Katy Δημ. July 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2006 "hips don't lie" shakira k wyclef jean :music: "summer in greece" mazonakhs :stupid: "arash" arash k helena :love: "lipstick" giannhs tsimitselhs(:heat: ) k apostolia zoh :p "wait a minute" pussycat dolls :yahoo: "mas que nada" black eyed peas :respect: "crazy"(den thimamai poios to leei,einai auto pou leei "i think you're craaaaazy",polu oraio):) "tell me baby" red hot chili peppers (den einai polu kalokairino,alla einai kainourgio xaroumeno k efoson to lene oi rhcp to latreuo!!:D ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. July 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2006 "summer in greece" mazonakhs :stupid: No comment:X Παράθεση Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katy Δημ. July 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2006 No comment:X koita den m'aresei katholou o mazonakhs k ton antipatho kiolas alla to tragoudi exei fash!:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. July 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2006 Ειδικά το τραγούδι είναι αίσχος. Αυτή η βλαχο κίτσ φράση, ευρεσιτεχνία του ατάλαντου κατ'εμέ Φοίβου, λάικ χίαρ, νόουγουεαρ είναι που μου σπάει τα νεύρα. Κι ο ΑΝΤ1 επιμένει πολύ να μου τα σπάσει. Γνώμη μου. Παράθεση Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. July 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2006 Ειδικά το τραγούδι είναι αίσχος. Αυτή η βλαχο κίτσ φράση, ευρεσιτεχνία του ατάλαντου κατ'εμέ Φοίβου, λάικ χίαρ, νόουγουεαρ είναι που μου σπάει τα νεύρα. Κι ο ΑΝΤ1 επιμένει πολύ να μου τα σπάσει. Γνώμη μου. Kρίμα τα αυτιά μας... Αρκετά σοβαρός λόγος οχι μόνο για να μην ξαναπάς ποτέ διακοπές σε νησί, αλλα και για να εγκαταλείψεις τη χώρα... Θα συμφωνήσω. Είπαμε, γούστα είναι αυτά, αλλά μερικές φορές η κατρακύλα του ελληνικού τραγουδιού δεν έχει τέλος. :down: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
breakdancer Δημ. July 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2006 loipon to site einai http://www.juno.co.uk prosoxi den kanw kamia diafimisi as to afisoun oi moderators. auto to site tha dieukolynei ta atoma pou grafoun se auto topic. eidika autous pou tous aresoun ta ksena house, dance, pop, electro klp. sto search grapste kallitexni i titlo tragoudiou mporeite na akousete oti tragoudi thelete eukola (gyrw sto 1 lepto) opote tha kserete an sas aresei. emena me exei voithisei auto to site, akousa ola ta tragoudia pou exete grapsei edw mesa, opote kai eida poia einai ta kala. Παράθεση http://memimage.cardomain.com/member_images/4/web/700000-700999/700852_28.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. July 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2006 (edited) Mbokota said: Ειδικά το τραγούδι είναι αίσχος. Αυτή η βλαχο κίτσ φράση, ευρεσιτεχνία του ατάλαντου κατ'εμέ Φοίβου, λάικ χίαρ, νόουγουεαρ είναι που μου σπάει τα νεύρα. Κι ο ΑΝΤ1 επιμένει πολύ να μου τα σπάσει. Γνώμη μου. Ο Φοίβος είναι ο πιο ταλαντούχος Έλληνας στιχουργός-μουσουργός. Έχει συνθέσει τα καλύτερα κομμάτια των τελευταίων ετών στην Ελλάδα. Edited January 9, 2022 by DENIOR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisz20 Δημ. July 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2006 "crazy"(den thimamai poios to leei,einai auto pou leei "i think you're craaaaazy",polu oraio):) Αυτό είναι του Gnarls Barkley... Πολύ καλό τραγούδι όντως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. July 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2006 Ο Φοίβος είναι ο πιο ταλαντούχος Έλληνας στιχουργός-μουσουργός. Έχει συνθέσει τα καλύτερα κομμάτια των τελευταίων ετών στην Ελλάδα. Κατ' εμέ πάντα, είναι βλασφημία να χρακτηρίζουμε έναν ατάλαντο ταλαντούχο μουσουργό και στιχουργό. Τρίζουν τα κόκκαλα των μεγάλων ρε παιδιά. Και ποιός είναι ο κύριος; Ενα παιδαρέλι που ασχολείται με τη μουσική. Κι εγώ ασχολούμαι με τη μουσική. Έχει συνθέσει επιτυχίες, δε λέω, αλλά τα τελευταία 3 χρόνια μας έχει φλομώσει στην επανάληψη. Έχει κορεστεί η αγορά πλέον από τη διαρκή ύπαρξη του Φοίβου. Και βγαίνει το κάθε σούργελο, η κάθε κλαμμένη και καημένη, η κάθε Γείτσα απ'το Γύθειο και η Φεβρονία απ'το Αχλαδοχώρι και μου τον εκθειάζει. Μου αρέσουν τραγούδια του αλλά μέχρι το 2002. Απο 'κει κι έπειτα είναι να τον κλαίν' οι ρέγγες. Έχω μπουχτίσει από την τόση διαφήμιση για το πρόσωπό του. Τέλος off topic από μένα. Για περισσότερη συζήτηση περί μίσους σε άλλο thread. Παράθεση Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. July 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2006 baila morena απο μενα. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katy Δημ. July 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2006 Κατ' εμέ πάντα, είναι βλασφημία να χρακτηρίζουμε έναν ατάλαντο ταλαντούχο μουσουργό και στιχουργό. Τρίζουν τα κόκκαλα των μεγάλων ρε παιδιά. Και ποιός είναι ο κύριος; Ενα παιδαρέλι που ασχολείται με τη μουσική. Κι εγώ ασχολούμαι με τη μουσική. Έχει συνθέσει επιτυχίες, δε λέω, αλλά τα τελευταία 3 χρόνια μας έχει φλομώσει στην επανάληψη. Έχει κορεστεί η αγορά πλέον από τη διαρκή ύπαρξη του Φοίβου. Και βγαίνει το κάθε σούργελο, η κάθε κλαμμένη και καημένη, η κάθε Γείτσα απ'το Γύθειο και η Φεβρονία απ'το Αχλαδοχώρι και μου τον εκθειάζει. Μου αρέσουν τραγούδια του αλλά μέχρι το 2002. Απο 'κει κι έπειτα είναι να τον κλαίν' οι ρέγγες. Έχω μπουχτίσει από την τόση διαφήμιση για το πρόσωπό του. Τέλος off topic από μένα. Για περισσότερη συζήτηση περί μίσους σε άλλο thread. emena den m'aresei ka-tho-lou o foivos k ta dhmiourghmata tou.gia to "summer in greece" den pisteuo oti einai kati to idiaitero(oute k eimai fan tou eidous,pros theou)aplos gia kalokairino tragoudaki exei to "kati" tou.logiko to vrisko pou se pollous den aresei.auta.peri orekseos...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katy Δημ. July 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2006 baila morena απο μενα. +1(pos to ksexasa??) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. July 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2006 Mas que nada είτε η παλιά είτε η καινούρια έκδοση. Παράθεση Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dv85 Δημ. July 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2006 Πολύ καλό είναι και το remix-άκι που έχει βγει.... Hips Don't Lie-Bamboo (Feat. Wyclef Jean - 2006 FIFA World Cup Mix) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. July 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2006 (edited) Mbokota said: Κατ' εμέ πάντα, είναι βλασφημία να χρακτηρίζουμε έναν ατάλαντο ταλαντούχο μουσουργό και στιχουργό. Τρίζουν τα κόκκαλα των μεγάλων ρε παιδιά. Και ποιός είναι ο κύριος; Ενα παιδαρέλι που ασχολείται με τη μουσική. Κι εγώ ασχολούμαι με τη μουσική. Έχει συνθέσει επιτυχίες, δε λέω, αλλά τα τελευταία 3 χρόνια μας έχει φλομώσει στην επανάληψη. Έχει κορεστεί η αγορά πλέον από τη διαρκή ύπαρξη του Φοίβου. Και βγαίνει το κάθε σούργελο, η κάθε κλαμμένη και καημένη, η κάθε Γείτσα απ'το Γύθειο και η Φεβρονία απ'το Αχλαδοχώρι και μου τον εκθειάζει. Μου αρέσουν τραγούδια του αλλά μέχρι το 2002. Απο 'κει κι έπειτα είναι να τον κλαίν' οι ρέγγες. Έχω μπουχτίσει από την τόση διαφήμιση για το πρόσωπό του. Τέλος off topic από μένα. Για περισσότερη συζήτηση περί μίσους σε άλλο thread. Αν ήταν ατάλαντος,τα κομμάτια του δε θα ήταν τόσο δημοφιλή. Edited January 9, 2022 by DENIOR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristos87 Δημ. July 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2006 Luc Margeaux - Vallee Des Larmes & Bob Sinclar - World hold on Παράθεση Χρήστης: Nokia 5140i,PSP 1004k EU Παλαιότερα: nokia 3510, Ipaq 1915, nokia 3200,Ipaq 1940, nokia 6600, Κ700i,6230i,K750i,W900i,Mitac Mio 168,K800i,N73 Music Edition,N95 8GB, HP 614c,Κ810i,JC777s,Nokia 5800,Nokia n97 mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. July 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2006 πολυ καλοκαιρινο ειναι και το Stars are blind που (και καλα) τραγουδαει η ανεγκεφαλη Paris Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. July 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2006 πολυ καλοκαιρινο ειναι και το Stars are blind που (και καλα) τραγουδαει η ανεγκεφαλη Paris καλοκαιρινό είναι, τραγούδι δεν είναι :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paralogo_81 Δημ. July 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2006 To apolyto summer song gia to 2006 einai to Baila Morena tou Zuccero..(an k stin pragmatikotita einai 2-3 etwn tragoudi!!)Diafwnei kaneis??? :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. July 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2006 (edited) paralogo_81 said: To apolyto summer song gia to 2006 einai to Baila Morena tou Zuccero..(an k stin pragmatikotita einai 2-3 etwn tragoudi!!)Diafwnei kaneis??? 😄 Δεν με τρελαίνει προσωπικά. Edited January 9, 2022 by DENIOR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. July 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2006 Πολύ ωραίο κομμάτι.ΟΙ ισπανοί φίλοι μου στο μου στο εράσμους μου είπαν οτι είναι πιο παλιό..6ετίας Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. July 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2006 Αχ... μόλις ανακαλυψα διαμαντι ! Ayo - Down on my knees... ειναι απιστευτο. Καλοκαιρινο αν και τα λογια του με εριξαν απιστευτα... Στα + του ενα απιστευτο κλιπακι και η τυπισσα που τραγουδαει ειναι καταπληκτικη... Μαλλον θα κατεβασω ολοκληρο το cd της... Αχ.... Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. July 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2006 (edited) please delete Edited January 9, 2022 by DENIOR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. August 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2006 Giorgos Mazonakis - Summer in Greece 06_2006 απλα το απολυτο!!!! και το θα ναι σαν να μπαινει η ανοιξη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonispap40 Δημ. August 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2006 Giorgos Mazonakis - Summer in Greece 06_2006 απλα το απολυτο!!!! και το θα ναι σαν να μπαινει η ανοιξη.. +1 από εμένα κι για τα δυο τραγούδια Παράθεση http://www.oksolar.com/images-store/icon_twitter_small.jpg @antonispap40 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts