Giorgosk80 Δημ. January 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2007 Τα ίδια είχα πάθει και με το Κ750 μου. Το πούλησα και ησύχασα. Είπα όμως ο λακαμάς να πάρω το νέο Κ800. Ε και με αυτό πάλι τα ίδια. Θεωρώ εντελώς ανεπίτρεπτο να πεθαίνει στα καλά καθούμενα το κινητό. Είναι εντελώς αναξιόπιστο. Τελικά φίλε τι έφταιγε; Η αναβάθμιση που κάναμε μέσω SEUS; Δεν πρέπει με λίγα λόγια να κάνουμε μέσω ίντερνετ εμείς; Τι διάολο πια; :down: Εγώ το πήγα σήμερα στο σέρβις και μου είπαν σε δυο μέρες θα είναι έτοιμο. Στα κεντρικά. Πριν είχα πάει στη γειτονιά μου σε ένα απάλευτο σέρβις πόιντ όπου δεν γνωρίζαν καν τι είναι EROM. :blink: Εκεί μάλιστα μου είπαν το εκπληκτικό ότι έσβησε το κινητό επειδή είδαν υγρασία στις επαφές επιφανειακά. :blink: Γιαυτό λέει δεν δεχόταν καν αναβάθμιση. :blink: Eν τω μεταξύ εγώ το προσέχω το κινητό, δεν έχει πέσει ποτέ ούτε σταγόνα!!! Αν αυτό μαζεύει υγρασία από μόνο του, είναι καθαρά δικό τους πρόβλημα!! Να πάνε να τα διορθώσουν. Δε θα ρίχνουν το φταίξιμο στον πελάτη. :down: Γενικά είμαι πολύ δυσαρεστημένος με την Σόνυ Έρικσον. Δεν ξαναγοράζω ΣΕ. Είχα και το Κ750, τα ίδια σκ@τ@ και χειρότερα κι εκείνο. Ε άντε να πάνε να πνιγούνε. Καθίστε φτιάξτε κανά κινητό της προκοπής και μετά βγάλτε το στην αγορά. Και επιτέλους κόψτε αυτή την μπ@υρδέλοαναβάθμιση μέσω SEUS. Είναι εντελώς αναξιόπιστη. Παντως υγρασια δεν πιανει το κινητο μονο εαν βραχει αλλα και για παραδειγμα αν το βαζεις πχ στην τσεπη του τζιν σου και ιδρωνεις εστω και λιγο η και διαφορα αλλα(ειχα ρωτησει και μου τα ειπαν δεν τα λεω εγω.) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. January 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2007 Παντως υγρασια δεν πιανει το κινητο μονο εαν βραχει αλλα και για παραδειγμα αν το βαζεις πχ στην τσεπη του τζιν σου και ιδρωνεις εστω και λιγο η και διαφορα αλλα(ειχα ρωτησει και μου τα ειπαν δεν τα λεω εγω.) Όχι , κατάλαβα τι εννοούσε ο φίλος.Είναι μερικά σέρβις τα οποία με το που τους δίνεις το κινητό κοιτάνε την υποδοχή του φορτηστή. Και αφού την δούνε καλά καλά, με την εμπειρία της:p η κοπέλα(συνήθως) που είναι στην υποδοχή σε προειδοποιεί ότι σε περίπτωση που την ώρα που κατάλαβες ότι το κινητό σου δεν δουλεύει και είπες "φτού...", αν τα σκάγια πήραν το κινητό, τότε χάνεις την εγγύηση:p:lol: Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. January 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2007 ΣΤΑ 343 ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ Κ 350 ΣΤΗΝ ΤΙΜ... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. January 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2007 Παντως υγρασια δεν πιανει το κινητο μονο εαν βραχει αλλα και για παραδειγμα αν το βαζεις πχ στην τσεπη του τζιν σου και ιδρωνεις εστω και λιγο η και διαφορα αλλα(ειχα ρωτησει και μου τα ειπαν δεν τα λεω εγω.) Ναι σωστά τα λες εσύ, αλλά αν είναι να γεμίζει υγρασία το κινητό αν το έχεις στην τσέπη ή μέσα στο σακάκι ή μέσα στο μπουφάν, ε συγγνώμη δεν ήξερα να το απλώνω και με μανταλάκι καθημερινά στο μπαλκόνι για να παίρνει τον αέρα του φυσιολογικά... Αυτό είναι θέμα δικό τους, κατασκευαστικό. Δεν φταίει ο πελάτης. Τα κινητά είναι για να τα έχουμε στις τσέπες, δεν είναι για να τα κρατάμε κλιματιζόμενα... :down: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. January 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2007 Βλακείες. Το κινητά δεν είναι ΤΟΣΟ ευαίσθητα. Συνήθως είναι η καλύτερη δικαιολογία στα service points για να ξεφορτωθούν τους περισσότερους χρήστες. Και δεν είναι μέσα στην εγγύηση πλέον η συσκευή και δεν μπορεί να ανιχνευτεί εύκολα από τον χρήστη. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NiCkOs_gr Δημ. January 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2007 Σήμερα μου έκανε το εξής περίεργο.. όλα τα παιχνίδια που είχα εγκαταστήσει (9 στα 10), τα έχει ως μη διαθέσιμα! Με αποτέλεσμα από τα όσα είναι μέσα να λειτουργούν 3-4. Αφαίρεσα το stick αλλά δεν έγινε τπτ καμια ιδέα? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. January 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2007 ρε παιδια σε ασημι που μπορω να το βρω? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. January 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2007 Λοιπόν, χτες το αναβάθμισα και εγώ στην GB έκδοση αφού είχα ένα ξεχασμένο credit στο wotan εδώ και κάτι μήνες. Αρκετές ώρες ασχολήθηκα ψάχνοντας τι έχει αλλάξει, και εκτός από το preview δεν είδα τίποτα χτηπητό. Δεν μπόρεσα να τσεκάρω το mobile tv όταν είναι σε 3G κάλυψη, αφού η Cosmote αποφάσησε στα καλά καθούμενα να το αφαιρέσει από το MyCosmos View. Κατόπιν επικοινωνίας με το CC η απάντηση τους ήταν : " Αφαιρέθηκε γιατί υπήρχαν προβλήματα ασυμβατότητας με το Κ800 της SE. Είμαστε σε επικοινωνία με τους τεχνικούς της για την επίλυση του προβλήματος. Μόλις υπάρξει λύση το link του mobile tv θα ξανατοποθετηθεί" :wacko: :wacko: :wacko: :wacko: :wacko: Αυτό δεν το κατάλαβα!!!! Λες και όλος ο κόσμος περιστρέφεται γύρω από το Κ800!! Αν κάτι έχει ασυμβατότητα με αυτό το αφαιρούνε και το ξαναβάζουνε μόλις δουλέψει!! Η αλήθεια πάντως είναι ότι, στην αρχική μου ερώτηση "τι έγινε το link του mobile tv από το MyCosmos View", κατευθείαν με ρωτήσανε αν έχω Κ800, και όταν απάντησα καταφατικά μου σκάσανε το παραμύθι! Δεν ξέρω αν συμένει κάτι αυτό, και γιατί αυτή η ιδική αντιμετώπηση του Κ800 από πλευράς Cosmote. Αλήθεια, κάποια στιγμή είχαν κυκλοφωρήσει κάποια link που οδηγούσαν κατευθείαν στα κανάλια χωρίς τα menu του MyCosmos view. Τα έχει μήπως κανείς? Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalamatiani Δημ. January 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2007 * Αυτό που παρατήρησα είναι ότι κάποιες φορές ενώ ασχολείσαι με το τηλέφωνο αυτό ξάφνικα μπαίνει σε κατάσταση αναμονής,ενώ είσαι στο μενού του.΄Πατώντας ένα κουμπί βγαίνει από αναμονή. Λέτε να είναι κάποιο bug της καινούργιας έκδοσης???? :mad: : εμενα αυτο μου το κανει απο την πρωτ μερα!!!!! κ θελω να ελπιζω πως με τη νεα αναβαθμιση, θα λυθει... μη μου λες τωρα τετοια εσυ....:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalamatiani Δημ. January 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2007 ακουστε κ το θεϊκο τωρα.. καλω το cs της se κ ρωταω ευγενικοτατα, αν εχει βγει νεα αναβαθμιση για το k800 (εκτος απο την γνωστη) κ μου απαντανε: "Που να γνωριζουμε εμεις; :wacko: Θ πρεπει να καλεσετε καποιο sp να σας πουνε! Εμεις εδω, δεν ειμαστε τεχνικοι κ δεν γνωριζουμε οχι μονο ποιες αναβαθμισεις υπαρχουν για το συγκεκριμενο αλλα ουτε κ ποσσες!!!" Επίσης, αναφερονοτας στον υπαλληλο οτι το κινητο (το δικο μου τουλαχιστον) ειναι προβληματικο, γυρναει κ απανταει με εκπληξη: "τι λετε τωρα; το συγκεκριμενο κινητο δεν εχει παρουσιασει προβληματα, συμφωνα με ερευνες..." :blink: Τελικα επειδη ακουγα μ****ιες επι ενος 15', το εκλεισα κ πηρα τηλ την Omnitek Που συμφωνα με αυτους, εχουν βγει 3 αναβαθμισεις!!!!!! :wacko: Ελεος!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. January 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2007 Το κινητό έχει και παραέχει προβλήματα... Στο Όμνιτεκ της οδού Τζωρτζ στα Εξάρχεια/Πλ.Κάνιγγος (που θεωρούνται νομίζω τα κεντρικά) γνωρίζουν για τα κολλήματα του Κ800 ειδικά αυτό του «ξαφνικού θανάτου». Η κοπέλα εκεί μου είπε ότι καθημερινά έρχονται πελάτες με το συγκεκριμένο πρόβλημα. Το κακό στην όλη υπόθεση (εκτός του ότι θα μείνετε 2-3 μέρες χωρίς κινητό και θα πρέπει να υποστείτε ταλαιπωρία δρόμου για να πάτε) είναι ότι χάνονται όλα τα δεδομένα και ότι το κινητό επιστρέφεται φορμαρισμένο. :blink: :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
happybear Δημ. January 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2007 Εν τελει παιδες το κινητο μου δεν εχει κανενα προβλημα απο τα προαναφερθεντα αλλα με παραξενευει το γεγονος οτι και το προηγουμενο που ειχα Κ750ι δεν ειχε κανενα απολυτως απο τα γνωστα προβληματα.Μηπως εχει σχεση το γεγονος οτι εχουν παραγγελθει για εταιρια? Τελικα το "προβλημα" με τα ΜΜS ηταν επειδη δεν εστελνα σκετο MMS αλλα MMS se στο 1651 γεγονος που μου το ξεκαθαρισε η Εξυπηρετηση πελατων,αλλα ακομη παιδευομαι με αυτο το ρημαδι το WAP που ακομη και τις ρυθμισεις μεσω WAPA στο 1651 να βαζω παλι μου βγαζει Connection to host failed κτλ!!! Αν καποιος εχει Cosmote και δεν βαριεται ας κανει ενα ποστ τις ρυθμισεις!!! Ευχαριστω 1 Παράθεση for all that know where this path will lead them along the border we have tried to fight them Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brath Δημ. January 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2007 Να πω κι εγώ το περιστατικό που μου έτυχε: Το Κ800 μου είναι 2 μηνών. Χτες, κάποια στιγμή παρατηρησα ότι όταν έκανα κλήση, το νούμερο δεν υπήρχε στη λίστα των εξερχομένων. Ανοίγω τον τηλεφωνικό κατάλογο και παρατηρώ πως όταν φτάνω πάνω πάνω, οπότε με το joystick πάνω με πηγαίνει στο τέλος του καταλόγου (και το αντίστροφο), το κινητό κάνει reset μόνο του. Το σβήνω και δεν ανάβει. Βγάζω τη μπαταρία, τη ξαναβάζω κι ανοίγει. Το πρόβλημα παραμένει. Μετά από κάποιες ώρες, ξαφνικά το πρόβλημα λύθηκε. Καμιά ιδέα κανείς??? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. January 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2007 Λοιπόν προς ενυμέρωση για όσους έχουν Cosmote, το mobile tv δουλεύει μια χαρά στην έκδοση R1GB. Απλά η Cosmote δεν έχει ενυμερώσει τους server της και μόλις αντιλαμβάνωνται διαφορετική version από την αρχική (R1CB) αλλάζουν το οικονίδιο με αυτό του Chat στο MyCosmos view. Κατάφερα βρήκα τα links και τα δοκίμασα. Όλα δουλεύουν άψωγα!:cool: Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. January 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2007 Εν τελει παιδες το κινητο μου δεν εχει κανενα προβλημα απο τα προαναφερθεντα αλλα με παραξενευει το γεγονος οτι και το προηγουμενο που ειχα Κ750ι δεν ειχε κανενα απολυτως απο τα γνωστα προβληματα.Μηπως εχει σχεση το γεγονος οτι εχουν παραγγελθει για εταιρια? Τελικα το "προβλημα" με τα ΜΜS ηταν επειδη δεν εστελνα σκετο MMS αλλα MMS se στο 1651 γεγονος που μου το ξεκαθαρισε η Εξυπηρετηση πελατων,αλλα ακομη παιδευομαι με αυτο το ρημαδι το WAP που ακομη και τις ρυθμισεις μεσω WAPA στο 1651 να βαζω παλι μου βγαζει Connection to host failed κτλ!!! Αν καποιος εχει Cosmote και δεν βαριεται ας κανει ενα ποστ τις ρυθμισεις!!! Ευχαριστω Κατ' αρχήν φίλε μου είχες Wap πιο πριν? Αν όχι θα πρέπει να περιμένεις να λάβεις και ένα δεύτερο μύνημα που να σε καλοσορίζει στο Wap. Θα το λάβεις μέσα σε 24 ώρες συνήθως. Αν τώρα είχες κάνε τα εξής: Άσε στους λογαριασμούς δεδομένων μόνον το semc gprs και το cosmote_MMS. Σβήσε όλα τα άλλα τα σχετικά με Cosmote_WAP ή όπως αλλιώς τα λέει. Στην συνέχεια σβήσε και από τo προφίλ Internet αυτό που έχει σχέση με το Cosmote Wap. Στην συνέχεια στείλε ένα SMS στο 1651 που μέσα να γράφει με Λατινικά κεφαλαία WAPA E Μόλις λάβεις τις ρυθμίσεις κάνε τις εγκατάσταση και μετά πήγαινε πάλι στο προφίλ Internet, όπου θα δεις να έχει φτιαχτεί ξανά ένα καινούργιο προφίλ. Βεβαιώσου με ποιον λογαριασμό δεδομένων το έχει κάνει σύνδεση. Πρέπει να είναι με το Cosmote_WAP. Αν δεν είναι με αυτό κάνε το εσύ. Μετά από αυτά, θα πρέπει να μπαίνεις στο MyCosmos view, πατόντας το αριστερό μικρό κουμπάκι (αυτό που έχει επάνω του μια υδρόγειο). Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blamis Δημ. January 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2007 gia sas tha ithela na rotiso an paizei to k800i dinata mousiki diladi paizei oso kai to w800 i ligotero? 1 Παράθεση Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΚΠΕΜΠΕΙ S.O.S !!! ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
happybear Δημ. January 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2007 Ok φιλε μου fanatike δουλεψε!! Μαλλον πριν δεν επελεγα το Cosmote_wap 1 Παράθεση for all that know where this path will lead them along the border we have tried to fight them Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. January 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2007 Το κινητό έχει και παραέχει προβλήματα... Στο Όμνιτεκ της οδού Τζωρτζ στα Εξάρχεια/Πλ.Κάνιγγος (που θεωρούνται νομίζω τα κεντρικά) γνωρίζουν για τα κολλήματα του Κ800 ειδικά αυτό του «ξαφνικού θανάτου». Η κοπέλα εκεί μου είπε ότι καθημερινά έρχονται πελάτες με το συγκεκριμένο πρόβλημα. Το κακό στην όλη υπόθεση (εκτός του ότι θα μείνετε 2-3 μέρες χωρίς κινητό και θα πρέπει να υποστείτε ταλαιπωρία δρόμου για να πάτε) είναι ότι χάνονται όλα τα δεδομένα και ότι το κινητό επιστρέφεται φορμαρισμένο. :blink: :wacko: Φυσικά και το ξέρουν. Το δικό μου την πρώτη φορά που πέθανε το πήρα με όλα τα δεδομένα ΟΚ. Τώρα το έχω στείλει για 2η φορά και δεν το έχω πάρει πίσω γιατί περιμένουν 1 ανταλλακτικό (λέει). Πλακέτα συγκεκριμένα. Τί ακριβώς θέλει να πει ο ποιητής; Και αν θέλει αντικατάσταση ανταλλακτικού, το πρόβλημα είναι ΠΟΛΥ σοβαρό. Είναι μακράν το πιο άχρηστο και αναξιόπιστο κινητό που έχει περάσει από τα χέρια μου... ΥΓ: Νομίζω ότι τα κεντρικά της Omnitech είναι στο Μαρούσι, στην Αγ.Κων/νου... Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. January 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2007 Φυσικά και το ξέρουν. Το δικό μου την πρώτη φορά που πέθανε το πήρα με όλα τα δεδομένα ΟΚ. Τώρα το έχω στείλει για 2η φορά και δεν το έχω πάρει πίσω γιατί περιμένουν 1 ανταλλακτικό (λέει). Πλακέτα συγκεκριμένα. Τί ακριβώς θέλει να πει ο ποιητής; Και αν θέλει αντικατάσταση ανταλλακτικού, το πρόβλημα είναι ΠΟΛΥ σοβαρό. Είναι μακράν το πιο άχρηστο και αναξιόπιστο κινητό που έχει περάσει από τα χέρια μου... ΥΓ: Νομίζω ότι τα κεντρικά της Omnitech είναι στο Μαρούσι, στην Αγ.Κων/νου... Καινούριο τηλέφωνο θα σου δώσουν...:) εκτός από μπαταρία και καπάκι μπαταρίας. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. January 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2007 Αυτό υποψιάστηκα και εγώ... Τότε γιατί λένε πλακέτα και δεν λένε νέα συσκευή; Ίσως είναι καλύτερα έτσι... Μπορεί να είναι καλύτερο αυτό που θα πάρω από αυτό που είχα... Άρα περιμένουν νέες συσκευές και όχι πλακέτα... Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
np60s Δημ. January 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2007 Να πω κι εγώ το περιστατικό που μου έτυχε: Το Κ800 μου είναι 2 μηνών. Χτες, κάποια στιγμή παρατηρησα ότι όταν έκανα κλήση, το νούμερο δεν υπήρχε στη λίστα των εξερχομένων. Ανοίγω τον τηλεφωνικό κατάλογο και παρατηρώ πως όταν φτάνω πάνω πάνω, οπότε με το joystick πάνω με πηγαίνει στο τέλος του καταλόγου (και το αντίστροφο), το κινητό κάνει reset μόνο του. Το σβήνω και δεν ανάβει. Βγάζω τη μπαταρία, τη ξαναβάζω κι ανοίγει. Το πρόβλημα παραμένει. Μετά από κάποιες ώρες, ξαφνικά το πρόβλημα λύθηκε. Καμιά ιδέα κανείς???Και οι 2 περιπτώσεις εμφανίστηκαν και στο δικό μου την πρώτη εβδομάδα από την αγορά του και επιπλέον στην 1η περίπτωση δεν μου εμφάνιζε ούτε τις αναπάντητες. Έσβησα όλες τις κλήσεις που υπήρχαν μέχρι τότε και ΟΚ. Στην 2η περίπτωση, εντελώς τυχαία, έκανα μια στιγμιαία αλλαγή στις προεπιλεγμένες επαφές (τηλεφώνου-SIM) και ΟΚ. Από τότε, δηλαδή πριν τα Χριστούγεννα, μέχρι σήμερα δεν εμφανίστηκε ξανά καμία από τις 2 περιπτώσεις...και εύχομαι να μην ξαναεμφανιστούν. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brath Δημ. January 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2007 Και οι 2 περιπτώσεις εμφανίστηκαν και στο δικό μου την πρώτη εβδομάδα από την αγορά του και επιπλέον στην 1η περίπτωση δεν μου εμφάνιζε ούτε τις αναπάντητες. Έσβησα όλες τις κλήσεις που υπήρχαν μέχρι τότε και ΟΚ. Στην 2η περίπτωση, εντελώς τυχαία, έκανα μια στιγμιαία αλλαγή στις προεπιλεγμένες επαφές (τηλεφώνου-SIM) και ΟΚ. Από τότε, δηλαδή πριν τα Χριστούγεννα, μέχρι σήμερα δεν εμφανίστηκε ξανά καμία από τις 2 περιπτώσεις...και εύχομαι να μην ξαναεμφανιστούν. Όντως, ούτε τις αναπάντητες δεν εμφάνιζε και σε μένα. Τέλος πάντων, δεν το έχει ξανακάνει μέχρι στιγμής. Είδωμεν :!: :!: :!: 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. January 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2007 Αυτό υποψιάστηκα και εγώ... Τότε γιατί λένε πλακέτα και δεν λένε νέα συσκευή; Ίσως είναι καλύτερα έτσι... Μπορεί να είναι καλύτερο αυτό που θα πάρω από αυτό που είχα... Άρα περιμένουν νέες συσκευές και όχι πλακέτα... Aυτό το «περιμένουμε νέες συσκευές» πολύ μου τη δίνει. Όποτε τα πηγαίνουμε εμείς πίσω τότε παραγγέλνουν νέες; Δεν έχουν έτοιμες; Τι να πω. Εγώ είμαι στην 2η μέρα με τη συσκευή στην Πλ.Κάνιγγος και αναμένω (πιθανότατα αύριο). Να δούμε τι θα πούνε και σε μένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. January 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2007 Και συ σε αναμονή; Πάντως είναι σχετικά γρήγοροι. Είχα πάει τη συσκευή Παρασκευή. Τη Δευτέρα πριν το μεσημέρι είδα μέσω του online συστήματος της Omnitech ότι την είχαν τσεκάρει και είναι σε αναμονή "ανταλλακτικού"... Ας ελπίζουμε να πέσουμε σε καλύτερη φουρνιά συσκευών... Ακόμα αναρωτιέμαι πώς είναι δυνατόν ένα σύγχρονο τηλέφωνο, συνέχεια μιας πολύ επιτυχημένης και χωρίς σοβαρά προβλήματα συσκευής, να έχει τόσο σοβαρό πρόβλημα (ξαφνικός θάνατος)... Πρέπει να έχουν κάνει κάποια βλακεία σε επίπεδο hardware. Μακάρι να μάθουμε κάποια στιγμή τί συμβαίνει! Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charasynd Δημ. January 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2007 Έχω το k800 και ήθελα τη γνώμη σας πάνω σε κάτι.Δεν έχω λόγω δουλειάς τελευταία χρόνο να το ψάξω οπότε ρωτώ τους ειδικούς για να πάρω άμεσα απάντηση :happy: Θέλω να αγοράσω κάρτα μνήμης, η εταιρία προτίνει memory stick micro.Είναι άλλα είδη καρτών συμβατά ναι ή όχι.Και όποια και άν είναι η απάντηση ποιά είναι κατά τη γνώμη σας η καλύτερη κάρτα για το κινητό ? Θενκς...:) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts