PaRisC Δημ. June 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2006 Μου αρεσε η Βανδη πολυ, και γενικα το σκηνικο με τις φωτιες πισω της. Δεν αντεξα ουτε λεπτο να ακους αυτο το μονοτονο-γαλλικο που ελεγε η Κοκκινου το "ΣΕΞ" αλα γαλικα. ελεος πια! ελεγα ποτε να τελειωσει. επισης μου την δινει η φατσα αυτου του "βαμμενο-ξανθο" απο τον τορνερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dv85 Δημ. June 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2006 Εμενα μου αρεσαν τα ντουετα... Και η συμμετοχη που ειχε απο καλλιτεχνες ηταν σχεδον ολοι παροντες... Μα δεν καταλαβαινω γιατι οι ιδιοι δεν αποδεχονται τα Αριων ενω στα mad ειναι παροντες... Γιατί στα mad ψηφίζει ο κόσμος και όχι οι εταιρείες κλπ... Πάντως τα βραβεία mad ήταν πολύ καλύτερα από τα Αρίων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmaroulitsis Δημ. June 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2006 Mόνο εγώ πιστεύω ότι οι γνωστές διασκευές των MAD Awards στα κομμάτια,ήταν για γέλια...;;;:lol: :rolleyes: Αυτό της Θεωδορίδου με αυτό της Μαντόνα...:lol: Το thriller με αυτό απ'το λούφα και παραλλαγή και τον Σαρμπέλ...:lol: Η κοπέλα εκείνη που τραγουδά λαικά:rocket: με αυτόν απ'το reality:whip: να "σκοτώνουν" το έπος που ονομάζεται "Paradise City"... Δεν μπορώ να θυμηθώ άλλα... Έλεος+Αίσχος=MAD*VMA*2006 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honduck Δημ. June 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2006 Εμενα μου αρεσαν τα ντουετα... Και η συμμετοχη που ειχε απο καλλιτεχνες ηταν σχεδον ολοι παροντες... Μα δεν καταλαβαινω γιατι οι ιδιοι δεν αποδεχονται τα Αριων ενω στα mad ειναι παροντες... giati oi eteries den epitrepoun stous tragoudistes tous na simmetexoun..... (i heaven den afinei tous tragoudistes tis na simmetexoun giati ta ariwn sinergazontai me to MEGA.....kai i heaven me ton ANT1:!: :!: :!: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] POLICE.....XAXAXAXA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
electra87 Δημ. June 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2006 τα περσινα μου φανηκαν καλυτερα παντως...η τσικουλατα με το boro boro και το ''if i was a rich girl'' με το ''στης εκκλησιας την πορτα'' ειχαν γραψει ιστορια.:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. June 20, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2006 τα περσινα μου φανηκαν καλυτερα παντως...η τσικουλατα με το boro boro και το ''if i was a rich girl'' με το ''στης εκκλησιας την πορτα'' ειχαν γραψει ιστορια.:rolleyes: συμφωνω απολυτα μαζι σου! και εγω επαθα πλακα! αν και δεν ειδα και φετινα ακομα :( καμια επαναληψη ρε παιδια............. Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonispap40 Δημ. June 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2006 Ξέρετε πως λέγεται το τραγούδι που ήταν remix με το λιομένο παγωτό και παέι έτσι: "σε ένοιωσα μέσα μου παντού σαν να μην πέρασε μια μέρα..."?? Παράθεση http://www.oksolar.com/images-store/icon_twitter_small.jpg @antonispap40 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Loukoumaki_ Δημ. June 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2006 Ξέρετε πως λέγεται το τραγούδι που ήταν remix με το λιομένο παγωτό και παέι έτσι: "σε ένοιωσα μέσα μου παντού σαν να μην πέρασε μια μέρα..."?? "Σα να μην πέρασε μια μέρα"-Γιώργος Δημητριάδης κ Μικροί Ήρωες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. June 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2006 συμφωνω απολυτα μαζι σου! και εγω επαθα πλακα! αν και δεν ειδα και φετινα ακομα :( καμια επαναληψη ρε παιδια............. Tha ta dixei to Mad... nomizw to savvato alla den eimai sigouros... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonispap40 Δημ. June 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2006 "Σα να μην πέρασε μια μέρα"-Γιώργος Δημητριάδης κ Μικροί Ήρωες Ευχαριστώ loukoumaki:) :) :) Παράθεση http://www.oksolar.com/images-store/icon_twitter_small.jpg @antonispap40 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. June 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2006 εγω λατρεψα Ελλη Λατρεψα..επεσα κατω Και ****ατο το Sex στα γαλλικά και υπεροχη ενορχηστρωση και κουκλα αυτη.... Υγ...Η βανδη πιο ασχημη απο ποτε.... Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deb284 Δημ. June 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2006 εγω λατρεψα Ελλη Λατρεψα..επεσα κατω Και ****ατο το Sex στα γαλλικά και υπεροχη ενορχηστρωση και κουκλα αυτη.... Υγ...Η βανδη πιο ασχημη απο ποτε.... Η Βανδή εχει παθει ενα φουσκωμα στη μαπα απο το Botox...δυο ειναι οι λυσεις ή θα ξεφουσκώσει σταδιακα ή θα μεινει ετσι μεταλλαγμενη φουσκομαγουλιτσα. :lol: Τα φετινα remix οντως δεν ηταν πολυ πετυχημενα σε σχεση με περυσι. Τα καλυτερα ηταν Ταμτα-Ρουμανος και Χρηστου-Μερκουρη. Επισης ο Δαντης ηταν φοβερος στο Baila Morena αλλα η αλλη η ξεκουδουνη που δεν μπηκε καν στον κοπο να μαθει τα λογια της και χασκογελαγε χαλασε το ντουετο. Επισης η Καλομοιρα φυσουσε στο Don't Cha αλλα επισης ειχε την ατυχια να ειναι ντουετο με τους ψευτο-ΝSync. Αποστολια-Μιχας μου αρεσε μονο ο Μιχας, η Αποστολια μου φανηκε υπερβολικη. Σαρμπελ-Αδαμοπουλου χαλια, Θεοδωριδου χαλια πιο μαυρα, Βουρλιωτης-Πυροβολακης μου φανηκε εντελως ακυρο. Παράθεση http://img230.imageshack.us/img230/962/shirtlw.jpg In this light and on this evening Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaRisC Δημ. June 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2006 Η Βανδη απλα οσο παει γερναει και ασχημενει. Φυσιολογικο για τις περισσοτερες γυναικες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkosnet Δημ. June 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2006 Eιδα σκηνικα που μου θυμησαν τα video awards του MTV και οχι τα προσφατα αλλα απο απονομες 98-99! Το Paradise City που το ξεθαψαν ρε παιδια???? Η Θεοδωριδου το επαιζε ωραια και ελευθερη ε? :P Πολλες κατηγοριες ειναι περα για περα ασχετες...... Πχ πιο στυλατος καλλιτεχνης, πio sexy παρουσια και αλλα σαχλα. Χαθηκε ας πουμε να εχει μια κατηγορια best breakthrough artist για να καταλαβουμε και το airplay του mad? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmaroulitsis Δημ. June 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2006 ...το Paradise City που το ξεθαψαν ρε παιδια???? Αυτά τα τραγούδια δεν ξεθάβονται φίλε μου....:) Δεν το χρειάζονται,άλλο αν εκείνοι το "εκτέλεσαν" κανονικά...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. June 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2006 η βανδη οπως παντα κουκλαρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmaroulitsis Δημ. June 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2006 η βανδη οπως παντα κουκλαρα Συγνώμη...;;;:worry: :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. June 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2006 Πάντως ήταν άδικες οι απονομές σε κάποιες κατηγορίες. Μα να μην πάρουν βραβείο οι C:/Real με το Έτσι μ'αρέσει να ζώ και να το πάρουν κάτι άγνωστοι με την Αρβανιτάκη (που έλειπε); Ή να μην πάρει το βραβείο η Ευρυδίκη με τον Κοριαλά με το Θέλω τόσο να σε δώ; ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΗΡΕ ΚΑΤΙ Η ΕΛΕΝΙΤΣΑ ΜΑΣ Παράθεση Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. June 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2006 Το συγκεκριμένο βραβείο ήταν για το καλύτερο βιντεοκλιπ σε συγκρότημα. Νομίζω δίκαια το πήραν οι Ροδες με την Αρβανιτάκη, μιας και ήταν πολυ καλύτερο και πρωτότυπο σε σχέση με το τελείως αδιάφορο των C:Real... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. June 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2006 ελενιτσα??? η ******ζου? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonispap40 Δημ. June 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2006 Πάντως ήταν άδικες οι απονομές σε κάποιες κατηγορίες. Μα να μην πάρουν βραβείο οι C:/Real με το Έτσι μ'αρέσει να ζώ και να το πάρουν κάτι άγνωστοι με την Αρβανιτάκη (που έλειπε); Ή να μην πάρει το βραβείο η Ευρυδίκη με τον Κοριαλά με το Θέλω τόσο να σε δώ; ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΗΡΕ ΚΑΤΙ Η ΕΛΕΝΙΤΣΑ ΜΑΣ Και δεν νομίζω πως οι Ρόδες είναι και τόσο άγνωστοι... Ο Λυκαβητός νομίζω πως ήταν γεμάτος πριν από λίγες ημέρες Παράθεση http://www.oksolar.com/images-store/icon_twitter_small.jpg @antonispap40 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. June 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2006 Χίλιες φορές το "Έστι μ'αρέσει να ζώ". Καλύτερο video clip απ'ότι των υπολοίπων. Και ΝΑΙ. ΕΛΕΝΙΤΣΑ!!!! Ο Λυκαβητός ήταν γεμάτος "Βανδικούς". Παράθεση Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katy Δημ. July 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2006 Πάντως ήταν άδικες οι απονομές σε κάποιες κατηγορίες. Μα να μην πάρουν βραβείο οι C:/Real με το Έτσι μ'αρέσει να ζώ και να το πάρουν κάτι άγνωστοι με την Αρβανιτάκη (που έλειπε); Ή να μην πάρει το βραβείο η Ευρυδίκη με τον Κοριαλά με το Θέλω τόσο να σε δώ; ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΗΡΕ ΚΑΤΙ Η ΕΛΕΝΙΤΣΑ ΜΑΣ oso gnostoi einai oi c:/real allo toso einai k oi rodes. k to tragoudi tous me thn arvanitakh polu kalutero! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. July 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2006 C:\Real FOR EVER.:up: Είναι μακράν πιο γνωστοί από τις Ρόδες. Μην ξεχνάς ότι το τραγούδι τους ήταν και soundtrack της Ήβης της πορτοκαλάδας. Ενω οι Ρόδες τι; Μια συνεργασία με την Αρβανιτάκη. Τπτ περισσότερο. Παράθεση Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. July 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2006 C:\Real FOR EVER.:up: Είναι μακράν πιο γνωστοί από τις Ρόδες. Μην ξεχνάς ότι το τραγούδι τους ήταν και soundtrack της Ήβης της πορτοκαλάδας. Ενω οι Ρόδες τι; Μια συνεργασία με την Αρβανιτάκη. Τπτ περισσότερο. Σωστά...δεν έχουν φτάσει ακόμα σε τέτοια καλλιτεχνική αξία ώστε να μπουν στη διαφήμιση της Ήβης της Πορτοκαλάδας! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Sorry συγκρίνεις τι;; Την συνεργασία Ρόδες-Αρβανιτάκη με τη χρησιμοποιήση ενός τραγουδιού των C:Real σε μια διαφήμιση για πορτοκαλάδες;; και αντί να το χρησιμοποιείς ΚΑΤΑ των C:Real το θεωρείς και υπέρ;:wacko: :wacko: Ρόδες forever...επιτέλους και κάτι λίγο διαφορετικό! Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts