kormos Δημοσιεύτηκε June 23, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 23, 2006 Το Yahoo πλέον έκανε νέες αλλαγές στην αποστολή των μηνυμάτων? :happy: Το παρατηρήσατε?:confused: Που χρησιμεύει αυτός ο τρόπος?:confused: Πρίν την αποστολή του μηνύματος ζητάει έναν κωδικό επιβεβαίωσης... Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. June 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2006 Τι μηνυμάτων; Email εννοείς; Μόλις έστειλα και δε ζητάει κανένα κωδικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KennyDopeGr Δημ. June 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2006 καθημερινός χρήστης y! mail, δεν παρατήρησα την αλλαγή που λές, όμως γνωρίζω οτι αυτό είναι ένα μέτρο να ελλατωθούν τα spam emails. Φαντάσου όλοι αυτοί που στέλνουν spam emails να κάθονται μπροστά στο μόνιτορ για να εισάγουν κωδικούς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. June 24, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2006 Τι μηνυμάτων; Email εννοείς; Μόλις έστειλα και δε ζητάει κανένα κωδικό. καθημερινός χρήστης y! mail, δεν παρατήρησα την αλλαγή που λές, όμως γνωρίζω οτι αυτό είναι ένα μέτρο να ελλατωθούν τα spam emails. Φαντάσου όλοι αυτοί που στέλνουν spam emails να κάθονται μπροστά στο μόνιτορ για να εισάγουν κωδικούς. Soryy...E-mails ήθελα να πώ...:O Ναί...Πήγα να στείλω μερικά e-mails και μου έβγαλε κωδικό επιβεβαίωσης πριν την αποστολή τους...:blink: Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. June 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2006 Καλημέρα. Κι εμένα το ίδιο μου βγάζει κάθε φορά που προσπαθώ να στείλω μήνυμα...από χθές! Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. June 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2006 μηπως σχετιζεται με το αν θα κανει scan για ιους; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aijivl Δημ. June 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2006 εγώ όταν μπαίνω από έναν υπολογιστή το Ηοmepage είναι το παλιό- και από έναν άλλο το καινούργιο, μαζί και με αυτή τη βλακεια για τα σπαμ. Λες και άλλος δεν μπορεί να στείλει από pop θύρες e-mail. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. June 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2006 Soryy...E-mails ήθελα να πώ...:O Ναί...Πήγα να στείλω μερικά e-mails και μου έβγαλε κωδικό επιβεβαίωσης πριν την αποστολή τους...:blink: Δεν θα σου τον ζητάει πάντα. Είναι ένας τρόπος καταπολέμησης των spam. Θα σου το εμφανίσει μερικές φορές και αφού εισάγεις με επιτυχία τους κωδικούς το σύστημα θα καταλάβει ότι δεν είσαι καμιά μηχανή που στέλνει μαζικά mail και δεν θα σου ξανά εμφανίσει την σελίδα εισαγωγής κωδικών. ;) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KennyDopeGr Δημ. July 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2006 με την ευκαιρία, βγήκε νέος y! messenger Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts