάνει ποτέ πάνω από μισή ώρα να πάρω το κινητό πίσω. Στη Θεσσαλονίκη.

Αλλά εδώ έχουμε ακούσει για υπερβολικές καθυστερήσεις.

Εγώ δεν έχω κάνει ποτέ πάνω από μισή ώρα να πάρω το κινητό πίσω. Στη Θεσσαλονίκη.

Αλλά εδώ έχουμε ακούσει για υπερβολικές καθυστερήσεις.

Στην Αθήνα δεν υπάρχει περίπτωση να το δούνε επιτόπου.9εκτός και αν είναι θέμα ρυθμίσεων ή κάτι τέτοιο).

Το αφήνεις και συνήθως σου λένε στο 3ήμερο ότι είναι έτοιμο.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

kalhspera!

eimai etoimos na parw to k800 kai prepei na psaksw na vrw mia karta mnhmhs

o tupos kartas pou pernei einai h Memory Stick M2 an de kanw lathos...

1)mexri posa gb mporw na valw panw xwris na exw provlima??

2)skeftomai na parw 1gb mporeite na mu proteinete se poio magazi exete petyxei thn kaluterh timh...

3) Na protoimhsw na parw sony h kapoia allh marka??

1)έως 2 GB προς το παρόν

2)Πολύ καλό και φθηνό κατάστημα απο εκεί πήρα εγώ και για Laptop και για το Κ800

2GB http://search.stores.ebay.com/FlashMan852_m2_Memory-Stick_W0QQfcdZ2QQfciZQ2d1QQfclZ3QQfromZR10QQfsnZFlashMan852QQfsooZ1QQfsopZ1QQfsubZ4751295QQftsZ2QQsaselZ140624665QQsofpZ0

3)εγώ πήρα Sandisk:)

NO ONE LIVES FOREVER

http://briefcase.pathfinder.gr/download/pasxos/16349/209847/0/vba0de3e06e.gif

Νέο λογισμικό για το Κ800 παίδες στον WotanServer,R1KG001 η έκδοσή του.Θα το περάσω και θα δούμε αν υπάρχει καμιά αλλαγή.Θα ποστάρω σε λίγο!

Νέο λογισμικό για το Κ800 παίδες στον WotanServer,R1KG001 η έκδοσή του.Θα το περάσω και θα δούμε αν υπάρχει καμιά αλλαγή.Θα ποστάρω σε λίγο!

Καλως ηρθες και περιμενουμε νεα σου...:D

[sIGPIC][/sIGPIC]

παιδιά,κάθε φορά που πάω να συνδεθώ με τον Wotan λέει ότι το πιο πρόσφατο λογισμικό είναι το R1KC001 και όχι το R1KG001.Τι συμβαίνει;Μήπως πρέπει να βγει μια πιο καινούρια έκδοση του Wotan για να υποστηρίξει αυτήν τη νέα έκδοση;Ας δοκιμάσει κάποιος να δει τι συμβαίναι με το κινητό του

Χαιρετώ και καλώς σας βρίσκω !!

Είναι το πρώτο μου post στο forum.:)

Εδώ και μερικές μέρες είμαι κάτοχος του SE K800i. Η αλήθεια είναι πως γενικά ήμουν για αρκετά χρόνια στο στρατόπεδο της Nokia αλλά μετά από αρκετή έρευνα και συγκρίσεις ανάμεσα στο K800i και το 6288 κατέληξα, με διαφορά μάλιστα, στην αγορά του K800i.

Έχω κάποιες απορίες!

1. Περίπου τι διάρκεια έχει η μπαταρία; Από τις πρώτες μέρες που το χρησιμοποιώ έχω διαπιστώσει ότι με μία φυσιολογική χρήση (δηλ. κυρίως ως τηλέφωνο, 4-5 φωτογραφίες και κανένα 10λεπτο ράδιο) δεν κρατάει περισσότερο από δύο μέρες. Είναι φυσιολογικό ή μήπως κάτι δεν πάει καλά; (Να τονίσω εδώ ότι έχω βάλει την φωτεινότητα στο 50% για εξοικονόμιση ενέργειας.

2. Επειδή έχω περάσει τα τηλέφωνα από το Outlook στο οποίο είναι γραμμένα τα ονόματα με ελληνικούς χαρακτήρες, ο πρώτος κεφαλαίος και οι υπόλοιποι με μικρά, όταν θέλω στις επαφές να βρω κάποιο τηλέφωνο, πατώντας τους χαρακτήρες βρίσκει μόνο το πρώτο γράμμα και τα υπόλοιπα δεν τα βρίσκει γιατί είναι γραμμένα με μικρά ενώ το κινητό ψάχνει με κεφαλαία. Υπάρχει κάποια λύση;

3. Παρατήρησα ότι κάτι παρόμοιο συμβαίνει και στα μηνύματα. Όταν γράφω ένα SMS, αν έχω ενεργοποιημένο το Διεθνής χαρακτήρες τότε ναι μεν γράφει με μικρά αλλά το κάθε μήνυμα έχει μέγιστη χωρητικότητα πολύ λίγους χαρακτήρες (αν δεν κάνω λάθος κάπου στους 70). Υπάρχει τρόπος να μπορώ να γράφω με μικρούς χαρακτήρες με χωρητικότητα μηνύματος 160 χαρακτήρες ή είμαι αναγκασμένος να γράφω με κεφαλαία;

4. Επίσης κάτι που με ενόχλησε είναι ότι στους μετρητές διάρκειας κλήσεων, έχει διάρκεια τελευταίας κλήσης, εξερχόμενων και συνολικών κλήσεων. Δηλαδή τόσος κόπος ήταν να κάνουν μια αφαίρεση για να βγάλουν την διάρκεια εισερχόμενων κλήσεων;

5. Το συμβολάκι δίπλα από την ένδειξη για την ισχύ του σήματος, τι σημαίνει;(είναι σαν μπλε κύκλοι μέσα σε ένα τετράγωνο)

6. Θέλω για κάθε προφίλ διαφορετικό ringtone! Γίνεται;

Ελπίζω να μην κούρασα με το μακροσκελές μου post, αλλά η μετάβαση από Nokia σε Sony-Ericsson είναι πραγματικά Γολγοθάς!! :wacko:

Χαιρετώ και καλώς σας βρίσκω !!

Είναι το πρώτο μου post στο forum.:)

Εδώ και μερικές μέρες είμαι κάτοχος του SE K800i. Η αλήθεια είναι πως γενικά ήμουν για αρκετά χρόνια στο στρατόπεδο της Nokia αλλά μετά από αρκετή έρευνα και συγκρίσεις ανάμεσα στο K800i και το 6288 κατέληξα, με διαφορά μάλιστα, στην αγορά του K800i.

Έχω κάποιες απορίες!

1. Περίπου τι διάρκεια έχει η μπαταρία; Από τις πρώτες μέρες που το χρησιμοποιώ έχω διαπιστώσει ότι με μία φυσιολογική χρήση (δηλ. κυρίως ως τηλέφωνο, 4-5 φωτογραφίες και κανένα 10λεπτο ράδιο) δεν κρατάει περισσότερο από δύο μέρες. Είναι φυσιολογικό ή μήπως κάτι δεν πάει καλά; (Να τονίσω εδώ ότι έχω βάλει την φωτεινότητα στο 50% για εξοικονόμιση ενέργειας.
  2. Επειδή έχω περάσει τα τηλέφωνα από το Outlook στο οποίο είναι γραμμένα τα ονόματα με ελληνικούς χαρακτήρες, ο πρώτος κεφαλαίος και οι υπόλοιποι με μικρά, όταν θέλω στις επαφές να βρω κάποιο τηλέφωνο, πατώντας τους χαρακτήρες βρίσκει μόνο το πρώτο γράμμα και τα υπόλοιπα δεν τα βρίσκει γιατί είναι γραμμένα με μικρά ενώ το κινητό ψάχνει με κεφαλαία. Υπάρχει κάποια λύση;
  3. Παρατήρησα ότι κάτι παρόμοιο συμβαίνει και στα μηνύματα. Όταν γράφω ένα SMS, αν έχω ενεργοποιημένο το Διεθνής χαρακτήρες τότε ναι μεν γράφει με μικρά αλλά το κάθε μήνυμα έχει μέγιστη χωρητικότητα πολύ λίγους χαρακτήρες (αν δεν κάνω λάθος κάπου στους 70). Υπάρχει τρόπος να μπορώ να γράφω με μικρούς χαρακτήρες με χωρητικότητα μηνύματος 160 χαρακτήρες ή είμαι αναγκασμένος να γράφω με κεφαλαία;
  4. Επίσης κάτι που με ενόχλησε είναι ότι στους μετρητές διάρκειας κλήσεων, έχει διάρκεια τελευταίας κλήσης, εξερχόμενων και συνολικών κλήσεων. Δηλαδή τόσος κόπος ήταν να κάνουν μια αφαίρεση για να βγάλουν την διάρκεια εισερχόμενων κλήσεων;
  5. Το συμβολάκι δίπλα από την ένδειξη για την ισχύ του σήματος, τι σημαίνει;(είναι σαν μπλε κύκλοι μέσα σε ένα τετράγωνο)
  6. Θέλω για κάθε προφίλ διαφορετικό ringtone! Γίνεται;

Ελπίζω να μην κούρασα με το μακροσκελές μου post, αλλά η μετάβαση από Nokia σε Sony-Ericsson είναι πραγματικά Γολγοθάς!! :wacko:

Αρχικά καλώς ήρθες στο φόρουμ:)

Λοιπόν, έχουμε και λέμε:

1. Η μπαταρία θα φτάσει στο 100% της απόδοσής της μετά από μερικές πλήρεις φορτίσεις, οπότε υπομονή.

Η μπαταρία είναι από τα δυνατά σημεία του τηλεφώνου, οπότε μην αγχώνεσαι...Βάλε τη φωτεινότητα στο 100%, απόλαυσε την οθονάρα σου και θα δείς ότι με μέτρια χρήση η μπαταρία θα σε βγάζει ίσως και πάνω από 3 μέρες.

2.Αν θεωρείς λύση το να ξαναγράψεις τις επαφές σου με ελληνικά κεφαλαία...

Δυστυχώς δεν γίνεται κάτι άλλο:(

3.Γράφε με κεφαλαία καλύτερα. Αλλιώς το unicode σου τρώει τους μισούς χαρακτήρες

4.Η se απευθύνεται σε έξυπνους ανθρώπους που μπορούν να κάνουν εύκολα τέτοιες απλές μαθηματικές πράξεις απαλάσσοντας τους προγραμματιστές από άχρηστες γραμμές εντολών:p:p

5. Σημαίνει GPRS ενεργό. Μέσα από το μενού θα βρείς τρόπο να το απενεργοποιήσεις.Αυτό μάλιστα, τρώει πολύ μπαταρία και δεν το χρειάζεσαι αναμμένο.Όποτε χρειαστείς το GPRS αυτό ανοίγει αυτόματα

6. Δεν γίνεται. Μπορείς όμως να έχεις διαφορετικό ringtone για κάθε επαφή.

Καλώς ήλθες, φίλε.

Το συμβολάκι δίπλα από την ένδειξη για την ισχύ του σήματος, τι σημαίνει;(είναι σαν μπλε κύκλοι μέσα σε ένα τετράγωνο)

Είναι η ένδειξη ότι βρίσκεσαι σε περιοχή με 3G σήμα.

Θέλω για κάθε προφίλ διαφορετικό ringtone! Γίνεται;

Κι εγώ θέλω από μια διαφορετική γιαπωνέζα γκέισα σε κάθε περίοδο της ημέρας (πρωί - μεσημέρι - απόγευμα - βράδυ), για να με μπανιάρει σε μπάνιο από γάλα. Γίνεται;:p

Σοβαρά τώρα: δυστυχώς, δεν γίνεται πια. Στα παλιότερα SE μοντέλα (προ του Κ750) γινόταν. Και θεωρώ μεγάλη βλακεία που η SE το κατάργησε.

Χρονοροή κινητών (*δευτερεύον): Ericsson GA318, Ericsson GH388, Ericsson GH768, Nokia 6150, Nokia 8210, Siemens C35*, Panasonic GD93*, Ericsson T29*, Nokia 8310, Nokia 5210*, Nokia 7250, NEC N400i, Sony Ericsson S700i, Sony Ericsson K800i, Samsung Omnia, Apple iPhone 3GS, Huawei Ideos X5*, LG Optimus Black*, Apple iPhone 4S*, Apple iPhone 5S, Apple iPhone 6 Plus, Apple iPhone SE*, Apple iPhone 6S Plus, Nokia 5*, Apple iPhone X*, Redmi Note 10*, Apple iPhone 13 Pro Max, Redmi Note 11*...

Καλώς ήλθες, φίλε.

Είναι η ένδειξη ότι βρίσκεσαι σε περιοχή με 3G σήμα.

Ούπς ναι, αυτό είναι σόρρυ!

Για την γκέισα, κάτι μπορεί να γίνει.

Για τα ringtones όμως...αδύνατο:lol:

Σε ευχαριστώ για το γρήγορο reply ddr2!!

Μακάρι να βγεις αληθινός στο θέμα της μπαταρίας.

Από ότι βλέπω θα πρέπει να κάνω αρκετούς συμβιβασμούς !!

Το GPRS το απενεργοποίησα από το menu->Settings->Connectivity->Mobile Networks->GSM/3G Networks και επέλεξα την επιλογή GSM only.

Αυτό χρειαζόταν;;

Σε ευχαριστώ και πάλι !! :)

Κι εγώ θέλω από μια διαφορετική γιαπωνέζα γκέισα σε κάθε περίοδο της ημέρας (πρωί - μεσημέρι - απόγευμα - βράδυ), για να με μπανιάρει σε μπάνιο από γάλα. Γίνεται;:p

:lol: :lol:

Το γάλα να είναι φρέσκο, εβαπορέ και ποιας εταιρίας;;; :p :p

Σοβαρά τώρα: δυστυχώς, δεν γίνεται πια. Στα παλιότερα SE μοντέλα (προ του Κ750) γινόταν. Και θεωρώ μεγάλη βλακεία που η SE το κατάργησε.

Κρίμα!! Απλά έχω συνηθίσει από τα Nokia αλλιώς και τώρα διαπιστώνω μικρές απλές ελλείψεις που διευκολύνουν στην καθημερινή χρήση του κινητού :(

Σε ευχαριστώ για το γρήγορο reply ddr2!!

Μακάρι να βγεις αληθινός στο θέμα της μπαταρίας.

Από ότι βλέπω θα πρέπει να κάνω αρκετούς συμβιβασμούς !!

Το GPRS το απενεργοποίησα από το menu->Settings->Connectivity->Mobile Networks->GSM/3G Networks και επέλεξα την επιλογή GSM only.

Αυτό χρειαζόταν;;

Σε ευχαριστώ και πάλι !! :)

Ναι, αυτό χρειαζόταν!

Τώρα θα ενεργοποιείται αυτόματα μόνο όταν πρέπει και μετά θα απενεργοποιείται.

Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια:)

Αν προσθέσεις και το πολύ χαζό ημερολόγιο, εκεί τελειώνουν οι συμβιβασμοί.:)

gia na katebaseis to update apo to wotan ti prepei na kaneis? egw katebasa to se update kai ekane anazhthsh gia software kai moy perase to R1ED001 kai den exei tipota diafora. opws kai den peiraxthke tipota me thn anaba8mish oute sbistike. ti paizei? ekana kati la8os?einai poly palia ekdosh? axizei kamia pio kainoyrgia? ti diafora 8a exei?

Περιμένουμε εναγονίως!

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

gia na katebaseis to update apo to wotan ti prepei na kaneis? egw katebasa to se update kai ekane anazhthsh gia software kai moy perase to R1ED001 kai den exei tipota diafora. opws kai den peiraxthke tipota me thn anaba8mish oute sbistike. ti paizei? ekana kati la8os?einai poly palia ekdosh? axizei kamia pio kainoyrgia? ti diafora 8a exei?

http://www.esato.com/board/viewtopic.php?topic=124349

Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016

Καμία αλλαγή παιδιά!Όλα ίδια με την R1KC001!Αναλυτικότερα:

R1KG001

prgCXC1250210_GENERIC_W1 R1KG001

EROM:R3A016

prgCXC1250461_EROM_DB2020_WILMA_FOTA_SIMLOCK_FLAFLA_SIBLEY_SEMCUSB

LCD SW versions:

Main display:

Current:200610121

Camera SW versions:

Camera:

Current:2.5

Video call camera:2.3

ITP SW versions:

CXC 125 0310 R2J

Customisation:

CDA102568/4 R6A

cxc1250490 R1KG001

MEDITERR

Content version:PA30

Java SW version:JP-7.4

Text revision:CB

Update Service SW:

UA version:

CRH1069179 R3B021

2006-12-18 15:59

Αυτάάά...Α!Η ημερομηνία στο μενου της αναβάθμισης του τηλεφώνου δείχνει πλέον 18-04-2007.Αυτό μόνο άλλαξε,το οποίο είναι απόλυτα φυσιολογικό άλλωστε!Αυτά!!

Παιδια μια ερωτηση να κανω(δεν ξερω αν εχει γινει ξανα)αν αγωρασω το k800μπορω να το αναβαθμισω σε k810(firmware)για να εχω αυτες τις 2 παραπανω εφαρμογες! Α! και ακριβως τι παραπανω κανει το k810 απο το k800?

Παιδια μια ερωτηση να κανω(δεν ξερω αν εχει γινει ξανα)αν αγωρασω το k800μπορω να το αναβαθμισω σε k810(firmware)για να εχω αυτες τις 2 παραπανω εφαρμογες! Α! και ακριβως τι παραπανω κανει το k810 απο το k800?

τιποτα παραπανω,τιποτα παρακατω!!τα ιδια ακριβως εκτος την εμφανιση βεβαια,και μην σου πω οτι τελικα το κ800 βγαζει καλυτερες φωτο (οσον αφορα την πιστοτητα των χρωματων) απο το κ810...;)

Το Κ810 έχει 2 επιπλέον λεοτουργίες σε σχέση με το Κ800:

1)Photo-Fix

2)Track ID

Η πρώτη βελτιώνει τη φωτεινότητα,την αντίθεση και την οξύτητα των χρωμάτων μιας φωτογραφίας με το πάτημα ενός κουμπιού και η δεύτερη έχει την ικανότητα να ηχογραφεί λίγα δευτερόλεπτα ενός τραγουδιού που δε γνωρίζεις γι'αυτό καμία πληροφορια και να δίνει απάντηση σχετικά με τ'όνομα του τραγουδιού,τον καλλιτέχνη κλπ

Επειδή λειτουργώ το Κ800 μου με το λογισμικό του Κ810(R1KG001)μπορώ να βεβαιώσω ότι καμία απολύτως διαφορά δεν υπάρχει,αν εξαιρέσουμε τις 2 παραπάνω λειτουργίες.Άλλωστε και το λογισμικό του Κ800 είναι το ίδιο με αυτό του Κ810,αν εξαιρέσουμε αυτες τις 2 λειτουργίες που προανέφερα.

Απλά,κάνοντας μετατροπή του Κ800 σε Κ810,θα έχεις το γνωστό πρόβλημα του φωτισμού.Βρες ένα topic που λέγεται Αναβάθμιση Κ800 σε Κ810 μέεσω WotanServer για πιο πολλές πληροφορίες!Ελπίζω να βοήθησα!!

Δε γίνεται,διότι για να τα περάσεις πρέπει να είναι εφαρμογές java.Προς το παρόν,δεν υπάρχουν..Τώρα,αν μελλοντικά,κάποιος τα γράψει,έχει καλώς..Αν και νομίζω ότι υπάρχει μια εφαρμογή που κατά κάποιο τρόπο "εξομοιώνει"τη λειτουργία του Track ID,άλλά δεν είμαι σίγουρος..

Όσο για το Photo Fix,μη σκας και πολύ..Δεν κάνει τίποτα το ιδιαίτερο..Σε ορισμένες φωτό,αυξάνει κατά πολύ τη φωτεινότητα και την οξύτητα,αλλά σε κάποιες άλλες δεν έχει αποτελεσματικότητα,επειδή τις "καίει",τις υπερτονίζει με άλλα λόγια.Πάντως,την ίδια και καλύτερη δουλειά μπορείς να πετυχεις και μ'ένα πρόγραμμα φωτογραφίας στον υπολογιστή σου..Άσε που συνήθως αυξάνεται και ο θόρυβος,οπότε θες εκ νέου επεξεργασία στον υπολογιστή για να αφαιρέσεις τις ενοχλητικές κουκκίδες..Οπότε..

mporei kapoios na vrei ayta ta 2 programmata (kirios to Track ID) gia na ta valo sto k800 i einai adinaton??

tha to ektimousa poli an mporouse kapoios na voithisei :)

Tο Track ID ειναι θεμα software,δεν γινεται μεσω καποιας εφαρμογης.περιμενε κανενα 3μηνο που θα μπορεσεις να κανεις το κ800ι σε κ810ι.

[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to Sony Ericsson K800i