Jump to content

Απόλυτο Summer Song

crazy_4
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

"hips don't lie" shakira k wyclef jean :music:

"summer in greece" mazonakhs :stupid:

"arash" arash k helena :love:

"lipstick" giannhs tsimitselhs(:heat: ) k apostolia zoh :p

"wait a minute" pussycat dolls :yahoo:

"mas que nada" black eyed peas :respect:

"crazy"(den thimamai poios to leei,einai auto pou leei "i think you're craaaaazy",polu oraio):)

"tell me baby" red hot chili peppers (den einai polu kalokairino,alla einai kainourgio xaroumeno k efoson to lene oi rhcp to latreuo!!:D )

• Απαντήσεις 152
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ειδικά το τραγούδι είναι αίσχος. Αυτή η βλαχο κίτσ φράση, ευρεσιτεχνία του ατάλαντου κατ'εμέ Φοίβου, λάικ χίαρ, νόουγουεαρ είναι που μου σπάει τα νεύρα. Κι ο ΑΝΤ1 επιμένει πολύ να μου τα σπάσει. Γνώμη μου.

Ας μη το κρύβουμε.

Διψάμε για ουρανό!

Ειδικά το τραγούδι είναι αίσχος. Αυτή η βλαχο κίτσ φράση, ευρεσιτεχνία του ατάλαντου κατ'εμέ Φοίβου, λάικ χίαρ, νόουγουεαρ είναι που μου σπάει τα νεύρα. Κι ο ΑΝΤ1 επιμένει πολύ να μου τα σπάσει. Γνώμη μου.

Kρίμα τα αυτιά μας... Αρκετά σοβαρός λόγος οχι μόνο για να μην ξαναπάς ποτέ διακοπές σε νησί, αλλα και για να εγκαταλείψεις τη χώρα...

Θα συμφωνήσω. Είπαμε, γούστα είναι αυτά, αλλά μερικές φορές η κατρακύλα του ελληνικού τραγουδιού δεν έχει τέλος. :down:

loipon to site einai

http://www.juno.co.uk

prosoxi den kanw kamia diafimisi

as to afisoun oi moderators.

auto to site tha dieukolynei ta atoma pou grafoun se auto topic.

eidika autous pou tous aresoun ta ksena

house, dance, pop, electro klp.

sto search grapste kallitexni i titlo tragoudiou

mporeite na akousete oti tragoudi thelete eukola (gyrw sto 1 lepto)

opote tha kserete an sas aresei.

emena me exei voithisei auto to site,

akousa ola ta tragoudia pou exete grapsei edw mesa,

opote kai eida poia einai ta kala.

http://memimage.cardomain.com/member_images/4/web/700000-700999/700852_28.jpg

Mbokota said:

Ο Φοίβος είναι ο πιο ταλαντούχος Έλληνας στιχουργός-μουσουργός.

Έχει συνθέσει τα καλύτερα κομμάτια των τελευταίων ετών στην Ελλάδα.

Edited by DENIOR

"crazy"(den thimamai poios to leei,einai auto pou leei "i think you're craaaaazy",polu oraio):)

Αυτό είναι του Gnarls Barkley... Πολύ καλό τραγούδι όντως...

Ο Φοίβος είναι ο πιο ταλαντούχος Έλληνας στιχουργός-μουσουργός.

Έχει συνθέσει τα καλύτερα κομμάτια των τελευταίων ετών στην Ελλάδα.

Κατ' εμέ πάντα, είναι βλασφημία να χρακτηρίζουμε έναν ατάλαντο ταλαντούχο μουσουργό και στιχουργό. Τρίζουν τα κόκκαλα των μεγάλων ρε παιδιά. Και ποιός είναι ο κύριος; Ενα παιδαρέλι που ασχολείται με τη μουσική. Κι εγώ ασχολούμαι με τη μουσική. Έχει συνθέσει επιτυχίες, δε λέω, αλλά τα τελευταία 3 χρόνια μας έχει φλομώσει στην επανάληψη. Έχει κορεστεί η αγορά πλέον από τη διαρκή ύπαρξη του Φοίβου. Και βγαίνει το κάθε σούργελο, η κάθε κλαμμένη και καημένη, η κάθε Γείτσα απ'το Γύθειο και η Φεβρονία απ'το Αχλαδοχώρι και μου τον εκθειάζει. Μου αρέσουν τραγούδια του αλλά μέχρι το 2002. Απο 'κει κι έπειτα είναι να τον κλαίν' οι ρέγγες. Έχω μπουχτίσει από την τόση διαφήμιση για το πρόσωπό του.

Τέλος off topic από μένα. Για περισσότερη συζήτηση περί μίσους σε άλλο thread.

Ας μη το κρύβουμε.

Διψάμε για ουρανό!

baila morena απο μενα.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Κατ' εμέ πάντα, είναι βλασφημία να χρακτηρίζουμε έναν ατάλαντο ταλαντούχο μουσουργό και στιχουργό. Τρίζουν τα κόκκαλα των μεγάλων ρε παιδιά. Και ποιός είναι ο κύριος; Ενα παιδαρέλι που ασχολείται με τη μουσική. Κι εγώ ασχολούμαι με τη μουσική. Έχει συνθέσει επιτυχίες, δε λέω, αλλά τα τελευταία 3 χρόνια μας έχει φλομώσει στην επανάληψη. Έχει κορεστεί η αγορά πλέον από τη διαρκή ύπαρξη του Φοίβου. Και βγαίνει το κάθε σούργελο, η κάθε κλαμμένη και καημένη, η κάθε Γείτσα απ'το Γύθειο και η Φεβρονία απ'το Αχλαδοχώρι και μου τον εκθειάζει. Μου αρέσουν τραγούδια του αλλά μέχρι το 2002. Απο 'κει κι έπειτα είναι να τον κλαίν' οι ρέγγες. Έχω μπουχτίσει από την τόση διαφήμιση για το πρόσωπό του.

emena den m'aresei ka-tho-lou o foivos k ta dhmiourghmata tou.gia to "summer in greece" den pisteuo oti einai kati to idiaitero(oute k eimai fan tou eidous,pros theou)aplos gia kalokairino tragoudaki exei to "kati" tou.logiko to vrisko pou se pollous den aresei.auta.peri orekseos...:)

Mbokota said:

Αν ήταν ατάλαντος,τα κομμάτια του δε θα ήταν τόσο δημοφιλή.

Edited by DENIOR

Luc Margeaux - Vallee Des Larmes

&

Bob Sinclar - World hold on

Χρήστης: Nokia 5140i,PSP 1004k EU

Παλαιότερα: nokia 3510, Ipaq 1915, nokia 3200,Ipaq 1940, nokia 6600, Κ700i,6230i,K750i,W900i,Mitac Mio 168,K800i,N73 Music Edition,N95 8GB, HP 614c,Κ810i,JC777s,Nokia 5800,Nokia n97 mini

πολυ καλοκαιρινο ειναι και το Stars are blind που (και καλα) τραγουδαει η ανεγκεφαλη Paris
καλοκαιρινό είναι, τραγούδι δεν είναι :O

paralogo_81 said:
To apolyto summer song gia to 2006 einai to Baila Morena tou Zuccero..(an k stin pragmatikotita einai 2-3 etwn tragoudi!!)Diafwnei kaneis??? 😄

Δεν με τρελαίνει προσωπικά.

Edited by DENIOR

Πολύ ωραίο κομμάτι.ΟΙ ισπανοί φίλοι μου στο μου στο εράσμους μου είπαν οτι είναι πιο παλιό..6ετίας

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Αχ...

μόλις ανακαλυψα διαμαντι !

Ayo - Down on my knees...

ειναι απιστευτο. Καλοκαιρινο αν και τα λογια του με εριξαν απιστευτα... Στα + του ενα απιστευτο κλιπακι και η τυπισσα που τραγουδαει ειναι καταπληκτικη... Μαλλον θα κατεβασω ολοκληρο το cd της...

Αχ....

:X

Giorgos Mazonakis - Summer in Greece 06_2006

απλα το απολυτο!!!!

και το θα ναι σαν να μπαινει η ανοιξη..

+1 από εμένα κι για τα δυο τραγούδια