mplip Δημ. August 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2006 Μαριαντα Πιεριδη Dj! (για λίγους ακομα αλλα θα το ακουτε σιγα σιγα ολο και περισσοτερο ;) Επιτελους. Ξαναγυρισε στο dance. At last! Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. August 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2006 Στην αρχή του καλοκαιριού μου είχε κολλήσει ένα αραβικό που δεν ξέρω πως λέγεται(το έχω στο κινητό αλλά λέει uknown artist και title). Λέει στο ρεφρεν κάτι σαν "Al alec desideeeee" (τα αραβικά μου σκίζουν:p ) Όποιος το ξέρει, ας μου το πει κι εμένα να το κατεβάσω ολόκληρο:D Στα μέσα Ιούνη και μετά από τις Πανελλήνιες μου κόλλησε το Crazy των Gnarls Barkley και μάλιστα το είχε βάλει για ειδοποίηση μηνύματος. Ε μετά βγήκε και το Summer in greece το οποίο είναι αρκετά δροσερό κομμάτι... Τώρα άλλα summer hits είναι : Μorandi - Love Me :love: Benassi Bros Ft Dhany- Make Me feel Benassi Bros Ft Dhany - Hit My heart Junior Jack - Stupidisco Modjo - Lady PPK - Resurrection Ritmo Caliente Bob Sinclair - World hold on Το ξέρω κάποια από αυτά είναι παλιά αλλά εξακολουθούν να ακούγονται. Παράθεση Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SUMMER_2000 Δημ. August 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2006 :music: Γιώργος Μαζωνάκης + Βικτώρια Χαλκίτη --->> ''Summer in Greece'' :music: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. August 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2006 :music: Γιώργος Μαζωνάκης + Βικτώρια Χαλκίτη --->> ''Summer in Greece'' :music: Βαλτοί είστε όλοι σήμερα να μου σπάσετε τα νεύρα;:p -1 με μεγάλη χαρά. Είδα το βίντεο κλίπ και το μίσησα ακόμα περισσότερο. Παράθεση Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SUMMER_2000 Δημ. August 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2006 Βαλτοί είστε όλοι σήμερα να μου σπάσετε τα νεύρα;:p -1 με μεγάλη χαρά. Είδα το βίντεο κλίπ και το μίσησα ακόμα περισσότερο. Tι δεν σου αρεσει απο το συγκεκριμενο τραγουδι ? Ο Μαζωνακης ,η Βικτωρια, ο Φοιβος, οι στιχοι του, ή γενικα ολοκληρο το κομματι ως συνολο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. August 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2006 Όλο το κομμάτι σύνολο. Και ειδικά ο Φοίβος. Πάμε για τρέλες στις Σεϋχέλες - Πωλίνα :music: πάντοτε κλασσικό Παράθεση Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. August 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2006 "All summer long" απο τον θεο Chris Rea. Hταν μεγαλη επιτυχια το καλοκαιρι του '01 ή '02 στην Ιμπιζα .Αν το κατεβασετε μη το μπερδεψετε με ενα αλλο ομωνυμο παλαιοτερο,παλι δικο του Ειδικα εκει που λεει "I got my wheels , i got my clean shirt i got enough to get me where she'll be the skin is burnin' the heart's on fire , take my whole dream to the sea.." ΥΠΕΡΟΧΟ.. Και το κλασικο "On the beach".Tι να πεις κ για αυτο το τραγουδι.. Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
3tpk Δημ. August 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2006 vasika kalo einai k t ain't another man-christina aguilera Παράθεση 3tPk Iz Da BeSt CrEw :yahoo: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captain_cook Δημ. August 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2006 Έχοντας ακούσει πλέον αρκετά τί παίζει πιστεύω ότι αυτό που παίζεται περισσότερο και είναι το καλύτερο είναι το Pakito-Living on video.Πραγματικά αυτό το τραγούδι σε κάνει να χτυπιέσαι. Μετά ακολουθεί το Tom Share-Philosophy. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
denxero Δημ. August 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2006 Βαλτοί είστε όλοι σήμερα να μου σπάσετε τα νεύρα;:p -1 με μεγάλη χαρά. Είδα το βίντεο κλίπ και το μίσησα ακόμα περισσότερο. αισχος αισχος!! οπως και το Lipstick!!:X :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lumens Δημ. August 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2006 Τα πιό καλοκαιρινά tracks ever για μένα: Jakatta - One Fine Day (Cicada Remix) Paul Oakenfold - Southern Sun Planet Funk - Chase The Sun J Walk - Soul Vibration Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. August 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2006 Paul Oakenfold - Southern Sun +1. Τι μου θυμίζεις τώρα. Αχ.:rolleyes: Παράθεση Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. August 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2006 Αυτό ακούω τώρα :lol: Turned blue like New Orleans And went down like A southern sun :respect: :music: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnt Δημ. August 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2006 νομίζω ότι για φέτος το καλοκαίρι, σε ξένο ρεπερτόριο, ακούμε World Hold On από Bob Sinclar με φωνητικά Steve Edwards! Παράθεση #insta Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laukas Δημ. August 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2006 κομματια για καλοκαιρι ειναι τα: midnight summer dream - stranglers, crazy - knarls barckley, blacklight sleaze - peace division, kai to απολυτο chillout κομματι για μενα talking with myself '98 ( sto kafre del mar 5) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lumens Δημ. August 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2006 ....( sto kafre del mar 5) :lol: :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. August 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2006 Κατ'εμέ τα απλυτα Summer Songs είναι: Ξένα: Pakito a poko - Chambao Enamorame - papy Sanchez Baila Morena - Zucchero & mana World Hold on - Bab Sinclar και φυσικά το ... WONDERLAND-AVENUE-White horse Ελληνικά: Lipstick - Αποστολία Ζώη Summer in Greece - Γιώργος Μαζωνάκης Σε Θέλω - Γιώργος Χρήστου - Ε. Μερκούρη Sex (French ver.) - Ελλη Κοκκίνου Ολα η Τίποτα - Μιχάλης Χατζιγιάννης Το καλοκαίρι αυτο - Γιώργος Λεμπέσης DJ - Μαριάντα Πιερίδη βρείτε τα όλα! Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. August 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2006 gia mena apo xena einai WONDERLAND-AVENUE-White horse kai Baila Morena - Zucchero Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. August 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2006 gia mena apo xena einai WONDERLAND-AVENUE-White horse kai Baila Morena - Zucchero Το white horse ακουγόταν όλο το χειμώνα. Ας αλάξουμε και λίγο :) Καλοκαιρινά: Squeez - La Isla Bonita και το τρομερό κατά τη γνώμη sunlounger - white sand. :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiKe-Dee Δημ. August 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2006 Το white horse ακουγόταν όλο το χειμώνα. Ας αλάξουμε και λίγο :) Καλοκαιρινά: Squeez - La Isla Bonita και το τρομερό κατά τη γνώμη sunlounger - white sand. :cool: Squeez - La Isla Bonita: φίλε SIRHC αυτό το κομμάτι έπαιζε πέρσι το καλοκαίρι... :P Κλείνοντας το καλοκαίρι μη ξεχάσετε να λιώσετε το chocolate puma - always and forever (original mix) το οποίο παίζει παντού... Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. August 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2006 χθες που ημουν σε ενα κλαμπ στην καλλιθεα επαιξε ενα σχετικα παλιο κομματι που ειναι αρκετα καλο για καλοκαιρακι..το saxo :shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iasonas Δημ. August 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2006 Madonna-Get Together! Ena apo ta liga kommatia pou mporoun na me kanoun na xoreuw! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount04092015 Δημ. August 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2006 πολυ καλο και το Ottomix & Mc Dilly- RaggaSex (DJ FANTASY & DJ PAG Remix):music: :music: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. August 20, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2006 πολυ καλο και το Ottomix & Mc Dilly- RaggaSex (DJ FANTASY & DJ PAG Remix):music: :music: είναι αυτό με τα βογγητά? Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount04092015 Δημ. August 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2006 ναι αλλα ρεμιξ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts