SIRHC Δημ. July 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2006 Αρκετές φίλες μου παίζουν cs, ακόμα και σε net cafes οταν πάμε, δεν έχω δεί κανένα να τις κοιτάζει περίεργα... Μήπως να αλλάξετε στέκια; :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. July 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2006 εμενα παντως η κοπελα μου παιζει ποδοσφαιρακι (pro evolution) και τακτικα με κερδιζει!!!:D ντρεπομαι...:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fraulina Δημ. July 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2006 Wirelessly posted (SonyEricssonT610/R201 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) fusika kai uparxoun gunaikes pou suxnazoun sta netcafe kai ektos apo netsurfing paizoun fanatika games.auto omws einai dustixos i eksairesi,afou akoma kai kapoies files mou pisteuoun oti einai xasimo xronou. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zombie26 Δημ. July 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2006 Να σου προτείνω τότε το shadow of the templars το The smoking mirror και το περίφημο Sanitarium.Αυτά τα έχεις παίξει? το sanitarium είναι φοβερό.τρελό κόλλημα είχα φάει όταν το άρχισα-και εξαιρετικά δύσκολο.και δε το τέλειωσα κιόλας.έψαχνα να το βρώ,αλλά τίποτα.μήπως γνωρίζει κανείς που θα μπορούσα να το βρώ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. July 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2006 πειραζει που δε μ'αρεσει να βλεπω γυναικες να παιζουν;:X με χαλαει, σορρυ που το λεω αλλα ετσι το βλεπω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achileas Δημ. July 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2006 Πρέπει οπωσδήποτε να το θίξουμε το θέμα! Δεν φαντάζεστε τί αντιμετωπίζουν οι γυναίκες όταν η απάντηση στην ερώτηση "ποιό είναι το hobby σου;" είναι "pc gaming"! Τί κι αν είμαι γυναίκα άνω των 25;Είμαι ΤΡΕΛΗ με τα RPG's!!!Τόσο κακό είναι πια;Στηρίξτε την κατάσταση σας παρακαλώ!Μας έχουν τρελάνει στα αρνητικά σχόλια:"Αυτά είναι για μικρά παιδιά και μάλιστα αγοράκια...."Jesus...:X :X :( Να επαιζε και η δικια μου κανα diablo και τι στον κοσμο. Μη μασατε γυναικες gamers.Ημαστε μαζι σας. Παράθεση Ω ξειν' αγγελλειν Λακεδαιμονιοις οτι τηδε κειμεθα τοις κεινων ρημασι πειθομενοι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. July 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2006 πειραζει που δε μ'αρεσει να βλεπω γυναικες να παιζουν;:X με χαλαει, σορρυ που το λεω αλλα ετσι το βλεπω. Καλά οτι δεν πειράζει, δεν πειράζει...άποψή σου είναι! Αλλά δεν μας λες γιατί :confused: Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fraulina Δημ. July 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2006 Wirelessly posted (SonyEricssonT610/R201 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) πειραζει που δε μ'αρεσει να βλεπω γυναικες να παιζουν;:X με χαλαει, σορρυ που το λεω αλλα ετσι το βλεπω. 8eoreis mipws oti to na vlepeis gunaika na paizei ena pc game einai antierwtiko? I se ksenerwnei? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. July 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2006 Wirelessly posted (SonyEricssonT610/R201 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) 8eoreis mipws oti to na vlepeis gunaika na paizei ena pc game einai antierwtiko? I se ksenerwnei? ναι, καπως ετσι. το βαζω στην ιδια κατηγορια με αυτες που ειναι με ενα τσιγαρο, ποτο και δειχνουν πιο μαγκες και απο τον πιο μαγκα αντρα. αντιερωτικο στην τελικη. δε σας κατακρινω, καλα κανετε αφου το ευχαριστιεστε, απλα δε μου αρεσει σα "θεαμα" :) τη θελω πιο θηλυκη τη γυναικα :rolleyes: απαντησα και σε σενα DesertSMisSRaiN ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achileas Δημ. July 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2006 ναι, καπως ετσι. το βαζω στην ιδια κατηγορια με αυτες που ειναι με ενα τσιγαρο, ποτο και δειχνουν πιο μαγκες και απο τον πιο μαγκα αντρα. αντιερωτικο στην τελικη. δε σας κατακρινω, καλα κανετε αφου το ευχαριστιεστε, απλα δε μου αρεσει σα "θεαμα" :) τη θελω πιο θηλυκη τη γυναικα :rolleyes: απαντησα και σε σενα DesertSMisSRaiN ;) Ισα ισα θα ελεγα οτι με τα games βγαζει εξω την παιδικοτητα της κατι που σιγουρα μας εχει λειψει απο τις γυναικες. Παράθεση Ω ξειν' αγγελλειν Λακεδαιμονιοις οτι τηδε κειμεθα τοις κεινων ρημασι πειθομενοι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amorphis Δημ. July 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2006 ναι, καπως ετσι. το βαζω στην ιδια κατηγορια με αυτες που ειναι με ενα τσιγαρο, ποτο και δειχνουν πιο μαγκες και απο τον πιο μαγκα αντρα. αντιερωτικο στην τελικη. δε σας κατακρινω, καλα κανετε αφου το ευχαριστιεστε, απλα δε μου αρεσει σα "θεαμα" :) τη θελω πιο θηλυκη τη γυναικα :rolleyes: απαντησα και σε σενα DesertSMisSRaiN ;) τς τς τς ρατσισμός :!: Παράθεση "In the morning u know u won't remember a thing.." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achileas Δημ. July 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2006 τς τς τς ρατσισμός :!: Απλα εχει λιγο διαφορετικες αποψεις. Παράθεση Ω ξειν' αγγελλειν Λακεδαιμονιοις οτι τηδε κειμεθα τοις κεινων ρημασι πειθομενοι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. July 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2006 τς τς τς ρατσισμός :!: :p να ξεκαθαρισω, η πρωτη εντυπωση αν περιλαμβανει και αυτο το θεαμα, ναι με χαλαει. αλλα αν γνωριζω μια κοπελα που την παω και δω οτι παιζει και παιχνιδια δεν εχω προβλημα :) και δεν ειμαι ρατσιστης :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. July 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2006 +1 για την άποψη του Nikoskat :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
botsix Δημ. July 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2006 Kala x8es eida to pio koufo.Eixa paei g-net kai htan mia mana me to gio ths kai pezane la2 !!!!!!!:w00t: :w00t: :dizzy: Ti kamenoi an8rwpoi uparxoun..... Γιατί το λές αυτό, τόσο περίεργο είναι ??? Εκείνοι προφανώς το διασκέδαζαν :) Παράθεση "We all have the ability, our choices make the difference ":baby: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vampyre Δημ. July 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2006 Εγώ πάντως την έχω καταβρεί που η κοπελιά μου είναι potential gamer και παίζουμε co-operative Halo2, The Outfit, TopSpin2 στο Xbox360. Δεν είναι φανατική gamer αλλά "αν κάτσει να παίξουμε" γουστάρει πολύ. :D Εχω και άλλες δύο φίλες που τους αρέσει και καμμιά φορά παίζουμε και deathmatch Halo2 ή COD2 όλοι μαζί. Κόλαση :p :D (Βέβαια με βρίζουν συνέχεια γιατί όλο στα μουλωχτά με sniper rifle και headshots τις καθαρίζω αλλά έχει τρελλό γέλιο. :lol: ) Παράθεση Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WoW Δημ. July 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2006 Γιατί το λές αυτό, τόσο περίεργο είναι ??? Εκείνοι προφανώς το διασκέδαζαν :) Mpa ka8olou.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antzy26 Δημ. July 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2006 Θέλω να πιστεύω οτι η θυληκοτητα μιας γυναίκας δεν φαίνεται αν παίζει games ή οχί. απο μικρή στα games απο atari ,sega, playstation και τώρα xbox και pc games. τελευταία παίζω πολύ το pro evolution 5 στο easy βεβαια αλλα δεν χάνω ποτέ... αν αυτο σε ευχαριστει μην δίνεις βάση σε πικροχολα σχόλια, εξάλλου απο οτι φαινέται ειναι και πολυ υπερ ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vOOz Δημ. July 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2006 Θέλω να πιστεύω οτι η θυληκοτητα μιας γυναίκας δεν φαίνεται αν παίζει games ή οχί. απο μικρή στα games απο atari ,sega, playstation και τώρα xbox και pc games. τελευταία παίζω πολύ το pro evolution 5 στο easy βεβαια αλλα δεν χάνω ποτέ... αν αυτο σε ευχαριστει μην δίνεις βάση σε πικροχολα σχόλια, εξάλλου απο οτι φαινέται ειναι και πολυ υπερ ;) +fwnw!!! Exoume ki emeis dikaiwma sta games! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tax_opari91 Δημ. July 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2006 Δε σας το στερησε κανεις, αλλα δε θα μας υποχρεωσετε να μας αρεσει κι ολας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bianca76 Δημ. July 29, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2006 Καλημέρα σας Συντροφοι και Συντροφισσες gamers!Antzy και vOOz μην μασάτε!Τα περισσότερα σχόλια στο θέμα είναι θετικά. Υπάρχουν βέβαια και τα...αντιδραστικά στοιχεία, αλλά δεν πειράζει. Θα μας συνηθίσουν!!Πάντα με μέτρο όμως, ΟΚ; Παράθεση http://img403.imageshack.us/img403/8225/cae7gdirjo3.jpg http://www.hdgr.eu http://photoxstation.googlepages.com Ο Χρόνος είναι πολύ αργός για όσους περιμένουν, πολύ γρήγορος για όσους φοβούνται, πολύ μακρύς για όσους υποφέρουν, πολύ σύντομος για όσους χαίρονται και αιώνιος για όσους αγαπούν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vOOz Δημ. July 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2006 eilikrina dn me noiazei i gnwmi tous! zileuoune :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antzy26 Δημ. July 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2006 Δε σας το στερησε κανεις, αλλα δε θα μας υποχρεωσετε να μας αρεσει κι ολας. δεν γινεται να μας αρεσουν ολα στην ζωή, ούτε σας υποχρεωσε κανενας να σας αρεσει, απλα οτι δεν μας αρεσει γενικα δεν υπαρχει λογος να το επικρίνουμε αρνητικά... και δεν αναφερετε το μυνημα μου σε σενα προσωπικά :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antzy26 Δημ. July 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2006 eilikrina dn me noiazei i gnwmi tous! zileuoune :p χμ.. λες να ζηλεύουν? ή να το θέλουν αποκλειστικά για αυτούς? οπως και να έχει θα συνηθήσουν :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superdriver_2006 Δημ. August 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2006 χμ.. λες να ζηλεύουν? ή να το θέλουν αποκλειστικά για αυτούς? οπως και να έχει θα συνηθήσουν :) Μπορεί να είναι και για τους άνδρες και για γυναίκες...Το θέμα έχει πως εμείς μπορούμε να χειριστούμε το εργαλείο αυτό!Σε αντίθεση βέβαια με τις περισσότερες που λένε...:"Τι κάνει το πράσινο φωτάκι πάνω απο το μπλέ?"Και ακούγεται το δικό μας:" Ό Χ Ι Ι Ι Ι !Μ Η Ν Τ Ο Π Α Τ Η Σ Ε Ι Σ!":( Στο τέλος φυσικά δεν παραλείπεται το:"Φτουουουου!Πάλι απο την αρχή την πίστα!!!":mad: :p :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts