Jump to content

Samsung SGH-D900

eNeRGy
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

από σήμερα το μεσημέρι και μέσα από το ΠΛΑΙΣΙΟ αγόρασα και εγώ το D900. Πρώτες εντυπώσεις άριστες αν και προσπαθώ να συνηθίσω πολλά πράγματα στην πρώτη ώρα που παίζω μαζί του μετά από 2 χρόνια ενός Κ750ι Ericsson και μετά από 2 μήνες ενός ΜΟΤΟ V3i που κυριολεκτικά μου σπασε τα νεύρα με πολλά μείον (αναφορά μηνύματος, φωτογραφίες, κά) που είχε εκτός του σχεδιασμού του.

To πρώτο που θέλω να ρωτήσω είναι αν οι επαφές του καταλόγου μπορούν να ομαδοποιηθούν ανα όνομα όπως γινόταν στα Ericsson δηλαδή σε ένα όνομα να αντιστοιχούν 2,3 τηλέφωνα και να μην υπάρχει ένα κατεβατό...με το ίδιο όνομα.

Ευχαριστώ και συνεχίζω το ψάξιμο. Πάντως ούτε τρίζει ούτε μετακινείται τίποτα ως τώρα κατά τη χρήση του..!

• Απαντήσεις 1,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

από σήμερα το μεσημέρι και μέσα από το ΠΛΑΙΣΙΟ αγόρασα και εγώ το D900. Πρώτες εντυπώσεις άριστες αν και προσπαθώ να συνηθίσω πολλά πράγματα στην πρώτη ώρα που παίζω μαζί του μετά από 2 χρόνια ενός Κ750ι Ericsson και μετά από 2 μήνες ενός ΜΟΤΟ V3i που κυριολεκτικά μου σπασε τα νεύρα με πολλά μείον (αναφορά μηνύματος, φωτογραφίες, κά) που είχε εκτός του σχεδιασμού του.

To πρώτο που θέλω να ρωτήσω είναι αν οι επαφές του καταλόγου μπορούν να ομαδοποιηθούν ανα όνομα όπως γινόταν στα Ericsson δηλαδή σε ένα όνομα να αντιστοιχούν 2,3 τηλέφωνα και να μην υπάρχει ένα κατεβατό...με το ίδιο όνομα.

Ευχαριστώ και συνεχίζω το ψάξιμο. Πάντως ούτε τρίζει ούτε μετακινείται τίποτα ως τώρα κατά τη χρήση του..!

Νομίζω ότι μπορούν.Πάντως μιας και εγώ ήμουν κάτοχος ενός κ750 θα δεις πολλές διαφορές με αυτό . η σημαντικότερη το ότι δεν μπορείς να'' πάρεις''

java.

Πάντως σαν κατασκευή και design δεν παίζεται. Οσο για τρίξιμο και παίξιμο που

έχει γίνει πολύ κουβέντα παραπάνω εμένα μέχρι τώρα με έχει αφήσει απόλυτα

ικανοποιημένο.

Ταξιδιώτη, έχω την εντύπωση ότι το slide αυτού του κινητού είναι από τα καλύτερα της samsung.

Σίγουρα καλύτερο από του d600.

Συμφωνείς??:worry:

φιλε μου γενικα τα samsung ειναι πολυκαλα στον τομεα του slede,απλα παιζει λιγο το πανω μερος οταν ειναι ανοιχτο το κινητο χωρις ομως αυτο να ειναι κατι το ανησυχητικο.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

eimai enas ipopsifios kataxos enos d900 alla exw kapoies apories....1)mporeis na kaneis fakelous se eikona,video,mp3???(gia mena einai poli simantiko auto)2)i kamera tou mporei na sigri8ei me to k800i???

Euxaristw...

KeepWalking

eimai enas ipopsifios kataxos enos d900 alla exw kapoies apories....1)mporeis na kaneis fakelous se eikona,video,mp3???(gia mena einai poli simantiko auto)2)i kamera tou mporei na sigri8ei me to k800i???

Euxaristw...

μπορεις να κανεις φακελους δικους σου,αν και εχει ηδη.και μπαινουνε αυτοματα.η φοτο δεν συγκρινεται με του κ800.το video εννοειται καλυτερο απο του κ800.:D :D

[sIGPIC][/sIGPIC]

esy ti mou protineis na kanw...??ksereis ti fobaime perissotero epidi einai samsung kai oi perissoteroi lene ti samsung 8a pas na pareis????pare kana nokia i sony ericsson na so8eis...kai auto einai pou me bazei se dilima...esu ti les??
KeepWalking

esy ti mou protineis na kanw...??ksereis ti fobaime perissotero epidi einai samsung kai oi perissoteroi lene ti samsung 8a pas na pareis????pare kana nokia i sony ericsson na so8eis...kai auto einai pou me bazei se dilima...esu ti les??

το κινητο ειναι φοβερο και απο εμφανιση και απο θεμα ποιοτητας.

εγω στο συνιστω το εχω εδω και 1,5εβδομαδα.βεβαια η επιλογη ειναι δικη σου.παντως το τηλ.ειναι φετα και αξιζει.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διάβασα περί σύγκρισης Κ800 και D900. Ημουν στο Πλαίσιο τη Δευτέρα που το αγόρασα περίπου 60'. Και από αυτά τα 50' τα έφαγα στη σύγκριση 1) του μενού και της ευχρηστίας μεταξύ των δύο αυτών και φυσικά 2) στις φωτογραφίες. Ειδικά στο 2ο κομμάτι επειδή όπως έχω αναφέρει σε άλλο post είχα ένα V3i MOTO που το πήρα λόγω design αλλά το παράτησα λόγω έλλειψης αναφοράς αλλά και χείριστης ποιότητας φωτογραφίας, σύγκρινά τα δύο αυτά κινητά. Τράβηξα τις ίδιες ακριβωες φωτογραφίες (συνολικά από 5) στον ίδιο χώρο, την ίδια ώρα, με τον ίδιο φωτισμό και με το ίδιο χέρι (!). Καταρχήν η ποιότητα εικόνας που εμφανίζεται μέσα από το D900 μέχρι να πάρεις το κλικ είναι πολύ καλύτερη σχεδόν σα να είναι διαφανες ή να μην υπάρχει τζάμι...Στο αποτέλεσμα επίσης αφού σταθεροποιηθεί η εικόνα στο κ800 μετά τη λήψη (ξεκινά σα θολή και φτιάχνει μόλις βρει το μέγιστο % της) δεν είδα καμιά διαφορά στις οθόνες τους. Με το μάτι. επειδή λοιπόν είμαι και ψιλογνωστός μιας κοπέλας εκεί και επειδή ούτε 25 μέρες πριν αγόρασα το ΜΟΤΟ ζήτησα κάτι που τους ξύνισε αλλά μετά το πήραν να το έχουν και αυτοί. Ζήτησα να μεταφέρω 1) από μία φωτογραφία σε ΗΥ (έναν φορητό) μέσω ΒΤ. Διαπίστωση πρώτη...το D900 καλύτερη απεικόνιση χρωμάτων και Pixels. Eκεί που τρελάθηκα ήταν όταν ζήτησα και το 2)...την εκτύπωσή τους σε φωτογραφικό χαρτί -είχαν συνδεδεμένο έναν εκτυπωτή EPSON και σε Photo paper η διαφορά έγερνε σαφέστατα (ακόμα και οπτικά) υπέρ του D900 αφού στο Κ800 η φωτογραφία έμοιαζε λές και και ήταν από κολάζ.

Οπότε όλα (πολύ) καλά με τη φώτο του D900...

Για το θέμα του καταλόγου: πειραματίστηκα με το πρόγραμμα του μέσω ΗΥ και με πέθανε να μεταφέρω κατάλογο από το ΜΟΤΟ στη SIMM και από τη SIMM στο D900...τα έβγαζε στη σειρά (πχ ένα όνομα 4 τηλέφωνα κατεβατό). Προσπάθησα 3 φορές χαλώντας περίπου 4 ώρες με νεύρα πολλά να τα ομοαδοποιήσω και κάποια στιγμή έβγασε μηνύματα του στυλ: runtime error, wrong string, try later κτλ κτλ. Εκανα reload όπως ζήταγε το πρόγραμμα και σβήνονταν επαφές χάνονταν οι ενοποιήσεις κτλ. Εκεί τα πήρα στο κρανί0 πραγματικά,α ποφάσισα να περάσω τις επαφές (περίπου 120) μία μία και να προσθέτω μέσα σε κάθε μια τις δικές της διπλές, τριπλές κτλ συνδέσεις τηλεφώνων και πήγαν επιτέλους ΟΛΑ ΚΑΛΑ. Αν πράγματι μόνο έτσι γίνεται αυτό είναι το πρώτο μειονέκτημα του D900.

ΜΡ3 κομμάτια. Δεν τα ανγνωρίζει στο κινητό...με τίποτα...δε ξέρω σε καρτούλα μνήμης αν ναι. Αύριο θα πάρω και θα δοκιμάσω.

Η γνώμη μου είναι ότι από άποψη ευχρηστίας μενού, παραμετροποίησης και πλήθους δυνατοτήτων τα νόκια και τα se είναι σίγουρα καλύτερα.Τα Samsung ωστόσο έχουν τα βασικά, όσα δηλαδή πραγματικά χρειάζεσαι και χρησιμοποιείς(ή και αρκετά παραπάνω από τα βασικά)αλλά σίγουρα δεν φτάνουν στο επίπεδο των νόκια και se.

Συνήθως τα μενού των samsung κρύβουν δυσάρεστες εκπλήξεις για τους πρώην χρήστες νόκια και se.Για πράγματα που ίσως θεωρείς δεδομένα(κάποιες επιλογές στο μενού για παράδειγμα) οι Κορεάτες συχνά έχουν άλλη άποψη.Ωστόσο κρύβουν και μερικές ευχάριστες εκπλήξεις κυρίως στα γραφικά και στην παραμετροποίηση ορισμένων πραγμάτων.

Η ποιότητα κατασκευής του d900(σήμερα πήγα και το ξαναείδα) είναι καλή.

Εμένα,που είμαι πολύ περίεργος μπορεί τελικά να μην με άφησε απόλυτα ικανοποιημένο το slide,αλλά συγκρίνοντάς το με το n80(που θεωρείται το καλύτερο slide της νόκια) είναι η μέρα με τη νύχτα.

To ίδιο και οι οθόνες.

Η φοβερή και τρομερή υπερυψηλής ανάλυσης οθόνη του n80 μοιάζει πραγματικά σβηστή μπροστά σε αυτή του d900.(τι να τα κάνω τα τόσα pxls αν ο φωτισμός είναι τόσο χάλια???)

Αν δεν χρειάζεσαι στην τσέπη σου ένα υπερεργαλείο που να κάνει τα πάντα, τότε διάλεξε το d900 για το στύλ του, την ποιότητά του, την αξιοπιστία και το μέγεθός του.Στο μενού του θα βρείς όλα όσα πραγματικά χρειάζεσαι, αλλά τίποτα πάρα πάνω.

Αν πάλι θέλεις ένα κινητό με άπειρες επιλογές σε κάθε μενού και υπομενού, και του κόσμου τις λειτουργίες,τότε κανένα samsung δεν πρόκειται να σε ικανοποιήσει.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

παιδια πηγα σημερα στο πλαισιο κ το επεξεργαστικα.πολυ καλο αλλα εχω μια απορια. εβαλα να παιξω mp3.παιζει πολυ χαμηλα.ειναι ετσι ή εφτεγε το κομματι?ηταν υπερβολικα χαμηλη ενταση

παντως οτι και να λεμε μην συγκρηνουμε την καμερα του k-800 με του d-900,του d-900 ειναι αρκετα κατωτερη αν και στο βιντεο ειναι πολυ καλυτερο.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΟΡΦΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ D900 ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΜΝΗΜΗΣ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ???

γιατι δεν μπορεις????

τι σου λεει???

[sIGPIC][/sIGPIC]

telika 8a paw na to parw kai elpizw se kana 3-4 meres na to exw...:) :D k mia teleutaia erwtisi ta mp3 mpainoun ws hxos kliseis???

Ναι μπαίνουν.Και τα παίζει αν και κάποιος άλλος παραπάνω λέει ότι δεν τα παίζει.

Πάντως έχω το τηλ. περίπου 1,5 μήνα και πρέπει να πω ότι είναι πολύ καλό.

Δεν καταλαβαίνω κάποιους με την '' γκρίνια '' τους .Εχει σίγουρα κάποια μειον

αλλά ας βρουν τηλ. που να μην έχει.Ολα έχουν μειον και συν.Απλά κάθε εταιρεία έχει τα χούγια της και όποιος τα έχει συνηθίσει ή τα συνηθίσει γρήγορα περνάει καλά με το κινητό του,διαφορετικά δυσκολεύεται.π.χ. κάποιος πιο πριν θεωρούσε μεινέκτημα την μη ύπαρξη φωνητικής κλήσησ .Εγώ ΠΟΤΕ δεν χρησιμοποίησα αν και κατά το παρελθόν κάποια από τα τηλέφωνά μου είχαν.

Απόψεις.

Ενα '' μειον '' για μένα είναι που δεν μπόρεσα να βρω θήκη να προστατεύει την άψογη οθόνη του καθώς αυτή που βρήκα δεν την καλύπτει ολόκληρη

Αυτά.

Όσοι έχουν τη συσκευή και θέλουν να περάσουν java εφαρμογές ας ρίξουν μια ματιά στο παρακάτω link, ίσως τους λύσει τα χέρια.(δυστυχώς δεν έχω τη συσκευή ώστε να δοκιμάσω.)

http://users.skynet.be/yozy/tutorial....htm#bluetooth

kai ena teleutaio..!osoi einai katoxoi to d900 to exoun metaniosei...??dld na epernan ena allo tilefwno anti gia to sigekrimeno?sorry pou rotaw kai tosa polla alla stin teleutaia agora m to metaniosa pou pira to nokia 6680 kai mesa se lige meres i8ela na ta allaksw...min pa8w pali tpt kai trexw..
KeepWalking

kai ena teleutaio..!osoi einai katoxoi to d900 to exoun metaniosei...??dld na epernan ena allo tilefwno anti gia to sigekrimeno?sorry pou rotaw kai tosa polla alla stin teleutaia agora m to metaniosa pou pira to nokia 6680 kai mesa se lige meres i8ela na ta allaksw...min pa8w pali tpt kai trexw..

Πες μου γιατί δεν έμεινες ευχαριστημένος με το 6680 και θα σου πώ αν θα μείνεις ευχαριστημένος με το d900:)

φιλε nikosmilos δεν ξερψ αν αναφερθηκες σε εμενα που ειπα για Mp3.δεν ειπα ομως οτι δεν τα παιζει απλα οτι το επαιζε πολυ χαμηλα.το λεω για να μην παεξηγηθω.

ξερει να μου απαντησει καποιος? κ αλλη μια ερωτηση απο ακουστικα ο ηχος πως ειναι? σε ενταση κ ποιοτητα. σαν κ750? κανε τε μια συγκριση για να καταλαβω.

φιλικα,ορεστης

ddr2 den kserw ama eisai katoxos enos 6680...alla to kinito gia emena den einai kalo...1)ektos oti kolaei sinexeia ama to exeis fortomaino (mp3,eikones,video k.a)pou meta apo ligo kairo katantaei poli ekneuristiko..2)pou den exei wres wres fotismo sta pliktra tou kinitou..kai auto den to lew mono gia emena to eixan kai alloi 3filoi mou..den eime euxaristimenos oute apo tin kamera tou kinitou alla oute kai apo tin poiotita tou hxou poy bgazei..kai genika apo oti fenaite nokia dyskola 8a ksanaparw
KeepWalking

ddr2 den kserw ama eisai katoxos enos 6680...alla to kinito gia emena den einai kalo...1)ektos oti kolaei sinexeia ama to exeis fortomaino (mp3,eikones,video k.a)pou meta apo ligo kairo katantaei poli ekneuristiko..2)pou den exei wres wres fotismo sta pliktra tou kinitou..kai auto den to lew mono gia emena to eixan kai alloi 3filoi mou..den eime euxaristimenos oute apo tin kamera tou kinitou alla oute kai apo tin poiotita tou hxou poy bgazei..kai genika apo oti fenaite nokia dyskola 8a ksanaparw

Όχι δεν είχα ποτέ 6680.

Το d900 δεν έχει πολύ δυνατό ήχο επίσης.

Παραδοσιακά, τα προβλήματα λογισμικού λάμπουν δια της απουσίας τους από τα Samsung(όχι βέβαια ότι είναι totally bug free αλλά σίγουρα δεν είναι το χάλι των νόκια).

Η φωτογραφική του d900 είναι αξιόλογη.Το βίντεο πολύ καλό.Όλα αυτά σε συνδυασμό με την εξαιρετική του οθόνη το κατατάσσουν ανάμεσα στα 5 κορυφαία κατά τη γνώμη μου imaging κινητά.

Από αυτά τα 5(k800,n73,v903,w900,d900) είναι σίγουρα το μικρότερο, το ελαφρύτερο και το πιο κομψό(υποκειμενικό αυτό βέβαια).

είδα σε διαφημιστικό φυλλάδιο ότι έπεσε στα 400€. αν όντως είναι έτσι είναι πολύ καλή τιμή και σκέφτομαι να το αγοράσω.μηπως ξέρει κάποιος ποια είναι η μέγιστη χωρητικότητα για τις κάρτες μνήμης?
Μερικές φορές καλύτερα να μιλάς, παρά να τα μασάς ;)

Όχι δεν είχα ποτέ 6680.

Το d900 δεν έχει πολύ δυνατό ήχο επίσης.

Παραδοσιακά, τα προβλήματα λογισμικού λάμπουν δια της απουσίας τους από τα Samsung(όχι βέβαια ότι είναι totally bug free αλλά σίγουρα δεν είναι το χάλι των νόκια).

Η φωτογραφική του d900 είναι αξιόλογη.Το βίντεο πολύ καλό.Όλα αυτά σε συνδυασμό με την εξαιρετική του οθόνη το κατατάσσουν ανάμεσα στα 5 κορυφαία κατά τη γνώμη μου imaging κινητά.

Από αυτά τα 5(k800,n73,v903,w900,d900) είναι σίγουρα το μικρότερο, το ελαφρύτερο και το πιο κομψό(υποκειμενικό αυτό βέβαια).

τι εννοεις δεν εχει δυνατο? απο ακουστικα η απο ηχειο?

• The title was changed to Samsung SGH-D900